فجر کارت 93
طرح خیلی خوبی هست ممنون از شما
به این جمله دقت کنید
"در صورت برنده نشدن در قرعه کشی، حسنه های پرداختی برگشت داده نمی شود."
یعنی چی
خیلی احمقانه است
سلام .
با عرض معذرت من متوجه منظور شما در رابطه با خرید فقط با حسنه نشدم
سوال اول :اگر با حسنه خرید کنیم و در قرعه کشی برنده نشیم کالای خریداری شده برامان ارسال میشه یا خیر؟مثلا شاید ما اصلا قصد شرکت در قرعه کشی را نداریم و فقط می خواهیم امتیاز حسنه را خرج کنیم لطفا زیر دیپلم توضیح دهید
سوال دوم :به فرض از یه کالایی یا انواع کالا ها زیاد خرید کردیم وبرنده هم شدیم ایا همه ی کالاها رایگان ارسال خواهد شد ؟یا فقط یک نمونه ازکالا هدیه داده می شود
سلام .
سوال اول :اگر با حسنه خرید کنیم و در قرعه کشی برنده نشیم کالای خریداری شده برامان ارسال میشه یا خیر؟مثلا شاید ما اصلا قصد شرکت در قرعه کشی را نداریم و فقط می خواهیم امتیاز حسنه را خرج کنیم لطفا زیر دیپلم توضیح دهید
سوال دوم :به فرض از یه کالایی یا انواع کالا ها زیاد خرید کردیم وبرنده هم شدیم ایا همه ی کالاها رایگان ارسال خواهد شد ؟یا فقط یک نمونه ازکالا هدیه داده می شود
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فکر میکنم جواب سوال هاتون این بشه:
سوال اولتون:
اگه برنده نشدین که چیزی براتون نمی فرستن.خرید با حسنه فقط مال این طرحه و فقط با شرکت تو این طرح می تونید با این مقدار حسنه خرید کنید.
سوال دوم: همه کالاهای رایگان براتون ارسال می شه.
سلام
اقای نجاران و مسئولان محترم خسته نباشید
منم با بند
6- در صورت برنده نشدن در قرعه کشی، حسنه های پرداختی برگشت داده نمی شود.
مخالفم
یعنی اگر شانس برنده شدن بین این همه شرکت کننده مثلا 1به 1000 باشه و 999 نفر دیگه برنده نشن حسنشون بنوعی میسوزه ایا با این کار کاربرای محترم سایت فکر نمیکنن که این یک نوع کاریه که سایت میخاد حسنه افراد رو صفر کنه ؟
هرچند شرکت تو این قرعه کشی امری کاملا اختیاریه ولی واقع بینانه باشین اکثر کاربرا و مدیرای تالار ها شرکت میکنن به امید برنده شدن ولی شانس خیلی کمه
با این توضیحات دلیل اینکه وقتی فردی برنده نمیشه حسنه هاشم حذف میشن و میسوزن چیه؟
احتمالا شما میگین چون فاکتور صادر میشه و حسنه ها با فاکتور مصرف میشه دلیلش اونه
ولی اگه بشه حسنه ها تا زمان قرعه کشی حذف بشه اگه برنده شدن که چه بهتر اگه این همه افراد برنده نشدن لا اقل طرحی رو بزارین که زحمتی که کاربرا برای بدست اوردن حسنه زحمت کشیدن تا با هر پست 5 حسنه جمع کنن ضایع نشه بهتره
از شما هم بخاطر این موضوع تشکر میکنم در کل طرح خوبیه که با 2500 حسنه برنده موس یا گیرنده بشیم.
ومن الله التوفیق"
یه سوال درمورد " کاربری که بیشترین کد قرعه کشی از هر محصول را خریداری کرده باشد، بدون قرعه کشی، به عنوان یکی از برندگان آن محصول خواهد بود."
یعنی اینکه من مثلا 10000 حسنه دارم 10 تا از یک جنس 1000 حسنه ای سفارش بدم 10 کد قرعه کشی خواهم داشت.
سلام .
با سلام و عرض ادب
به طور کلی در این طرح، کاربران با انتخاب محصولات مشخص شده، سهمیه قرعه کشی آن محصول را تهیه می کنند و نه خود محصول را. پس از پایان طرح، بین متقاضیان هر محصول، بر اساس تعداد خرید، قرعه کشی شده و آن محصول به تعداد مشخص، اهدا می گردد.
این طرح، برای کاربرانی است که قصد دارند از حسنه های جمع شده خود، به بهترین شکل استفاده کنند.
قرعه کشی هر محصول به صورت مجزا انجام می شود و برای برندگان خوش شانس آن، اصل محصول به صورت رایگان ارسال می گردد.
یه سوال درمورد " کاربری که بیشترین کد قرعه کشی از هر محصول را خریداری کرده باشد، بدون قرعه کشی، به عنوان یکی از برندگان آن محصول خواهد بود."
یعنی اینکه من مثلا 10000 حسنه دارم 10 تا از یک جنس 1000 حسنه ای سفارش بدم 10 کد قرعه کشی خواهم داشت.
