0

خاطرات خوش راسخونی

farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

پاسخ به:خاطرات خوش راسخونی (امتیاز ویژه ویژه ویژه+جـــایــزه)

یه برگی دیگه ازخاطرات خوش راسخونیم اینه که درسفربازگشت ازکربلای معلی یکی ازمدیران راسخونی بنام reza_rasekhoonبه یادمن بودندودرطول سفرتماسهای مکرری داشتندوجویای احوالات بنده بودندکه درمرزعراق وایران درشهرایلام که بودم آخرین تماسوبامن داشتندکه خیلی خاطره جالبی برام بودکه باوجودیکه توسایت نبودم دوستان وهمکاران گرام یادی ازمن می نمودند.درهمینجاازآقای رضاکرمی مدیرتالارشخصیتهانیزتشکرمی کنم.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 17 دی 1393  7:57 AM
تشکرات از این پست
amirali123 shayesteh2000 salma57 nazaninfatemeh borkhar tachberdee f3080h517 omiddeymi1368 moradi92 khodaeem1
sikhofsky
sikhofsky
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 6

سلام

راستش من خاطره خاصی از اشنایی با راسخون ندارم

فقط اولین بار میخاستم کارتون بخرم این سایت رودیدم

از نحوه امتیاز دهیش خوشم اومد عضو شدم و هروز صبح بعد از اینکه میومدم سر کار اول میرفتم اکانتمو چک میکردم بعد به کارهام میرسیدم فقط فقط واسه امتیاز

چهارشنبه 17 دی 1393  8:57 AM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh borkhar tachberdee f3080h517 omiddeymi1368 moradi92 zare58 khodaeem1 ali_kamali
lenditara1
lenditara1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 9088

سلام

ماجرای عضویت در راسخون

اولین بار توی یه کافی نت با یکی از رفیقام نشسته بودم که یهو دیدم آدرس راسخون رو وارد مرور گر کرد.

البته من از قبلش راسخون رو از قسمت چند رسانه ای فعالش که توی اون زمان داشت میشناختم(فایل های سخنرانی استاد رائفی و...)

بعد نام کاربری و رمز عبور رو زد و اومد تو سایت یه سری کارایی میکرد که من اون موقع سر در نمی آوردم( مثل شرکت در انجمن ها و...) و وقتی به قول خودش حسنه هاش زیاد شد و به حد مشخصی رسید زودی اومد توی فوشگاه و شروع کرد به سفارش محصولات.

اینجا بود که تازه فهمیدم کجا چه خبره و کَفم بُرید. البته نامرد اون رفیقم که نَم پس نمیداد. !!! برا همین مجبور شدم خودم وارد کار بشم و یاد بگیرم

عصر همون روز بود که یه کاربری توی راسخون ساختم و از اون روز به عد ماجرای من و راسخون شروع شد.

(لندیطارا ؛ ( نام قدیمی امام زمان در هزاره های قدیم هند

به امید ظهور او که صد البته نزدیک است

چهارشنبه 17 دی 1393  10:23 AM
تشکرات از این پست
farshon nazaninfatemeh borkhar tachberdee f3080h517 salma57 omiddeymi1368 moradi92 khodaeem1 ali_kamali
lenditara1
lenditara1
کاربر طلایی1

**مطلب تنها با به قصد طنز نوشته شده و هیچ قصدی ندارد.**

اون اوایل که تازه وارد راسخون شده بودم برای کسب حسنه های بیش تر مدام توی انجمن ها پُست میذاشتم...البته این یارو، نظارت بر روابط!!! هم خیلی خوب حال مارو میگرفت کار این قدر بالا گرفت که همین آقا ، کاربری من رو بست! منم که کَم نمی آوردم هرروز تو بخش انتقادات و پیشنهادات مطلب میفرستادم تا کاربریم آزاد شه و... بعد از مدتی دوباره......

کار به اونجا رسید که منو تهدید به مرگ کردن....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اونجا بود که فهمیدم کار بالا مَمِدِآبادِه س.....(با لهجه اصفهانی)

البته حالا که دیگه برا خودمون یه اعتباری داریم و خیر سرمون شدیم کاربر طلایی1 دیگه زیاد کاری به کارمون ندارن..!!!!!!

خلاصه یه ماجرایی داشتیم با این آقای نظارت بر روابط...!!!   وای،وااااای  حتی امکان داره بخاطر این چیزایی که نوشتم دوباره...... اوه اوه ... وِلش کن بزار دیگه ادامه ندم ....

فعلا تا نیومده دوباره یه چیزی بگه خداحافظ...

چهارشنبه 17 دی 1393  10:33 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh tachberdee f3080h517 salma57 sayyed13737373 omiddeymi1368 moradi92 borkhar khodaeem1 ali_kamali
lenditara1
lenditara1
کاربر طلایی1

من متولد 31 مردادم

نمیدونم چه بخت بدی با من بوده که هر سال توی روز تولدم یه اتفاق بد برام میفتاد که اشکمو در میاوُرد. کار به جایی رسیده که من هرسال توروز تولدم منتظر یه اتفاق بَدم!!!!!

من حتی یه جشن تولد ساده هم نداشتم(خطاب به بچه مامانیا!!!) ازاون بدترش اینکه تموم رفقای بچگیم همشون جشن تولد میگرفتن و این تو روحیه من خیلی تاثیر داشت(الهی برا خودم بمیرم که اینقدر مظلومم!!!!!)

اما از اینا که بگذریم میرسین به اولین و تنها جشن تولدم که به صورت مجازی توی راسخون برگزار شد...

وای منو میگی ؛ اینقدر ذوق کرده بودم که میخواستم از رباط اول اصفهان(منزل خودمون) تا ساختمون راسخون بدَوَم و تموم بچه های راسخون رو ماچ کنم (اما حیف که این توفیق نصیبمون نشد!!!!"میگن مشکل شرعی هم داره")

آره ؛ به این میگن جشن تولد!!!

تا آخر عمر تو ذهنم میمونه

چهارشنبه 17 دی 1393  10:44 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh f3080h517 salma57 sayyed13737373 omiddeymi1368 moradi92 zare58 tachberdee borkhar khodaeem1 ali_kamali
lenditara1
lenditara1
کاربر طلایی1

ابته من خاطره بد هم از راسخون دارمااااااااا ، مدارکِشم موجوده ، نشون بدم؟؟  نشون بدم؟؟ من این مدارک را رو خواهم کرد . نشون بدم؟؟  بگم؟؟؟   بگم؟؟؟؟ بگم؟؟؟

چهارشنبه 17 دی 1393  10:44 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh f3080h517 sayyed13737373 omiddeymi1368 moradi92 tachberdee borkhar khodaeem1 ali_kamali
farshon
farshon
کاربر طلایی1

نقل قول lenditara1

ابته من خاطره بد هم از راسخون دارمااااااااا ، مدارکِشم موجوده ، نشون بدم؟؟  نشون بدم؟؟ من این مدارک را رو خواهم کرد . نشون بدم؟؟  بگم؟؟؟   بگم؟؟؟؟ بگم؟؟؟

نه کاربرعزیز

لطفا"به عنوان پست حتما"توجه فرمایید.

خاطرات خوش راسخونی

چراکاربران عزیزهمش ازخاطرات بدیادشون میاد؟

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 17 دی 1393  11:32 AM
تشکرات از این پست
f3080h517 sayyed13737373 omiddeymi1368 moradi92 nazaninfatemeh tachberdee mehdibishe borkhar khodaeem1 ali_kamali
sajjadez
sajjadez
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 249

اوایل که تو راسخون عضو شده بودم مطالب طولانی تو بست ها میذاشتم بعد از چند روز از راسخون زنگ زدن از دستم شاکی بودن

چهارشنبه 17 دی 1393  11:32 AM
تشکرات از این پست
f3080h517 salma57 sayyed13737373 omiddeymi1368 moradi92 nazaninfatemeh tachberdee mehdibishe borkhar khodaeem1 ali_kamali
farshon
farshon
کاربر طلایی1

داشتم خاطرات خوش راسخونیموورق می زدم یادم اومدازیکی دیگه ازخاطرات خوش:

یکی ازخاطرات خوشم هم که جدیدا"واسم پیش اومده پست"خاطرات خوش راسخونی"هستش که جزء بهترین پستهاشناخته شده وسرش جایزه هم گذاشته سایت وتاکنون بیش از224 جواب پست  دوستان داده اندبابازدیدقریب به 5000نفر.خخخخخخ

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 17 دی 1393  11:38 AM
تشکرات از این پست
f3080h517 salma57 sayyed13737373 mansfa omiddeymi1368 moradi92 nazaninfatemeh tachberdee mehdibishe borkhar khodaeem1
asdf1234
asdf1234
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 116

سلام وبادعای خیر - ما اهل تعریف کردن وتمجید کردن بی  مورد نیستیم ولی خیلیهامون کوچکترین جنبه انتقاد پذیری نداریم ونمی خواهیم هم یاد بگیریم خاطره بدم  راازراسخون گفتم ولی سانسور شد وخدای ناکرده کوچکترین کلمه ....درآن نبود خدایش سایت خوبی ندارید .    وبفرمایش معماربزرگ انقلاب  میزان رای مردم است    دراین مورد یک نظرخواهی انجام شود خواهی دید.  موفق باشید .

