0

خاطرات خوش راسخونی

mehdibishe
mehdibishe
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 69

پ به:خاطرات خوش راسخونی (امتیاز ویژه ویژه ویژه+جـــایــزه)

روزگاري در آن وبگاه ، غول وب ها نگارش كردم « مسابقات + جوايز آنلاين» و همين سرآغاز ورود بنده ي از همه جا بي خبر به وبي شد كه نامش" راسخون "بود، آن روزگاران راسخون بود و مسابقات روزانه اش،  در مسابقات  شركت ميكرديم و چندي بعد پستچي محموله اي تقديم كرد كه از طرف راسخون بودن و اين شد انگيزه و اين انگيزه باعث ماندگاري شد هر چند كه گويي بعد از اندك روزگاري  ناممان رااز گردونه قرعه كشي بدر انداختند و چند روزگاريست كه ديگر از برنده شدن خبري نيست، ليك ما از كنكاش دست برنخواهيم داشت. يادم هست اولين مسابقه وبلاگ نويسي كه راه انداخت مثل بمب تركيد و مابقي مسابقات وبلاگ نويسي آنچنان صدايي نداشت كه نداشت و منتهي قصه اين شد كه ما همچنان برنزي باقي مانديم و گويا اين واحد را براي قد و قواره ما ساخته بودند.

ماییم و کهنه دلقی کاتش درآن توان زد

سه شنبه 16 دی 1393  10:19 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh borkhar salma57 rasekhoon_m sayyed13737373 f3080h517 mohammad98 moradi92 shayesteh2000 tachberdee khodaeem1 ali_kamali
aaaa74
aaaa74
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1
سه شنبه 16 دی 1393  2:02 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m sayyed13737373 f3080h517 mohammad98 moradi92 salma57 amirali123 shayesteh2000 borkhar tachberdee mehdibishe khodaeem1 ali_kamali
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:خاطرات خوش راسخونی (امتیاز ویژه ویژه ویژه+جـــایــزه)

نقل قول mehdibishe

روزگاري در آن وبگاه ، غول وب ها نگارش كردم « مسابقات + جوايز آنلاين» و همين سرآغاز ورود بنده ي از همه جا بي خبر به وبي شد كه نامش" راسخون "بود، آن روزگاران راسخون بود و مسابقات روزانه اش،  در مسابقات  شركت ميكرديم و چندي بعد پستچي محموله اي تقديم كرد كه از طرف راسخون بودن و اين شد انگيزه و اين انگيزه باعث ماندگاري شد هر چند كه گويي بعد از اندك روزگاري  ناممان رااز گردونه قرعه كشي بدر انداختند و چند روزگاريست كه ديگر از برنده شدن خبري نيست، ليك ما از كنكاش دست برنخواهيم داشت. يادم هست اولين مسابقه وبلاگ نويسي كه راه انداخت مثل بمب تركيد و مابقي مسابقات وبلاگ نويسي آنچنان صدايي نداشت كه نداشت و منتهي قصه اين شد كه ما همچنان برنزي باقي مانديم و گويا اين واحد را براي قد و قواره ما ساخته بودند.

همراه همیشگی راسخون

سلام

چندیست کمتر در این انجمن رویت شده اید. شما که از اهالی قدیمی راسخون هستید باید بیش از پیش فعال باشید. پشتکار مسابقه ای خود را از دست ندهید، شما همچون گذشته شانس برندن شده دارید. به زودی خبرهای خوب برای پرحسنه ها داریم ....

سه شنبه 16 دی 1393  2:55 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 f3080h517 ravabet_rasekhoon salma57 mohammad98 moradi92 omiddeymi1368 farshon amirali123 shayesteh2000 borkhar tachberdee mehdibishe khodaeem1 ali_kamali
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

سلام خدمت راسخونی های همیشه همراه

راستش تک تک لحظات حضور در راسخون و جمع راسخونی ها، خاطره هستش.

مثلاً همین فرآیند بررسی فعالیت کاربران، کاندید کردن آنها برای مدیریت تالار ها و بالاخره تماس تلفنی و صحبت های صمیمی رد و بدل شده در اولین تماس، همگی خاطره هستند.

در حال حاضر اگه بخوام یکی از این خاطرات را براتون بگم، از اولین دیدارم با مدیر و دوست خوبمان جناب doctor114 باید بگم:

اوایل حضور بنده در راسخون بود که مثل همیشه بر سر برخی مسائل روزمره در انجمن، جناب دکتر که مدیر محترم تالار "ورزش" بودند و سابقه عضویت زیادی هم در سایت دارند،  از روابط عمومی ناراحت شدن و خلاصه به قول دوستان حال حاضر انجمن، گیوتین را به دست گرفتن و افتادن به جون بنده و آقای خواجه(مدیر محترم سابق روابط عمومی)، خلاصه سرتون را درد نیارم، ایشون یک پست می زدن و ما هم یکی جواب می دادیم(البته منطقی و مودبانه ها)، خلاصه ایشون قانع نمیشدن که نمیشدن و حرف ها نتیجه در پی نداشت که نداشت...

فردای اون روز، ساعات اداری تموم شده بود که دیدم یک آقا و خانمی تشریف آوردن موسسه و سراغ حاج آقا عزتی را می گیرن، راهنماییشون کردن پیش حاج آقا و بعد از کمی بحث و گفتگو و پس از اینکه حاج آقا بنده را صدا کردن ، فهمیدم جناب دکتر و خانم محترمشون هستن،  برام خیلی جالب بود، گفتم، ای بابا، عجب کاربری،  از شیراز پا شدن اومدن اینجا برای یه سری اختلاف نظر جزئی در مورد تالار و مدیریت اون...

خلاصه، رفتیم و بعد از 30 دقیقه ای بحث و گفتگو، نتیجه آن جلسه و مواجه حضوری ما این شد که ضمن رفع مشکل مورد بحث، جناب دکتر و بنده، الان دو دوست صمیمی هستیم و از اون زمان پی بردم، همواره فضای مجازی که تعامل رو در رو و چهره به چهره بر آن حاکم نیست، می تواند بسیاری از حرف های ساده که در تعاملات روزمره با دوستان داریم و هرگز از آنها ناراحت نمی شویم را به برداشت های نادرست و خدای ناکرده کدورت بکشاند، بر این اساس سعی کرده ام، همیشه تند ترین و صریح ترین انتقادات را با سعه صدر و حوصله پاسخگو باشم.

اگه وقت شد، خاطرات دیگه هم براتون می گم.

سه شنبه 16 دی 1393  4:23 PM
تشکرات از این پست
f3080h517 rasekhoon_m salma57 mohammad98 moradi92 sayyed13737373 omiddeymi1368 farshon amirali123 shayesteh2000 borkhar tachberdee zare58 khodaeem1 ali_kamali
fateme74
fateme74
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3243

این تایپیک خیلی جالب بود من خاطره قابل گفتن  فعلا مدنظر ندارم  ولی خوشحال شدم با خاطرات بقیه اشنا شدم

سه شنبه 16 دی 1393  4:26 PM
تشکرات از این پست
f3080h517 rasekhoon_m salma57 mohammad98 moradi92 sayyed13737373 omiddeymi1368 amirali123 shayesteh2000 borkhar tachberdee khodaeem1 ali_kamali
mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6815

سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان عزیز؛

و یه تشکر ویژه از جناب آقای اشرفی بابت ایجاد این تاپیک...

چند روزی بود تایپک رو می دیدم ولی زیاد رغبتی به گذاشتن پست نداشتم ولی وقتی بحث جایزه پیش اومد دیگه نمی شد نیام!

اون اوایل عضویت تو سایت ، در تالار گردشگری تایپک "مسابقه ایـــرانـــگـردی و جــهـانـــگـــردی" رو ارسال کرده بودم که بعد از استقبال دوستان، برایه تایپیک بنر درست کردند و با مدیر وقت تالار هم (جناب mohammad_43) چند باری از طریق صندوق پیام در رابطه با مسابقه و نحوه برگزاری صحبت کردیم.

تا اینکه یه مشکلی تو مسابقه پیش اومد و ایشون شماره تماس ما رو خواستد و منم بهشون دادم و زنگ زدند.

از اینجا ماجرا جذاب میشه! ... 

خلاصه صحبت که کردیم اول سن و اینا رو پرسیدیم و ماشاءا... بیش از دو برابر من سن داشتند!

ازم پرسیدند اسمت که محمده درسته؟... گفتم آره ... ایشون هم گفتند اتفاقا اسم منم محمده ...

آخرای تماس تلفنی بود که اسم فامیلیم رو خواستند و منم گفتم قاسمی ...

بعد زدن زیر خنده و گفتند بابا ما اشتراکاتمون خیلی زیادتر از این حرفاس!

منم فامیلیم قاسمی هستش!

و این بود آشنایی من با یه دوست و بزرگ تر و مهربان و البته با اشتراکات زیاد!

سه شنبه 16 دی 1393  5:50 PM
تشکرات از این پست
salma57 moradi92 sayyed13737373 omiddeymi1368 amirali123 shayesteh2000 nazaninfatemeh borkhar tachberdee khodaeem1 ali_kamali
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

نقل قول mohammad98

سلام. اسم این تاپیک رو آوردین من هم یادش افتادممسابقه ایـــرانـــگـردی و جــهـانـــگـــردی

من و آجی یاس و آجی نازنین و آقای فنودی با هم مسابقه می گذاشتیم برای این تاپیک. چقدر خوش می گذشت.

تاپیک که به روز میشد تو اتاق چت پیام می دادیم، مثلا می گفتیم آجی نازنین گردشگری چک! آجی یاس گردشگری چک!

یادش بخیر. چه دنیای عجیبیه. انگار  همین دیروز بود

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

سه شنبه 16 دی 1393  6:01 PM
تشکرات از این پست
moradi92 mohammad98 sayyed13737373 omiddeymi1368 amirali123 shayesteh2000 nazaninfatemeh borkhar tachberdee khodaeem1 ali_kamali
parisaexp
parisaexp
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 888

نقل قول borkhar 

سلام حالتون خوبه؟جایزه ی راسخون درروزمیلادپیامبرنه آرزوست نه خاطره.smileyانشالله روزمیلاد(پنج شنبه )همین اتفاق خواهدافتاد.

انشاالله

لِکُلِّ شَیْ‏ءٍ زَکَاةٌ وَ زَکَاةُ الْعَقْلِ احْتِمَالُ الْجُهَّال‏

برای هر چیزی زکاتیست و زکات عقل تحمّل نادانان است.

سه شنبه 16 دی 1393  6:23 PM
تشکرات از این پست
moradi92 salma57 mohammad98 sayyed13737373 omiddeymi1368 nazaninfatemeh borkhar tachberdee khodaeem1 ali_kamali
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول ravabet_rasekhoon

سلام خدمت راسخونی های همیشه همراه

در حال حاضر اگه بخوام یکی از این خاطرات را براتون بگم، از اولین دیدارم با مدیر و دوست خوبمان جناب doctor114 باید بگم:

خلاصه، رفتیم و بعد از 30 دقیقه ای بحث و گفتگو، نتیجه آن جلسه و مواجه حضوری ما این شد که ضمن رفع مشکل مورد بحث، جناب دکتر و بنده، الان دو دوست صمیمی هستیم و از اون زمان پی بردم، همواره فضای مجازی که تعامل رو در رو و چهره به چهره بر آن حاکم نیست، می تواند بسیاری از حرف های ساده که در تعاملات روزمره با دوستان داریم و هرگز از آنها ناراحت نمی شویم را به برداشت های نادرست و خدای ناکرده کدورت بکشاند، بر این اساس سعی کرده ام، همیشه تند ترین و صریح ترین انتقادات را با سعه صدر و حوصله پاسخگو باشم.

اگه وقت شد، خاطرات دیگه هم براتون می گم.

سلام و ممنون از شما که خاطره نوشتید.

اسم آقای  doctor114 اومد، گفتم یه احوالی ازشون بپرسم. خبری ازشون نیست

آقای  doctor114 بی نهایت به قانون تالار ورزش اهمیت می دادند. خیلی هم سخت گیر بودند. یادمه اولین پست هام در تالار ورزش با اخطار از جانب ایشون مواجه شد. 

طبق معمول هر دعوایی در انجمن حق با من بود. cheeky

البته یکی از ایرادات ایشون به من این بود که من چرا سلام نکردم. در حالی که سلام من در نقل قول پست خودشون قرار گرفته بود. (اوایل ناشی بودم) و ایشون سلام من رو ندیده بودند. من هم گفتم سلام و عرض ادب، تکیه کلام آقای نجاران بوده که من از ایشون یاد گرفتم و معمولا پست هام رو با این عبارت شروع می کنم.

سه شنبه 16 دی 1393  6:29 PM
تشکرات از این پست
moradi92 mohammad98 sayyed13737373 omiddeymi1368 nazaninfatemeh borkhar tachberdee khodaeem1 ali_kamali
mohammadmasti
mohammadmasti
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 14

سلام خدمت همه راسخونی ها

من حدود یک سالی هست که در راسخون عضو هستم و در مطالب و مسابقات شرکت می کنم اما خاطره خوش من از این سایت این است زمانی که در کربلا بودم جایی بود که با استفاده از وای فای میشد به اینترنت متصل شد البته کنار خیابان باید می ایستادیم طوری که روبه روی حرم امام حسین بودم و از اونجا تو سایت میگشتم و حالا اون روزها رو به عنوان یک خاطره تو ذهنم سپردم ووقتی یادم میاد خاطرات خوش سفر به کربلا یادم میاد.

ممنون از شما که دوباره این خاطرات رو برای من زنده کردید...

سه شنبه 16 دی 1393  6:35 PM
تشکرات از این پست
moradi92 salma57 mohammad98 sayyed13737373 omiddeymi1368 nazaninfatemeh borkhar tachberdee khodaeem1 ali_kamali
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول mohammadmasti

سلام خدمت همه راسخونی ها

من حدود یک سالی هست که در راسخون عضو هستم و در مطالب و مسابقات شرکت می کنم اما خاطره خوش من از این سایت این است زمانی که در کربلا بودم جایی بود که با استفاده از وای فای میشد به اینترنت متصل شد البته کنار خیابان باید می ایستادیم طوری که روبه روی حرم امام حسین بودم و از اونجا تو سایت میگشتم و حالا اون روزها رو به عنوان یک خاطره تو ذهنم سپردم ووقتی یادم میاد خاطرات خوش سفر به کربلا یادم میاد.

ممنون از شما که دوباره این خاطرات رو برای من زنده کردید...

زیارتتون قبول. ان شاءالله این سفر قسمت همه آرزومندان بشه

سه شنبه 16 دی 1393  6:43 PM
تشکرات از این پست
moradi92 sayyed13737373 omiddeymi1368 nazaninfatemeh borkhar tachberdee khodaeem1 ali_kamali
asheq1hazrat
asheq1hazrat
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 136

سلام اگه بخوام بگم خاطره خوبم چی بود! فقط این رو میگم که این چندسال روز تولدم پیام تبریک راسخون روی گوشیم میاد و حسابی خوشحالم میکنه. من همین جا از راسخون ممنونم که روز تولدمان برایمان جشن میگیرد.
سه شنبه 16 دی 1393  6:45 PM
تشکرات از این پست
moradi92 mohammad98 sayyed13737373 salma57 omiddeymi1368 nazaninfatemeh borkhar tachberdee zare58 khodaeem1 ali_kamali
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

نقل قول ravabet_rasekhoon 

اوایل حضور بنده در راسخون بود که مثل همیشه بر سر برخی مسائل روزمره در انجمن، جناب دکتر که مدیر محترم تالار "ورزش" بودند و سابقه عضویت زیادی هم در سایت دارند،  از روابط عمومی ناراحت شدن و خلاصه به قول دوستان حال حاضر انجمن، گیوتین را به دست گرفتن و افتادن به جون بنده و آقای خواجه(مدیر محترم سابق روابط عمومی)، خلاصه سرتون را درد نیارم، ایشون یک پست می زدن و ما هم یکی جواب می دادیم(البته منطقی و مودبانه ها)، خلاصه ایشون قانع نمیشدن که نمیشدن و حرف ها نتیجه در پی نداشت که نداشت...

آقای نجاران گیوتینم  دست شماست؟! من دو ماهه دنبالشم

خوشم میاد این قضیه گیوتین همه گیر شده همه دیگه ازش می ترسند ،برای خودش یه پا ماجرا شده.

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

سه شنبه 16 دی 1393  7:14 PM
تشکرات از این پست
moradi92 salma57 omiddeymi1368 shayesteh2000 nazaninfatemeh borkhar tachberdee khodaeem1 ali_kamali
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5428

منکه خاطره ای برای گفتن ندارم ولی راسخون بهم دلگرمی میده

بس که دل‌تنگم اگر گریه کنم، می‌گویند:

قطره‌ای قصدِ نشان‌دادنِ دریا دارد

السلام علیک یا سلطان عشقــــ♥ علی بن موسی الرضا (ع)

سه شنبه 16 دی 1393  8:58 PM
تشکرات از این پست
salma57 moradi92 omiddeymi1368 amirali123 shayesteh2000 nazaninfatemeh borkhar tachberdee khodaeem1 ali_kamali
mkhesali
mkhesali
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 128

سلام

برای من اولین خریدم از راسخون که همزمان با سالگرد اون بود و امتیاز لازم برای خرید را صفر کرده بود خیلی خوب بود

چهارشنبه 17 دی 1393  12:42 AM
تشکرات از این پست
salma57 amirali123 shayesteh2000 nazaninfatemeh borkhar tachberdee moradi92 khodaeem1 ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها