0

راهنمای جامع و کامل ویندوز فون 8

ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

راهنمای جامع و کامل ویندوز فون 8

ویندوزفون ۸ 

۱- قسمت کودکان
Kid’s corner یا همون قسمت کودکان که به تازگی ما شاهد اون در وینفون۸ هستیم و تاکنون در سایر سیستم عامل ها مشاهده نشده، بخش بسیار قابل توجهی برای والدین محسوب میشه.برای فعال کردن این بخش وارد تنظیمات (setting) گوشیتون بشید و قسمت Kid’s corner رو لمس کنید.( اگه در پیدا کردنش مشکل دارید این گزینه بین مکان و ذخیری باتری یا ”location”و “battery saver” قرار داره). حالا که واردش شدید میتونید برای فعال کردنش گزینه on رو لمس کنید. بعد از فعال کردن این گزینه شاهد انتخاب زمان هایی برای قسمتهای اپ،بازی و حتی فیلم و موسیقی خواهید بود. با سلیقه خودتون میتونید ساعتهای مناسب رو برای کودکتون فعال کنید تا بیش از حد از گوشی استفاده نکنه.حالا که این قسمت رو فعال کردید کافیه گوشی رو قفل کنید تا هم فرزندتون در زمان های مشخص از گوشی استفاده کنه و هم اینکه قسمتهایی که میخواید از چشم کودکتون دور باشه مثل ایمیل یا اینترنت رو می بندید.

۲- ویرایش تصویر
ویرایش تصویر در ویندوز فون ۸ بهبود قابل توجهی داشته، کافیه یه عکس بگیرید یا از عکسهای که از قبل داشتید یکی رو انتخاب کنید، بعد روی علامت ضربه بزنید.مشاهده می کنید که تنظیمات بسیاری برای عکستون نمایش داده میشه،برای ویرایش عکستون گزینه Edit رو انتخاب کنید. این قسمت شامل گزینه هایی نظیر بریدن (crop) ، چرخاندن (rotate) ، ویرایش اتوماتیک (auto-fix) و همچنین گزینه Creative Studio یا قسمتی که میتونید خلاقیتتونو روی عکس بذارید هست ( من خودم این قسمتو تو لومیا ۹۲۰ دیدم به نظرم خیلی جالبه اما جای کار زیادی داره) .
از crop میتونید برای بریدن عکستون استفاده کنید. مثل همون کاری که با crop در فتوشاپ انجام میدید. از rotate برای چرخوندن تصویرتون استفاده کنید، با هر ضربه بر rotate تصویرتون ۹۰ درجه میچرخه.در آخر هم از گزینه auto-fix برای تنظیم خودکار عکستون استفاده کنید،برای مثال اگه عکستون خیلی تاریک یا تار باشه این گزینه میتونه خیلی به بهتر شدن عکستون کمک کنه. البته هر عکسی با عکس دیگه تفاوت داره پس فکر نکنید نتیجه زدن این گزینه برای تمام تصاویر یکسانه.

۳- ایمیلاتونو یک جا جمع کنید
البته این مورد ترجمه خودمه اما این گزینه تو لومیا ۹۲۰ که برای ما خیلی مفید بوده! اگه علاقه دارید همه ایمیلهاتون یک جا جمع شن از این گزینه استفاده کنید.برای انجام این کار وارد بخش link in-boxes بشید و هر ایمیلی رو که دوست دارید انتخاب کنید، مشاهده میکنید که همه ایمیلهاتون همیشه در دسترس شما هستن.حذف هر ایمیلی هم که دوست دارید مثل انتخابشون بسیار راحته کافیه ایمیل مورد نظرتونو انتخاب کنید و un-link رو لمس کنید.به همین راحتی!

۴- ترجمه متن
به نظر خودم که بخش خیلی جالبیه، اول از همه مطمئن باشید که به اینترنت دسترسی دارید،بعد گزینه جستجو ( ذره بین پایین سمت راست ) رو انتخاب کنید،حالا روی علامتی که شبیه چشمرو لمس کنید تا دوربینتون آماده به کار بشه، خوب کار تمومه دیگه با این قابلیت میتونید کدهای QR ، بارکد ها و حتی متنهارو هم خونده یا ترجمه کنید! برای ترجمه متن “scan text” رو انتخاب کنید تا فرایند ترجمه متنتون شروع بشه.
اگه به هر دلیلی برنامه نتونست متنتونو ترجمه کنه دوباره از متن عکس بگیرید و مطمئن باشید که تصویرتون واضحه، البته ممکنه بعضی زبان هارو هم برنامه پشتیبانی نکنه

۵- از صفحه نمایش عکس بگیرید
من خودم از این قابلیت تو گوشی نوت خیلی لذت میبرم، چون گزینه های خیلی متفاوتی داره اما تو ویندوز فون برای انجام اینکار دکمه قفل رو به همراه کلید ویندوز در یک زمان نگه دارید ( البته این قابلیت تو گوشی های اندرویدی هم وجود داره )
برای پیدا کردن عکس گرفته شدتون به بخش photos و سپس آلبوم برید ، حتما پوشه screenshots رو مشاهده خواهید کرد، عکستون اینجا حاضره!

۶- موزیکتونو شناسایی کنید
اگه موزیکی رو دوست دارید اما نمیدونید خوانندش کیه و یا کلا میخواید در موردش اطلاعات بدست بیارید کافیه برید به بخش xbox music و گزینه search رو انتخاب کنید،حالا برنامه به شما متن listening for music رو نشون میده اگه برنامه قادر به شناسایی آهنگ بشه اطلاعات این آهنگ رو به شما نمایش میده و اگر قادر نبود که آهنگ رو شناسایی کنه از شما در خواست میکنه که دوباره امتحان کنید.

۷- ذخیره باتری
یکی از گزینه هایی که در اندروید هم شاهدش هستیم. با انتخاب این گزینه سیستم عامل اکثر برنامه های باز رو ازکار میندازه، برای مثال ایمیلتونو دیگه به طور اتوماتیک چک نمی کنه و حتی اگه باتریتون خیلی کم باشه مثل اندروید حتی دیگه نمی تونید فیلم بگیرید.البته میتونید با شخصی سازی این گزینه از قسمت advanced اعمالی رو که میخواید وقتی باتریتون کمه انجام بشن برای سیستم عامل تعریف کنید.

۸- ارسال پیغام به یادتم!
این یکی هم ترجمه خودمه! اگه تو تقویمتون یادداشتی دارید که مربوط به شخص دیگه ایه مثل پدرتون ، دوستتون و یا هر کسی دیگه ای میشه میتونید با انتخاب نوشته پیغامو به شخص مورد نظرتون بفرستید که به یادش بیارید که وظیفتون نسبت به شخص رو هنوز به یاد دارید و یا حتی اگه کسی دیگه ای باید کاری براتون انجام بده میتونید با این قابلیت بهش یاداوری کنید.

۹- تماس اسکایپی
وقتی که اسکایپ رو از مارکت دانلود میکنید اپش وارد کاشی هاتون میشه، با انتخاب اسکایپ وارد اپ میشید.برای ورود به اکانتتون میتونید هم از اکانت اسکایپتون استفاده کنید و یا اگه اکانت اسکایپ ندارید از اکانت ماکروسافتتون استفاده کنید.(hotmail ، live و outlook). بعد از ورود به اپلیکیشن میتونید تماس های اسکایپیتونو مدیریت کنید یا به دوستانتون پیامک بزنید یا اگه اینترنت پرسرعتی مثل دایالاپ دارید ! تماس تصویری برقرار کنید.

۱۰- تنظیمات متن 
زیر قسمت setting بخشی هست به نام ease of access از این قسمت میتونید با بزرگ و کوچکتر کردن متنتون خوندنه نوشته هارو مناسب خودتون شخصی سازی کنید.در این قسمت حتی میتونید با فعال کردن high contrast نوشته هاتونو خوانا تر کنید ( من خودم امتحانش کردم جالب بود به شما هم توصیه میکنم )، بخش screen magnifier هم هست که با فعال کردنش هر جا که باشید اگه با دوتا انگشت به صفحه ضربه بزنید ، اون قسمت بزرگنمایی میشه ( خودمون شانسی پیداش کردیم ! )

۱۱- تبهاتونو راحت تر عوض کنید
این بخش به اینترنت اکسپلورر مربوط میشه، به شخصه بگم واقعا مرورگر سریع و راحتیه! خیلی خیلی از کروم اندروید بهتره!!! وارد اینترنت اکسپلورر بشید و setting رو از قسمت پایین انتخاب کنید. در قسمت use address bar button for با انتخاب tabs براحتی میتونید بین تبهاتون پیمایش کنید ( یعنی از یه تب به تب دیگه برید ) بدون اینکه نیاز به زدن قسمتی داشته باشید

۱۲- شخصی سازی ویندوزفون ۸
وینفون ۸ قابلیت های زیادی برای شخصی سازی کردن داره ( من که خودم ازش لذت بردم ) مثلا اگه انگشتتونو روی یه کاشی نگه دارید میتونید سایز یا مکانشو تغییر بدید و یا حتی از صفحه اصلی یا home screen گوشیتون حذفش کنید. اگه دوست دارید چنتا کاشی رو تغییر بدید بدون تایید کاشی قبلی هر چنتا کاشی رو که دوست دارید شخصی سازیشون کنید و در نهایت تایید رو انتخاب کنید.شما حتی میتونید رنگ کاشی هاتونم تغییر بدید، برای اینکار وارد setting و سپس theme بشید و هر رنگی که دوست دارید رو انتخاب کنید. حتی میتونید رنگ پس زمینه رو در این بخش با انتخاب سیاه یا سفید تغییر بدید.
حالا به setting برگردید و گزینه lock screen رو انتخاب کنید. در این قسمت میتونید تصویر پس زمینه صفحه قفل گوشی رو یا تب هایی که میخواید در lock screen مشاهده کنید تغییر بدید.من خودم برای پس زمینه lock screen بینگ رو ترجیح میدم.عکساش خیلی قشنگن.

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

یک شنبه 7 دی 1393  2:41 AM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

ادامه ...راهنمای جامع و کامل ویندوز فون 8

۱۳- جستجوی صفحات وب
قبلا در نسخه های قبلی وینفون بخشی با نام find on page وجود داشت که با آپدیت مانگو از وینفون حذف شد اما این بخش با ارائه ویندوز فون ۸ دوباره به این سیستم عامل بازگشت. برای جستجو در صفحات اینترنتی وقتی داخل اینترنت اکسپلورر هستید منوی رو انتخاب کنید و سپس برای جستجو برروی گزینه find on page ضربه بزنید.با نوشتن متنتون داخل هر صفحه جستجوتونو انجام بدید که در صورت وجود اون کلمه یا متن به صورت رنگی به شما نمایش داده خواهد شد و با داشتن گزینه های بعدی و قبلی میتونید گزینه های بیشتر دیگه ای رو مشاهده کنید.

۱۴- میانبر های کیبرد
وقتی از کیبرد استفاده می کنید میتونید با انتخاب ۱۲۳& وارد قسمت اعداد و نماد های صفحه کلیدتون بشید برای صرفه جویی در زمان تایپ متنتون هم مثل سایر سیستم عاملها میتونید انگشتتونو روی یک کلید نگه دارید تا گزینه های دیگه ای رو به شما نشون بده.قسمت دیگه هم بخش تشخیص کلمات هست، برای اینکار چند حرف رو تایپ کنید تا خود کیبرد کلمات پیشنهاد رو به شما نشون بده و شما کلمه مورد نظرتونو انتخاب کنید.
اگه کلمه ای رو که تایپ کردید در دیکشنری کیبرد وجود نداشت میتونید با زدن highlight و سپس زدن + کلمتونو به دیتابیس کیبرد اضافه کنید.

۱۵- افزودن زبان
وارد بخش setting بشید و language+region رو انتخاب کنید،از این قسمت میتونید هر زبانی رو که دوست دارید انتخاب یا دانلود کنید.اینو هم بگم که پشتیبانی از زبان فارسی بسیار عالی و دقیق بود. بدون شک از فارسی کردن وینفونتون بذت می برید.

۱۶- اتاق گفتگو بسازید 
یکی از قابلیت های برتر ویندوز فون ۸! کافیه وارد بخش people hub شید و گزینه together رو انتخاب کنید. حالا با زدن + و انتخاب room میتونید یه صفحه مخصوص ایجاد کنید. حالا وارد روم مخصوصتون بشید و افرادی رو که دوست دارید در این صفحه انتخاب کنید.حالا اگه دوستاتون هم وینفون ۸ داشته باشند میتونید باهاشون چت کنید ، عکس و فیلم به اشتراک بذارید و یا حتی اگه دلتون بخواد مکانتونو هم بهشون یاداوری کنید. قابلیت خیلی جالبیه حتما امتحان کنید.

۱۷ – شک دارید بزنید و نگهش دارید!
عجب عنوانی! حقیقتش کار کردن با وینفون خیلی سادست اما اگه خیلی آدم حواس پرتی هستید و از وضعیت هر اپی خبر ندارید کافیه تو قسمت اپ ها (نه کاشی ها) روی هر اپی که میخواید در موردش بدونید کمی نگه دارید تا گزینه هاش ظاهر بشن! به همین راحتی.

۱۸ – کپی و پیست
اگه متنی در صفحه دیدید کافیه روش بزنید تا highlight بشه! خیلی خیلی از این قسمتش خوشم اومد. وقتی های لایت شد میتونید با کشیدن دو تا دایره در سمت راست و چپ متنی رو که میخواید انتخاب کنید و بعدش آیکون کپی رو فشار بدید. حالا هر جا دلتون میخواد پیستش کنید.

۱۹- از اسمارتفونتون به عنوان ریمتوت ایکس باکس ۳۶۰ استفاده کنید.
اگه ایکس باکس و گوشیتون به اینترنت وصل هستن کافیه وارد بخش ایکس باکس گوشیتون بشید و حسابی روی کنسولتون کنترل داشته باشید.آواتارتونو ببینید یا نگاهی به افتخاراتتون ( اچیومنت ها تون ) بندازید و اگه حوصلتون سر رفته آواتارتونو کمی تغییر بدید!!! لباسای خوشگلی داشت براش!ا البته در این قسمت میتونید روی بازی های گوشیتون هم کنترل داشته باشید،مثلا بازی دانلود کنید یا بازی هایی که دارید رو اجرا کنید.

۲۰- فضای ابری
اگه اپ اسکای درایو رو از مارکت دانلود کنید میتونید به آسونی روی فضای ابری اکانت ماکروسافتتون نظارت داشته باشید!البته بدون این اپ هم میتونید از فضای ابریتون استفاده کنید اما اگه دانلودش کنید امکانات خیلی خوبی بهتون میده.مثلا وقتی عکس میگیرید میتونید با زدن براحتی روی اسکای درایود آپلودش کنید.البته حتی میتونید با انتخاب چند عکس یا هر فایل دیگه همشونو روی فضای ابری اسکای درایوتون آپلود کنید.
من خودم درایو گوگل رو تو اندروید خیلی بیشتر دوست دارم!!!

۲۱- صدای فایلهای مدیاتونو تقویت کنید
در گوشی های وبنفونی نوکیا مثل لومیا میتونید هدفونتونو به گوشی وصل کنید و از تنظیمات گسترده ای که بهتون داده میشه لذت ببرید.با داشتن اکولایزر های مختلف مطمئن باشید که از شنیدن موسیقیتون لذت میبرید حتی علاقه مندان بیس هم با دیدن بیس زیادی که بهشون داده میشه ممکنه اکولایزر بیسشونو کم هم بکنن.البته خود نویسنده گویا از قسمت دالبی تنظیمات صدا خیلی لذت برده اما من هنوز خودم این قسمتو امتحان نکردم!!!

۲۲- مولتی تسکینگ
این قسمت خیلی ساده و زیبا طراحی شده، کافیه کلید back رو کمی نگه دارید تا پنجره های بازتون کوچیک بشن، حالا میتونید هر اپی که در حال اجرا هست رو مشاهده کنید و یا اگه دلتون خواست باز یا بستش کنید.

۲۳- NFC بسیار کارامد
هر چند فعلا NFC زیاد تو ایران کاربردی نشده اما سایر کشور ها به خوبی دارن از این فناوری استفاده میکنن! در قسمت های مختلفی استفاده از NFC رو میشه مشاهده کرد. این قاعده از ویندوز فون ها هم جدا نیستن به خصوص نوکیا که مانور زیادی روی این قسمت داشت.حالا با داشتن NFC و وارد کردن اطلاعاتتون در Wallet به راحتی خرید کنید یا به عنوان کیف الکترونیکی ازش استفاده کنید. حتی میتونید با یه گوشی NFC دار دیگه با زدن به هم اطلاعات مورد نظرتونو مبادله کنید.

۲۴- نوت برداری
به شخصه از این قسمت لذت بردم. از ترکیب OneNote با ویندوز فون ۸ قابلیتی بوجود اومده که به همراه امکان همسان سازی با کامپیوتر و اکانتهای ماکروسافت هیچ وقت،مطمئن باشید هیچ وقت نوشته یا فایلی رو از دست نمیدید!اگه با OneNote کار کرده باشید میدونید که یکی از بهترین اپ ها برای یادداشت برداری با قابلیت های فراونه که حس خاصی از نوت برداری و به کل نوشتن رو به شما میده.

۲۵- ساخت و ویرایش اسناد
با افزوده شدن آفیس به ویندوزفون شما یک اپ کامل از ورد و اکسل دارید.کافیه با زدن + و انتخاب ورد یا آفیس کاری رو که دوست دارید انجام بدید.مطمئن باشید ورد و اکسل در ویندوز فون عملکرد های قابل قبولی دارن هر چند جای نسخه های دسکتاپ رو نمیگیرن اما باز هم شما رو راضی خواهند کرد.با داشتن تنظیمات و قابلیت های فراوان میتونید آفیستونو هر طور که دوست دارید شخصی سازی کنید برای مثال اندازه ، رنگ و فونتتونو تغییر بدید و از کار کردن برروی آفیس گوشیتون لذت ببرید.
این بود نگاهی به ویندوز فون ۸ . امیدوارم که لذت برده باشید و به خاطر ضعف ها و یا کمبود های نوشته مارو ببخشید.سعی می کنم تا هر از گاهی این مقاله رو آپدیتش کنم.

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

یک شنبه 7 دی 1393  2:42 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها