دعا در خانه خدا برای شما
سلام دوستان گرامی
مثل اینکه خدا یه نالایق رو به دلیل رحمت بی اندازه خود به خونه خودش دعوت کرده
دوستان گرامی انشاءلله قراره اواخر فروردین و اوایل اردبیهشت مشرف بشم خانه خدا (البته اگر تا اون موقع به دیدار خدا نرفته باشم)
و از اونجایی که معلوم نیست دیگه کی بتونم یه بار دیگه مشرف بشم تا دوباره براتون دعا کنم آخه میگن دعای بعضی ها زودتر مستجاب میشه -فکر نکنین منظورم آدم های صالحه چون من از اونا نیستم ، بگذریم -- (شوخی کردم خدا انشالله قسمت همه بکنه)
هر کسی خواست تا زیر ناودون طلا (حالا یکم این ، اون ور نیایین روز قیامت یخه ما رو بگیرین) دو رکعت براش نماز بخونم یا براش تو خونه خدا دعا کنم اسمشو تو بحث بذاره تا انشاءلله موقع انجام اعمال به اسم اونم نیت کنم.
بنام خدا
دوست گرامی اگر اولین بار هست که به زیارت خانه خدا مشرف می شوید حتما یک مورد را در نظر داشته باشید که عظمت و قداست خانه خدا «کعبه» به آن قدر است که وقتی چشم انسان برای اولین بار به آن می افتد ناخودآگاه به سجده می افتد و در مقابل این عظمت تاب و توان خود را از دست می دهد. لذا در آن لحظه برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی و طول عمر رهبر معظم وهمه مسلملنان جهان و دوستان راسخونی دعا کنید تا شاد و سلامت باشند و بتوانند در خدمت به اسلام و نظام جمهوری اسلامی موفق و سربلند باشند. انشاالله.
بنام خدا
دوست گرامی اگر اولین بار هست که به زیارت خانه خدا مشرف می شوید حتما یک مورد را در نظر داشته باشید که عظمت و قداست خانه خدا «کعبه» به آن قدر است که وقتی چشم انسان برای اولین بار به آن می افتد ناخودآگاه به سجده می افتد و در مقابل این عظمت تاب و توان خود را از دست می دهد. لذا در آن لحظه برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی و طول عمر رهبر معظم وهمه مسلملنان جهان و دوستان راسخونی دعا کنید تا شاد و سلامت باشند و بتوانند در خدمت به اسلام و نظام جمهوری اسلامی موفق و سربلند باشند. انشاالله.
انشاءالله
سلام. خوش به سعادتتون.
سعادت بزرگی نصیبتون شده. ان شاءالله بهترین بهره ها رو از این سفر معنوی ببرید.
اسم من هم جزء ملتمسین دعا ثبت کنید.
سلام. خوش به سعادتتون.
سعادت بزرگی نصیبتون شده. ان شاءالله بهترین بهره ها رو از این سفر معنوی ببرید.
اسم من هم جزء ملتمسین دعا ثبت کنید.
خدا قسمت همه بکنه،حتما انشاءالله
پیشاپیش حجکم مقبول سعیکم مشکور
التماس دعا دارم عزیز راسخونی
ماروهم ازدعای خودتون بی نصیب نگذارید
ماروهم ازدعای خودتون بی نصیب نگذارید
حتما چشم
پیشاپیش حجکم مقبول سعیکم مشکور
التماس دعا دارم عزیز راسخونی
خداوند قسمت شما هم بکند انشاءالله
سلام.
خوش به سعادتتون، إن شاء الله پس از سفر مکّه، سفر عتبات هم نصیبتون بشه.
برا من هم دعا کنید. دعا کنید پسر خوبی باشم!
سلام واحترام ....
خوش به سعادتتون .....خوشحالیم که انشاءالله مشرف خواهید شد .....امیدوارم خداونددر این سفر پربرکت بر توفیقات وحالات خوش معنوی تان بیفزاید ....
سلام من روهم به حضرت رسول صلوات الله علیه ابلاغ کنید والتماس دعا بگید ....
این دعا هم بدرقه ی راهتان (فالله خیر حافظا وهو ارحم الراحمین )
سلام واحترام ....
خوش به سعادتتون .....خوشحالیم که انشاءالله مشرف خواهید شد .....امیدوارم خداونددر این سفر پربرکت بر توفیقات وحالات خوش معنوی تان بیفزاید ....
سلام واحترام ....
سلام دعا می کنم خداوند این سعادت را نصیب شما نیز بکند
سلام.
سلام - پسر خوب؟ شما سرور ما هستید - انشاءالله
سلام.
سلام - پسر خوب؟ شما سرور ما هستید - انشاالله
شما بزرگوارید.... خدا حفظتون کنه.
تشکّر