0

خاطرات خوش راسخونی

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:خاطرات خوش راسخونی

یادش بخیر جوان بودم و گستاخ و جویای نام !!!

البته از زمانیکه عضو راسخون شدم همه روزا برام خاطره ست مخصوصا روزهائی که تو اتاق چتم . اون اوایل دنبال امتیاز جمع کردن بودم . یادمه میرفتم قسمتهای دیگه سایت غیر از انجمن . اونجا نظر میدادم . بعدا فهمیدم فعالیت تو انجمن بهتر و راحت تره . اولین بار که کاربر برتر شدم خیلی خوشحال بودم در پوست خود پیله انداختم

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 9 دی 1393  9:48 AM
تشکرات از این پست
borkhar ali_kamali aftabm salma57 farshon rasekhoon_m nezarat_ravabet sayyed13737373 amirhossein1392 nazaninfatemeh tachberdee shayesteh2000 moradi92 ravabet_rasekhoon
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

یادش بخیر.

کاربر علی فنودی از نظر من یکی از بهترین کاربران راسخونی بودند و هستند و خواهند بود.

با وجود سن کمشون اطلاعات خوبی داشتند و من خیلی از مطالبی که در مورد راسخون، پست های راسخون، ویرایش و کلا نکات فنی راسخون بلدم رو از ایشون یاد گرفتم. البته مدرسه نمونه میرفت و خیلی هم حواسش به درس و مشق بود. 

یادمه حضورشون در اتاق چت هم برای همه ما جالب بود. یه روزهایی از اینترنت مدرسه و کامپیوتر مدرسه وارد سایت میشدن و با ما صحبت می کردند. بعد میگفتن همه در مدرسه میدونن من میام راسخون. 

یه وقتهایی هم تو رختخواب با موبایل میومدن. 

خداحافظی هاشون هم در نوع خودش بی نظیر بود. برای ده دقیقه بیرون رفتن از سایت، خداحافظی می کرد ولی در عین حال با زدن هر پست تشکر ایشون اول از همه زیر پست ها میومد.

ان شاءالله هر جا هست سالم و سلامت باشه و در کارهاش موفق باشه.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

سه شنبه 9 دی 1393  9:52 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali aftabm khodaeem1 farshon borkhar rasekhoon_m nezarat_ravabet sayyed13737373 amirhossein1392 nazaninfatemeh tachberdee shayesteh2000 moradi92 ravabet_rasekhoon papeli 09303495228
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2116

سلام دوباره خدمت همه

وقتی آدم میفهمه پشت هر نام کاربری چه کسی است واسه آدم میشه خاطره و  این کشف رو واسه خودش یک خاطره خوش میدونه

و بیشتر حواسش رو جمع میکنه که حرفی نزنه خلاف قوانین راسخون . البته کشف نام کاربری متعدد کارکنان راسخون رو میگم که حتی گاهی

خودشون هم نمی دونن فلان نام کاربری همکار اتاق بقلی اوناست .

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

سه شنبه 9 دی 1393  9:59 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 farshon borkhar salma57 nezarat_ravabet sayyed13737373 amirhossein1392 nazaninfatemeh tachberdee shayesteh2000 moradi92 ravabet_rasekhoon
salma57
salma57
کاربر طلایی1

یادش بخیر.

از آجی طهمورس هم بگم که اون اوایل فقط ایشون رو میشناختم و با پیگیری پست های ایشون به انجمن علاقمند شدم. ( البته الان فصل مدارس هست و آجی سرش شلوغه کمتر میرسه سر بزنه به انجمن!)

خیلی از نوشته هاشون خوشم میومد و انجمن رو باز می کردم، فقط پست های آجی رو دنبال می کردم. فقط نگاه می کردم کجا مطلب نوشته میرفتم میخوندم و کیف می کردم.

به یادماندنی ترین خاطره ها از آجی طهمورس مربوط میشد به نشست های شبانه آجی. من صبح میومدم میخوندم مطالب رو.

وسط صحبت ها یهو آجی طهمورس صداش قطع میشد و دیگه ازش خبری نبود، بعدا کاشف به عمل میومد که آجی طهمورس از خستگی رو لپ تاپ خوابش برده. 

آجی غیبت نباشه! همه می دونن کارها که زیاد بشه، آدم خسته میشه و هرجا باشه میخوابه. 

پیشنهاد اتاق چت رو هم آجی طهمورس به من دادند. 

ان شاءالله هر جا هست در کارهاش موفق باشه. 

سه شنبه 9 دی 1393  10:03 AM
تشکرات از این پست
borkhar nezarat_ravabet sayyed13737373 farshon amirhossein1392 ali_kamali khodaeem1 nazaninfatemeh tachberdee shayesteh2000 moradi92 ravabet_rasekhoon papeli
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

بنده هم قبلا"عضوسایت تبیان بودم امایه روزازروزاکه تبیان نمایشگاهی درمشهدگذاشته بودبه اونجامراجعه نمودم ویکی ازغرفه هابه من آدرس راسخونودادیه دوهفته ای بودکه ادرسوانداخته بودم توکشوی اداره ام امابطوراتفاقی روزی واردسایت شدم واحساس نمودم سایت فرهنگی جالبی بایدباشه بعدازاون بابرنده شدن درمسابقات روزانه ومناسبتی علاقه ام به راسخون بیشترشد بعدازاون واردانجمنهاشدم والان تقریبا"دیگه ازمسابقات بیخبرم یاکمترشرکت می کنم وهمه فکروذکرم شده فعالیت توانجمن اماباورکنیدکه معتادشدم خصوصا"به اتاق چت واصلا"قصدچشم داشتی هم ازطرف راسخون ندارم نمی دونم اسمشومیذاریدخاطره یانه اماگفتم منم خودم یه چیزی گفته باشم.خخخخ

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 9 دی 1393  10:10 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 salma57 amirhossein1392 borkhar ali_kamali hossein201273 khodaeem1 nazaninfatemeh tachberdee shayesteh2000 moradi92 ravabet_rasekhoon
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

یادش بخیر

اولی باری که وارداتاق چت شدم.هیچ کدوم ازآجیهانبودن جزآجی سلما.اول باایشون آشناشدم.

یادم میاداگه حضورآجیم نبودتواتاق چت منم تواتاق چت موندنی نمیشدم.laugh(هرچندباعث اعتراضاتی هم شده)wink

یادم میاداوایل آجی طهمورس روباآجی سلمااشتباه میگرفتم.میگفتم ای خدا!!!کجابه کجاس............آخرش آجی سلماکیه؟آجی طهمورس چی؟؟؟

درضمن من اوایل فکرمیکردم آجی نازنین هم خیلی خودشونومیگیرن وخیلی هم جدی هستن وبه زورمیشه باهاشون حرف زدlaughولی بعدمتوجه شدم اصلاایشون اینطوری که فکرمی کردم نیستن.heartدیگه الان که شدیم باهم دخترعمووآجی سادات بدلی.خیلیم آجیم روهم دوستش دارم

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

سه شنبه 9 دی 1393  10:13 AM
تشکرات از این پست
salma57 amirhossein1392 ali_kamali sayyed13737373 farshon hossein201273 khodaeem1 nazaninfatemeh tachberdee shayesteh2000 moradi92 ravabet_rasekhoon papeli ahmadfarm
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

از خاطرات خیلی خوب من از راسخون ماه اول عضویتم بود که باعث شد من تو راسخون بمونم.

اون موقع ها فقط تالار اثبات حقانیت شیعه می رفتم.

اولین بار که اومدم سایت راسخون دنبال مطالبی دینی بودم برای کنفراس -اثبات دین حقیقی از منابع غیر- یادش بخیر اومدم رفتم قسمت اثبات حقانیت شیعه دیدم چند تا پست بیشتر نبود بعدش به خودم گفتم این چه سایت مذهبی هستش که فقط چند تا پست داره در مود اثبات حقانیت منم هر سایتی میرفتم و مطالب برای خودم جمع میکردم کپیشو تو اون تالار میزدم بعضی مطالب طولانی بودن یکی از کاربران بهم پیام داد که مطالبو کم کم بذارم منم اون کارو کردم بعد از یک ساعت واحد نظارت و یک کاربره دیگه گفتند که چرا پست های بی محتوا می زنید منم که از دست سایت عصبانی بودم بابت مطالب کمش بعد از اخطار نظارت یه مدتی دیگه پست نزدم و حتی زنگ زدم و پیامک دادم به روابط عمومی که از کی مطالب اصولی و اثباتی دین شده بی محتوا هیچی دیگه آقای کیانی هم گفتند که منظورشون از بی محتوا مقدار کم مطالب در هر پست هستش منم که کلا دلخور بودم جواب دادم که بهانه نیارید جناب  یادش بخیر.

