عذرخواهی راسخونی
کاربران گرامی
این پست برای احتیاط اگردراسخون کسی ازکسی دلگیربشه یامعذرت خواهی ای خواست انجام بده باکسی تدارک دیده شده.
امادوستان طبق مثل قدیمی:
چراعاقل کندکاری که شودروزی پشیمانی
بازم واسه احتیاط این پست تعبیه شده
ببینم چی میشه:
با سلام و عرض ادب
میبینم که با عوض شدن مدیریت داداش فرزادمون روحیه جدید پیدا کرده برای فعالیت در تالار آزاد البته حقم داری. من خودم دیدم که میگم
وقتی این تایپیکو دیدم یاد استادم (خدایی) افتادم که یه بار اونقدر پست زده بودم تو تالارش که طفلک عصبی شده بود از دستم
استاددددددددددددد منو میبخشی؟
با سلام و عرض ادب
میبینم که با عوض شدن مدیریت داداش فرزادمون روحیه جدید پیدا کرده برای فعالیت در تالار آزاد
وقتی این تایپیکو دیدم یاد استادم افتادم که یه بار اونقدر پست زده بودم تو تالارش که طفلک عصبی شده بود از دستم
استاددددددددددددد منو میبخشی؟
علیک سلام نه نمی بخشمت شوخی میکنم نصف مشهدمال شما.ههههههه
من باشخص خاصی کارنمی کنم من واسه سایت کارمیکنم ازقبل هم فعالیت داشتم عشق من بحث وگفتگوی آزادهستش.خوشحال میشم درسایرپستهانیزمشارکت داشته باشیدنه فقط پستهای بنده.باتشکرمجدد
برای موضوع سوء تفاوت پیش اومده ازمدیرسلماعذرخواهی میکنم.
آخیش راحت شدم.خخخخخخخخخ
برای موضوع سوء تفاوت پیش اومده ازمدیرسلماعذرخواهی میکنم.
آخیش راحت شدم.خخخخخخخخخ
خواهش میکنم.این چه حرفیه
امروز یه( سوتی) زیبایی انجام دادم ،خدا قبول کنه...دو کاربر رو باهم یکی فرض کردم .....از کاربر محترم عذر میبخوام ....
ازهمینجاازتمامی افرادموجوددراتاق چت درمورخه 93/11/5 که باشخصی شوخی نمودم معذرت خواهی می کنم
اینم لینکش:
این پست خیلی عالیه ممنون
بنده هم به نوبه خودم یه عذر خواهی به مدیران محترم راسخون بدهکارم مخصوصا در بخش انجمن ها چرا که بعض وقت ها پست هام مشکل داشت و این بندگان خدا درستشون کردن، و حتما باعث اذیت شده.
امیدوارم که ما رو حلال کنن.
خودم که عذرخواهی خیلی بدهکارم الان دیگه حضورذهن ندارم
نمی دونم ولی ان شالله هرکسی از دستم ناراحته ازش عذر می خوام
من تا حالا از راسخون بدی ندیدم
سلام و تشکر
من امروز به شخصه از همه دوستان گفتگوی آزاد عذر خواهی میکنم مدتی در کنارتون نبودم
سعی میکنم زین پس دوباره تالار رونق بگیره
یه عذرخواهی به مسوول رواببط عمومی بدهکارم که خواستم بدینوسیله دراینجااعلام نمایم چون زیادی پاموازگلیمم بقول بعضیها درازکرده بودم.