0

خاطرات خوش راسخونی

yarabyarabyarab
yarabyarabyarab
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3539

پاسخ به:خاطرات خوش راسخونی (امتیاز ویژه ویژه ویژه+جـــایــزه)

سالروز تولد راسخون بود که جوایزی به اعضا دادن خدا رو شکر به منم تعلق گرفت اما بیشتر از خودم خونواده خوشحال شدن با جیغ وهورا چون جعبه رو دیدن نرم افزارهای مفید وپر محتوا داشت .

منتظران مهدی آگاه باشید!  

حسین را منتظرانش کشتند...

دوشنبه 15 دی 1393  9:06 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 moradi92 nazaninfatemeh salma57 amirali123 borkhar khodaeem1 shayesteh2000 rasekhoon_m sayyed13737373 tachberdee ali_kamali
AMIN1995
AMIN1995
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 163

اولین وبهترین خاطره من در فضای مجازی راسخون ساخت

من 6سال است در ضمینه وب وبلاگ کارمیکنم تا حالا انگیزه ای برای مسابقات نداشتم

تا اینکه اتفاقی لینک راسخون دیدم توسال92 مسابقه ای وبلاگ نویسی برگزار کرده بود نمیدونم چی شد گفتم شرکت کنم

شرکت کردم وخداروشکر برنده شده بودم تا حالا ناگفته نباشه جایزه زیاد برنده شده بودم یادم میاد اون موقع جایزه سه مفر اول خوب بود بقیه از نظر مالی جالب نبود

منم سوم چهارم شدم اگ خاطرم باشه

زیاد توجهی نکردم تا اینکه بعد یکماه با پست ارسال شد ....اون موقع تازه دچار مشغله زندگی ومشکلات مالی و....زندگی بودم جایزه چندان ارزش مالی نبود ولی خدا شاهده بسته باز کردم پوستری بود از حرم آقا امام رضا

باورتون نمیشه نمیدونم چم شد اشک توچشمام جمع شده بود چند سالی بود به حرم آقا نرفته بودم ...بانی شد تا مشکلمو تو حرم بخودش بگم

باورتون نمیشی تو جایی که اصلا فکرشمو نمیکردم حاجتم براورده شد.....

بانی این عکس پوستر ارزش دلی بود که خیلی وقت بود با خودشم قهر بود تا اینکه به طلب خودش آقا کمکم کرد.....

با خدا باش پادشاهی کن   بی خداباش هرچه خواهی کن

کاش صداقت داشتی....

ARLUX

دوشنبه 15 دی 1393  9:11 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 moradi92 nazaninfatemeh salma57 amirali123 borkhar khodaeem1 shayesteh2000 sayyed13737373 tachberdee meysam001 ali_kamali
asdf1234
asdf1234
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 116

بااهداسلام وخداقوتی بشما خوبان - بنظر شما خاطره ای بهتر ازین میشود که درمسابقه ای 513 بار شرکت بکنی و15بار برنده بشوی و5799 امتیاز داشته باشی ولی دریغ از هدیه گرفتن یک خودرکار بیک 200 تومانی ، گرقران توبدین نمط خوانی   ببری رونق مسلمانی   . که پیشنهاد میدهم در برگزاری وطراحی سوال وجوایز بهتری وکلا تجدید نظری بفرمایید. سایتهای دیگررا هم ببینید ویا واقعااگر درمضیقه مالی هستید مسابقه را هفتگی یاماهانه و...برگزار نمایید که موجب جذب افراد بیشتری گردد نه دفع آنها . ماکه......

دوشنبه 15 دی 1393  9:46 PM
تشکرات از این پست
moradi92 nazaninfatemeh salma57 amirali123 borkhar khodaeem1 shayesteh2000 sayyed13737373 rasekhoon_m tachberdee ali_kamali
parisaexp
parisaexp
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 888

اینجا هم شده اتاق چت 

smileyمنم هم که غریبم،smiley

شما از هم خاطره بگید من هم گوش می کنم.

لِکُلِّ شَیْ‏ءٍ زَکَاةٌ وَ زَکَاةُ الْعَقْلِ احْتِمَالُ الْجُهَّال‏

برای هر چیزی زکاتیست و زکات عقل تحمّل نادانان است.

دوشنبه 15 دی 1393  10:36 PM
تشکرات از این پست
moradi92 nazaninfatemeh salma57 omiddeymi1368 amirali123 borkhar khodaeem1 shayesteh2000 sayyed13737373 rasekhoon_m tachberdee ali_kamali
moradi92
moradi92
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3481

نقل قول parisaexp

اینجا هم شده اتاق چت 

smileyمنم هم که غریبم،smiley

شما از هم خاطره بگید من هم گوش می کنم.

سلام بر شما دوست عزیز؛ cheeky

این حرفها چیه می‌زنید؟ 

اینجا هیچ کس غریب نیست و همه‌مون عضو خانواده‌ی بزرگ راسخون هستیم. wink

خیلی خوشحال میشیم که خاطرات شما رو هم بشنویم. smiley

بفرمایید، تعارف نکنید. 

کاش میشد زمان چند سال، به عقب برگرده!!

اون وقت، حتماً یه راه دیگه رو میرفتم و الان اینجای زندگی نبودم!!

دوشنبه 15 دی 1393  10:42 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh salma57 omiddeymi1368 parisaexp amirali123 farshon borkhar khodaeem1 shayesteh2000 sayyed13737373 rasekhoon_m tachberdee ali_kamali
parisaexp
parisaexp
کاربر نقره ای

بهترین خاطره ی من در راسخون این خواهد بود که راسخون قراره برای میلاد پیامبر اکرم (ص) و میلاد امام صادق (ع)، موسس مذهب جعفری(83ق)  به همه ی کاربرای راسخونی جایزه بده.

نکته:البته این یه آرزو بود ولی امیدوارم خاطره بشه.

دوشنبه 15 دی 1393  10:56 PM
تشکرات از این پست
moradi92 nazaninfatemeh omiddeymi1368 salma57 amirali123 borkhar khodaeem1 shayesteh2000 sayyed13737373 rasekhoon_m tachberdee ali_kamali
parisaexp
parisaexp
کاربر نقره ای

نقل قول moradi92

سلام بر شما دوست عزیز؛ cheeky

این حرفها چیه می‌زنید؟ 

اینجا هیچ کس غریب نیست و همه‌مون عضو خانواده‌ی بزرگ راسخون هستیم. wink

خیلی خوشحال میشیم که خاطرات شما رو هم بشنویم. smiley

بفرمایید، تعارف نکنید. 

خب چون گفتید تعارف نکنید گذاشتم wink

دوشنبه 15 دی 1393  11:01 PM
تشکرات از این پست
moradi92 nazaninfatemeh omiddeymi1368 amirali123 borkhar khodaeem1 shayesteh2000 sayyed13737373 rasekhoon_m tachberdee ali_kamali
moradi92
moradi92
کاربر طلایی1

نقل قول parisaexp

بهترین خاطره ی من در راسخون این خواهد بود که راسخون قراره برای میلاد پیامبر اکرم (ص) و میلاد امام صادق (ع)، موسس مذهب جعفری(83ق)  به همه ی کاربرای راسخونی جایزه بده.

الهــــــــــــی آمیــــــــــــن. cheeky 

آرزوتون رو گفتین، اما خاطره رو نگفتید هنوز. laugh

دوشنبه 15 دی 1393  11:04 PM
تشکرات از این پست
parisaexp nazaninfatemeh omiddeymi1368 amirali123 borkhar khodaeem1 shayesteh2000 sayyed13737373 rasekhoon_m tachberdee ali_kamali
parisaexp
parisaexp
کاربر نقره ای

laughیه سری آدما هستن خاطره های بقیه رو خراب می کننlaugh

دوشنبه 15 دی 1393  11:08 PM
تشکرات از این پست
moradi92 nazaninfatemeh salma57 omiddeymi1368 amirali123 borkhar khodaeem1 shayesteh2000 sayyed13737373 rasekhoon_m tachberdee ali_kamali
moradi92
moradi92
کاربر طلایی1

نقل قول parisaexp

laughیه سری آدما هستن خاطره های بقیه رو خراب می کننlaugh 

بله از این سری آدمها همه جا پیدا میشن. البته یه وقتهایی هم هست که ما برداشت اشتباه از رفتار دیگران داریم و خودمون برای خودمون خاطره‌ی بد تولید می‌کنیم. در هر صورت، انقدر دنیا کوچیکه و زودگذر، که اصلاً ارزش نداره با فکر کردن به این چیزها، عمر خودمون رو هدر بدیم. بهتره که اون آدمها رو ببخشیم و کارشون رو نادیده بگیریم؛ این طوری خودمون راحت‌تریم. ببخشیم تا خدا هم ما رو ببخشه.

اون خاطرات بد رو فراموش کنید، از خوبهاش بگید. cheeky

دوشنبه 15 دی 1393  11:23 PM
تشکرات از این پست
salma57 omiddeymi1368 nazaninfatemeh amirali123 borkhar khodaeem1 shayesteh2000 sayyed13737373 rasekhoon_m tachberdee ali_kamali
meysam001
meysam001
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 448

نقل قول ali_kamali

با سلام خدمت همه راسخونی های عزیز و خدمت مامور مخفی راسخون که اولین نفرین است که مطالب رو تائیید میکنه .

اما خاطره 

من بصورت اتفاقی با راسخون آشنا شدم . و واسم جالب بود که وقتی پستی میزاشتم  تویی صفحه اول بصورت چرخشی مطلبی که گذاشتم  بودم دیده میشد.  برای همین چند روز نگذشت بو د که پنج تا عنوان کاربری واسه خودم درست کردم و حسابی فعالیت میکردم .غافل از اینکه یک روزی خواهد رسید  که پسورد 4 تا از اونا رو فراموش خواهم کرد. الان نه یادمه که چه امیلی دادم و چه پسوردی. بعدا فهمیدم داشتن کاربری با نام های متعدد خیلی هم جالب نیست و کلی وقت ادم رو میگیره .

یک بار اسمم رو زدن واسه کارت هدیه 15 تومانی اینقدر ذوق کردم انگار برنده 1 میلیاردی شدم . تازه فهمیدم  چرا عکس اونای که برنده قرعه کشی شدن دهانشون تا بناگوش بازه 

و یکبار تو راسخون پست گذاشتم کلی به من اعتراض کردن ( بماند راجب چی بود ) اینم واسم جالب بود . سر همین ماجرا با یکی از کارکنان راسخون تلفنی حرف زدم خیلی لهجه داشت . اصفهانی غلیظ حرف میزد . اما چند وقت پیش با همین شخص تلفنی حرف زدم اصلا انگار ذاتا متولد اصفهان نیست . واسم جالب بود که از اون لهجه اصفهانی دیگه خبری نبود

موفق باشید آقای اشرفی 

فوق العاده بود. خیلی خندیدم (:

وبلاگ شخصی میثم خرمپور

سه شنبه 16 دی 1393  12:08 AM
تشکرات از این پست
salma57 omiddeymi1368 amirali123 borkhar khodaeem1 shayesteh2000 nazaninfatemeh sayyed13737373 rasekhoon_m moradi92 tachberdee ali_kamali
meysam001
meysam001
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 448

سلام،

یادمه تازگی ها با سایت راسخون آشنا شده بودم و بعد از چند هفته فهمیدم که ای داد! این سایت سیستم وبلاگدهی هم داره. بعدش سریع دست به کار شدم برای ساخت یک وبلاگ یادمه داشتم فکر میکردم که اسمش رو چی بذارم که دیدم تلویزیون داره برنامه " شب مهتاب " رو نشون میده منم تصمیم گرفتم بذرم وبلاگ مهتاب.

اوایل از تم های راسخون استفاده میکردم اما دیدم تکراری شده و جذابیت خاصی ندارن اکثرا گفتم میرم یکی رو دانلود میکنم از جای دیگه و میذارمش. اصلا به فکرم نرسید که کدهای قالبش فرق داره. بعدش از آقای سجادی پرسیدم چیکار کنم که کدها بخونه توی وبلاگم ، ایشون گفتند که باید ترجمه کنی و یه آدرس لینکی هم دادن بابت آموزش تبدیل قالب ها .

منم که خوب یاد نداشتم شروع کردم به حذف و اضافه کردن کدها تا بالاخره یه چیزایی دستم اومد بالاخره یاد گرفتم. نتیجه‌ی این کار شد 46 قالب وبلاگ مخصوص راسخون که در وبلاگ پوسته منتشر کردم و تقریبا 50 قالب دیگه که به صورت مستقیم برای مسئول محترم وبلاگدهی راسخون ارسال کردم و یه سری کارهای دیگه که توی همین مدت ترجمه یاد گرفتم.

