پراید و ناامنیهایش!
آقا این پراید 20میلیونی، دیگه واسه خودش شخصیت داره.
منم با اجی سلما موافقم مهم راننده است
حالا غصه نخورین انشاالله امام زمان میاد همه این مشکلات حل میشه
انشاالله به زودیِ زود
دراینکه خودروپراید ازنظر ایمنی ازدیگراتومبیل هاضعیف تراست شکی نیست ولی درنظرداشته باشیداین ماانسان ها هستیم که باخودخواهی های خود عرصه رابردیگران تنگ می کنیم.خطاهای انسانی هستندکه باهمین پرایدعامل کشته شدن انسان های دیگر می شوند.ازآن گذشته یعنی پراید ایمنی اش به اندازه موتورسیکلت نیست که هزاران نفربااین وسیله درترددند؟
وضعیت محیط زیست رادرنظربگیرید
ساخت وسازهای غیراستاندارد
خوراکی های غیربهداشتی وگاها تقلبی
کشت وکشتار انسان های بیگناه دردیگرجوامع
و...
مثال های واضحی هستند که بیش ازهمه به ما می گوید:((این ماانسان هاهستیم که ازهمه خطرناکتریم ))
البته اگر به خوبی استفاده کنیم و با سرعت مطمئن رانندگی کنیم هیچ مشکلی پیش نمی آید .
با سلام . من هم با نظر دوستان موفقم وجدانی مردم از روی اجبار واین چراید را میخورند والا هیچ شخصی حاضر نیست خودش رو به عمد بکشه .
من واقعا برای تمام مسئولین شرکت سایپا متاسفم که منافع مالی خودشون رو به جون مردم ارجح تر میدانند . اگر اینطر نیست چرا ایربک یه دونه گذاشتن . مثلا فقط جان راننده در امنیت است .
من کارم توی کارواش است باور کنید وقتی ماشین رو میشورم اول از همه آب از بالای دز میره داخل
. زیر گلگیر رو نگاه کنید با پیچ نمره 8 محکم کردن که جون مردم رو نگه داره .
جلوبندی با یه بار ضربه زدن اون هم با دست قابش در میاد
. و هزاران مورد . صندلی ها بعد از چند مدت قفل میشه و حرکت نمیکنه .
داداش قبول داریم جاده ایمنی نداره ولی چرا هر جا تصادف میشه پای یک پراید در میان است .>
به نظر من باید قیمت حدود حداکثر 10 بیشتر نباشه . من خودم یه با از اخبار شنیدم که قیمت تمام شده پراید شده بود 5 ملیون مسول فروش شرکت گفت ما به هزار جا حساب پس میدیم و محرمانه است . نوش جان سهام داران . ما به قیمت مردم کار نداریم و قیمت محاسبه ما 14 ملیون است .
پراید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مقایسه ای که صورت گرفته ، نشون میده برای مسئولان سایپا همون قدر جون افرادی که پراید سوار میشن ارزش داره که داعش برای آنهایی که سر می بره،
فقط داعشی ها با چاقو سر می برن
تولید کننده گان پراید یه پول هنگفتی هم از قربانی های می گیرن و بعد میفرستنشون تا لای بدنه پراید تبدیل به کتلت شن!!!!!!!!!!!
مشکل صنعت خودرو فقط انحصاری بودن اون که بلای جان ایرانی ها شده
وقتی رقابتی وجود نداشته باشه، شرکت خودروساز هر آشغالی با هر قیمتی تولید کنه، مردم مجبورن بخرن و بعد هم میشه این اوضاعی که الان هست
ایشالله همه پراید سوارا سالم باشن....