کمپین عشاق محمد(ص) راسخونی
بدین وسیله توهین به پیامبر اکرم (ص) توسط نشریات «شارلی ابدو»، «لوموند» و نشریههای لیزیکو، لیبراسیون، لومانیتی و لوبوان فرانسه را به شدت محکوم می کنیم.
این اقدامات کاملا برنامهریزی شده است و با هدف خدشهدارکردن چهره مسلمانان در سراسر جهان و نهادینه کردن فرهنگ خشونت و نفرت انجام میشود.
این اقدامات باید هرچه سریعتر متوقف شود و ما آن را کاملاً محکوم میکنیم
این رفتار به طور کلی از آزادی بیان به دور بوده و در حقیقت پافشاری بر تحقیر مقدسات مسلمانان با روحیه استعماری و خود خواهی است.
از دولتهای عضو و سازمانهای حقوق بشر و سازمان یونسکو می خواهیم این اقدام تحریک آمیز که مغایر با اعلامیه جهانی پیرامون تنوع فرهنگی است، محکوم کنند.
انتشار مجدد کاریکاتورهای موهن جریحهدار کردن عمدی احساسات مسلمانان است.
کاربران محترم برای محکوم کردن این توهین همه امضا های خود را به لبیک یا رسول الله تغییر بدهند.
همچنین می توانید تصاویر خود را هم در این تاپیک بفرستید.
من هم به نوبه ی خودم این کار رو محکوم می کنم.
وَلَئِن سَأَلْتَهُمْ لَيَقُولُنَّ إِنَّمَا كُنَّا نَخُوضُ وَنَلْعَبُ قُلْ أَبِاللَّهِ وَآيَاتِهِ وَرَسُولِهِ كُنتُمْ تَسْتَهْزِئُونَ
ﻭ ﺍﮔﺮ ﺍﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﭙﺮﺳﻰ (ﭼﺮﺍ ﺍﻳﻦ ﺍﻋﻤﺎﻝ ﺧﻠﺎﻑ ﺭﺍ ﺍﻧﺠﺎم ﺩﺍﺩﻳﺪ و استهزاء کردید) ﻣﻰ ﮔﻮﻳﻨﺪ ﻣﺎ ﺑﺎﺯﻯ ﻭ ﺷﻮﺧﻰ ﻣﻰ ﻛﺮﺩﻳﻢ! ﺑﮕﻮ ﺁﻳﺎ ﺧﺪﺍ ﻭ ﺁﻳﺎﺕ ﺍﻭ ﻭ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮﺵ ﺭﺍ ﻣﺴﺨﺮﻩ ﻣﻰ کردید؟! (سوره توبه 65)
(يا حَسْرَةً عَلى العِبادِ ما يَأْتِيهِمْ مِنْ رَسُول اِلاّ كانُوا بِهِ يَسْتَهْزِؤُنَ)
واى بر بندگان كه هيچ رسولى از سوى خدا به سويشان نيامد جز آن كه او را به تمسخر و استهزا گرفتند.
(وَ اِذا رَأَوْكَ اِنْ يَتَّخِذُوُنَكَ اِلاّهزُوُاً اَهذا الَّذِى بَعَثَ اللّهُ رَسُولا)
و هنگامى كه تو را ديدند، جز به استهزا و تمسخر تو نينديشند كه آيا اين است آن كسى كه خداوند به عنوان رسول خود به سوى ما گسيل داشته است.
از نظر اسلام يكي از گناهان بزرگ توهين به ديگران است. پيامبر اكرم(ص) فرمود: «أَذَلُّ النَّاسِ مَنْ أَهَانَ النَّاس» پست ترين و ذليل ترين مردم كساني هستند كه به مردم توهين مي كنند.
روايات اسلامى نشان مى دهد كه اسلام براي شخصيت فردي و حيثيت اجتماعى مؤمنان -كه اعلي درجۀ مومنان، معصومين(ع) مي باشند- احترام قائل است. هر كس به هر وسيله اي معصومين(ع) را با دشمني تمام مورد اهانت و توهين قرار دهد، گرفتار خشم و غضب الهي خواهد شد. قرآن از سزاي كسي كه به ديگري توهين كند و او را مورد تهمت قرار دهد، به عذاب عظيم تعبير مي كند.
اگر كسي به ديگري توهين كند، بايد هر چه سريع تر توبه كند. تخريب صورت گرفته را جبران نمايد.
ما هم به دفاع از حریم پاک و مقدّس رسول الله(صلی الله علیه و آله و سلّم) و بطور کلّی چهارده معصوم(صلواتُ الله و سلامُه علیهم أجمعین)، این اهانات رو که بی شک از روی حماقت، عداوت، پستی و رذالت سر زده، محکوم میکنیم. عمل قبیحشون، کار جدیدی هم نیس. قبلاً هم بوده و متأسفانه بعداً هم خواهد بود. ولی إن شاء الله که فهم و ذکاوت و بصیرت، خدا به همه ما بده تا با فکر و عمل و بینشِمون، همه اون کُفّارِ کفتار صفت رو سرِ جاشون بنشونیم. و همه هم میدونیم که هر چقدر اون افراد و گروه های مُلحِد بر اعمال و افکار شومِ خود بیفزایند، باز هم عشق و محبت آل الله در قلب ما ایرانیها و سایر مسلمونای دنیا به اندازه یه اپسیلون هم کم و کمرنگ نخواهد شد.
مرگ و نفرین خدا بر همشون.
بنده هم این اقدام نشریه ی شارلی ابدو رو محکوم می کنم.
بنام خدا
بنده هم توهین به ساحت مقدس نبی اکرم حضرت محمد مصطفی (ص) که رسول محبت و مهربانی برای تمام بشریت بوده و هست ، را محکوم می نمایم و اطمینان دارم سزای آنهائی که به دیگران خصوصا به پیامبران و ائمه اطهار توهین می کنند ، داده خواهد شد و نقشه دست اندرکاران جنایتکار صیهونیست برای زشت کردن چهره اسلام هرگزعملی نخواهد شد.
بسم الله قاصم الجبارین
آند اولا فاطمنین عفتینه عصمتینه
قان دولان ساغ گوزونه سیلی دین صورتینه
بیلمرم کیمدی یزید ، تختینی تاراج ادرم
سر معبر ده دوروب باشینی حراج ادرم
من هم از طرف خودم اینارو محکوم میکنم