سوتیهای راسخونیتو اینجا بنویس
با سلام به کاربران عزیز؛
میتونید توی این تایپک
اولاً، سوتیهایی که معمولاً راسخون میده؛
ثانیاً، سوتیهایی که خودمون، در مورد راسخون می دیم،
رو بنویسید.
پس منتظرتونم:
درموردراسخون که معمولا"سئوالهای روزانه رواشتباه می نویسه (آیتم های پاسخ سئوال رومنظورمه)
چن روزپیش داشتم اولین تبریکاتمودرموردجشن تولدراسخونیهامی گفتم بعدازتغییرزیرتالارجشن تولدراسخونیهاچون روز11هم بوداشتباها"سالروزتولدکاربرانیکه درماه بهمن متولدیافته بودندروتبریک گفتم.البته شانس کمی آوردم که بیان نموده بودم که "پیشاپیش"اماچه عرض کنم چه پیشاپیشی که هنوزیک ماه فاصله داره.خخخخخ که بایادآوری مدیرسلمامواجه شدم که سوتی جالبی واسه حداقل خودم بود.خخخخخخ
یکباریه مطلبی روارسال کردم براراسخون سایزتصویربزرگ بودش فکرکنم. به هم ریخت صفحه هرکاری کردم درس نشد.گفتم الان اخطارنظارت میاد.سریع مطلبوبرداشتم دررابطه باهمون موضوع سریع یه مطلب دیگه پیداکردم گذاشتم جاش.
یکباریه مطلبی روارسال کردم براراسخون سایزتصویربزرگ بودش فکرکنم. به هم ریخت صفحه هرکاری کردم درس نشد.گفتم الان اخطارنظارت میاد.سریع مطلبوبرداشتم دررابطه باهمون موضوع سریع یه مطلب دیگه پیداکردم گذاشتم جاش.
باسلام وممنون ازمشارکتتون دراین پست
واسه منم خیلی ازاین سوتیهاتاکنون پیش اومده.خخخخخ
یه بارهم آقای میراکبری مدیرتالارپاتوق داشتن اسامی برترینهای تالارومعرفی می کردندکه من طبق معمول عجله کردم ورفتم ازایشون درتالارروابط عمومی گله کاری کردم وواقعا"خجالت زده شدم واسه مقداری حسنه که این سوتی بزرگ رودادم.آقاسیدبازم معذرت.خخخخخخ
تاحالاپیش آقای نجاران زیادسوتی دادم واقعا"دیگه پیششون خجل هستم آخرین باریکه پیش ایشون سوتی دادم درمورداعلام اسامی کاربران برترسری سوم بودکه درپیشنهادات روابط عمومی بیان کردم که اسامی اعلامی مربوط به کدوم ماههاست؟شایدم بنوعی چون هردوماه یکباراسامی اعلام میشه بقیه حق روبه امثالی مثه من بدهند.
یه بارهم آقای میراکبری مدیرتالارپاتوق داشتن اسامی برترینهای تالارومعرفی می کردندکه من طبق معمول عجله کردم ورفتم ازایشون درتالارروابط عمومی گله کاری کردم وواقعا"خجالت زده شدم واسه مقداری حسنه که این سوتی بزرگ رودادم.آقاسیدبازم معذرت.خخخخخخ
سلام داداش فرزاد-بله یادم هست چه روزی بودش
وای من اینقدر تو تایپ کردن سوتی می دم که یا آجی سلما می آید صندوق پیام ایرادم را میگه یا داداش امید
معمولا آقای نجاران چند بار لینک چرخشی که دادم تو برترین ها بگذارند اشتباه گذاشته بودند
سلام. ممنون از تاپیک جالبتون.
من خودم سوتی زیاد داشتم در راسخون، سوتی هم زیاد دیدم از دیگران.
اولین پستی که در انجمن گذاشتم خودش سوتی بود!
چون تاپیک رو در تالار مربوطه نگذاشتم و با مدیر تالار بحثم شد!
واینهم سوتی جالب دیگری ازبنده:خخخخخ
دیگه داره پروندم سیاه میشه امان ازاین سوتیها:خخخخ
بقول مدیرسلما:حسین آقای صالحی نه آقارضایی.خخخ:
یادی ازمدیرغلامعلی مدیراسبق تالارپاتوق قبلا ازمدیرفنودی ،ایشونم یادشون بخیرباشه
یادی ازآقارضاکرمی مدیرتالارشخصیتها
یادی ازآقاعبدالله اسرافیلی مدیراسبق تالارآموزش خانواده
یادی ازآقامحبی
یادی ازمدیرطهمورث مدیراسبق تالارگفتگوی آزاد
یادی ازمدیرنیکبخت مدیراسبق تالارگفتگوی آزادواقتصاد
یادی ازحسین رضائی مدیراسبق تالارصالحین وهمکارتالارلطیفه وطنز
یادهمتون گرامی بادا
اینهم برگی دیگرازسوتیهای راسخونیم:خخخخخ
http://www.rasekhoon.net/forum/thread/740268/page8329/success/
سلام
فرزاد جون یه سوتی میگم .ولی قول بده به هیچ کسی نگیاا
یه بار شب داشتم پست میزدم اونم چه پست هایی موضوشون در مورد روان شناسی و ... خلاسه آقا کلی زدم بعد برگشتم دیدم تو تالار خودم زدم آقا چشمتون روز بد نبینه برگشتم یه نگا بکنم که چند تا زدم ددیم آقا گل کاشتم، حالا کی میخواد اینا رو پاک کنه یا انتقال بده
یه ساعت طول کشید انتقالشون بدم. بازم خدا رو شکر میکنم ک حداقل تو تالار خودم زده بودم والا فرداش نظارت جون زنگ میزد
قصه ما به سر رسید یحیی به ... نرسید