سلام علیکم
جمله ای که شما نوشتید کاملاً صحیح است و با 10000 اعتبار حسنه دقیقاً 10 کد قرعه کشی یک جنس 1000 حسنه ای را می توانید دریافت نمائید اما به معنای تذکر شماره 1 نیست.
منظور ما، کاربری است که نسبت به سایر کاربران، بیشترین کد قرعه کشی یک محصول را تهیه کرده باشد ( نه نسبت به حسنه های خودش)
باسلام واحترام
ممنون ازطرح خوبتون
آیادرموردتاسیس سالگردراسخون هم چنین برنامه ای وجوددارد؟باتشکرازپاسخگویی شمامسئول محترم
سلام
اقای نجاران خسته نباشید
منم با بند
مخالفم
یعنی اگر شانس برنده شدن بین این همه شرکت کننده مثلا 1به 1000 باشه و 999 نفر دیگه برنده نشن حسنشون بنوعی میسوزه ایا با این کار کاربرای محترم سایت فکر نمیکنن که این یک نوع کاریه که سایت میخاد حسنه افراد رو صفر کنه ؟
هرچند شرکت تو این قرعه کشی امری کاملا اختیاریه ولی واقع بینانه باشین اکثر کاربرا و مدیرای تالار ها شرکت میکنن به امید برنده شدن ولی شانس خیلی کمه
با این توضیحات دلیل اینکه وقتی فردی برنده نمیشه حسنه هاشم حذف میشن و میسوزن چیه؟
احتمالا شما میگین چون فاکتور صادر میشه و حسنه ها با فاکتور مصرف میشه دلیلش اونه
ولی اگه بشه حسنه ها تا زمان قرعه کشی حذف بشه اگه برنده شدن که چه بهتر اگه این همه افراد برنده نشدن لا اقل طرحی رو بزارین که زحمتی که کاربرا برای بدست اوردن حسنه زحمت کشیدن تا با هر پست 5 حسنه جمع کنن ضایع نشه بهتره
از شما هم بخاطر این موضوع تشکر میکنم در کل طرح خوبیه که با 2500 حسنه برنده موس یا گیرنده بشیم.
ومن الله التوفیق"
مدیر و دوست عزیز با سلام و عرض ادب
طرح فجر کارت 93 مشابه با سایر طرح های قرعه کشی، حالت ریسکی دارد، چطور شما با خرید از فروشگاه ها برگه قرعه کشی دریافت می دارید یا با مانده حساب خود در بانک، امتیاز کسب می کنید، در همه این موارد، مشتری جهت شرکت در قرعه کشی هزینه ای به کارفرما پرداخت می کند(خرید از فروشگاه، سپرده گذاری، خرید کارت های قرعه کشی مثل ارمغان بهزیستی و ...) و متناسب با هزینه ای که صرف کرده و بسته به شانس خود، امتیاز ویژه ای را بسیار آسانتر از روش معمول به دست می آورد.(دریافت رایگان خودرو، کمک هزینه سفرهای زیارتی و ...)
در اینجا هم روال به همین سبک است، شما در قبال پرداخت حسنه و متناسب با میزان آن، شانس به دست آوردن رایگان محصولات را خواهید داشت.
با سپاس فراوان
موفق باشید
باسلام واحترام
ممنون ازطرح خوبتون
آیادرموردتاسیس سالگردراسخون هم چنین برنامه ای وجوددارد؟باتشکرازپاسخگویی شمامسئول محترم
مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب
خیر، نتایج طرح "فجر کارت 93" همزمان با سالگرد تاسیس راسخون اعلام می شود.
موفق باشید
با سلام و احترام خدمت مجریان این طرح
در این طرح اگر ملاحظات بیش تری برای کاربران در نظر گرفته می شد به نسبت ، استقبال پرشور و خیلی خوبی ( با عنایت به نظرات کاربران ) از آن صورت می گرفت . بنده فکر می کنم اگر دراین جمله که در شرایط قرعه کشی آمده است " در صورت برنده نشدن در قرعه کشی، حسنه های پرداختی برگشت داده نمی شود. " تجدید نظر شود در جهت رسیدن به اهداف موردنظر شما اثرات مطلوب تری خواهد داشت.
با تشکر
با سلام و عرض ادب و تشکر از شما؛
یه پیشنهاد داشتم؛
موقعی که میخواستین قرعه کشی کنید، اسامی رو پخش کنید و کلاً یه هم بزنید که پراکنده بشیم توی همون "ظرف قرعه کشی دان"!!!
باز هم ممنووووون
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان و جناب نجاران عزیز
آقای نجاران خوبه که طرح هایی برای خرج حسنه ها می زارید ولی ای کاش اندرونی فروشگاه هم نگاه میکردید و محصولاتی بهتر و درخور کاربران عزیز راسخونی هم میزاشتید حداقل یکی دو تا
بعد در مورد سوختن همه حسنه ها با اینکه میدونم تصمیمی که گرفتید عوض نمی کنید ولی معمولا تو این جور سایت ها و قرعه کشی ها برا اینکه امید دوباره ای برای کاربرانی که برنده نشده اند باشه بخصوص تازه واردین ، نصف امتیازات برگرندونده میشه
در هر حال ممنون