چـــــرا ...؟
چرا امتحانات گروه های نظری کشوریه .خخخخ
داداش کلاً نظریه دادن آسونه.. اما برای اینکه بچهها یاد بگیرن، هر نظری رو ندن، باید سختگیری بشه.. پس اومدن کشوریش کردن.. فهمیدی؟ خودم که نفهمیدم چی گفتم!!!
چرا امتحانات گروه های نظری کشوریه .خخخخ
داداش کلاً نظریه دادن آسونه.. اما برای اینکه بچهها یاد بگیرن، هر نظری رو ندن، باید سختگیری بشه.. پس اومدن کشوریش کردن.. فهمیدی؟ خودم که نفهمیدم چی گفتم!!!
منم نفهمیدم چه شد
چرا اینترنت اعتیاد آوره؟
چون به آدم خوش میگذره.. البته به هر چیزی معتاد شد.. اما امان از دست اینترنت که اعتیادش خیلی بدجوریه.. من که هر کاری کردم، نتونستم ترک کنم..
چرا اینترنت اعتیاد آوره؟
چون به آدم خوش میگذره.. البته به هر چیزی معتاد شد.. اما امان از دست اینترنت که اعتیادش خیلی بدجوریه.. من که هر کاری کردم، نتونستم ترک کنم..
منم نتونستم
چرا من تو وبلاگ نویسی موفقم ولی درس نه
چرا بعضی ها پارتی دارند ؟
واقعاً چرا؟؟؟؟ چرا بعضیا همه جا آشنا دارن؟؟؟؟؟؟ چرا هر جا میرن کارشون زود راه میافته؟؟؟؟؟؟؟ داداش فهمیدی به من هم بگو.
چرا بعضی ها پارتی دارند ؟
واقعاً چرا؟؟؟؟ چرا بعضیا همه جا آشنا دارن؟؟؟؟؟؟ چرا هر جا میرن کارشون زود راه میافته؟؟؟؟؟؟؟ داداش فهمیدی به من هم بگو.
منم نمی دونم ولی واقعا چرا :یکی جواب
چون فکر می کنند اذیت کنند یکم بخندند خوب کاری کردند نمی دونند با اذیتشون رنج می دهند ومطمنا باشند که رنج را می بینند
چرا من تو وبلاگ نویسی موفقم ولی درس نه
خوب زیاد روی وبلاگ نویسی وقت میزاری داداش.. یه خورده هم توی درس بیشتر وقت بزاری، حتماً موفق میشی.
چون فکر می کنند اذیت کنند یکم بخندند خوب کاری کردند نمی دونند با اذیتشون رنج می دهند ومطمنا باشند که رنج را می بینند
احسنت...... هر چه کنی به خود کنی/ گر همه نیک و بد کنی ...... مطمئن باشن که نتیجهاش رو میبینن....... دنیا کوچیکه.......
چرا من این قدر زود 20سالم شد
قبول دارم که عمرمون خیییییلی زود میگذره بدون اینکه بفهمیم چه جوری......... 20 سال- 30 سال و یه وقت میگن تمام شد.
چرا یارانه من را می دهند به بابام؟
برای اینکه بعدش بابات بده به تو. خخخخخخخخخ
چرا زندگی اولش سخته بعدش آسونه ؟چرا اول آسون نیست بعدش سخت .خخخخ
چرا فکر میکنی که زندگی اولش سخته و بعدش آسون؟؟؟ زندگی همش سخته.......
چرا زندگی اولش سخته بعدش آسونه ؟چرا اول آسون نیست بعدش سخت .خخخخ
چرا فکر میکنی که زندگی اولش سخته و بعدش آسون؟؟؟ زندگی همش سخته.......
نیاز به فکر ندارد /می گن در هر سختی آسانی وجود دارد /من پرسیدم چرا اول آسانی بعدا سختی /به قول خودت زندگی همش سختیه