کلا دوران خوبی بود. یادش بخیر

وبلاگ شخصی میثم خرمپور

سه شنبه 16 دی 1393  12:46 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 salma57 amirali123 borkhar khodaeem1 shayesteh2000 nazaninfatemeh sayyed13737373 rasekhoon_m moradi92 tachberdee ali_kamali
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

اتاق چت هم واسه بنده خاطرات خوشی رورقم زده ومیزندهمچنان هرروزکاربران جویای احوال یکدیگرمی شوندبهترین خاطره خوشی که دارم اینه که موقعیکه ازکربلابودفکرکنم برگشتم مدیرسلماواسه من بنری بابت برگشتم گذاشتن که هنوزکه هنوزه نتونستم کارایشونوجبران کنم آخه مادهه 40هازیادکارای رایانه ای مثه دهه 50 هی ها یادنداریم.همینجاخواستم تشکرمجددی ازایشون کرده باشم.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 16 دی 1393  8:29 AM
تشکرات از این پست
borkhar amirali123 khodaeem1 shayesteh2000 nazaninfatemeh sayyed13737373 rasekhoon_m moradi92 tachberdee
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

نقل قول parisaexp

سلام حالتون خوبه؟جایزه ی راسخون درروزمیلادپیامبرنه آرزوست نه خاطره.smileyانشالله روزمیلاد(پنج شنبه )همین اتفاق خواهدافتاد.

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

سه شنبه 16 دی 1393  9:00 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 shayesteh2000 amirali123 salma57 nazaninfatemeh sayyed13737373 rasekhoon_m moradi92 tachberdee ali_kamali
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

خاطره يازدهم :

سلام  صبح بخیر،اول بزاريد اين رو بگم

ببخشید
من صبح كه ميومدم اداره تو مسير يكي از خنده هام افتاد تو حياط خونه يكي از همسايه ها يه بنده خدايي ........نه نميخوام خندم رو پس بگيرم ....!!! فقط گفتم مواظبش باشين و بزرگش كنيد و به همه منتقلش كنيد ...

ممنونم ستاد ايجاد خنده و شادي محبوب دلها  ( تو حد معقولش ) به هموطنان عزيز ...خخخ cheeky

اين خاطره اي رو كه ميخوام تعريف كنم بسيار خوب با طعم غذا هستش ...؟ خخخ يه سوال بسيار مهم ؟

كي از كباب بر گ خوشش نمياد ؟  ها به من بگه ببنم ...............

تو اتاق چت جمع بوديم البته خانم ها اون طرف .....خخخ آقايان اين طرف ...... ( با حفظ شئونات اسلامي ) ....

ديگه چون وامم هم گرفته بودم به دوستان گفتم نهار همه مهمون من هستين اونم كباب برگ ....................سكوت علامت رضاست ...همه كه دلشون رو صابون زده بودن و منتظر بودند .... عنايت كه ميفرمائيد ...

هيچي ديگه منم سيخ كباب برگ ها رو آوردم ............ آقا چشتون روز بد نبينه .............. يهويي ديدم همه الفرار ....خخخخ البته حاج خانم سلما اين حرف رو زدن ....       ((از دست شما آقا امیرعلی. شما که دیگه سنگ تموم گذاشتین)) نميدونم با كنايه بود بي كنايه بود .....   خانم سلما - خانم برخوار و خانم نازنين فاطمه و خانم شايسته  و داداش خدايي و داداش حسين هم بودند   خانم نازنين گفتند گوجه هم بياريد ...من گوجه هم اوردم و گذاشتم برگشتم ديديم جا تره و بچه نيست ...خخخ

هيچي ديگه كباب برگ ها همين طوري مونده بود و گوجه ها يهويي محو شده بودند ...نميدونم يعني اين قدر گوجه از كباب برگ بهتره ... !!! دوستان شما قضاوت كنيد اينم كباب برگ عكسش رو گرفتم

اگه خواستين براتون سرو ميكنم ...خخخخخ  

اون روز خيلي روز خوبي بود .و خاطره بسيار شيرين و خوردني ..............

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

سه شنبه 16 دی 1393  9:32 AM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh borkhar sayyed13737373 rasekhoon_m moradi92 shayesteh2000 tachberdee omiddeymi1368 khodaeem1 ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها