0

آموزش فلش کردن تبلت های چینی به زبان ساده

ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

آموزش فلش کردن تبلت های چینی به زبان ساده

بسم الله الرحمن الرحیم

شاید کسانی باشند که تبلت چینی به دلیل ارزان بودن قیمتشون میگیرند ولی بعد از یه مدت با مشکلاتی روبه رو میشوند که مجبور به فلش تبلت خود میشوند شاید سایت های زیادی رو دنبال همچنین نرم افزار های برای فلش تبلت جستجو کردید اما ما کار را برای شماآسان کردیم کافیست نرم افزار زیر را دانلود و توضیحات رو بخونید و طبق اون عمل کنید

**تالار تلفن همراه و تبلت راسخون فقط اموزش دهنده این مطلب میباشد و عواقب احتمالی برعهده خودتان میباشد

ابتدا فایل های زیر رو دانلود کنید 

Livesuite - A10 Firmware Flashing Utility

LiveSuitPack v1.07 USB drivers

Android Multi Tools v1.02

آموزش مربوط به تبلت های وین تاچ :

لوازم مورد نیاز :

• کابل USB
  • کامپیوتر با سیستم عامل ترجیحا" سون ۷
  • نرم افزار فریم ورد دستگاه مربوطه
  • نرم افزار LiveSuit نسخه جدید

ابتدا از اطلاعات و برنامه های موجود در تبلت پشتیبان تهیه کرده زیرا تمامی اطلاعات روی دستگاه پاک خواهد شد
برنامه و فایل های ایمیج را بروی کامپیوتر خودتان منتقل کنید 

1- دکمه پاور دستگاه را به مدت ۳۰ ثانیه نگه می داریم تا دستگاه کامل خاموش شود سپس دکمه را آزاد می کنیم

۲- کابل یو اس بی را به کامپیوتر وصل می کنیم

۳- برنامه livesuit را اجرا می کنیم و فایل ایمیج فریم ویر " با توجه به مدل دستگاه فایل با پسوند img " را انتخاب می کنیم

۴- دکمه ولوم پایین را نگه می داریم و کابل یو اس بی را به دستگاه متصل می کنیم

۵- سپس همچنان که دکمه ولوم را نگه داشته ایم ۱۰ باری دکمه پاور را می زنیم تا منوی آپدیت شدن ظاهر شود

۶- سپس دکمه را آزاد می کنیم و ادامه آپدیت را روی Yes کلیک می کنیم , و مننظر بمانید تا پیام Success نمایش داده شود

۷- برخی مواقع دستگاه اتوماتیک روشن می شود اگر روشن نشد خودتان روشن کنید و تست نمائید 

در صورتیکه پیامی مبنی بر نشناختن فایل داده شد نام فایل را تغییر دهید و مطمئن باشید که در یک فولدر فارسی نباشد و سپس مراحل را تکرار کنید.

در صورت داشتن مشکل یا سوالی در مورد مطلب بالا در همین تاپیک اعلام نمایید تا جواب داده شود

در پناه حق

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

سه شنبه 2 دی 1393  12:28 AM
تشکرات از این پست
mr_ameri
mr_ameri
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1

پاسخ به:آموزش فلش کردن تبلت های چینی به زبان ساده

بسم الله الرحمن الرحیم

ممنون می شوم زودتر جواب بدید

دستتان درد نکند

سلام من تبلت چینی پیرگاردین PC-702 قفل شده و یو اس بی دیباگینگ هم تیک نخورده و روت هم نیست و نمی شود بازش کرد و به قسمت ریکوری هم که می روم روی عکس اندروید شکم پاره ریکوری گیر می کند و بعد از یک مدت طولانی ریست می شود و به قسمت پترن لوک یا همان قفل می رسد .

نمی دانم چیکار کنم و بچه ام گریه می کند و تبلتش را می خواهد کمک کنید ممنون می شوم

http://bayanbox.ir/view/6820232438389283155/20150729-205314.jpg

http://bayanbox.ir/view/7276725262703961954/20150731-185443.jpg

زیر اسلت هم نگاه کردم چیزی قید نشده بود.

جمعه 9 مرداد 1394  10:31 PM
تشکرات از این پست
nezarat_ravabet ria1365
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول mr_ameri

بسم الله الرحمن الرحیم

ممنون می شوم زودتر جواب بدید

دستتان درد نکند

سلام من تبلت چینی پیرگاردین PC-702 قفل شده و یو اس بی دیباگینگ هم تیک نخورده و روت هم نیست و نمی شود بازش کرد و به قسمت ریکوری هم که می روم روی عکس اندروید شکم پاره ریکوری گیر می کند و بعد از یک مدت طولانی ریست می شود و به قسمت پترن لوک یا همان قفل می رسد .

نمی دانم چیکار کنم و بچه ام گریه می کند و تبلتش را می خواهد کمک کنید ممنون می شوم

http://bayanbox.ir/view/6820232438389283155/20150729-205314.jpg

http://bayanbox.ir/view/7276725262703961954/20150731-185443.jpg

زیر اسلت هم نگاه کردم چیزی قید نشده بود.

سلام و عرض ادب

شما تبلتو خاموش کنید و در حالت خاموش به حالت ریسیت فاکتوری بروید با گرفتن کلید ولوم بالا و پاور و اگر کار نکرد ولوم پایین و پاور بعد که زدید به حالت فاکتوری ریکاوری زفت با کلید ولوم پایین بروی گزینه وایپ دیتا برین و با زدن ولوم بالا تایید کنید تا تبلت شما بطور کامل فاکتور ریسیت شده و قفلش از بین بره

جمعه 9 مرداد 1394  10:47 PM
تشکرات از این پست
nezarat_ravabet
loshan3767
loshan3767
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1

با عرض سلام و خسته نباشید. تبلت من مدل Wintouch M78S هست و هیچ جا نمیتونم فریم ور دستگاه رو پیدا کنم. تو خود سایت هم که سریال گوشی رو زدم، تبلت رو پیدا نمیکنه!!!

از کجا میتونم فایل IMG رو برای دستگاه خودم دانلود کنم؟؟ ممنون میشم کمکم کنید.

تبلت من زود به زود خاموش میشه و حتی با 90 درصد شارژ، یکهو قش میکنه:(:(  لطفا اگه لینک فایل اصلی دستگاه منو دارین، واسم بزارین یا لینکشو بهم ایمیل کنین، یک دنیا ممنون....

hajkela@yahoo.com

جمعه 17 مهر 1394  11:54 PM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1

نقل قول loshan3767

با عرض سلام و خسته نباشید. تبلت من مدل Wintouch M78S هست و هیچ جا نمیتونم فریم ور دستگاه رو پیدا کنم. تو خود سایت هم که سریال گوشی رو زدم، تبلت رو پیدا نمیکنه!!!

از کجا میتونم فایل IMG رو برای دستگاه خودم دانلود کنم؟؟ ممنون میشم کمکم کنید.

تبلت من زود به زود خاموش میشه و حتی با 90 درصد شارژ، یکهو قش میکنه:(:(  لطفا اگه لینک فایل اصلی دستگاه منو دارین، واسم بزارین یا لینکشو بهم ایمیل کنین، یک دنیا ممنون....

hajkela@yahoo.com

سلام

دوست عزیز در صورتی که رام تبلت شمارو پیدا کردم حتما اطلاعرسانی خواهم کرد و خبرشو بهتون خواهم داد.

شما فقط شماره سریال کامل و دقیق تبلتونو برام بفرستین 

باتشکر

شنبه 18 مهر 1394  1:41 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها