معمای علمی
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام
یاد دوران دبیرستان انداختید مارو با این ریاضی و جبر و هندسه چه روزای شیرینی داشتیم هرچند 12-13 سال میگذره ولی گفتم منم با رسم درجه زوایا نظرمو بگم
مثلث متساوی الاضلاع مثلثی است که دارای سه ضلع با طولهای مساوی است و زوایای داخلی این مثلث نیز با هم برابرند
سلام. ببخشید که من دارم اینو می گم.
شما از حکم در اثباتتون استفاده کردید و به همین دلیل این چیزی رو اثبات نمی کنه.
دوستان من دارم سعی می کنم از راه اثبات بازگشتی اینو اثبات کنم. امید وارم دوباره با خلأ اطّلاعات برنخورم.
از امیر حسین خیلی خیلی متشکّرم که باعث شد کمی به تفکّر بپردازیم. همین کار امروز ما می تونه نتایج مثبتی بر رفتار ما داشته باشه، چون با این کار فکر انسان تقویت می شه و در برخورد با موانع و مشکلات می تونه منطقی تر و بهتر عمل کنه.
سلام و عرض ادب خدمت شما
منم مثل بقیه دوستان نظر خودمو گفتم ...
بلخره دوست عزیز اقا امیر حسین این تصویر رو گذاشتن که بقیه بیان شرکت کنن منم به این دلیل شرکت کردم و جواب خودمو گفتم و قید نکردم که حتما و حتما جواب من درسته یا برا بقیه درست یا غلطه
موفق باشید
سلام و عرض ادب خدمت شما
منم مثل بقیه دوستان نظر خودمو گفتم ...
بلخره دوست عزیز اقا امیر حسین این تصویر رو گذاشتن که بقیه بیان شرکت کنن منم به این دلیل شرکت کردم و جواب خودمو گفتم و قید نکردم که حتما و حتما جواب من درسته یا برا بقیه درست یا غلطه
موفق باشید
ببخشید اگه لحن صحبتم تند بود. بنده از شما معذرت می خوام.
چون من جواب امیر حسینو ندیدم خودم هم دوباره پاسخ دارم.
امید وارم بنده رو عفو بفرمایید.
فکر کنم بشه با راه حل های دیگه ای این رو حل کرد.
برای اثبات این موضوع دو راه کلّی در پیش داریم:
1. ثابت کنیم زوایای مثلّث برابر با 60 درجه می باشند.
2. ثابت کنیم سه ضلع مثلّث با یک دیگر برابر می باشند.
من برم سراغ اکتشافات بعدی
هدف از حل این مسئله این است که نشان دهیم که شاید به ظاهر حل مسئله ای سخت باشد ولی واقعاً آسان است و این ما هستیم که مسئله ای را سخت می کنیم.
خبر خوش:
به یه سر نخ هایی رسیدم.
خبر خوش:
به یه سر نخ هایی رسیدم.
خوب سرنخت را بگو. بگوشم.
آقا چند لحظه بصبرید دارم رو کاغذ می نویسم تا اسکن کنم بذارم این جا.
چند لحظه شد 20 دقیقه. منتظرم.
دوستان عزیز
با اثبات جدیدی وارد می شوم. در این شیوه ی اثبات یه بخشیو من ثابت می کنم و بخش دیگه رو خودتون تا یه چیزی یاد بگیرین!
از شوخی بگذریم همون طور که قبلاً گفتم هنوز به یه آگاهیه دیگه نیاز داریم. هر جور که من می رم نهایتاً به بن بست می خوره چون با توجّه به اطّلاعات داده شده، حلّ این مسئله امکان پذیر نیست؛ مگر این که از روش دیگه ای بشه این موردو اثبات کرد.
اینم اثبات من. فقط شما اگه می تونین سعی کنین زیر مسئله ی 2 رو اثبات کنین تا به اثباتی برسیم که حاصل کار همه ی ماست:
http://upload.tehran98.com/upme/uploads/b8fe7f09c06ecd6c1.jpg
چند لحظه شد 20 دقیقه. منتظرم.
ببخشید من سعی می کردم خوش خط بنویسم هی خراب می شد. مجبور شدم دوباره بنویسم. همین الآنم خطّمو هیچ کی نمی تونه بخونه!
دوستان عزیز
با اثبات جدیدی وارد می شوم. در این شیوه ی اثبات یه بخشیو من ثابت می کنم و بخش دیگه رو خودتون تا یه چیزی یاد بگیرین!
از شوخی بگذریم همون طور که قبلاً گفتم هنوز به یه آگاهیه دیگه نیاز داریم. هر جور که من می رم نهایتاً به بن بست می خوره چون با توجّه به اطّلاعات داده شده، حلّ این مسئله امکان پذیر نیست؛ مگر این که از روش دیگه ای بشه این موردو اثبات کرد.
اینم اثبات من. فقط شما اگه می تونین سعی کنین زیر مسئله ی 2 رو اثبات کنین تا به اثباتی برسیم که حاصل کار همه ی ماست:
داداش همانطور که خودت گفتی نشد ثابت کنی x=y =30. پس برو دنبال راه دیگری. راه حلت به جواب نمی رسه.