راسخون

نظر شما درباره ایجاد مجله اینترنتی "راسخون بلاگ"

amirhossein1392 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 16034
|

سلام. طرح جالبی است.

1- به نظر شما ماهانه باشد یا فصلی؟ ماهانه باشد بهتر است.
2- محتوای این مجلّه می تواند مواردی همانند معرفی وبلاگهای راسخونی، مصاحبه با وبلاگ نویسان راسخون بلاگ، خاطرات وبلاگ نویسی و آموزش های وبلاگ نویسی را در بر داشته باشد. به نظر شما چه موارد دیگری برای محتوای این مجله مفید هست؟
معرفی سیستم های وبلاگنویسی، طریقه ی درآمد زایی از وبلاگ
3- چه پیشنهادات دیگری برای این مجله اینترنتی دارید؟ اینکه تا حد امکان از تصاویر زیبایی استفاده شود و مطالب آن سنجیده باشد.

shirdel2 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5535
|

بنام خدا

1- به نظر شما ماهانه باشد یا فصلی؟ به نظر بنده ماهانه باشه بهتره.
2- محتوای این مجلّه می تواند مواردی همانند معرفی وبلاگهای راسخونی، مصاحبه با وبلاگ نویسان راسخون بلاگ، خاطرات وبلاگ نویسی و آموزش های وبلاگ نویسی را در بر داشته باشد. به نظر شما چه موارد دیگری برای محتوای این مجله مفید هست؟
موارد خوبی را بیان کردید و باید مدتی منتشر بشه بعد ببینیم چطور هست.

3- چه پیشنهادات دیگری برای این مجله اینترنتی دارید؟ به نظر میرسه اگه بشه اطلاعاتی از بخش های مرتبط راسخون را هم در بخشی از آن داشته باشید خوب خواهد بود و چنانچه قابلیت مشاهده در تلفن همراه را هم داشته باشه خیلی خوب خواهد بود.

موفق و موید باشید.

saeidfarajpour کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2734
|

3- چه پیشنهادات دیگری برای این مجله اینترنتی دارید؟

با سلام و خسته نباشید خدمت شما به نظر من اگر مطالب مختصر و مفید باشند بهتره ( مردم حوصله ندارن که ) -- در قالب pdf یا فایل اجرایی (exe) منتشر بشه -- طوری طراحی بشه تنها مختص کاربران راسخون نباشه بلکه ابزاری برای معرفی راسخون باشه -- حجمش تا حد امکان کم باشه ( میدونی اینترنت مگابایتی چنده مومن؟؟؟) -- آموزش تصویری یادتون نره -- مسئولین راسخون رو هم تو این مجلتون معرفی کنین بدونیم با  چه نازنینانی طرفیم -- آقا جایزه که حتما داره ؟ هر نسخه انشاءالله یه مسابقه داره دیگه؟ -- به نظر من مجله رو محدود به بحث وبلاگ نکن مطالب کم میاریا ، بزن به دشت و صحرا ببین چقدر مطلب هست(پیشنهاد می کنم سخنرانی بعضی مسئولین رو گوش بکنی معنی حرفمو متوجه میشی) -- یه بخش ایده های تازه داشته  باشه خوبه -- یه بخشم بذاربا عنوان  حرف دل راسخونی ها  --  برادر این کاربرای راسخون رو هم معرفی کن تا بیشتر بشناسیمشون --اندروید ، ios ، ویندوزفون اینا --  دگ بسه من فکم گرم شه تا خود صبح در خدمتتون هستم

ghalbeiran2 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 798
|

1- به نظر شما ماهانه باشد یا فصلی؟ماهنامه
2- محتوای این مجلّه می تواند مواردی همانند معرفی وبلاگهای راسخونی، مصاحبه با وبلاگ نویسان راسخون بلاگ، خاطرات وبلاگ نویسی و آموزش های وبلاگ نویسی را در بر داشته باشد. به نظر شما چه موارد دیگری برای محتوای این مجله مفید هست؟ولایت فقیه، حکومت جهانی حضرت مهدی(عج)، سیاسی
3- چه پیشنهادات دیگری برای این مجله اینترنتی دارید؟فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|

باسلام ودرود خدمت شما دوستان عزیز وبلاگ نویس

ان شالله اولین شمارره از مجله اینترنتی "راسخون بلاگ"22بهمن 1393منتشر خواهد شد /سپاسگزارم که در نظر سنجی شرکت کردید

amirhossein1392 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 16034
|

ان شالله اولین شمارره از مجله اینترنتی "راسخون بلاگ"22بهمن 1393منتشر خواهد شد /سپاسگزارم که در نظر سنجی شرکت کردید

سلام. پس امتیاز نمی دهید؟؟؟؟

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|

سلام. پس امتیاز نمی دهید؟؟؟؟

امتیاز ،تنگار این روزها همه تشنه ی امتیازاند