0

خاطرات خوش راسخونی

aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25059

پاسخ به:خاطرات خوش راسخونی

یاد کاربرای عزیزی که خیلی سرشون شلوغه بعضی مواقع یادشون میره سلام کنن بعدا که یادشون میاد دوباره سلام می کنن

جالب بود امروزهم  کلی خندیدم به کاربری  که یادش رفته بود سلام کنه دوباره اومده پیام داده بدون هیچ مقدمه و وتوضیحی...

..ببخشید سلام. 

منو بگو چقدر فکر کردم منظورش چی بوده...

چهارشنبه 10 دی 1393  1:23 PM
تشکرات از این پست
borkhar salma57 nazaninfatemeh amirhossein1392 rasekhoon_m moradi92 f3080h517 ali_kamali hossein201273 tachberdee shayesteh2000 amirali123 alirezaHmzezadh khodaeem1 nezarat_ravabet sayyed13737373
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

نقل قول aftabm

یاد کاربرای عزیزی که خیلی سرشون شلوغه بعضی مواقع یادشون میره سلام کنن بعدا که یادشون میاد دوباره سلام می کنن

جالب بود امروزهم  کلی خندیدم به کاربری  که یادش رفته بود سلام کنه دوباره اومده پیام داده بدون هیچ مقدمه و وتوضیحی...

..ببخشید سلام. 

منو بگو چقدر فکر کردم منظورش چی بوده...

خدا رو شکر بعضی از کاربران باعث خوشحالی شما هم میشن و فقط دعوا نمی کنند. 

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

چهارشنبه 10 دی 1393  1:29 PM
تشکرات از این پست
amirhossein1392 nazaninfatemeh borkhar rasekhoon_m moradi92 f3080h517 ali_kamali hossein201273 tachberdee shayesteh2000 amirali123 khodaeem1 nezarat_ravabet sayyed13737373
mgmoheby1
mgmoheby1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5196

تایپیک جالبیه سعادت نداشتم ببینمش تا حالاhttp://rasekhoon.net/_img/forum/icon10.gifhttp://rasekhoon.net/_img/forum/icon10.gifhttp://rasekhoon.net/_img/forum/icon10.gif

چهارشنبه 10 دی 1393  2:03 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh borkhar amirhossein1392 rasekhoon_m moradi92 f3080h517 ali_kamali hossein201273 tachberdee shayesteh2000 farshon khodaeem1 nezarat_ravabet amirali123 sayyed13737373
mgmoheby1
mgmoheby1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5196

نقل قول salma57

بریم سر وقت القاب.

فکر کنم دیگه اکثر کاربرانی که منو میشناسن میدونن لقب اصلی من چیه. آجی دعوا در اتحاد 1+1=2 

خودمونیما. زمانی با همه دعوا می کردم. جوان بودم و جاهل!

دیگه کسی نمونده از آشناها باهاش دعوا نکرده باشم. چه در نهان (صندوق پیام) و چه در آشکار ...  از روابط عمومی و پل ارتباطی گرفته تا کاربران و مدیرانی که در اتاق چت در خدمتشون هستم.

از همین جا از همه عذرخواهی می کنم اگه گاهی حرفی به ناحق زدم و دعوای پایین خونم رو سر اونها خالی کردم.

یکی از دعواهایی که هنوز که هنوزه بخاطرش عذاب وجدان دارم دعوایی بود که بخاطر کلاس آشپزی آقای محبی باهاشون داشتم. 

البته بگذریم که کلاس آشپزیشون مثل کلاس درس فتوشاپشون جدی نبود. در کلاسهای آشپزی کله پاچه و سالاد الویه و ... با اعمال شاقه آموزش دادن. من هم  با لبخند میخوندم و گاهی هم حالم بد میشد. چند روز سکوت کردم (آرامش قبل از طوفان) بعد از اون دعوایی به راه انداختم که دیگه بعد از اون هرچی اصرار کردم آقای محبی تشریف بیارن اتاق چت دیگه موفق نشدم.

البته گهگاه سر می زنند (دو سه ماه یک بار) ولی خب! 

الان شدم آجی گریه crying و بخاطر دعواهای قبل دارم گریه می کنم تا شاید مورد عفو و بخشش بزرگواران راسخونی قرار بگیرم.

البته سوء تفاهم نشه ها! خیلی وقتها حق با من بوده. 

آبجی سلما من چجوری باید بگم هیچ دلخوری از شما ندارم شما که در جریان حرفایی که اون روز من و اقای ایکس پیش اومد هستین که

بعدشم چرا کلاسام جدی نیس ؟http://rasekhoon.net/_img/forum/icon10.gifhttp://rasekhoon.net/_img/forum/icon10.gifhttp://rasekhoon.net/_img/forum/icon10.gif

پیشنهادی دارین بگین با کمال میل گوش میکنم و صد البته استقبال

چهارشنبه 10 دی 1393  2:23 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m nazaninfatemeh amirhossein1392 moradi92 f3080h517 salma57 ali_kamali hossein201273 tachberdee shayesteh2000 borkhar khodaeem1 nezarat_ravabet amirali123 sayyed13737373
salma57
salma57
کاربر طلایی1

پاسخ به:خاطرات خوش راسخونی (امتیاز ویژه ویژه ویژه)

نقل قول mgmoheby1

آبجی سلما من چجوری باید بگم هیچ دلخوری از شما ندارم شما که در جریان حرفایی که اون روز من و اقای ایکس پیش اومد هستین که

بعدشم چرا کلاسام جدی نیس ؟http://rasekhoon.net/_img/forum/icon10.gifhttp://rasekhoon.net/_img/forum/icon10.gifhttp://rasekhoon.net/_img/forum/icon10.gif

پیشنهادی دارین بگین با کمال میل گوش میکنم و صد البته استقبال

این از بزرگواری شماست . من دعواهام رو یادم نمیمونه. ولی چون اسمم شده آجی دعوا همیشه حدسم اینه که بقیه بیشتر دعواهای منو یادشون می مونه.

در مورد کلاسهاتون اولا با مسئول ارشد انجمن هماهنگ نشده بود، در لینک های چرخشی قرار نگرفته بود برای همین زیاد جدی نبود. 

پیشنهاد! می ترسم پیشنهاد بدم برگردین آشپزی یاد بدین، بعد خودم طاقت نیارم.

از آقای خدایی بپرسین. ایشون هم مثل شما آشپزیشون حرف نداره. هر دو نفر یک جور آموزش می دادین. من فکر کنم هر دو زیر دست یه نفر تعلیم دیده بودین. 

میخواین در کنار فیلم های آموزشی فتوشاپ (که جا داره همین جا بخاطر تهیه این فیلم ها هم خدا قوت بهتون بگم) یه کلاس آموزش آشپزی همراه با فیلم و تصویر هم بگذارین. blush تو همون تاپیک ترفندها و آموزش های ویدئویی باشه هم خوبه. 

چهارشنبه 10 دی 1393  4:55 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 tachberdee borkhar shayesteh2000 amirhossein1392 moradi92 nazaninfatemeh khodaeem1 f3080h517 nezarat_ravabet amirali123 sayyed13737373
maysam_na
maysam_na
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 43

من همچین خاطره ی لطیفه گونه ندارم

منتها

من فقط فک میکردم که راسخون فقط مداحی و اینا داره

و گاهی سهنرانی های حاج اقای قرائتی رو که توی سایت خودشون نمیشد دانلود کنیم،از اینجا دانلود میکردم

تا اینکه پریروز دیدم که بـــــــــــــــــــــله

اینجا هم هم امتیاز میدن هم حسنه

ما هم عظم رو جزم کردیم بر اینکار

البته میدونم که بعد یه مدت دیگه پیدام نمیشه

یه پیشنهاد

یه شبکه اجتماعی هم راه بندازید

چهارشنبه 10 دی 1393  5:22 PM
تشکرات از این پست
moradi92 salma57 shayesteh2000 borkhar amirhossein1392 shirdel2 nazaninfatemeh tachberdee khodaeem1 f3080h517 nezarat_ravabet amirali123 sayyed13737373
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

ببخشیدمن این وسط یه چیزی بگم:

اول تشکرکنم ازآقای مرادی که تاپیک روویژه اش کردن بااجازه ی بچه های بالا.

بعدبه نظرم جایزه درنظربگیرین خدایییش بهترباشه.به انتخاب خوده کاربراوبه مناسب آغازامامت آقاامام زمان(عج)

به 2نفرازدوستان هدیه داده بشه.(کاشکی آجیم بودمیگفت8تاهدیه)وبهترین خاطره هاازنظرخودکاربران انتخاب بشه.

خدایییش درست نمیگم آخه راسخون هم خیلی وقته جایزه وهدیه ندادهlaughممنون.

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

چهارشنبه 10 دی 1393  6:01 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 moradi92 shirdel2 nazaninfatemeh tachberdee khodaeem1 f3080h517 nezarat_ravabet amirali123 sayyed13737373
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6168

سلام مجددوتبریک تاج گذاری حضرت حجت عج ....تشکر از بانیان خیر که ویژه ویژِه ویژه کردن تاپیک رو cheeky

....منم یه گوشه میخوام یه چیزی بگم ....آجی سلما میشه درخواست کنیم ما آجی ها هم بریم یجا که  حرم باشه  همو ببینیم crying(باورکنید سعی میکنم گم کنیم همو تا خاطره ها قشنگ تر بشهblush )....میخوام خاطره جمع کنم برا تاپیک های بعدی  که امتیاز ویژه بگیرم .... خنده laugh

یاطبیب القلوب heart

چهارشنبه 10 دی 1393  6:11 PM
تشکرات از این پست
moradi92 salma57 borkhar amirhossein1392 shirdel2 nazaninfatemeh tachberdee khodaeem1 f3080h517 nezarat_ravabet amirali123 sayyed13737373
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول shayesteh2000

سلام مجددوتبریک تاج گذاری حضرت حجت عج ....تشکر از بانیان خیر که ویژه ویژِه ویژه کردن تاپیک رو cheeky

....منم یه گوشه میخوام یه چیزی بگم ....آجی سلما میشه درخواست کنیم ما آجی ها هم بریم یجا که  حرم باشه  همو ببینیم crying(باورکنید سعی میکنم گم کنیم همو تا خاطره ها قشنگ تر بشهblush )...آخه این آقایون خیلی دارن پز سفر میدن ....میخوام خاطره جمع کنم برا تاپیک های بعدی  که امتیاز ویژه بگیرم ....خنده خنده laugh

تشریف بیارین قم در خدمتتون باشیم.

بعد هم ما بدون قرار حضوری هم کلی خاطره از هم داریم.

تک تک پست هایی که میزنیم و به خاطرشون لبخند به لبهامون میشینه یا از هم خبر می گیریم خاطره خوب و خوش هست. فقط من یکی آلزایمر دارم باید همه رو دونه دونه بنویسم تا یادم نره. 

البته خوبی های راسخونی ها رو هیچ وقت فراموش نمی کنم مخصوصا محبت آجی های خوب و عزیزم رو. 

چهارشنبه 10 دی 1393  6:14 PM
تشکرات از این پست
amirhossein1392 shayesteh2000 borkhar moradi92 shirdel2 nazaninfatemeh tachberdee amirali123 khodaeem1 f3080h517 nezarat_ravabet sayyed13737373
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6168

نقل قول salma57
نقل قول shayesteh2000

سلام مجددوتبریک تاج گذاری حضرت حجت عج ....تشکر از بانیان خیر که ویژه ویژِه ویژه کردن تاپیک رو cheeky....منم یه گوشه میخوام یه چیزی بگم ....آجی سلما میشه درخواست کنیم ما آجی ها هم بریم یجا که  حرم باشه  همو ببینیم crying(باورکنید سعی میکنم گم کنیم همو تا خاطره ها قشنگ تر بشهblush )....میخوام خاطره جمع کنم برا تاپیک های بعدی  که امتیاز ویژه بگیرم .... خنده laugh

تشریف بیارین قم در خدمتتون باشیم.

بعد هم ما بدون قرار حضوری هم کلی خاطره از هم داریم.

تک تک پست هایی که میزنیم و به خاطرشون لبخند به لبهامون میشینه یا از هم خبر می گیریم خاطره خوب و خوش هست. فقط من یکی آلزایمر دارم باید همه رو دونه دونه بنویسم تا یادم نره. 

قربونتون برم آجی ...ممنونم از مهمون نوازیتون ...

بله آجی واقعن همینطوره که میگین ...اکثر خاطرات مال حضور در اتاق چت هست که با مدیریت شماست ...جدا عرض کردم cheeky

پس منتظرمن باشید تو صحن امام خمینی (قراره همو نبینیما ) cool

یاطبیب القلوب heart

چهارشنبه 10 دی 1393  6:25 PM
تشکرات از این پست
amirhossein1392 salma57 borkhar moradi92 shirdel2 nazaninfatemeh tachberdee amirali123 khodaeem1 f3080h517 nezarat_ravabet sayyed13737373
salma57
salma57
کاربر طلایی1

یکی دیگه از خاطره های خوشی که بارها تکرار شد و البته باز هم مربوط به اتاق چت هست این بود که

اوایل خیلی به قوانین انجمن آشنا نبودیم. یعنی الان هم هستند کسانی که نمی دونن اندازه عکس در پست های ارسالی چند باید بشه تا صفحه به هم نریزه.

یادمه چند بار این اتفاق افتاد که کاربرانی عکس و یا نوشته طولانی می نوشتند و بعد هم که صفحه اتاق چت به هم میریخت و گزینه های تشکر و نقل قول ناپدید میشد کاربران دستپاچه میشدن و نمی دونستن چکار باید بکنن. تو اینجور مواقع یکباره همه شروع می کردند به راهنمایی. گاهی هم (به دلیل غیبت کاربری که اشتباه کرده بود مجبور میشدیم اینقدر با در و دیوار حرف بزنیم و پست بزنیم (البته پست های مطابق با قوانین می زدیما) تا صفحه ورق بخوره و گزینه های تشکر و نقل قول دیده بشه.

چهارشنبه 10 دی 1393  6:47 PM
تشکرات از این پست
amirhossein1392 shayesteh2000 moradi92 shirdel2 nazaninfatemeh tachberdee amirali123 borkhar khodaeem1 f3080h517 nezarat_ravabet sayyed13737373
enayatali127
enayatali127
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 12

سلام

خاطره خوش من روزی بود که راسخون توی سالن اجتماعات اهل البیت(ع) مراسم جشن عید غدیر را برگزار کرد با فرستادن دعوت نامه برای اعضاء و کلی تبلیغات شهری ولی فکرشم نمی کرد که این همه آدم بیایند برای این برنامه و تدارک کافی ندیده بود ولی خوشحالی من از این جهت بود که وقتی که سایت فرهنگی کارش رو درست انجام بده چقدر طرفدار پیدا می کنه.

یا علی

پنج شنبه 11 دی 1393  8:12 AM
تشکرات از این پست
salma57 tachberdee shayesteh2000 borkhar nazaninfatemeh amirhossein1392 khodaeem1 f3080h517 nezarat_ravabet amirali123 sayyed13737373 moradi92
salma57
salma57
کاربر طلایی1

سلام.

این یکی خاطره رو باید حتما تعریف کنم. 

یک روز یکی از مسئولین از موسسه تماس گرفتند و در مورد موضوعی صحبت کردند. بعد از صحبت گفتند که مسئول روابط عمومی هم با شما کار دارند و میخوان صحبت کنند. 

من هم منتظر موندم تا آقای کیانی گوشی رو بردارن.

یه نفر گوشی رو برداشت. گفت بفرمایید. گفتم آقای کیانی؟

بنده خدا گفت با آقای کیانی کار دارین؟ الان صداشون می زنم و رفت.

بعد یه نفر دیگه گوشی رو برداشت گفت بفرمایید.

گفتم آقای کیانی؟ گفت با ایشون کار دارین؟ و رفت.

نشمردم ولی فکر کنم این جریان چهار پنج بار تکرار شد! و من هر بار  متعجب تر از قبل میشدم. blush

تا بالاخره آقای کیانی گوشی رو گرفتن. و وقتی گفتم آقای کیانی؟ گفتند بله.  گفتم سلما هستم. پرسیدن کاری داشتین؟؟؟ 

من: blushblushblush

گفتم نه کاری نداشتم. یه نفر گفته شما با من کار داشتین  و ایشون هم فوری یادشون اومد. البته الان یادم نمیاد چی گفتن. (اون موقع ملتفت شدم. الان موضوع صحبتشون یادم نیست) خلاصه خاطره ای شد جاودانه!!!! 

فکر کنم گوشی تو راسخون زمین نمی مونه. 

پنج شنبه 11 دی 1393  8:34 AM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 borkhar amirali123 nazaninfatemeh amirhossein1392 khodaeem1 f3080h517 sayyed13737373 moradi92 tachberdee rasekhoon_m
alifanoodi
alifanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

سلام به همگی.

یادمه 26 شهریور 91 عضو شدم. در همون اوایل فعالیتمو شروع کردم. بعد آخر ماه دیدم کاربر فعال شدم. بعدش دیگه فعالیتمو شروع کردم. اردیبهشت 92 که اتاق چت راه افتاد، فکر کنم اولین نفری که اون تاپیکو دید من بودم ولی گذاشتم یکی تشکر بزنه و بعد من تشکر بزنم. خودمم نمی دونم چرا؟

شبانه روز تو راسخون بودم. از تخت خواب گرفته تا صبح که منتظر دوستم بودم که با هم بریم مدرسه. توی مدرسه هم من مسئول کامپیوتر کلاس شده بودم و از زنگای تفریح از اینترنت استفاده می کردم و میومدم راسخون. یادش به خیر بچه ها دیگه منو با اسم راسخون می شناختن. وقتی می خواستم احوال پرسی کنن به جای این که بگن فنودی چه طوره می گفتن راسخون چه طوره؟؟؟

توی اتاق چت هم به اسم مستعار فندق شناخته شده بودم که 10 دقیقه بعد از خداحافظی هاش دوباره میومد اتاق.

تیر 92 به عنوان مدیر تالار پاتوق راسخونی ها انتخاب شدم. روزی که آقای نجاران زنگ زدن خیلی خوش حال بودم. آقای نجاران سؤالی پرسیدن که من در جوابشون شش بار گفتم بله. آقای نجاران خندشون گرفته بود که چرا این طوری جواب دادم!!!

در مدتی که مدیر تالار پاتوق بودم؛ یه روز آقا سیّد که خیلی بهشون ارادت داریم اومدن توی طرح صندلی داغ پست گذاشته بودن ولی تعداد سؤالاتشون بیشتر از حدّ مجاز بود. منم پستشونو حذف کردم ولی قبل از حذف سؤالاتشونو کپی کرده بودم. بعد بهشون پیام دادم که پستشون به علت مغایرت با قوانین طرح حذف شده است. بعدش ایشون پیام دادن: آقای فنودی شما تمامی زحمات منو از بین بردید و ... . منم بعدش تمامی سؤالاتشونو بهشون دوباره دادم تا دوباره بذارن. ایشون هم خوش حال شدند.

خاطرات خوش راسخونی زیاده. یکی دیگش اینه که بهترین دوستان مجازی من در راسخون هستن.

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
پنج شنبه 11 دی 1393  8:57 AM
تشکرات از این پست
salma57 borkhar nazaninfatemeh amirhossein1392 alirezaHmzezadh khodaeem1 shayesteh2000 f3080h517 nezarat_ravabet amirali123 sayyed13737373 moradi92 tachberdee
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

سلام

سري اول

خاطرات كه بسيار است واسه محبوب دلها ... ولي

بايد ديد كداميك را بايد گفت ....

تا ديگران هم خوششان بيايد و شايد هم ناراحت ....

حالا دوستان به هر فكر و به هر حال كه باشند ، باشند خوشحال

يادمه به يكي از حاج خانم هاي اول سايت ( ديگه نميخوام اسم بيارم ) داشتند مشرف ميشدند خانه خدا امسال زمانهاي بهار بود ازشون التماس دعا خواستم و واسته مامان بزرگوارم ازشون خواستم كه دعا كنند و حتي اسم مامانم رو هم گفتم تا اونجا از طرف ايشون يه سلامي به اولين صحنه روبه رو شدن چشاشون با خانه خدا بكنند

و ايشون هم الوعده وفا

دستشون درد نكنه

خيلي ممنونم cheeky

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

پنج شنبه 11 دی 1393  9:13 AM
تشکرات از این پست
salma57 borkhar nazaninfatemeh amirhossein1392 khodaeem1 shayesteh2000 f3080h517 nezarat_ravabet sayyed13737373 moradi92 tachberdee omiddeymi1368 yarabyarabyarab
دسترسی سریع به انجمن ها