مواد لازم:
مناسب برای 4 نفر
-
دارچین : یک چوب
-
میخک : 5 عدد
-
پودر زنجبیل : 1/4 قاشق چایخوری
-
شیر کم چرب : 2 فنجان
-
هل : 3 عدد
-
آب : 3/4 فنجان
-
چای : با توجه به اندازه شیر
-
شکر : به میزان دلخواه
دستور پخت:
ابتدا تمام ادویهها را که شامل میخک، دارچین، زنجبیل و هل است، با آب مخلوط و سپس شیر را اضافه کنید.
این مخلوط را روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد.
در ظرفی جداگانه، مقداری چای دم و در نهایت آن را با مقدار دلخواه شکر به این محتویات اضافه کنید.
چای یمنی باید به صورت گرم سرو شود.