چهارشنبه 17 دی 1393  5:27 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 salma57 moradi92 nazaninfatemeh tachberdee mehdibishe borkhar khodaeem1 ali_kamali
liasam
liasam
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1143

توی زندگی من یکی از بهترین لحظات گرفتن کادو یابردن جایزست! من از طریق شرکت توی مسابقه با این سایت آشنا شدم! و بعد یه مدت کوتاه شارژ برنده شدم! با خودم تصمیم گرفتم اگه تادوهفته دیگه یه جایزه دیگه بردم مدارکم را اسکن میکنم درغیراینصورت که هیچ,,, طی این مدت در مسابقه ها شرکت میکردم ولی مسابقه قرآنی خیلی بدلم نشست باعشق وعلاقه خاصی سوره ها وترجمه اونا راخوندم وجواب مسابقه را به امیدبرنده شدن مفاتیح دادم,, ومن برنده شدم اونم نفر اول

**بسم الله القاصم الجبارین**

چهارشنبه 17 دی 1393  9:54 PM
تشکرات از این پست
moradi92 nazaninfatemeh tachberdee mehdibishe borkhar salma57 khodaeem1 ali_kamali
fateme74
fateme74
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3243

خاطره خوش من راسخونی بودن من است چیز کمی نیست نظر دوستان چیه

چهارشنبه 17 دی 1393  11:28 PM
تشکرات از این پست
moradi92 nazaninfatemeh tachberdee mehdibishe borkhar salma57 khodaeem1 ali_kamali
moradi92
moradi92
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3481

نقل قول fateme74

خاطره خوش من راسخونی بودن من است چیز کمی نیست نظر دوستان چیه

سلام خدمت شما دوست عزیز cheeky

بــــــــــــله من هم با شما موافقــــــم. smiley

همین که توی راسخون دور هم جمع هستیم، خودش بهترین خاطره هستش. laugh

کاش میشد زمان چند سال، به عقب برگرده!!

اون وقت، حتماً یه راه دیگه رو میرفتم و الان اینجای زندگی نبودم!!

چهارشنبه 17 دی 1393  11:53 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 nazaninfatemeh zare58 tachberdee mehdibishe borkhar salma57 amirali123 khodaeem1 ali_kamali shayesteh2000
zare58
zare58
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2180

با سلام خدمت همه بزرگواران با خوندن خاطرات دوستان روحم شاد شد ومتوجه شدم یکسری از خاطرات مشترکه مثلا اشتباه گرفتن اسم های کاربری که برای من هم پیش اومده 

اما خاطره خوش من بر میگرده به مسابقه وبلاگ نویسی محرم که با دخترم مقام اوردیم از پوستمون زدیم بیرون وهنوز برنگشتیم .....

این که مزاح بود دوستان ولی یادگرفتیم میشه خانوادگی و باهم در فضای مجازی بود این طوری خیلی بهتره باید از دوستان راسخونی تشکرکنم یا بهتر بگم تشکر کنیم ..واین بهترین خاطره  امسال یا شاید هم یکی از خاطرات خوب عمرم بشه .

از همه شما ممنونم

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست . . .
(حضرت علی علیه‌السلام)

پنج شنبه 18 دی 1393  12:24 AM
تشکرات از این پست
moradi92 tachberdee mehdibishe borkhar salma57 nazaninfatemeh amirali123 khodaeem1 ali_kamali
sadeqkh
sadeqkh
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 34

سلام بهترین خاطره من از راسخون به همین اواخر برمی گرده به روزی که هدیه کاربر برتر شش ماهه رو گرفتم مبلغ کمی بود اما پر خیر و برکت و به موقع من با این پول امسال اربعین رفتم کربلای امام حسین علیه السلام جاتون خالی نائب الزیاره از طرف هر کی که التماس دعا گفته و نگفته بود بودم

از تمامی راسخونیا هم تشکر می کنم.

یا علی مدد

صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین

پرنده ، فکر و ذکرش آب و دون نیست

پرنده فکر آسمونه و بس

ما آب و دون رو با قفس نخواستیم

هم آب و دون ارزونی تون ، هم قفس

وبلاگ راسخونی شهدای شهرستان دشتستان

استان بوشهر

پنج شنبه 18 دی 1393  1:16 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 tachberdee mehdibishe f3080h517 borkhar sayyed13737373 moradi92 salma57 nazaninfatemeh liasam khodaeem1 ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها