پاسخ به:خداحافظی کاربران راسخونی
باسلام به کلیه کاربران محترم ومسئولین دلسوزسایت راسخون
اینسری دیگه جدی جدیه:
خداحافظ اتاق چت
خداحافظ اهالی شهر چت
سلام آقای اشرفی ...چرا جدی ؟ سلام برشماکاربرگرامی.نمی تونم موضوع نیومدنموشفاف سازی کنم.
هرجور صلاح میدونید ...سعی میکنیم موضوع رو( کِدر) قبول کنیم ....
خوشم میادهمه راه اوفتادن.خخخخخخ
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
نه دوستان
بازمنصرف شدم
شیفت حضورم دراتاق جت به بعدازظهرهاوشب تغییرپیدانموده صبحهاکارای واجب مدیریتی انجام میدم البته تامدتی اینطوره تاسرعت نت اداره رفع بشه بعدش 24ساعته درخدمتتونم.
بای راسخون
کاربرگرامی جناب mammads2
دوست نداشتم این پست روبذارم امادرمواقع ضروری لازم میشدازجمله حالا.
امیدورام درمراحل زندگیتون موفق باشید.
دوستان ومدیرانه راسخونی مستعفی
خداحافظی یادتون نره هرچندکه سخته اماهروقت فرصت کردین گاهی اوقات سربزنید.
دوستان خواهش می کنم که منو حلال کنید.
خداحافظ
اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)
آقای خداپرست درایامیکه باهم بودیم خاطرات خوشی روسپری کردم من خیلی اصرارکردم انشاالله هرجاهستیدموفق باشیدهرچندکه بقول همشهریتون زودتصمیم گرفتید.
خداحافظ جناب محسن علوی مدیرمحترم
امیدوارم خداحافظیتون موقتی باشه مامنتظرحضوره مجددشماهستیم ودعامی کنیم مشکلاتتون حل بشه.
فعلاتامدتی درحاشیه سایت بسرخواهم بردوزیاددرمحیطهای جمعی حضورنخواهم داشت تنهاتنبیه ای ست که ازدستم واسه خودم برمیاد.
بااجازه چن روزی جهت رفع خستگی ازبرخی ازتالارهاکناره گیری می کنم شایددوباره بتونم بیام.
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش
گاهی اوقات اگه بخواهیم بریم خداحافظی نکنیم بهتره بعده مدتی خودتون ازنبودمون متوجه میشین امابااصراریکی ازدوستان نرفتم هنوزدرتالارهای مورداشاره هستم ودوباره برگشتم وهم بخاطرعلاقم.
نه خداحافظی نیست خواستم این پست روبروزرسانی کرده باشم منحصرا.خخخخ
خداحافظ راسخون.منم دارم میرم.
فکر کنم ساعت 12شبه .دیگه خسته شدم باید برم .ان شاءالله زنده بودیم فردا
خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود
"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"
سلام آجی برخوار چه سبک بامزه ای رو پیاده کردین ....