معمای علمی
خب اين كه چيزي نيست داداش ....
محبوب دلها رو كه همه ميشناسيد ...درسته ؟ خب حالا يه نگاه به چشاي من بكنيد ... نه اينكه محبوب دلها دقيق هست چشاش هم مثل عقاب دقيقه ... من مي بينم كه سه تا ضلع گفته شده با هم برابر مي باشد.... خخخخخ
خب اين كه چيزي نيست داداش ....
محبوب دلها رو كه همه ميشناسيد ...درسته ؟ خب حالا يه نگاه به چشاي من بكنيد ... نه اينكه محبوب دلها دقيق هست چشاش هم مثل عقاب دقيقه ... من مي بينم كه سه تا ضلع گفته شده با هم برابر مي باشد.... خخخخخ
شما این مسئله را حل کن تا ببینیم چند مرده حلاجی.
ریاضی یادم رفته ....خوب مجموع زوایای هر مثلث که باید 180 در جه باشه ،مجموع زوایای بقیه مثلث ها رو که حساب کنیم ...مثلث متساوی الاضلاع هر سه زاویه اش 60 میشه دیگه ....
بعدهم از خود سوال پیداست اضلاع مساوی ،پس زوایاهم مساوی میشه ...
غیر اینه ؟؟ نمیدانم
ریاضی یادم رفته ....خوب مجموع زوایای هر مثلث که باید 180 در جه باشه ،مجموع زوایای بقیه مثلث ها رو که حساب کنیم ...مثلث متساوی الاضلاع هر سه زاویه اش 60 میشه دیگه ....
بعدهم از خود سوال پیداست اضلاع مساوی ،پس زوایاهم مساوی میشه ...
غیر اینه ؟؟ نمیدانم
سلام. اصلاً نیاز به معادلات ریاضی نیست.
این امکان وجود نداره که مقدار زوایای دیگر بدست آید(به جز یک راه). بهتر است حساب کنید.
همچنین این مسئله ابتکاری است و حل آن بسیار ساده است و نیاز به دقت زیاد دارد.
سلام. من وقتی که امیر حسین اینو بهم گفت کمی دربارش فکر کردم به نظر آسون اومد.
از چند راه رفتم ولی در نهایت به یک خلأ اطّلاعات برخوردم.
داداش من بازم دربارش فکر می کنم و بالاخره جوابشو می گم به امید خدا.
با اجازتون یه ایرادی به سؤال بگیرم.
در سؤال ذکر شده مربّع ABCD امّا در شکل، بعد از B، حرف D آمده.
درستش این است که بعد حرف B، حرف C بیاید و یا مربّع ABDC خوانده شود.
سلام
یاد دوران دبیرستان انداختید مارو با این ریاضی و جبر و هندسه چه روزای شیرینی داشتیم هرچند 12-13 سال میگذره ولی گفتم منم با رسم درجه زوایا نظرمو بگم
مثلث متساوی الاضلاع مثلثی است که دارای سه ضلع با طولهای مساوی است و زوایای داخلی این مثلث نیز با هم برابرند
با اجازتون یه ایرادی به سؤال بگیرم.
در سؤال ذکر شده مربّع ABCD امّا در شکل، بعد از B، حرف D آمده.
درستش این است که بعد حرف B، حرف C بیاید و یا مربّع ABDC خوانده شود.
سلام. اصلاح شد.
سلام
یاد دوران دبیرستان انداختید مارو با این ریاضی و جبر و هندسه چه روزای شیرینی داشتیم هرچند 12-13 سال میگذره ولی گفتم منم با رسم درجه زوایا نظرمو بگم
مثلث متساوی الاضلاع مثلثی است که دارای سه ضلع با طولهای مساوی است و زوایای داخلی این مثلث نیز با هم برابرند
باسلام و باتشکر از شرکت شما در حل این معما. باتوجه به اصل همنهشتی نمی توانیم بیان کنیم که دو مثلث AOC و BOD هم نهشتند زیرا ما مجهول را که اثبات مثلث متساوی الاضلاع است را به دست نیاورده ایم و نمی توانیم اثبات کنیم.
به نظر من، اول باید متساوی الساقین بودن دو مثلث BDO و ACO اثبات بشه.
به نظر من، اول باید متساوی الساقین بودن دو مثلث BDO و ACO اثبات بشه.
باسلام. فکر نکنم با توجه به اطلاعات مسئله بتوانیم متساوی الساقین بودن دو مثلث را اثبات کنید.
انشالله من اخر هفته که اومدم جواب دقیق رو با فرمولهای اضافی و هرچیزی که بشه برا حلش حالا حل اسان یا سختش کمک کنه با جواب درستش میزارم براتون
افسوس جای دیگریم و نمیشه ولی وقت کردم باز اظهار نظری میکنم با اجازتون
راهنمایی 1 : می توانید با اضافه کردن پاره خط هایی حل مسئله را ساده تر کنید.