1-لطفا خودتان را معرفی کنید؟با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی راسخونی های عزیز،امیدوارم که حالتون خوب باشه،و عزاداری هاتون مورد قبول درگاه حق تعالی قرار گرفته باشه و بنده حقیر رو از یاد نبرده باشید.اینجانب حسین عرب جعفری 23 ساله از محمدآباد جرقویه اصفهان،دارای کارشناسی... می باشم و در حال حاضر هم در حال خدمت به مردم محترم و بزرگوار میهن عزیزمون می باشم.اگر کسی هم بیشتر خواست بدونه پیام به صندوق بفرسته چون به دلایل خاصی از گفتن اون در اینجا معذوریم.با عرض شرمندگی
2-مدیریت کدام تالارها را برعهده گرفته اید و از چه زمانی این تالارها تحت مدیریت شماست؟
درحال حاضر مدیریت تالار شخصیت ها،مسابقات سایر سایتها در اختیار بنده هست.و فکر کنم احتمالا از 20 مهر مدیریت تالارها رو بر عهده گرفته باشم.
3-مختصری از عملکرد دوران مدیریتتان توضیح دهید؟
متاسفانه به دلیل مشغله زیاد کاری در محرم و صفر و با توجه به اینکه تقریبا شروع مدیریت بنده با محرم و صفر مقارن شد هنوز نتونستم.دستی به سر و گوش این تالارها بکشم ولی در سایر مسابقات تا حد امکان سعی کردم هر دو سه روز یکبار مسابقات جدید رو قرار بدهم.
در این بخش با تفکیک مسابقات سعی کردم که دسترسی به آنها رو آسانتر کنم و در تایپکهای جداگانه و تفکیک شده به شرح زیر عمل کردم.
اطلاع رسانی مسابقات رسانه ای (رادیو و تلوزیون)
اطلاع رسانی سایت یا مجیر و حکمت علوی
اطلاع رسانی مسابقات حرم رضوی و عبدالعظیم حسنی(ع)
و همچنین مسابقات متفرقه در بخش اصلی انجمن بارگذاری می گردد.
د ر تالار شخصیت ها هم اعم برنامه ها عبارتند از:
شروع تایپک
شروع
ولی باز هم بنده به دلیل مشغله های زیاد کاری نتونستم به روز رسانی خوبی داشته باشم که انشا... بعد از محرم و صفر و ایجاد زمان بیشتر حتما در خدمتتون خواهم بود.
4-چه برنامه هایی برای آینده تالارتان در نظر دارید که باعث بهبود تالار و جذب کاربر شود؟
برای تالار مسابقات سایر سایتها به روز رسانی مدون و روزانه و پوشش بالای مسابقات.همچنین ایجاد تایپکی به عنوان بهترین مسابقه از دید کاربران در آینده،
استفاده از نظرات و انتقادات و پیشنهادات و...
و برای تالار شخصیتها
انشاا... از سر گیری تایپکهای دفتر سرخ و سرداران عشق.
ایجاد و طراحی مسابقه شخصیت شناسی و همچنین تایپک شخصیت های برتر راسخون در هفته و اعطای امتیاز به آنها با توافق و هماهنگی مسئولان راسخون،
به روز رسانی خوب و تقریبا پیوسته و تفکیک موضوعات در تالار های مربوطه
5-به عملکرد دوران مدیریتتان از 100 چند می دهید؟
بنده با توجه به تقریبا نبودن دوماه به خودم فعلا 10 میدم.البته قول میدم که در پاسخگویی بعدی انشاا... اگر در خدمتتون بودم این نمره رو تا 80 و شاید بالاتر هم ببرم.
6-به برنامه های آیندتان از 100 چند می دهید؟
اگر طبق خواسته و برنامه ریزی های خودم انجام بشه و مسئولین راسخون همکاری لازم رو داشته باشند همون طور که عرض کردم انشاا... به 80 میرسونم نمره خودم رو.هر چند که هر چی هم کار کنیم باز هم در مقابل لطف و بزرگواری شما دوستان بسیار ناچیز هست و شاید اصلا قابلیت نمره دادن رو نداشته باشه.
امیدوارم در انتهای برنامه در نظر سنجی که از کاربران انجام می شود بهترین نمره را کسب نمایید.
یا حق