0

دعا براى ظهور آن حضرت عجّل اللَّه تعالى فرجه در دعاى استخاره با قرآن

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

دعا براى ظهور آن حضرت عجّل اللَّه تعالى فرجه در دعاى استخاره با قرآن

سيّد بن طاووس‏ رحمه الله در كتاب «فتح الأبواب» مى‏ نگارد : بدر بن يعقوب مقرّى اعجمى رضى الله عنه

در كاظمين ، سه روايت در مورد تفأّل - و استخاره - با قرآن (بدون نمازگزاردن براى آن) - 1 -  برايم گفت .

روايت اوّل :

قرآن را برمى‏ دارى و اين دعا را مى‏ خوانى :

أَللَّهُمَّ إِنْ كانَ مِنْ قَضائِكَ وَقَدَرِكَ أَنْ تَمُنَّ عَلى اُمَّةِ نَبِيِّكَ بِظُهُورِ وَلِيِّكَ وَابْنِ بِنْتِ نَبِيِّكَ ، فَعَجِّلْ ذلِكَ ، وَسَهِّلْهُ وَيَسِّرْهُ وَكَمِّلْهُ ، وَأَخْرِجْ لي آيَةً أَسْتَدِلُّ بِها عَلى أَمْرٍ فَأَئْتَمِرُ ، أَوْ نَهْيٍ فَأَنْتَهي (أَوْ ما تُريدُ الْفالَ فيهِ) في عافِيَةٍ .

بار الها ؛ اگر از جمله قضا و قدر تو آن است كه با ظهور ولىّ خودت و فرزند دختر پيغمبرت صلى الله عليه وآله وسلم، بر امّت پيامبرت منّت بگذارى؛ پس در اين كار بشتاب، و آن را سهل و آسان و كامل گردان ، و براى من آيه و نشانه‏ اى بياور كه اگر در چيزى كه مورد نظرم است امر مى‏ كنى آن را انجام دهم، و اگر نهى مى‏ كنى آن را انجام ندهم (يا در آنچه كه تفأّل مى‏ زنم) و در عافيت و سلامتى اين كار انجام شود .  آن گاه هفت ورق از قرآن را مى‏ شمارى ؛ سپس ، در طرف دوّم ورق هفتم نيز شش سطر را مى‏ شمارى و از سطر هفتم مطلب مورد نظر خود را درمى‏ آورى .

روايت دوّم :

پس از قرائت دعاى ياد شده ، قرآن را گشوده و هفت ورق را بشمارد و در طرف دوّم از ورق هفتم و نيز در طرف اوّل از ورق هشتم ، هر چه اسم خداوند جلّ جلاله تكرار شده است را شمرده ، آن گاه به تعداد آن ،

ورق‏ه اى قرآن را بشمارد . سپس از طرف دوّم آخرين ورقى كه در پيش روى قرار دارد شروع به شمردن سطور به اندازه اسم‏هايى كه قبل از اين شمرده بود ، كند و از آخرين سطر ، مطلب (و تفأّل) خود را دربياورد.

روايت سوّم :

پس از دعاى ياد شده ، هشت ورق را شمرده ، آن گاه در صفحه اوّل از ورق هشتم ، يازده سطر را شمرده

و فال و خواسته مورد نظر را در همان سطر يازدهم جستجو كند .

اين (سه روايت) را در مورد تفأّل به قرآن همان گونه كه شنيده بوديم نقل كرديم . - 2

-------------------------------------------------------------

1- در برخى روايات آمده است كه پيش از استخاره ، نماز جعفر طيّار عليه السلام خوانده شود .

2-  فتح الأبواب : 278 .

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

چهارشنبه 10 دی 1393  11:09 AM
تشکرات از این پست
alirezaHmzezadh
دسترسی سریع به انجمن ها