0

خاطرات خوش راسخونی

farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

خاطرات خوش راسخونی

سلام خدمت کاربران عزیز؛

دراین پست می خواهیم به بررسی خاطرات خوبتون از راسخون بپردازیم.

هرکسی از نحوه آشنایی با سایت و یا اتفاقات خوشی که در این سایت واسش افتاده، میتونه دراین پُست به رشته قلم بیاره.

منتظرتونم:

به تمامی عزیزان با توجه به میزان مشارکت آنها، امتیازات ویژه ای اهدا میشود. cheeky 

دوستان توجّه داشته باشند که در آخرالامر (نپرسید کِی wink) اسامی دوستان شرکت کننده را در پُستهای مجزّا اعلام کرده و رأی گیری بهترین خاطره را به عمل می آوریم.

به سه نفر از دوستانی که حداکثر آرا را به دست آورند (بدون تخلّف)، از طرف روابط عمومی بزرگوار smiley هدایایی به رسم یادبود اهدا خواهد شد.

زمان ارسال خاطرات:

7 الی 18 دی ماه 

زمان رأی گیری:

20 الی 22 دی ماه

زمان اعلام نتیجه:

24 دی ماه 

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 7 دی 1393  11:05 AM
تشکرات از این پست
salma57 borkhar moradi92 sayyed13737373 ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 rasekhoon_m alirezaHmzezadh tachberdee khodaeem1 ali_kamali shayesteh2000 nezarat_ravabet nazaninfatemeh amirali123 zare58 yarabyarabyarab siryahya alijanman nargesza ali3439082 sr1313 mansfa sakinemombeni mahmood_3074 yass_1382 alizareei sadegh936ali aaaa74 mamas_5924 sikhofsky amayen mojtabamojtabarayan khaleg maryam5852 azadeh_69 glx12007 javad1373 09303495228 komail1012531
farshon
farshon
کاربر طلایی1

پاسخ به:خاطرات خوش راسخونی

یادمه اولین نمایشگاهی که راسخون درمشهدشرکت کرده بودوبنده صرفا"بخاطردیدن غرفه راسخون به نمایشگاه بین المللی مشهدرفتم باوربفرماییدبه جناب کیانی هم که درنمایشگاه حضورداشتندگفتم که من ازهیچ غرفه دیگری بازدیدبعمل نیاوردم وفقط وفقط ازغرفه راسخون ملاقات کردم.یادش بخیر

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 7 دی 1393  11:10 AM
تشکرات از این پست
moradi92 sayyed13737373 ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 salma57 rasekhoon_m borkhar alirezaHmzezadh tachberdee khodaeem1 ali_kamali shayesteh2000 nezarat_ravabet kordabadi nazaninfatemeh amirali123 yarabyarabyarab papeli mojtabamojtabarayan ali3439082 glx12007 javad1373
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

سلام

از جناب اشرفی  برای ایجاد این تاپیک جذاب، تشکر می کنم.

در مورد خاطره ای که اشاره کردید، اولین نمایشگاهی نبود که راسخون در مشهد شرکت می کرد. هر سال ما حضور داریم. 

خاطره خوش زیاده...

مدتی بود وقتی تو خیابون یا اتوبوس یا ... بعضی از بچه های دبیرستانی که منو می دیدند با یه حالت تعجب نگاه و سلام می کردن و بعضیا هم حال و احوال! واسم خیلی جالب بود چون قبلاً این اتفاق نیفتاده بود، همه جای شهر هم این برخوردو نداشتن! برام سوال شده بود. چند هفته گذشت و بالاخره بعد از سلام کردن یکی از همین بچه ها، ازش پرسیدم منو میشناسین؟! گفت بــــــله، اومده بودین مدرسه سایت راسخونو معرفی کردین و بعدش کلی از سایت تعریف کرد! تازه متوجه قضیه شدم.... 

