0

اس ام اس های عاشقانه

meysam69
meysam69
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 14

اس ام اس های عاشقانه

1. چقدر خوشحال بود شیطان گمان میکرد فریب داده است مرا! نمیدانست تو پرسیده بودی: مرا بیشتر دوست داری یا ماندن در بهشت را ؟

2.  روزگارت بر مراد / روزهایت شاد شاد / آسمانت بی غبار /سهم چشمانت بهار / قلبت از هر غصه دور / بزم عشقت پر سرور / بخت و تقدیرت قشنگ / عمر شیرینت بلند / سرنوشتت تابناک / جسم و روحت پاک پاک

3. تا کی در انتظار میگذاری به زاریم ؟ ازآن بعد از اینهمه چشم انتظاریم

4. دلتنگ مباش ، من قلبم را سایه بان دلت کردم و چشمانم را در انتظار دیدنت

5.  به که پیغام دهم ؟ به شباهنگ که شب مانده به راه ؟ یا به اندوه کلاغان سیاه ، به پرستو که سفر میکند از سردی فصل ؟ یا به مرغان نکو چیده شهر ؟ به که پیغام دهم که به یادت هستم ؟

6. ویند غروب جایی است که آسمان زمین را می بوسد امشب برایت غروب میکنم آسمان من کجایی ؟

7. تو که رفتی غم دوریت ، خراب و خورد و پیرم کرد / دوباره درد تنهایی ، توی دستاش اسیرم کرد

8. هیچوقت نگذارید  کسی که شما فقط ”” یکی از انتخابهایش ” ” هستید ، برایتان تبدیل به ”” اولویت ”” شود !

9.  

نمیدونم که چجوری فکر کنم تو رو ندارم / آخه تو سنگ صبوری ، چجوری دووم بیارم ؟ واسه من سخته جداییت ، بی تو دنیایی ندارم / زندگیم تیره و تاره ، بی تو فردایی ندارم

10.  

"آدم" به خدا خیانت کرد! خدا غم آفرید.... تنهایی آفرید... بغض آفرید... اما راضی نشد.. کمی تامل کرد... آنگاه "عشق" آفرید! نفس راحتی کشید!! انتقامش را گرفته بود از آدم...

11. به کدامین گناه از بهشت آغوشت رانده شدم؟ من که حتی وسوسه ی سیب نداشتم..

12.  

کافیست ! عاشق ترین مرد آدم بود که بهشت را به لبخند حوا فروخت! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام ، بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند...

13. گفت: حالت را نمی پرسم می دانم خوبی, عکس هایت همه با لبخندند!! و نمی دانست عکاس که می گوید سیب… من یاد حماقت حوا می افتم و پوزخند می زنم . . .

14. تو "آدم" من "حوا" سيبي در کار باشد يا نه با تو در آغوش تو بهشت جاريست بوسه هايت طعم سيب ميدهند

دوشنبه 8 دی 1393  7:11 PM
تشکرات از این پست
ria1365 Hossein7798
دسترسی سریع به انجمن ها