نقل قول aligoharsamimi
باسلام
من به نتایج مسابقه عکاسی اعتراض شدید دارم
آقا این چه جور رای گیری بود تا حدود غیر منصفانه بود
میشد از روش بهتری برای رای گیری استفاده می کردید
عکس های بسیار جالبتر و زیبا تر از عکس های انتخاب شده وجود داشت که در نهایت تعجب عکس های حال انتخاب شدند ، عکس ها در هفت گروه قرار داشتند و نگاه کردن هر هفت گروه هم حال و حوصله می خواست و هم اینکه صفحات سنگین بودند و بنا به عقیده بنده ، بیشتر کاربران به این صفحات سر می زدند تنها به انتخاب چندتایی از بین عکس ها بسند می کردند و کمتر کسی درست و حسابی کل صفحات را پویش می کردند و دست به انتخاب سلیقه ای میزدند و والا کدوم سلیقه و نکته بینی و زیبایی رعایت شد بهتر بود می رفتیم از چهار خرابه یا دشت کویری لم یرزع عکس می گرفیتیم حتما شانس بیشتری دشتیم .....

سلام و عرض ادب
هر انتقادی اگه سازنده باشه مطمنا مفید خواهد بود
در اینکه مسابقه کمبود هایی داشت جای شکی نیست انشالله اگر بودیم از دوره های بعد بهتر برگزار میکنیم
در مورد انتخاب تصاویر هم باید عرض کنم تصاویری که انتخاب شده اند همشون بالای ۱۵ رای اورده اند از ۲۲ رای داشتیم تا ۱۵ رای که اونم خود شما کاربران عزیز انتخاب کردید و در رای گیری بنده یا هیچ کاربر دیگری کوچکترین دخالتی نداشته ایم
در مورد تعداد صفحات هم این نظر خود بنده بوده است تا جایی که مقررات و اختیارات داشتم این رو رو انتخاب کردم هم صفحات حجمش مناسب بود و هم سایز و اندازه تصاویر
البته انشالله در مرحله بعد از بین تصاویر ۱۰ تا ۱۴ رای هم مسابقه خواهیم گذاشت.
موفق باشید