0

خاطرات خوش راسخونی

mahdikhorrami79
mahdikhorrami79
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 27

پاسخ به:خاطرات خوش راسخونی (امتیاز ویژه ویژه ویژه+جـــایــزه)

به نام خدا

من ابتدا از طریق برادرم با سایت راسخون اشنا شدم سپس بعد از مدتی در این سایت عضو شدم .. خلاصه .. خوشترین خاطره ی من از این سایت زمانی بود که برای اولین بار در ان برنده شدم و جایزه و امتیاز کسب کردم.no

یک شنبه 14 دی 1393  10:06 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh moradi92 salma57 shayesteh2000 f3080h517 borkhar ali_kamali sayyed13737373 khodaeem1 tachberdee
gomgashteh71
gomgashteh71
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 22

من هیچ خاطره ا ی ندارم تازه واردم

چند وقت پیش به یه مشکلی بر خورده بودم به یه مشاور مذهبی احتیاج داشتم توگوگل زدم بعدش با راسخون اشنا شدم...

موفق باشید.........

ارزو میکنم حاجت دلت با حکمت خدایت یکی باشد....

یک شنبه 14 دی 1393  10:40 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh moradi92 salma57 amirali123 shayesteh2000 f3080h517 borkhar ali_kamali sayyed13737373 khodaeem1 tachberdee
amtalaiezadeh
amtalaiezadeh
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 70

سلام

ممنون از ایجاد این تاپیک جالبتون

یادمه یه مدتی بود هر روز تو مسابقات شرکت می کردم و سرچ میزدم و هر روز جواب صحیح رو اول پیدا می کردم بعد شرکت می کردم. اما هیچ وقت برنده نمی شدم!! یه روز حوصله نداشتم همین طوری یه گزینه رو زدم! فرداش رفتم دیدم برنده شدم!!! یعنی هم جابم رو درست انتخاب کرده بودم هم برنده شده بودم!!!!!!!!

دوشنبه 15 دی 1393  7:37 AM
تشکرات از این پست
salma57 amirali123 shayesteh2000 f3080h517 borkhar ali_kamali sayyed13737373 moradi92 nazaninfatemeh khodaeem1 tachberdee
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

خاطره نهم :

اين خاطره كه ديروز برام رقم خورد و من خودم خيلي خنديدم و مطمئنم خانم سلما هم خيلي خنديدند و حتي گفتن ( عجب ها ...) خخخخخخ

ديروز تو اتاق چت بود كه بانوي اول سايت اومدن تو اتاق گفتن اين چايي هم كه جوشيده آقاي خدايي چرا حواستون نيست ؟ داداش خدايي كه ارادت خاص بهشون دارم گفتند كه به امير علي گفته بودم زيرش رو كم كنه ...حالا كي گفته بود الله و اعلم .....خخخخخ منم كه طبق معمول داشتم اتاق رو تميز مي كردم و با خودم شعر زمزمه ميكردم .....خخخخ دوستان عنايت ميفرمائيد كه ........ برو كار كن مگو چيست كار كه سرمايه جاوداني هست كار ...خخخ

..خلاصه جونم واستون بگه كه بحث وصحبت و  اضافه خدمت ...خخخخ .... تا اينكه خانم سلما گفتند : جرمتون سنگين شد ! آخه سيستم پيام ارساليش رو هك كره بودم .... آخه ديگه تو پادگان حوصله ادم سر ميره خخخخ ( شما قضاوت بكنيد ) چون خانم سلما دست بخير دارن ...... من در جواب گفتم :

ارادتمنديم خانم سلما حالا هديه گرون هم نباشه و جرمش ( وزنش ) سنگين هم نباشه ايرادي نداره  محبوب دلها قبول ميكنه ...خخخخخخ باورتون ميشه همين طوري كه ميخنديدم تا چند دقيقه بعد تو ذهنم بود و هي نيش خند ميزدم ....

ديگه بنده خدا سلما خانم چيزي نگفتند .... خخخخ

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

دوشنبه 15 دی 1393  8:26 AM
تشکرات از این پست
f3080h517 borkhar salma57 hossein201273 ali_kamali sayyed13737373 moradi92 nazaninfatemeh khodaeem1 tachberdee omiddeymi1368
ali3439082
ali3439082
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 71

سلام به همه اعضای گرامی و مسئولین محترم وبگاه راسخون

خاطرات خوب من مربوط میشه به مواقعی که یا در مسابقات برنده می شدم و یا جایزه برام می رسیدwink . اما از همه اونها فراموش نشدنی تر مربوط میشه به روزهای اولی که با سایت راسخون آشنا شدم و تو مسابقه (( بهانه هستی )) شرکت کردم و پس از اعلام نتایج برنده یک جلد کلام الله مجید و مجموعه دی وی دی نجم شدم. هنوز هم که هنوزه بعد از حدود چهار سال که یادم می افته ، برام خالی از لطف نیست.

براتون آرزوی موفقیت و سلامتی می کنم در پناه ایزد منانsmiley

دوشنبه 15 دی 1393  8:29 AM
تشکرات از این پست
amirali123 f3080h517 borkhar salma57 hossein201273 ali_kamali sayyed13737373 moradi92 nazaninfatemeh khodaeem1 tachberdee
moharramali
moharramali
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 196

بازگویی خاطرات به ایجاد و تعمیق همدلی اعضای محترم سایت کمک می کند.

دوشنبه 15 دی 1393  11:18 AM
تشکرات از این پست
f3080h517 salma57 hossein201273 amirali123 ali_kamali sayyed13737373 moradi92 borkhar nazaninfatemeh khodaeem1 tachberdee
mosafr
mosafr
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 256

با سلام ودرود فراوان. گفت خاطره! خوب.. تا اون جایی که من میدونم خاطره جیزی هست که مردم واسه هم تعریف می کنن و بعض از مردم البته خیلی نا چیز مثلا حدود 0.001 ممکن تو کل جهان باشه تا تو خاطراتشون واسه همدیگر کمی زیاده روی کنند وچیزهای عجیب وغریب برای هم تعریف کنند و از این جور حرف ها . خوب زیاد از مسئله اصلی دور نشویم. اشنایی من با سایت راسخون به روزی بر میگردد مه من در گوگول کلمه مداحی را جستجو کردم وبا سایت مفید وخوب راسخون اشنا شدم وآلان هم از این سایت بسیار راضی هستم 

ممنونم که این فرصت را به این بندخ حقیر دادیدcheeky

دوشنبه 15 دی 1393  1:16 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 f3080h517 amirali123 ali_kamali sayyed13737373 moradi92 borkhar nazaninfatemeh khodaeem1 tachberdee
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

با عرض سلام و وقت بخیر خدمت تمامی دوستان گل راسخونی.

بسیار ممنونم از ایجاد این تاپیک.

راستش منم مثل خیلی از دوستان تمامی لحظات حضورم در راسخون خاطره است.

اما چند تا از خاطرات همیشه پر رنگ تر هستند:

1- ورود به سایت در نمایشگاه رسانه های دیجیتال.

2- انتخاب به عنوان مدیر تالار( تالار دفاع مقدس)

3- انتخاب به عنوان مدیریت تالار آموزش خانواده.

4- گرفتن عیدی از راسخون سال 92

5- گرفتن کادوی تولد از راسخون با اینکه خیلی وقت بود در انجمن فعالیتی نداشتم.

6- مهمترین تغییر زندگیم که همانا ازدواج بود را نیز با راسخون جشن گرفتم. (البته کادو نگرفتمwinkwinksmiley)

آرزومند آرزوهای تک تک دوستان عزیز راسخونی.

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

دوشنبه 15 دی 1393  2:10 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali sayyed13737373 moradi92 borkhar salma57 nazaninfatemeh khodaeem1 tachberdee
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

خاطره دهم :

خخخخخ يادمه تو اتاق چت بود و تو قسمت شعر در وصف راسخون و راسخوني ها ( لينكش تو امضام هست ) يه نگاه بندازيد .....

من به داداش راسخوني ها  پشت سر هم شعر ميگفتم و برعكس .....داداش ها هم واسه من ميگفتند و جو يه طوري شده بود كه برادري شده بود .... ملتفت كه هستني ....آق چشتون روز بد نبينه يه بانويي سینه سپر كردن و اومدن جلو ...... در اين صحنه بود كه من اين طرف ... اون طرف نگاه كردم همه برادر ها الفرار  و محبوب دلهاcheeky  وسط صحنه ... ديگه بزاريد بگم كدام بانوي سايت بود.... با اجازه آبجي برخوار عزيز ...آقا چشتون روز بد نبينه با ملاقه اومدن سمت من ........خخخ .. نه چيز شد بنده خدا اومدن و گفتن بَه بَه اين برادر ها هم چه طبع شعر قشنگي داشتند ما خبر نداشتيم !!!!!...درسته حاج خانم برخوار ....

آره اين شد كه همان شد ....خخخخخ من آي خنديدم و آي خنديدم و بعد از يه مدتي بود كه آمدم و اين شعر ناب رو نوشتم ...با اجازه واحد  نظارن محترم اينجا بيانش ميكنم

در پاسخ به خانم برخوار و بقيه آبجي ها

ببار ای باران، ببار که غم از دلم رفتنی نیست،
نگفتن شعر به آبجي ها ،  دیدنی نیست.

زياده شعر ،  در وصف آبجي ها

ولي صد افسوس كه اينجا ،  بيان كردني نيست ....

ندارم با شما من هيچ خصومت ( آبجي ها )

چه كنم كه قوانين است و همين هست .

اگر كار دگر  انجام دهم من .....

پسون فردا كنند من رو در  زندان ( كنايه از جريمه  واحد  ....) ...خخخ 

هيچي ديگه  مثل   آب بود رو آتيش بريزي  ...خخخخ شوخي ميكنم

اين هم خاطره بسيار خوبي بود كه من اينجا بيانش كردم ....

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

دوشنبه 15 دی 1393  2:14 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali sayyed13737373 moradi92 borkhar salma57 nazaninfatemeh khodaeem1 tachberdee omiddeymi1368
138013801380
138013801380
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 15

اینکه چطور با سایت اشنا شدم برا خودم خاطره خوشیه.. وقتی رفته بودیم خواستگاری تو جلسه خواستگاری رو ی موضوع به شک افتاد بودیم که برای حل مساله دختر خانم به این سایت مراجعه و جواب را گرفتیم وبعد ان سایت رو معرفی کرد .بعد  ار اون شب ازطرفداران سرسخت این سایت شدیم0

یا علی(ع)

دوشنبه 15 دی 1393  4:20 PM
تشکرات از این پست
moradi92 borkhar sayyed13737373 salma57 nazaninfatemeh amirali123 khodaeem1 tachberdee ali_kamali
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

نقل قول 138013801380

اینکه چطور با سایت اشنا شدم برا خودم خاطره خوشیه.. وقتی رفته بودیم خواستگاری تو جلسه خواستگاری رو ی موضوع به شک افتاد بودیم که برای حل مساله دختر خانم به این سایت مراجعه و جواب را گرفتیم وبعد ان سایت رو معرفی کرد .بعد  ار اون شب ازطرفداران سرسخت این سایت شدیم

واقعا جالب بودش

وقتی این خاطره ها رو میخونیم به شعار راسخون که:راسخون یار همیشه همراه می رسیم.

راسخون تو جلسات-قطار-حرم -مسافرت -دریا و... همه جا بهش سر میزنیم

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

دوشنبه 15 دی 1393  5:10 PM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh amirali123 moradi92 khodaeem1 tachberdee ali_kamali
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

یادمه تو مسابقه خلاقیت های راسخونی رفته بودیم کنار دریا با دوستام مسابقه یادم اومد و شروع کردم به کندن شنا و راسخون را درست کردم یک هفته بعدش که رفته بودیم هنوز همون طوری مونده بودش.

یادمه اون روز یکی از بجه ها داشت صدف جمع می کرد هلش دادیم افتاد تو آب بعدش تا یک ماه باهامون دریا نیومد

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

دوشنبه 15 دی 1393  5:22 PM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh amirali123 moradi92 khodaeem1 tachberdee ali_kamali
alizareei
alizareei
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 38

من یادمه با یه گروه از دوستام اومدیم نمایشگاه تو اصفهان . یکی از دوستام خیلی وقت بود که عضو سایت راسخون شده بود . خلاصه رفتیم تو غرفه و با سایت راسخون آشنا شدیم . بعد از اون تو مسابقات تواشیح چند تا پستر به ما جایزه دادن که پایین همه اونا لگو راسخون بود ... یادش بخیر . هنوز پستر راسخون رو دیوار اتاقمه ..

علی00

دوشنبه 15 دی 1393  7:10 PM
تشکرات از این پست
moradi92 nazaninfatemeh salma57 amirali123 khodaeem1 sayyed13737373 tachberdee ali_kamali
yarabyarabyarab
yarabyarabyarab
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3539

سلام یکی دیگه از خاطراتم اینکه در باره یکی از معروفترین افراد شیعه که در حد کلام وفلسفه متبحر بوده رو توسایت گذاشتم چند روز بعد دیدم نظر داده که خودم هستم وازسایت تشکر کرده که واسش تبلیغ کردم چون ایشون متبحر در مباحثه شیعه وسنی وحتی ادیان دیگه بوده .ازشون خواستم بیشتر با ما ارتباط داشته باشه که گفتند وقت ندارن اون اهل کشور عربی همسایه است .

منتظران مهدی آگاه باشید!  

حسین را منتظرانش کشتند...

دوشنبه 15 دی 1393  8:54 PM
تشکرات از این پست
moradi92 nazaninfatemeh salma57 rasekhoon_m amirali123 khodaeem1 sayyed13737373 tachberdee ali_kamali
yarabyarabyarab
yarabyarabyarab
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3539

اولین روزهایی بود که تو سایت بودم تو اتاق چت چند تا مطلب گذاشتم که به یکباره مورد بازخواست آبجی عزیز راسخونی قرار گرفتم خیلی ناراحت شدم با خودم گفتم نیومده چه پذیرایی از من میکنن .داشتم دلسرد میشدم که جناب آفتاب وداداش فرشون با دادم رسیدن گفتن اینجا مطالب حجم زیادی میگیره شما جابه جا کنید . هنوزم کمی با ترس تو اتاق میام .

منتظران مهدی آگاه باشید!  

حسین را منتظرانش کشتند...

دوشنبه 15 دی 1393  9:01 PM
تشکرات از این پست
moradi92 nazaninfatemeh salma57 rasekhoon_m amirali123 khodaeem1 sayyed13737373 tachberdee ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها