0

خاطرات خوش راسخونی

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:خاطرات خوش راسخونی (امتیاز ویژه ویژه ویژه+جـــایــزه)

سلام.

یادمه یه هفته رفتم مسافرت و به اینترنت پرسرعت دسترسی نداشتم و این همزمان شد با ایجاد امکان جدید راسخون . امکانی که با زدن هر پاسخ به پستی پیامی در صندوق پیام برامون فرستاده میشد (البته هنوز هم این امکان هست) 

وقتی از مسافرت برگشتم نزدیک به 700 پیام برام اومده بود. (بیشترش بخاطر تاپیک اتاق چت و البته چند تاپیک ویژه دیگه در همون ایام بود)

چون هنوز گزینه پاک کردن همه قرار داده نشده بود و من هم میخواستم بدونم تو این یک هفته ای که نبودم کسی از دوستانم پیام داده یا نه، مجبور شدم همه پیامهای مربوط به پاسخ به تاپیک رو یکی یکی پاک کنم ، crying تا به پیام دوستانم دسترسی داشته باشم.

خلاصه دو سه روزی درگیر بودم و بالاخره همه پیام های اضافی رو پاک کردم، سه چهار تا پیام هم از دوستانم بود که خوندمشون و البته در این مدت پیگیری هم می کردم که چاره ای در این رابطه اندیشیده بشه، بعد راسخون گزینه مسدود کردن رو ایجاد کرد و من از این امکان استفاده کردم.

بعد هم گزینه پاک کردن همه صندوق پیام رو ایجاد کردند. این هم در نوع خودش خاطره ای داشت:

روز اولی که این گزینه ایجاد شد خواستم ده پانزده پیام اول که در صفحه اول پیامهام بود رو پاک کنم، فکر کردم این گزینه هم منظور منو میفهمه و فقط همون صفحه رو پاک می کنه. angry گزینه رو که زدم، چشمتون روز بد نبینه! صندوق پیامم خالی خالی خالی شد! 

چقدر حرص خوردم اون روز! تازه ساکت نموندم و رفتم اعتراض کردم ولی هنوز در دست بررسیه و قراره ان شاءالله به زودی امکان پاک کردن صفحه به صفحه پیام ها هم ایجاد بشه! 

دیگه از اون به بعد دست به صندوق پیام نمیزنم و هیچ گزینه ای رو امتحان نمی کنم.  (منتظرم گزینه پاک کردن صفحه به صفحه و یا پاک کردن موارد انتخاب شده به این صندوق اضافه بشه) 

یادش بخیر. 

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

شنبه 13 دی 1393  9:24 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 nazaninfatemeh borkhar amirali123 shayesteh2000 ali_kamali f3080h517 sayyed13737373 moradi92 rasekhoon_m
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

یه شب اومدم راسخون . دیدم مدیر تالار ترفندها (دوست خوبم یحیی) یه پستی رو زده بود دقیقا یادم نیست فکر کنم عنوانش اگه زنها نبودن ؟ شاید هم یه عنوان دیگه ای داشت . من و یحیی جون یه طرف  آبجی شکرانه و آبجی برخوار هم طرف دیگه ، داشتیم بر علیه هم مطلب میزدیم . بعد از کلی خنده و ارسال مطلب گفتیم که این شوخی بود و ...... خلاصه روز بعد همه به این پست اعتراض کردن اگه اشتباه نکنم روز بعد جناب نظارت جان هم تماس گرفتن . اون شب خیلی با مدیر یحیی خندیدیم

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 13 دی 1393  9:41 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh borkhar salma57 amirali123 shayesteh2000 ali_kamali siryahya f3080h517 sayyed13737373 moradi92
amin5530
amin5530
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1258

سلام

خاطره من زیاد هم ازش نگذشته ولی یه اتفاق خوب واسه من تو زندگی مجازیم بود ...

خاطره من بر می گرده به اعلام نتایج مسابقات وبلاگ نویسی محرم

بعد از این که نتایج اعلام شدن من خیلی اعتراض داشتم یعنی خییییییلیییییی هاااااااااا

قانع هم نمی شدم و همینجوری هر جا در مورد مسابقه بود من نظر میدادم و دوستان هم جوابه من رو . یادم نمیاد تو چنتا انجمن جواب میدادم ولی آخرین انجمن اتاق چت بود وقتی اونجا یه پست دیدم اونجا همرفتم واسه جواب دادن بعد یکی از دوستان با من بحث کرد و دیگه کوتاه اومدم و با بقیه که حرف زدم تو اتاق چت دیدم عجب جاییه .....

از ون موقع به بعد میام تو اتاق چت و با دوستان خوبم چت میکنم و غیر از خوشرفتاری و خوش گفتاری چیزی ندیدم....

YEMEN

تالار قرآن کریم

۩۩ ¤ هر روز آشنایی با یکی از سوره های قرآن کریم ¤ ۩۩

amin.bidar@gmail.com

من در پی تو هستم و مردم پی بهشت .... ایمان شهر ، کفر مرا در می آورد

شنبه 13 دی 1393  10:47 AM
تشکرات از این پست
salma57 borkhar nazaninfatemeh amirali123 shayesteh2000 ali_kamali khodaeem1 f3080h517 sayyed13737373 moradi92 zare58 omiddeymi1368
salma57
salma57
کاربر طلایی1

یادش بخیر.

آقای فرجام همیشه بین ساعت 9 تا ده وارد اتاق چت می شدند و وقتی ایشون سلام می کردند من تازه یادم میفتاد ساعت چنده و چقدر از کارهام عقبم. طوری شده بود که کارهامون رو با ورود ایشون تنظیم می کردیم انگار. چه روزهایی بود!

جاشون در راسخون و انجمن خالیه. ان شاءالله هر جا هستند سالم و سلامت باشند.

شنبه 13 دی 1393  10:51 AM
تشکرات از این پست
borkhar nazaninfatemeh amirali123 shayesteh2000 ali_kamali khodaeem1 sayyed13737373 moradi92
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

نقل قول amin5530

سلام

بعد از این که نتایج اعلام شدن من خیلی اعتراض داشتم یعنی خییییییلیییییی هاااااااااا

قانع هم نمی شدم و همینجوری هر جا در مورد مسابقه بود من نظر میدادم و دوستان هم جوابه من رو . یادم نمیاد تو چنتا انجمن جواب میدادم ولی آخرین انجمن اتاق چت بود وقتی اونجا یه پست دیدم اونجا همرفتم واسه جواب دادن بعد یکی از دوستان با من بحث کرد و دیگه کوتاه اومدم و با بقیه که حرف زدم تو اتاق چت دیدم عجب جاییه .....

از ون موقع به بعد میام تو اتاق چت و با دوستان خوبم چت میکنم و غیر از خوشرفتاری و خوش گفتاری چیزی ندیدم....

ارادتمند شما داداش امين هم هستم ..... به طور اتفاقي اون يه نفر محبوب دلها نبود ؟  البته اومد تو وسط ماجرا و گفت داداش ديگه ول كن و اون آرشيو عكس ....... رو هم كاري نميشه كرد ....

1- آري

2- نه

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

شنبه 13 دی 1393  11:33 AM
تشکرات از این پست
borkhar ali_kamali khodaeem1 nazaninfatemeh f3080h517 amin5530 salma57 sayyed13737373 moradi92 zare58 omiddeymi1368
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2116

با سلام به همه راسخونی ها

اقای فنودی پست گذاشت بود که هرکس دوست داره صندلی داغ شرکت کنه این پست رو لایک یا همان تشکر بزنه. من هم بدون اینکه بخونم تشکر زدم . بعد فهمیدم چکار کردم .رفتم به علی اقا گفتم تا روی اسمم خط بشکه. می دونستم اگر بشینم رو صندلی داغ دشمن زیاد دارم و همه یک جورای میخواهند تلافی کنن . جدی نگیرید حرفام رو

یادم میاد بعد طوفانی که بپا شد بخاطر بعضی سوالاتم در صندلی داغ . قوانین رو عوض کردن 

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

شنبه 13 دی 1393  11:36 AM
تشکرات از این پست
borkhar nazaninfatemeh khodaeem1 amirali123 f3080h517 salma57 sayyed13737373 moradi92 rasekhoon_m
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

یکی دیگه ازخاطرات خوش که یادم اومده دررابطه باالحمدالله شانس برنده شدن بنده هستش که معمولا"درقرعه کشیهای راسخون ماشاء الله ،ایشاء الله همیشه دراکثرمواقع اسمم درلیست اعلام میشه ازجمله درپست مشهوری که چندوقت پیش مدیرسلماباعنوان "زنگ انشاء"زده بودندکه بطوراتفاقی مبلغی برنده شدم همچنین درسالگردراسخون درسال گذشته فقط برای اینکه ثابت کنم که اسمم درمیادمقدار100هزارحسنه هزینه نمودم که البته درطول 3ماه بعدش دوباره اون مقدارحسنه روبدست آوردم ومنجربه این شدکه 3تاکارت شارژ 5000تومنی و2تا2000تومنی نصیبم بشه که اینم برگی دیگرازخاطرات خوش اینجانب می باشد.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 13 دی 1393  11:41 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh khodaeem1 ali_kamali amirali123 borkhar salma57 sayyed13737373 moradi92 zare58 rasekhoon_m
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

خاطره ششم :

سلامي به گرماي ناب نفسي كه مرباي  توت فرنگي خورده و وقتي ها اااااااااا ميكنه  ..... بوي توت فرنگي فضاي اتاق رو ميگيره .....من كه دارم كيف ميكنم ......

آره يادم افتاد بزاريد بگم .......... زمان اعلام نتايج مسابقه وبلاگ نويسي بود و اسم محبوب دلها تو جزوء فكر كنم 13 نفربود يا 15 نفر ( من 20 ام شده بودم )  اگه بگم ناراحت نشده بودم درست نيست ولي زياد نشده بودم چون ههدفم فقط عشق به امام حسين بود و بس ! عنايت كه ميفرمايين

بعد دوستان بحث ميكردند و منم حرف هام رو زدم و يكي از دوستان هم داداش امين گل خودم بود اعتراض ميزد و .................... منم بهشون گفتم داداش ولش كن ديگه درست كه نميشه و...................

بعد برگشتن يه آدرس وبلاگي رو دادند كه  حتي قانون اول وبلاگ رو هم رعايت نكرده بودند عكسهايي بودند به اندازه كل مانيتور و.......... من هم رفتم يه نگاه كردم دوستان چشتون روز بد نبينه مثل زغالي كه غل گرفته ( درست نوشتم ) من هم مثل اون واقعا مثل اين بود كه يه آب داغ روم ريختند ساكت بودم ..... بلندم كردند حسابي به زمين زدند مثل اين بود ها ... هيچي ديگه يه صلوات فرستادم و شيطان رو از خودم دور كردم بعدش اومدم گفتم داداش امين واقعا كه حق داري ...اينجا بود كه اغتشاش كردم .........نه اشتب شد با جمله اعتراض كردم و گفتم بهتر نبود اسم اون وبلاگ رو.......... ميزاشتند ؟ ..... واي نميدونيد كه چقدر خنديم و دلم هم راحت شد و والسلام ......

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

شنبه 13 دی 1393  11:44 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 ali_kamali borkhar nazaninfatemeh amin5530 salma57 sayyed13737373 moradi92 rasekhoon_m
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

سال پیش اواخر سال بود یادمه تو فروشگاه اجناسی رو گذاشته بودن که با حسنه میشد بخری . البته من یه سری زدم اجناس مونده به دردم نخورد . بعد از اعلام قرعه کشی و اسامی و جوایز چه دعوائی به پا شد . منم که حسنه هامو خرج نکرده بودم به جنگ و جدل بقیه میخندیدم

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 13 دی 1393  11:49 AM
تشکرات از این پست
borkhar ali_kamali nazaninfatemeh amirali123 f3080h517 farshon salma57 sayyed13737373 moradi92 zare58
amin5530
amin5530
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1258

نقل قول amirali123

نقل قول amin5530

سلام

ارادتمند شما داداش امين هم هستم ..... به طور اتفاقي اون يه نفر محبوب دلها نبود ؟  البته اومد تو وسط ماجرا و گفت داداش ديگه ول كن و اون آرشيو عكس بچه رو هم كاري نميشه كرد ....

1- آري

2- نه

مخلصیم محبوب دلها ....

اینها هم خودش ادامه خاطرست ها.....

یکی از اون نفرات شما بودی .... البته تو خودت هم یکی از معرضین بودی .....

1

YEMEN

تالار قرآن کریم

۩۩ ¤ هر روز آشنایی با یکی از سوره های قرآن کریم ¤ ۩۩

amin.bidar@gmail.com

من در پی تو هستم و مردم پی بهشت .... ایمان شهر ، کفر مرا در می آورد

شنبه 13 دی 1393  12:32 PM
تشکرات از این پست
borkhar salma57 farshon f3080h517 nazaninfatemeh ali_kamali amirali123 sayyed13737373 moradi92 khodaeem1
salma57
salma57
کاربر طلایی1

پشت سر آبجی من غیبت نکنید.

من هم یه خاطره از راسخونی ها بگم.

در طول مدتی که در راسخون عضوم به جز مسئولین فقط با دو نفر از کاربران تلفنی صحبت کردم. یکیشون آجی مینا بود که دیگه نمیاد راسخون. یکی دو بار با هم حرف زدیم. مربوط میشه به ماه های اول ایجاد اتاق چت.

چند ماه پیش جشنی در اتاق چت برگزار شد و متوجه شدم یکی از کاربران اهل قم هستند. قرار شد یه قرار ملاقات بگذاریم حرم همدیگه رو ببینیم ولی برنامه جور نشد. بیشتر با صندوق پیام با هم در ارتباط بودیم. بعد هم آجی پروانه شماره منزلش رو داد. 

بالاخره بعد از چند بار تماس گرفتن موفق شدم با آجی پروانه صحبت کنم. 

نزدیک اربعین بود

گفت پسرش رفته  برای پیاده روی کربلا، آش پشت پا پخته بود برای پسرش، البته من نتونستم برم. چون همسر خودم هم عازم کربلا شده بود. 

با هم صحبت کردیم از راسخون و کار و بار و بچه ها و .......

خلاصه خیلی خوشحال شدم که با آجی پروانه صحبت کردم . این هم خاطره خوبی شد برای من!

شنبه 13 دی 1393  12:58 PM
تشکرات از این پست
f3080h517 borkhar nazaninfatemeh ali_kamali sayyed13737373 moradi92 zare58 rasekhoon_m khodaeem1 amirali123
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

آجی سلمامنظورتون ازآجی پروانه:همون کاربرپاپلی هست؟؟؟جدی؟؟؟آجی بهشون سلام میرسوندین.laugh

آجی چه سرتون شلوغهlaughlaughblushsurprise

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

شنبه 13 دی 1393  1:08 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh salma57 f3080h517 ali_kamali sayyed13737373 moradi92 rasekhoon_m khodaeem1 amirali123
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar

آجی سلمامنظورتون ازآجی پروانه:همون کاربرپاپلی هست؟؟؟جدی؟؟؟آجی بهشون سلام میرسوندین.laugh

آجی چه سرتون شلوغهlaughlaughblushsurprise

آره. آبجی. بالاخره موفق شدم باهاشون صحبت کنم. 

شنبه 13 دی 1393  1:16 PM
تشکرات از این پست
f3080h517 borkhar nazaninfatemeh ali_kamali sayyed13737373 moradi92 zare58 rasekhoon_m khodaeem1
rezamar67
rezamar67
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 21

من که الان 5 الی 6 ساله که هر روز از راسخون خاطره دارم ولی همش خوش نیست

از آقای کیانی و بقیه دوستانم تشکر میکنم

علی الخصوص بچه های مالی

شنبه 13 دی 1393  4:21 PM
تشکرات از این پست
moradi92 nazaninfatemeh zare58 salma57 f3080h517 rasekhoon_m sayyed13737373 khodaeem1 amirali123 ali_kamali borkhar
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول rezamar67

من که الان 5 الی 6 ساله که هر روز از راسخون خاطره دارم ولی همش خوش نیست

از آقای کیانی و بقیه دوستانم تشکر میکنم

علی الخصوص بچه های مالی

سلام آقا رضای عزیز

خیلی ممنون. بنده هم از زحماتی که همیشه برای شما داریم عذرخواهی و از همکاریت صمیمانه تشکر می کنم.

چه عجب از این طرفا...!

شنبه 13 دی 1393  8:55 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 moradi92 khodaeem1 salma57 amirali123 ali_kamali borkhar f3080h517
دسترسی سریع به انجمن ها