مواد لازم:

* روغن زيتون - ۳قاشق غذاخوري

* سير - ۵حبه ريز خرد شده * رزماري خرد شده يا خشک شده - يک قاشق غذاخوري

* نخود پخته شده - ۴۲۰گرم (نخود را قبلا خيس و چندبار آب آن را خالي کنيد و سپس با کمي پياز بپزيد تا مصرف آن نفخ ايجاد نکند)

* فلفل قرمز - نصف قاشق چاي خوري

* آب مرغ - ۳تا ۴پيمانه *  نمک و آبليمو - به ميزان دلخواه

 

طرز تهيه:

* در ظرف مناسب روغن زيتون بريزيد.

* سير خرد شده را اضافه کنيد و روي حرارت ملايم کمي تفت دهيد تا طلايي شود.

* رزماري و فلفل را به آن اضافه کنيد و آن را حدود يک دقيقه هم بزنيد.

* سپس نخود را اضافه کنيد و هم زدن را ادامه دهيد.

* بعد از ۲دقيقه آب مرغ و نمک را اضافه کنيد و اجازه دهيد مواد بجوشد، سپس حرارت را کم کنيد و بگذاريد به مدت نيم ساعت جا بيفتد. گاز راخاموش کنيد و بگذاريد مواد کمي سرد شود. سپس آن را داخل مخلوط کن بريزيد تا به شکل پوره در بيايد.

* بعد از آن به قابلمه برگردانيد و سپس آبليمو را اضافه و سرو کنيد.