سال گذشته که طرح معرفی سایت در مدارس رو داشتیم، من و چندتا از همکارها به مدارس سطح شهر می رفتیم و سایت رو به دانش آموزان معرفی می کردیم. اینم لینک گزارش های تصویریش. این طرح خودش کلی خاطره خوش داشت که باید سر فرصت براتون تعریف کنم....

یک شنبه 7 دی 1393  9:06 PM
تشکرات از این پست
moradi92 salma57 shirdel2 borkhar omiddeymi1368 alirezaHmzezadh tachberdee farshon khodaeem1 ali_kamali shayesteh2000 nezarat_ravabet sayyed13737373 kordabadi nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon amirali123 zare58 yarabyarabyarab papeli mojtabamojtabarayan khaleg ali3439082 glx12007
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

سلام

بهترین خاطره بنده این است که با وجودیکه مدت زیادی نبود که به جمع اعضاء سایت ملحق شده بودم ، بخش طرح صالحین را دیدم و خیلی دلم میخواست یکی از بحث ها را مدیریت کنم و درخواستی گذاشتم ،تا اینکه یک روز مدیر محترم روابط عمومی پاسخ داد که دو مبحث خالی هست و اگر میخواهم آنها را انتخاب کنم. چون نحوه انتخاب را نمی دانستم تا مشغول شده یکی از مبحث ها پر شد و خوشبختانه به یکی از مبحث های خالی رسیدم و با کمک و راهنمائی دوستان آن را انتخاب کردم و این روز برایم خاطره خوبی شد. 

یک شنبه 7 دی 1393  10:10 PM
تشکرات از این پست
moradi92 omiddeymi1368 rasekhoon_m salma57 ria1365 tachberdee farshon borkhar khodaeem1 ali_kamali shayesteh2000 nezarat_ravabet sayyed13737373 nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon zare58 yarabyarabyarab mojtabamojtabarayan ali3439082 glx12007
alirezaHmzezadh
alirezaHmzezadh
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2471

نقل قول rasekhoon_m

سلام

از جناب اشرفی  برای ایجاد این تاپیک جذاب، تشکر می کنم.

در مورد خاطره ای که اشاره کردید، اولین نمایشگاهی نبود که راسخون در مشهد شرکت می کرد. هر سال ما حضور داریم. 

خاطره خوش زیاده...

مدتی بود وقتی تو خیابون یا اتوبوس یا ... بعضی از بچه های دبیرستانی که منو می دیدند با یه حالت تعجب نگاه و سلام می کردن و بعضیا هم حال و احوال! واسم خیلی جالب بود چون قبلاً این اتفاق نیفتاده بود، همه جای شهر هم این برخوردو نداشتن! برام سوال شده بود. چند هفته گذشت و بالاخره بعد از سلام کردن یکی از همین بچه ها، ازش پرسیدم منو میشناسین؟! گفت بــــــله، اومده بودین مدرسه سایت راسخونو معرفی کردین و بعدش کلی از سایت تعریف کرد! تازه متوجه قضیه شدم.... 

سال گذشته که طرح معرفی سایت در مدارس رو داشتیم، من و چندتا از همکارها به مدارس سطح شهر می رفتیم و سایت رو به دانش آموزان معرفی می کردیم. اینم لینک گزارش های تصویریش. این طرح خودش کلی خاطره خوش داشت که باید سر فرصت براتون تعریف کنم....

سلام آقاي كياني حالتون خوبه انشاالله نيومديد تو مدرسه ما سايت رو معرفي كنيد

لطفا اگه ممكنه معرفي بعدي رو به مدرسه ي ما اختصاص دهيد

خداوندا من در کلبه حقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرشه کبریایی خود نداری! من خدایی چون تو دارم و تو چون خودی نداری!

تالار های اسلام شناسی وشیعه شناسی

یک شنبه 7 دی 1393  11:38 PM
تشکرات از این پست
salma57 ria1365 omiddeymi1368 tachberdee rasekhoon_m farshon borkhar khodaeem1 ali_kamali moradi92 nezarat_ravabet sayyed13737373 nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon zare58 mojtabamojtabarayan ali3439082 glx12007
farshon
farshon
کاربر طلایی1

یه تشکرجانانه ازجناب کیانی که دراین مبحث شرکت نمودندمنتظرسایرمسئولین محترم راسخونی دراین قسمت وهمچنین کاربران ومدیران گرامی هستم:

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 8 دی 1393  10:12 AM
تشکرات از این پست
borkhar alirezaHmzezadh salma57 khodaeem1 ali_kamali rasekhoon_m shayesteh2000 moradi92 nezarat_ravabet sayyed13737373 nazaninfatemeh tachberdee ravabet_rasekhoon yarabyarabyarab mojtabamojtabarayan ali3439082 glx12007
farshon
farshon
کاربر طلایی1

من ومدیرخدایی باهم همکاربودیم امانمی دونستیم که هردومون توراسخون فعالیت داریم چن روزبودکه کاربری پشت پستهای من پست میزدباخودم شک کرده بودم که این شخص کیه آیامی شناسمش یانه؟سرانجام ازروی آدرس ایمیلم ایشون منوشناسائی نمودن که ازهمکاران دانشگاه مشهدهستم البته تقصیرایشون بودکه آوتاریکه عکس گذاشته بودن ،عکس 10سالگیشونوگذاشته بودن.خخخخ این خاطره دیگرخوشی هستکه ازراسخون دارم.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 8 دی 1393  10:17 AM
تشکرات از این پست
borkhar salma57 khodaeem1 ali_kamali rasekhoon_m shayesteh2000 moradi92 nezarat_ravabet sayyed13737373 nazaninfatemeh tachberdee ravabet_rasekhoon zare58 yarabyarabyarab mojtabamojtabarayan ali3439082 glx12007
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

منم یه خاطره بگم:laugh

البته من قبلش بگم من متاسفانه یه عادت بدی که دارم این هست که:مطالب روهمینجوری سرسری میخونم وردمیشم درموردنام کاربریهاهم همینطور.براهمین ممکنه اشتباه بخونمش.

یادمه اوایل ورودم به سایت (یادش بخیر)روزای اولی که وارداتاق چت شده بودم.نام کاربری آقای خدایی روخوندم((خودم 1))البته من قبلابه ایشون هم گفتم وبابت این قضیه ازشون معذرت خواهی هم کردمlaugh

یادمه یکبارباهاشون حرف زدم اتاق چت جواب ندادن خیلی ناراحت شدم.پیش خودم میگفتم (الحق که این اسمه کاربریشون بهشون میاد)laughکاربری هستن که:اینقدراعتمادبه نفسشونم بالاست که نام کاربریشون روهم گذاشتن(خودم 1)یعنی فقط خودم.laughlaugh

بازم البته ازشون معذرت میخوام.البته همون نام کاربریشون هنوزتوذهن من هست.

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

دوشنبه 8 دی 1393  10:37 AM
تشکرات از این پست
alirezaHmzezadh salma57 khodaeem1 ali_kamali rasekhoon_m shayesteh2000 moradi92 farshon nezarat_ravabet sayyed13737373 nazaninfatemeh tachberdee ravabet_rasekhoon zare58 mojtabamojtabarayan glx12007
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام و عرض ادب

ممنون از ایجاد این تاپیک

من یکی بخوام از راسخون خاطره بگم باید کل آرشیو اتاق چت و چند تاپیک دیگه رو بیارم اینجا .

هر روز راسخون خاطره مجازی جالب برای من رقم میزنه.

ولی یه خاطره از اتاق چت بگم.

گاهی مطالب بالبداهه ای که در اتاق چت مطرح میشه بیشتر از همه جوک و طنزهایی که تا حالا شنیدیم لبخند به لب کاربران می نشونه.

یادمه یه روز آقای خدایی یه شکلک (فردی که از سرما یخ زده) رو گذاشتند و گفتند کلید اتاق چت رو نداشتند و از شب تا صبح پشت در اتاق چت مونده بودند و کسی در رو به روشون باز نکرده. هنوز که هنوزه یادم میفته خندم میگیره. چون واقعا اون روز با خوندن متنشون غافلگیر شدم. 

البته از اون روز من هم کلید اتاق چت رو به ایشون دادم. الان هم تقریبا اکثر روزها اولین نفری که در اتاق چت مطلب می نویسه ایشون هستند. 

ذهن خلاقی در زمینه طنز دارند و کلا ادبیات نوشتاریشون برام جالبه. 

همین جا از حضور همیشگی ایشون و همکارشون آقای اشرفی معروف به فرشون قدردانی می کنم. 

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

دوشنبه 8 دی 1393  10:56 AM
تشکرات از این پست
borkhar khodaeem1 ali_kamali rasekhoon_m shayesteh2000 moradi92 farshon nezarat_ravabet sayyed13737373 nazaninfatemeh tachberdee ravabet_rasekhoon zare58 yarabyarabyarab papeli mojtabamojtabarayan maryam5852 ali3439082
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2116

با سلام خدمت همه راسخونی های عزیز و خدمت مامور مخفی راسخون که اولین نفرین است که مطالب رو تائیید میکنه .

اما خاطره 

من بصورت اتفاقی با راسخون آشنا شدم . و واسم جالب بود که وقتی پستی میزاشتم  توی صفحه اول بصورت چرخشی، مطلبی که گذاشته بودم، دیده میشد.  برای همین چند روز نگذشت بود که پنج تا عنوان کاربری واسه خودم درست کردم و حسابی فعالیت میکردم .غافل از اینکه یک روزی خواهد رسید  که پسورد 4 تا از اونا رو فراموش خواهم کرد. الان نه یادمه که چه امیلی دادم و چه پسوردی. بعدا فهمیدم داشتن کاربری با نام های متعدد خیلی هم جالب نیست و کلی وقت ادم رو میگیره .

یک بار اسمم رو زدن واسه کارت هدیه 15 تومانی اینقدر ذوق کردم انگار برنده 1 میلیاردی شدم . تازه فهمیدم  چرا عکس اونای که برنده قرعه کشی شدن دهانشون تا بناگوش بازه 

و یکبار تو راسخون پست گذاشتم کلی به من اعتراض کردن ( بماند راجب چی بود ) اینم واسم جالب بود . سر همین ماجرا با یکی از کارکنان راسخون تلفنی حرف زدم خیلی لهجه داشت . اصفهانی غلیظ حرف میزد . اما چند وقت پیش با همین شخص تلفنی حرف زدم اصلا انگار ذاتا متولد اصفهان نیست . واسم جالب بود که از اون لهجه اصفهانی دیگه خبری نبود

موفق باشید آقای اشرفی 

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

دوشنبه 8 دی 1393  2:41 PM
تشکرات از این پست
salma57 rasekhoon_m shayesteh2000 amirhossein1392 moradi92 khodaeem1 borkhar farshon nezarat_ravabet sayyed13737373 nazaninfatemeh tachberdee ravabet_rasekhoon zare58 yarabyarabyarab mojtabamojtabarayan khaleg ali3439082 glx12007
farshon
farshon
کاربر طلایی1

من هم متعاقب خاطره ابجی برخواردرموردنام کاربری که نه تنهاواسه من بلکه این دیدواسه خیلی ازکاربران دیگه اتفاق افتاده بودبراتون بگم:

کاربرخوبی به نام nazaninfatemh این نام کاربری رواکثرکاربران به نام "نظریان فاطمه" مشاهده نموده بودندکه البته باافتتاح "اتاق چت" باایشون بیشترآشناشدیم واحساس خوبی داشتیم ازاینکه باایشون همکلام شده ایم وهنوزهم ایشونودراتاق چت ملاقات ودرموردموضوعات مختلف باهم میحرفیم خصوصا"که برام خیلی جالبه که ایشون بسیاربسیاردوستدارامام هشتممون هستند.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 9 دی 1393  9:18 AM
تشکرات از این پست
borkhar salma57 rasekhoon_m nezarat_ravabet khodaeem1 ali_kamali sayyed13737373 amirhossein1392 nazaninfatemeh tachberdee shayesteh2000 moradi92 ravabet_rasekhoon zare58 mojtabamojtabarayan khaleg maryam5852 ali3439082
salma57
salma57
کاربر طلایی1

یادش بخیر.

یه زمانی آقای نجاران و آقای کیانی و آقای فرجام نشسته بودند رو صندلی داغ و من چقدر اون روزها مزاحمشون شدم. یادمه با کبریت صندلیشون رو داغ می کردم. بعدا آقای فنودی سوخت هسته ای آوردن و بقیه دوستان از این فن آوری استفاده می کردند. من هنوز هم کار با این نوع سوخت رو یاد نگرفتم. هنوز صندلی داغ ها رو با چوب کبریت داغ می کنم. 

یه خاطره به یادماندنی و فراموش نشدنی هم در مورد شبهای ماه رمضان و شب نشینی در اتاق چت دارم که تا حالا غیر از خود مطلب چند بار تکرارش کردم.

قضیه مربوط میشه به حضور ناگهانی مسئول روابط عمومی در اتاق چت (در یکی از سحرهای ماه رمضان) البته جالبی این قضیه این بود که قبل از حضورشون بی خبر از همه جا داشتم در مورد کودتا و روابط عمومی و شکایت از بعضی ها صحبت می کردم. با ورود ایشون تقریبا شوکه شدم. ولی خب واحد شجاعت در انجمن رو همون شب پاس کردم. wink چه شبی بود!

کودتای آجی های راسخونی هم یکی از خاطرات شیرینی هست که فراموشش نمی کنم.

با آجی یاس عزیزم هم روزهای خوبی داشتم که هنوز هم منتظرم دوباره تکرار بشه ولی .....

اینو یادم رفت بگم!! شرکت در قرعه کشی فروشگاه با حسنه هم یکی از خاطراتی هست که هنوز تا یادش میفتم داغ دلم تازه میشه.crying 

خودش غم انگیز بود ولی حواشی بعد از اون، با اعتراضات گاه و بیگاهی که هنوز هم تکرار میشه جالب و خاطره انگیز شده برام.  

سه شنبه 9 دی 1393  9:23 AM
تشکرات از این پست
borkhar farshon rasekhoon_m nezarat_ravabet khodaeem1 ali_kamali sayyed13737373 amirhossein1392 nazaninfatemeh tachberdee shayesteh2000 moradi92 ravabet_rasekhoon zare58 papeli mojtabamojtabarayan ali3439082
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

ممنون ازتاپیک خوبتون.

راستش منم یه چیزی دیگه بگم:من اول عضوسایت تبیان بودم.سایت تبیان روزیادمیرفتم.یادم میادیکبارهمسرم به من پیشنهاددادن که سایت راسخون روهم ببینم.گفتن خیلی سایت خوبی هستش و........یادم میادروزاول تاصفحه اصلی سایت برام بازشداصلاازدنیاناامیدشدمlaughآخه اونروزکه مثل حالاصفحه اصلی راسخون اینقدررنگارنگ وقشنگ نبودlaughwinkیادم میادیه حالت خاکستری رنگ بودانگارداشت اگه اشتباه نکنم.البته شایدم صفحه انجمن اینجوری بوددرست یادم نمیاد)ولی تادیدم اینجوریه اومدم ازسایت بیرون .بعدیه روزدیگه مجدداصفحه روبازکردم زدم روقسمت انجمن ها.دیدم وااااااااااااااای عجب جایی!!!!!آدم میموندواقعا.کاملاگیج شده بودم.ولی خیلی برام جالب بوداون احساسی که اول باورودم به سایت داشتم.واین اعتیادی که حالابه راسخون پیداکردم.

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

سه شنبه 9 دی 1393  9:32 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m nezarat_ravabet farshon khodaeem1 ali_kamali sayyed13737373 amirhossein1392 nazaninfatemeh tachberdee shayesteh2000 moradi92 ravabet_rasekhoon salma57 zare58 mojtabamojtabarayan ali3439082 glx12007
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول salma57

یادش بخیر.

یه زمانی آقای نجاران و آقای کیانی و آقای فرجام نشسته بودند رو صندلی داغ و من چقدر اون روزها مزاحمشون شدم. یادمه با کبریت صندلیشون رو داغ می کردم. بعدا آقای فنودی سوخت هسته ای آوردن و بقیه دوستان از این فن آوری استفاده می کردند. من هنوز هم کار با این نوع سوخت رو یاد نگرفتم. هنوز صندلی داغ ها رو با چوب کبریت داغ می کنم. 

یه خاطره به یادماندنی و فراموش نشدنی هم در مورد شبهای ماه رمضان و شب نشینی در اتاق چت دارم که تا حالا غیر از خود مطلب چند بار تکرارش کردم.

قضیه مربوط میشه به حضور ناگهانی مسئول روابط عمومی در اتاق چت (در یکی از سحرهای ماه رمضان) البته جالبی این قضیه این بود که قبل از حضورشون بی خبر از همه جا داشتم در مورد کودتا و روابط عمومی و شکایت از بعضی ها صحبت می کردم. با ورود ایشون تقریبا شوکه شدم. ولی خب واحد شجاعت در انجمن رو همون شب پاس کردم. wink چه شبی بود!

کودتای آجی های راسخونی هم یکی از خاطرات شیرینی هست که فراموشش نمی کنم.

با آجی یاس عزیزم هم روزهای خوبی داشتم که هنوز هم منتظرم دوباره تکرار بشه ولی .....

اینو یادم رفت بگم!! شرکت در قرعه کشی فروشگاه با حسنه هم یکی از خاطراتی هست که هنوز تا یادش میفتم داغ دلم تازه میشه.crying 

خودش غم انگیز بود ولی حواشی بعد از اون، با اعتراضات گاه و بیگاهی که هنوز هم تکرار میشه جالب و خاطره انگیز شده برام.  

سلام

قرار شد خاطرات خوش گفته بشه نه خاطرات تلخ laugh

سه شنبه 9 دی 1393  9:35 AM
تشکرات از این پست
nezarat_ravabet salma57 farshon khodaeem1 borkhar ali_kamali sayyed13737373 amirhossein1392 nazaninfatemeh tachberdee shayesteh2000 moradi92 ravabet_rasekhoon zare58 rezamar67 mojtabamojtabarayan ali3439082 glx12007
salma57
salma57
کاربر طلایی1

خاطرات تلخ نبود. خاطره انگیر بود.

پاس کردن درس شجاعت یک خاطره شیرین شده برای من. الان اصلا شوکه نشدم که شما متن منو خوندین. این یعنی یک خاطره خوب و خوش. cool

گفتم خودش بد بود ولی حواشی و اعتراضاتش مخصوصا که باعث بالا رفتن دعوای خون من میشد خوب و خوش بود.مدتیه دعوا نکردم، دیگه خاطره خیلی خوب برام رقم نمیخوره.

راستی تا یادم نرفته، یادش بخیر، گرد و خاک هایی که من و آجی یاس در روابط عمومی و پل ارتباطی به راه می انداختیم. چقدر بهمون خوش می گذشت. 

امان از دست سیستم قرعه کشی راسخون!!! 

سه شنبه 9 دی 1393  9:44 AM
تشکرات از این پست
borkhar ali_kamali khodaeem1 farshon rasekhoon_m sayyed13737373 amirhossein1392 nazaninfatemeh tachberdee shayesteh2000 moradi92 ravabet_rasekhoon papeli mojtabamojtabarayan ali3439082 glx12007
دسترسی سریع به انجمن ها