از آقای کیانی و جناب منتظری از همین جا بابت رفتار اون روزم معذرت می خوام

من 15 فروردین عضوراسخون شدم بعدش اونقدر پست زده بودم تو تالار اثبات حقانیت که باعث شد 30 همون ماه به عنوان کاربر برتر معرفیبشم که واقعا یکی از علل موندم من تو سایت شد و تازشم 20 فروردینم تو مسابقه روزانه نفر اول شدم خیلی خاطره خوبی بودش.

یعنی تو اون ماه من شانسم از 0 به 100 رسیده بود تو راسخون البته بعد از اون دوباره برگشت تو 0

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

سه شنبه 9 دی 1393  10:22 AM
تشکرات از این پست
salma57 ali_kamali borkhar farshon hossein201273 khodaeem1 nazaninfatemeh amirhossein1392 tachberdee shayesteh2000 moradi92 ravabet_rasekhoon
salma57
salma57
کاربر طلایی1

یکی از کاربران خوب و فهیم و تقریبا همه فن حریف راسخون آقا سید هستند.

اوایل خیلی نمی شناختمشون. 

ولی یادمه همیشه در روابط عمومی کسی دعوا راه می انداخت از نوع گرد و خاکی! آقا سید میومدن و به نوعی وساطت می کردند.

ادبیات خوبی داشتند و البته خیلی منطقی با مسائل برخورد می کردند. و تقریبا پاسخ هاشون قانع کننده بود. 

البته الان نمیدونم چرا ورق برگشته، ایشون دربه در دنبال گیوتین می گردن! حالا یکی نیست بره ایشون رو آروم کنه و دلداری بده. 

سه شنبه 9 دی 1393  10:23 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 ali_kamali borkhar hossein201273 farshon khodaeem1 nazaninfatemeh amirhossein1392 tachberdee shayesteh2000 moradi92 ravabet_rasekhoon papeli
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

ولی یادمه همیشه در روابط عمومی کسی دعوا راه می انداخت از نوع گرد و خاکی! آقا سید میومدن و به نوعی وساطت می کردند.

ادبیات خوبی داشتند و البته خیلی منطقی با مسائل برخورد می کردند. و تقریبا پاسخ هاشون قانع کننده بود. 

البته الان نمیدونم چرا ورق برگشته، ایشون دربه در دنبال گیوتین می گردن! حالا یکی نیست بره ایشون رو آروم کنه و دلداری بده. 

آی گفتید آبجی.هل من ناصر ینصرنی.

اون موقع ها آبجی مشکلات حل شدنی بودند بعدش الان 1+1=2 هم نیستند که من برم برای وساطت.

و الان این ارور حل شدنی نیستش که من با وساطت حلش کنم .الان کاترین با محمد ظریفم بیاد نمی تونه بین من و واحد فنی وساطت کنه

گیوتینم فقط برای واحد فنی مورد استفاده قرار می گیره(البته یه مدته گم شده) تالارا زیادن نمیدونم کجا جاش گذاشتم

سه شنبه 9 دی 1393  10:28 AM
تشکرات از این پست
salma57 hossein201273 borkhar ali_kamali khodaeem1 nazaninfatemeh amirhossein1392 tachberdee shayesteh2000 moradi92 ravabet_rasekhoon
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

نقل قول salma57

وای آجی حسودیم شد ،یعنی همه فن حریف من نیستم

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

سه شنبه 9 دی 1393  10:30 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 ali_kamali borkhar salma57 khodaeem1 farshon nazaninfatemeh amirhossein1392 tachberdee shayesteh2000 moradi92 ravabet_rasekhoon
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1

از خاطرات خوب من برمیگرده به تابستون امسال و سفر مشهد که تو اون سفر با داداش فرزاد و داداش خدایی وداداش حسین رضایی دیدار کردم البته به دلیل مشغله زیاد من به عنوان سرپرست کاروان وقتم خیلی کم بود و تونستم این بزرگواران رو در حد چند دقیقه ببینمشون.البته تو همون چند دقیقه اون قدر خندیدیم که صدای خندمون همه جا رو گرفته بودش

