اوایل که اومده بودم انجمن بیشتر رو روفتار کاربران و مسئولان دقت می کردم. (گشت نامحسوس بودم حسابی)
یه بار یادمه همزمان 5 تاپیک از یک کاربر در لینک های چرخشی بود، جالب اینکه تاپیک هایی که ویژه میشد از جانب ایشون، شاید یکی دو ساعت از ارسالش نمی گذشت. (حالا با اختلاف هم بارگذاری شده بود. یعنی در 5 روز مختلف ولی خب روز آخر 5 تاش بود بعدا یکی یکی کم شد!)
عذاب اورترین برخورد این کاربر این بود که به پست هایی که میزد و ما جواب می دادیم تشکر نمیزد. واااای چقدر اون روزها از دست این کاربر من حرص می خوردم.
بعد از یه مدت یه بار دیدم عکسی در پستش قرار داده که در راسخون بارگذاری شده و خلاصه مشکوک شدم بهش که احتمالا از کارکنان موسسه باشند.
یک بار مدیر ارشد انجمن به مسافرت رفتن (جزیره کیش) و برام جالب بود که کاربر مذکور هم ناپدید شده بود. گفتم احتمالا با هم به سفر کاری رفتند.
یه روز صبح در رابطه با موضوع کاربر ذکر شده در پست بالایی و توهینش، با موسسه تماس گرفتم البته برای وساطت، دیدم سر و صدای زیادی از اون طرف خط شنیده میشد. بعدا معلوم شد آقای نجاران از سفر برگشته بودند.
خلاصه این کاربر هم همزمان با آقای نجاران دوباره فعالیتش رو شروع کرد.
باز فکر می کردم برادرشون هستند و یا یکی از دوستان نزدیک. وقتی از آقای نجاران در مورد این کاربر پرسیدم گفتند باهاش احساس یکی بودن می کنم. و نام کاربری دیگه آقای نجاران بدین نحو کشف شد.