معمای علمی
زاویه خارجی برابر دو برابر زاویه های داخلی پس oً پیدا میشه:60=(15+15)*2
120=180-60
60=120/2
oً=60
c1=60
d1=60
خوب حالا بقیه زاویه ها هم به دست میاد.
بببخشیدا من از اول حوصله حساب نداشتم اینا رو هم برای شما نوشتم
حالا یا درسته و یا غلطه اونش با شما
این رابطه زاویه خارجی برای همه مثلث هاست یا فرمولش فقط بزای 15.درجه است. یعنی اگه زاویه 20 درجه هم بشه میشه زاویه رو از این رابطه به دست آورد؟
این رابطه زاویه خارجی برای همه مثلث هاست یا فرمولش فقط بزای 15.درجه است. یعنی اگه زاویه 20 درجه هم بشه میشه زاویه رو از این رابطه به دست آورد؟
طبق قانون مثلثات که من 3 سال پیش خوندم اینه که زوایای خارجی برابردوبرابر مجموع دو زاویه کناری مساوی در مثلث داخلی هستش (خودم هم نفهمیدم چی گفتم)منظورم همون بله بودش
البته شاید اشتباه میکنم
الان برای مثلث پایین صدق نمیکنه. رابطه رو میگما.
الان برای مثلث پایین صدق نمیکنه. رابطه رو میگما.
عرض شود خدمتتون که اونجا هم صدق میکنه البته راه حلش فرق داره چون اون زاویه بازه
ولی قبلیه حاده بودش و من بازو تقریبا فراموش کردم چون که قوانینش سخت تر بودش
یعنی زاویه 20 درجه باشه این وسط میشه 80؟؟ . سی درجه باشه میشه 120؟ از چه زاویه ای تا چه زاویه ای میشه این قانون.رو به کار برد؟
یعنی زاویه 20 درجه باشه این وسط میشه 80؟؟ . سی درجه باشه میشه 120؟ از چه زاویه ای تا چه زاویه ای میشه این قانون.رو به کار برد؟
آبجی من خیلی یادم نیست.
فکر کنم نباید جمع دو زاویه داخلی ضرب در 2 نباید بیش از 180 باشه
البته چون من چیززیادی یادم نیستش نمیشه به صحبتام استنباط کرد و شایدم اشتباه حل کرده باشم.
دوستانی که امسال هندسه دارند احتمالا این نکته ها رو بهتر می دونند
من فکر میکنم جوابتون اشتباهه. حداقل اینجا درست نیست. چون برای زاویه ای مثل یک درجه، و یا مقایر کم و زیاد صدق نمیکنه. فقط برا همین 15 درجه درست درمیاد.
جواب خودم درسته. شک نکنید. خنده!
جواب خودم درسته. شک نکنید. خنده!
آبجی جواب شما که خیلی پیچیده می شه.
این چیزی که شما اومدید و میگید تقریبا شبیه حل منشور 3 وجهی تو در تو در فیزیک هستش که چون اونم سخت بودش من یادم رفته
فقط یه جمع و تفریق بود. خیلی سخته؟؟؟ عحب!
چرا استفاده از تانژانت و کنتانژانت و سینوس و .. میشه مثلثات که جز سختی های ریاضی هشتش
خب باید منتظر باشیم آقا امیرحسین و آقای علیزاده راه حل خودشون رو بگن.
من که هر کاری کردم نشد به جواب برسم.
در حال حاضر من اطلاعات یاضیم در حد صفره. شاید اگه اطلاعاتم کافی بود بهتر می تونستم این مساله رو حل کنم.