سه شنبه 9 دی 1393  10:33 AM
تشکرات از این پست
borkhar salma57 hossein201273 farshon ali_kamali nazaninfatemeh amirhossein1392 tachberdee shayesteh2000 moradi92 khodaeem1 ravabet_rasekhoon
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول sayyed13737373

از خاطرات خوب من برمیگرده به تابستون امسال و سفر مشهد که تو اون سفر با داداش فرزاد و داداش خدایی وداداش حسین رضایی دیدار کردم البته به دلیل مشغله زیاد من به عنوان سرپرست کاروان وقتم خیلی کم بود و تونستم این بزرگواران رو در حد چند دقیقه ببینمشون.البته تو همون چند دقیقه اون قدر خندیدیم که صدای خندمون همه جا رو گرفته بودش

ای ناقلاب :تو که زود در رفتی ،فرداش هم رفتی استخر ،دوباره نیومدی ببینمت کهنشد یه عکس دوتایی بندازیم بذاریم اینجا الان

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...

سه شنبه 9 دی 1393  10:37 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 salma57 farshon ali_kamali borkhar nazaninfatemeh amirhossein1392 tachberdee shayesteh2000 moradi92 khodaeem1 ravabet_rasekhoon
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1

یادش بخیر تازه رفته بودم به اتاق چت و جز آبجی سلما  وآبجی یاس که از دعواهای داخل روابط عمومی می شناختمشون کسی دیگه رو نمی شناختم واقعا خیلی اون روز به یاد موندنی بود که تک تک با دوستان آشنا شدم و این آشناییت باعث اعتیاد به اتاق چت شد.

یادمه جناب منتظمی با هاشون یه ماهی می شد تو اتاق چت آشنا شده بودم ولی نمیدونستم که روحانی هستند وقتی تو ویژه نامه راسخون دیدم عصبانی شده بودم که چرا بهم نگفتن البته من خیلی بهشون ارادت دارما.

سه شنبه 9 دی 1393  10:40 AM
تشکرات از این پست
hossein201273 salma57 farshon ali_kamali borkhar nazaninfatemeh amirhossein1392 tachberdee shayesteh2000 moradi92 khodaeem1 ravabet_rasekhoon
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول sayyed13737373

یادش بخیر تازه رفته بودم به اتاق چت و جز آبجی سلما  وآبجی یاس که از دعواهای داخل روابط عمومی می شناختمشون کسی دیگه رو نمی شناختم واقعا خیلی اون روز به یاد موندنی بود که تک تک با دوستان آشنا شدم و این آشناییت باعث اعتیاد به اتاق چت شد.

یادمه جناب منتظمی با هاشون یه ماهی می شد تو اتاق چت آشنا شده بودم ولی نمیدونستم که روحانی هستند وقتی تو ویژه نامه راسخون دیدم عصبانی شده بودم که چرا بهم نگفتن البته من خیلی بهشون ارادت دارما.

خب حاج آقا اصولا اهل ریا نیستند :اشتباه کردی عصبی شدی

سه شنبه 9 دی 1393  10:42 AM
تشکرات از این پست
salma57 farshon ali_kamali borkhar nazaninfatemeh amirhossein1392 tachberdee shayesteh2000 moradi92 khodaeem1 ravabet_rasekhoon
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

یادش بخیر اولین باری که پایم را گذاشتم تو راسخون برای مسابقاتی بود که تو ایکنا خونده بودم :اومدم ویک هفته بعد از عضویتم شدم مدیر تالار وبلاگ نویسی راسخون ،هی طرح دادم وهی سرعت گیر می گذاشتنداما خیلی باحال بود.دیری نگذشت تالار وبلاگ نویسی جان گرفت واولین آشنایی من با آقایان کیانی ونجاران وسجادی وتیموری 20فروردین بود/بعدش با حاج آقا منتظمی هم سر بحث ماهواره تو اتاق چت آشناشدم :اولین کاربری که باهاش آشنا شدم سید بود تو صندلی داغ بعدش با آجی سلما تو اتاق چت :کلا این اتاق چت بد جوری اعتیاد می آورد

سه شنبه 9 دی 1393  10:44 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 ali_kamali borkhar farshon salma57 nazaninfatemeh amirhossein1392 tachberdee shayesteh2000 moradi92 khodaeem1 ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها