0

چهارمین نشست تخصصی وبلاگ نویسان با موضوع "اولویت شما در وبلاگ نویسی "

hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

چهارمین نشست تخصصی وبلاگ نویسان با موضوع "اولویت شما در وبلاگ نویسی "

"چهارمین نشست تخصصی وبلاگ نویسان با موضوع "اولویت شما در وبلاگ نویسی "

با سلام خدمت شما وبلاگ نویسان

همیشه در وبلاگ نویسی گذاشتن اولویت های مهم اعم از موضوع وبلاگ ،قالب وبلاگ ،پیاده کردن محتوا وقنی وبلاگ را داریم ،شما کدامیک را در اولویت وبلاگ نویسی خود مهم می دانید؟

1-اولویت شما در وبلاگ نویسی چیست؟

2-به نظر شما مهمترین اولویت وبلاگ نویسان چه می تواند باشد؟

منتظر حضور شما هستیم

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSeQD96vhaxIHV7RJCq1jYT6n_FURZ2CrRsatIfF-PDwTbrMEWEbA

برای هر کاربر فعال در صورت مشارکت مستمر در چهارمین  نشست تخصصی وبلاگ نویسان با موضوع"اولویت شما در وبلاگ نویسی
  تا سقف 200 امتیاز (1000 حسنه) در نظر گرفته خواهد شد.

تقوم اجرایی نشست های موضوعی و تخصصی وبلاگ نویسان 

زمان :از شنبه 6دی به مدت دوهفته

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

جمعه 5 دی 1393  9:11 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 moradi92 ravabet_rasekhoon amirali123 rasekhoon_weblog ria1365 zare58 shayesteh2000 ali_kamali sayyed13737373 alirezaHmzezadh namebaran maryamjoon
moradi92
moradi92
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3481

پاسخ به:چهارمین نشست تخصصی وبلاگ نویسان با موضوع "اولویت شما در وبلاگ نویسی "

با سلام؛

این سئوال رو قبلاً توی یه تایپک دیگه جواب دادیم. cheeky 

حالا باز دوباره میگیم: من دوست دارم بیشتر درباره ائمه معصومین بنویسم. کلاً موضوعات مذهبی رو بیشتر ترجیح میدم بعدش هم اگه پیش بیاد درباره مسائل روز و سیاست.

هر وبلاگ نویسی با توجه به اون اعتقادات و بینش و سلیقه و علائقی که داره، وبلاگ رو راه می اندازه و مطلب میزاره توش. نمیشه حکم کلی داد در این زمینه. خوب اونایی که عاشق هستند، وبلاگهای عاشقونه راه می اندازند. اونهایی که علاقه به علم دارن، میرن توی کار وبلاگ علمی. یکی به عکس و فیلم علاقه داره، میره توی اون زمینه ها، اقشار مذهبی، میرن توی کار وبلاگهای مذهبی، شاعرها، وبلاگی درست میکنن برای به نمایش گذاشتن شعرهاشون و ... 

اولویت واحدی رو به نظر من نمیشه معرفی کرد؛ استعداد، علاقه و اعتقادات هستش که اولویت هر وبلاگ نویسی رو مشخص میکنه. 

کاش میشد زمان چند سال، به عقب برگرده!!

اون وقت، حتماً یه راه دیگه رو میرفتم و الان اینجای زندگی نبودم!!

شنبه 6 دی 1393  12:37 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 amirali123 rasekhoon_weblog hossein201273 ria1365 zare58 salma57 shayesteh2000 ali_kamali alirezaHmzezadh
enayatali127
enayatali127
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 12

با سلام

با توجه به بیانات امام خامنه ای عزیز من در عرصه وبلاگ نویسی وارد شدم

اما

اولویت قبلی من در وبلاگ نویسی فقط داشتن وبلاگ و حضور در عرصه فضای مجازی بود ولی الان می خواهم وبلاگ های متععدی پیرامون اهل البیت با زبان انگلیسی و زبان های دیگر تاسیس و مردم جهان را با اهل البیت (ع) و نطرات و تفکرات نایبان بر حق اهل البیت(ع) یعنی مراجع معظم تقلید و مخصوصا امام خمینی (ره) و امام خامنه ای (مد ظله) آشنا سازم.

به نطر من با توجه به اولویتم در قسمت قبلی که گفتم بهترین و مهم ترین اولویت وبلاگ نویسان آشنایی مردم جهان با اهل البیت (ع) و امام خامنه ای و امام خمینی است چرا که وقتی تمام مردم دنیا با این بزرگواران آشنا شوند دیگر شیعه هراسی و اسلام هراسی معنا ندارد و دیگر تمام جهان به سمت اسلام واقعی و اسلام محمدی که همان اسلامی است که امام خمینی به جهان معرفی کردند می باشد.و با این کار کوچک می شود مردم دنیا را به ظهور موعود واقعی جهان یعنی امام زمان(عج) رهنمون ساخت.

شنبه 6 دی 1393  10:41 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog hossein201273 amirali123 omiddeymi1368 ria1365 moradi92 salma57 shayesteh2000 ali_kamali alirezaHmzezadh zare58
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

نقل قول hossein201273

بزار دفترمشقمو نگاه كنم ببينم چي بايد بگم ...  ...  ...خخخ

خب به قول محبوب دلها ( خودم رو ميگم كجا ميري ) ...خخخ هر پنج انگشت كه يكي نمباشد ..... هر كسي يه نظري داره يه ايده اي داره .... من خودم اول هيچ اطلاعي از وبلاگ نويسي نداشتم ولي علاقه به موضوع وبلاگ نوسي  ( موضوع مربوط به مسائل روز ) -  جوايزي كه در اين نوع مسابقات در نظر ميگيرند باعث شد كه من خودم  وبلاگي در رابطه با اقتصاد مقاومتي و........ بنويسم

يكي ديگه از مسائل مهم هم عشق به موضوعي هست كه اگه وبلاگ نويس به اون موضوع داشته باشه در جهت رسيدن به هدفش و هر چه بهتر تر شدن وبلاگش ميكوشه مثل عشق به امام حسين اين بنده حقير كه در راستاي ايجاد وبلاگ عشق به حسين داشتم و انجام دادم

به نظر من يكي موضوع وبلاگ و علاقه و تو بحث ماديات هم با نوشتن وبلاگ چي بدست مياره ميتونه مهم باشه ...سوء تفاهم نشه ها اين مورد آخري تو بعضي ها ممكنه اصلا نباشه يكي رو ميبيني كه ماديات اصلا براش مهم نيست و ساير گزينه ها رو واسه خودش الگو قرار ميده مثل كسب تجربه در وبلاگ نويسي - آشنايي با ويلاگ نوسيسي و...............

منتظر حضور شما هستیم

داداش حسين چرا وايسادي خسته ميشي بفرما رو مبل بشين ...خخخخ

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

شنبه 6 دی 1393  12:06 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 omiddeymi1368 ria1365 moradi92 zare58 salma57 rasekhoon_weblog shayesteh2000 ali_kamali alirezaHmzezadh
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

1- اولویت شما در وبلاگ نویسی چیست؟

در مورد هر موضوعی که گیرم کنه و خوشم بیاد، میتونم شروع به وبلاگ نویسی کنم. میتونه مذهبی، علمی، فرهنگی و ... باشه. حتی اگر در زمینه ای اطلاعات هم خیلی خیلی کم باشه، بار هم جای ناامیدی نیس. مهم اینه که آدم از اون موضوع و از اون کار خوشش بیاد و بهش علاقه داشته باشه و هدفش علاوه بر در اختیار گذاشتن یه سری آموزشها و اطلاع رسانیها به دیگران، بالا بردن اطلاعات و سواد خودش هم باشه.

فرصتهای مختلفی همچون برگزاری مسابقات وبلاگ نویسی، نیاز به آموزش و یادگیری و افزایش اطلاعات در یک زمینه خاص(مثلاً یه رشته از علوم مهندسی، مباحث امامت، دنیای فناوری و ...)، در اختیار گذاشتن منابع مختلف جهت بهره مند کردن سایرین و ... میتونه فتح بابی باشه برای قدم نهادن در وادی وبلاگ نویسی!

خود من همونجور که قبلاً هم گفتم، علاقه مند به مباحث مذهبی(همچون غدیر، محرّم و ...)، علمی(بخصوص رشته تحصیلی خودم) و فرهنگی هستم. گرچه ممکن است زمانی باشه که به سمت مباحث دیگه ای هم جذب بشم، مثل یه رشته تحصیلی جدید و یا مباحث مذهبی ای که فعلاً اطلاعاتم درمودشون کمه و یا غیره!

2- به نظر شما مهمترین اولویت وبلاگ نویسان چه می تواند باشد؟

اوّل اینکه به تدریج سواد و سطح اطلاعات خودشو در زمینه ای که داره کار میکنه ببره بالا و ثانیاً به دیگران هم کمک کنه تا از تجربیاتش استفاده کنن و جاهایی که نیاز به راهنمایی و مشاوره در زمینه های مختلف دارن، ازشون دریغ نکنه.

همچنین از همون ابتدا قصد یادگیری اصول و نکات وبلاگ نویسی رو هم داشته باشه و به مرور زمان اطلاعاتشو کامل و کاملتر کنه تا نهایتاً به یه آدم حرفه ای تبدیل بشه. چنین شخصی خودش باز میتونه در جایگاه یک مربّی به بقیه که میخوان این راه رو طی کنن، کمک کنه.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

شنبه 6 دی 1393  1:56 PM
تشکرات از این پست
ria1365 moradi92 amirali123 zare58 hossein201273 rasekhoon_weblog shayesteh2000 ali_kamali
maryamjoon
maryamjoon
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1178

نظرات تنها معیار ارزیابی کیفیت یک وبلاگ نیست.اما یکی از مهمترین ملاک ها است.
به تجربه یاد گرفته‌ام که باید برای اینکه نظر بیشتری بگیرید باید طوری بنویسید که با خواننده وبلاگ ارتباط برقرار کنید.

یک شنبه 7 دی 1393  11:22 AM
تشکرات از این پست
moradi92 hossein201273 amirali123 rasekhoon_weblog shayesteh2000 ali_kamali omiddeymi1368 zare58
maryamjoon
maryamjoon
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1178

اينترنت امكانات و ابزارهاي متعددي را به منظور ارائه خدمات وسرويس ها در اختيار علاقه مندان  قرار مي دهد . يكي از ويژگي هاي بسيار جذاب اينترنت ارائه سرويس ها و خدماتي است كه شما را قادر مي سازد با مخاطبان خود ارتباطي پويا و متقابل برقرار نموده و از نقطه نظرات آنان در رابطه با يك مطلب ، آگاه شويد [1].
وبلاگ ، يک صفحه وب ( مشابه يک روزنامه شخصی ) و با قابليت دستيابی عموم کاربران به آن است . وبلاگ ها ، بر اساس يک نظم خاص بهنگام و محتوی بلاگ نشاندهنده شخصيت مولف و يا مولفان آن می باشد . اولويت استقرار و يا نشر مطلب بر اساس يک ساختار زمانی شکل می گيرد. در اين حالت خوانندگان بلاگ ها همواره در ابتدا جديدترين مطلب و يا مطالب منتشر شده را مشاهده و در صورت تمايل آن را مطالعه می نمايند .
اکثر وبلاگ ها دارای يک خط فکری خاص بوده و به نوعی آن را دنبال می نمايند . مثلا" در صورتی که يک بلاگر علاقه مند به فن آوری باشد ، با جمع آوری مطلب از منابع متفاوتی نظير : نمايشگاه ها ، سمينارها و يا سايت های ديگر ، آنان را با فرمت مورد نظر در بلاگ خود ثبت و در اختيار مخاطبان خود قرار دهد . درصورتی که يک بلاگر علاقه مند به يک بيماری خاص بوده و مسائل علمی آن را به نوعی دنبال می نمايد ، می تواند مقالات و موضوعات جديد منتشر شده در رابطه با بيماری مورد نظر را بر روی بلاگ خود منتشر نمايد  در صورتی که يک بلاگر , علاقه مند به مسائل اقتصادی می باشد ، می تواند با جستجو و يافتن مقالات جديد در رابطه با اقتصاد، آنان را بر روی بلاگ خود منتشر نمايد .
برخی از وبلاگ نويسان از بلاگ خود به منزله يک آلبوم عکس و يا بريده روزنامه ها ( شکل خاصی از يک حافظه online ) استفاده می نمايند. زمانی که بلاگر يک لينک مناسب را در اين خصوص پيدا نمايد و يا اطلاعاتی خاصی را که قصد دارد آنان را بخاطر بسپارد ، آنان را بر روی بلاگ خود قرار می دهد .بلاگ يک محيط الکترونيکی قابل جستجو را فراهم که علاقه مندان می توانند با استفاده از يک مرورگر وب و در هر نقطه ای از جهان به محتويات آنان دستيابی داشته باشند. يکی از ويژگی هائی که در تمامی بلاگ ها به نوعی رعايت می شود ، ماهيت انتشار و استقرار اطلاعات بر روی بلاگ بر اساس يک نظم زمانی خاص است ( تقويم اطلاعاتی ) . وبلاگ مشابه يک مجله و يا روزنامه online می باشد که مولف آن می تواند در ارتباط با موضوعات متفاوت در زمان دلخواه ، در آن اطلاعاتی را درج و منتشر نمايد. تعداد زيادی از بلاگ ها دارای مجموعه ای جالب و ارزشمند از لينک ها به ساير بلاگ ها ويا سايت هائی می باشند که مولف بلاگ آنان را مثبت و مفيد ارزيابی می نمايد

یک شنبه 7 دی 1393  11:24 AM
تشکرات از این پست
moradi92 hossein201273 zare58 amirali123 shayesteh2000 ali_kamali omiddeymi1368
zare58
zare58
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2180

باسلام اولویت ما د ر وبلاگ نویسی اشنایی با ائمه اطهار که بهترین راهنما هستند آشنایی با رفتار کردار ومنش این بزرگواران در جامعه وانتقال این مفاهیم از طریق وبلاگه همچنین بررسی مشکلات امروز جامعه مثل بد حجابی و....

زندگی اهل بیت موضوعات علمی و معضلات اجتماعی و...

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست . . .
(حضرت علی علیه‌السلام)

دوشنبه 8 دی 1393  12:41 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog shayesteh2000 ali_kamali moradi92 hossein201273 omiddeymi1368 ria1365
alirezaHmzezadh
alirezaHmzezadh
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2471

باسلام خدمت تمامي وبلاگ نويسان راسخوني

بنظر من اولويت در وبلاگ نويسي بايد انتخاب موضوع خوب و داشتن كوله بار مطالب و اطلاعات در مورد آن موضوع

من هميشه سعي كردم قبل از ساختن وب ابتدا قالب آنرا آماده كنم سپس به نشر مطالب روي مي آورم و به نظرم قالب وبلاگ هم مي تونه روي خواننده تاثير بسزايي بگذارد

بنظر من كسي كه وبلاگ مي نويسد مي بايد در مورد موضوعي كه انتخاب كرده آمادگي پاسخ به تمامي كاربران را داشته باشد

يكي ديگر از اولويت ها بازديد وبلاگ مي باشد كه با تبادل لينك و.. مي توانيم آمار بازديد را بالا ببريم

و....

خداوندا من در کلبه حقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرشه کبریایی خود نداری! من خدایی چون تو دارم و تو چون خودی نداری!

تالار های اسلام شناسی وشیعه شناسی

یک شنبه 14 دی 1393  10:19 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali hossein201273 moradi92 rasekhoon_weblog omiddeymi1368 zare58
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4155

اولویت اول یک وبلاگ نویس برای اینکه وبلاگ موفقی داشته باشد تولید محتوا می باشد.

خوانندگان وبلاگ دوست دارند مطالب تازه و جدید بخوانند و برای رسیدن به این هدف باید زمینه و موضوع خوبی را برای نوشتن انتخاب کرد.

برای این کار می‌توان به تیراژ نشریاتی که در یک کشور منتشر می‌شوند توجه کرد. یا اینکه به لیست کتابهای پرفروش سری بزنیم . به این ترتیب ما این شانس را خواهید داشت که بفهمید مردم بیشتر دنبال چه موضوعاتی هستند.

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

دوشنبه 15 دی 1393  9:10 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 moradi92 rasekhoon_weblog zare58 ria1365
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

امتیازات

با درود وصد سلام خدمت دوستان عزیزی که در چهارمین نشست تخصصی وبلاگ نویسان حضور یافتند ،امتیازات به شرح زیر است ،فعلا ادامه نشست های تخصصی متوقف وبه حالت یک نظر سنجی از شما می پرسیم که مدت زمان برگزاری هر نشست چگونه باشد وان شالله دوهفته آینده در اواخر دی ماه 25دی ماه برگزار خواهد شد مجددا.

moradi92

200

enayatali127

200

amirali123

200

omiddeymi1368

200

zare58

200

alirezaHmzezadh

200

namebaran

200

maryamjoon

100

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

پنج شنبه 18 دی 1393  11:06 PM
تشکرات از این پست
moradi92 omiddeymi1368 namebaran ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها