1- اولویت شما در وبلاگ نویسی چیست؟
در مورد هر موضوعی که گیرم کنه و خوشم بیاد، میتونم شروع به وبلاگ نویسی کنم. میتونه مذهبی، علمی، فرهنگی و ... باشه. حتی اگر در زمینه ای اطلاعات هم خیلی خیلی کم باشه، بار هم جای ناامیدی نیس. مهم اینه که آدم از اون موضوع و از اون کار خوشش بیاد و بهش علاقه داشته باشه و هدفش علاوه بر در اختیار گذاشتن یه سری آموزشها و اطلاع رسانیها به دیگران، بالا بردن اطلاعات و سواد خودش هم باشه.
فرصتهای مختلفی همچون برگزاری مسابقات وبلاگ نویسی، نیاز به آموزش و یادگیری و افزایش اطلاعات در یک زمینه خاص(مثلاً یه رشته از علوم مهندسی، مباحث امامت، دنیای فناوری و ...)، در اختیار گذاشتن منابع مختلف جهت بهره مند کردن سایرین و ... میتونه فتح بابی باشه برای قدم نهادن در وادی وبلاگ نویسی!
خود من همونجور که قبلاً هم گفتم، علاقه مند به مباحث مذهبی(همچون غدیر، محرّم و ...)، علمی(بخصوص رشته تحصیلی خودم) و فرهنگی هستم. گرچه ممکن است زمانی باشه که به سمت مباحث دیگه ای هم جذب بشم، مثل یه رشته تحصیلی جدید و یا مباحث مذهبی ای که فعلاً اطلاعاتم درمودشون کمه و یا غیره!
2- به نظر شما مهمترین اولویت وبلاگ نویسان چه می تواند باشد؟
اوّل اینکه به تدریج سواد و سطح اطلاعات خودشو در زمینه ای که داره کار میکنه ببره بالا و ثانیاً به دیگران هم کمک کنه تا از تجربیاتش استفاده کنن و جاهایی که نیاز به راهنمایی و مشاوره در زمینه های مختلف دارن، ازشون دریغ نکنه.
همچنین از همون ابتدا قصد یادگیری اصول و نکات وبلاگ نویسی رو هم داشته باشه و به مرور زمان اطلاعاتشو کامل و کاملتر کنه تا نهایتاً به یه آدم حرفه ای تبدیل بشه. چنین شخصی خودش باز میتونه در جایگاه یک مربّی به بقیه که میخوان این راه رو طی کنن، کمک کنه.