0

gharibeh مهمان مدیر پاسخگو

omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

gharibeh مهمان مدیر پاسخگو

سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما راسخونی های بزرگوار

مهمان این هفته ی مدیر پاسخگو به انتخاب شما کاربران بزرگوار راسخونی، مدیرگرامی جنابgharibeh، می باشد.

زمان برگزاری:

93/09/29 به مدت یک هفته 

مدیر پاسخگو: نقد و بررسی عملکرد مدیران انجمن و مسئولین راسخون

آشنایی و قوانین برنامه مدیر پاسخگو

سوالات:

1-لطفا خودتان را معرفی کنید؟

2-مدیریت کدام تالارها را برعهده گرفته اید و از چه زمانی این تالارها تحت مدیریت شماست؟

3-مختصری از عملکرد دوران مدیریتتان توضیح دهید؟

4-چه برنامه هایی برای آینده تالارتان در نظر دارید که باعث بهبود تالار و جذب کاربر شود؟

5-به عملکرد دوران مدیریتتان از 100 چند می دهید؟

6-به برنامه های آیندتان از 100 چند می دهید؟

امیدوارم در انتهای برنامه در نظر سنجی که از کاربران انجام می شود بهترین نمره را کسب نمایید.

یا حق

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

جمعه 28 آذر 1393  11:33 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1 sayyed13737373 ravabet_rasekhoon alirezaHmzezadh namebaran tachberdee mammads2 moradi92 sungift ria1365 gharibeh salma57
gharibeh
gharibeh
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 758

پاسخ به:gharibeh مهمان مدیر پاسخگو

1-لطفا خودتان را معرفی کنید؟با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی راسخونی های عزیز،امیدوارم که حالتون خوب باشه،و عزاداری هاتون مورد قبول درگاه حق تعالی قرار گرفته باشه و بنده حقیر رو از یاد نبرده باشید.اینجانب حسین عرب جعفری 23 ساله از محمدآباد جرقویه اصفهان،دارای کارشناسی... می باشم و در حال حاضر هم در حال خدمت به مردم محترم و بزرگوار میهن عزیزمون می باشم.اگر کسی هم بیشتر خواست بدونه پیام به صندوق بفرسته چون به دلایل خاصی از گفتن اون در اینجا معذوریم.با عرض شرمندگی

2-مدیریت کدام تالارها را برعهده گرفته اید و از چه زمانی این تالارها تحت مدیریت شماست؟

درحال حاضر مدیریت تالار شخصیت ها،مسابقات سایر سایتها در اختیار بنده هست.و فکر کنم احتمالا از 20 مهر مدیریت تالارها رو بر عهده گرفته باشم.

3-مختصری از عملکرد دوران مدیریتتان توضیح دهید؟

متاسفانه به دلیل مشغله زیاد  کاری در محرم و صفر و با توجه به اینکه تقریبا شروع مدیریت بنده با محرم و صفر مقارن شد هنوز نتونستم.دستی به سر و گوش این تالارها بکشم ولی در سایر مسابقات تا حد امکان سعی کردم هر دو سه روز یکبار مسابقات جدید رو قرار بدهم.

در این بخش با تفکیک مسابقات سعی کردم که دسترسی به آنها رو آسانتر کنم و در تایپکهای جداگانه و تفکیک شده به شرح زیر عمل کردم.

اطلاع رسانی مسابقات رسانه ای (رادیو و تلوزیون)

اطلاع رسانی سایت یا مجیر و حکمت علوی

اطلاع رسانی مسابقات حرم رضوی و عبدالعظیم حسنی(ع)

و همچنین مسابقات متفرقه در بخش اصلی انجمن بارگذاری می گردد.
د ر تالار شخصیت ها هم اعم برنامه ها عبارتند از:
شروع تایپک 
شروع
ولی باز هم بنده به دلیل مشغله های زیاد کاری نتونستم به روز رسانی خوبی داشته باشم که انشا... بعد از محرم و صفر و ایجاد زمان بیشتر حتما در خدمتتون خواهم بود.

4-چه برنامه هایی برای آینده تالارتان در نظر دارید که باعث بهبود تالار و جذب کاربر شود؟

برای تالار مسابقات سایر سایتها به روز رسانی مدون و روزانه و پوشش بالای مسابقات.همچنین ایجاد تایپکی به عنوان بهترین مسابقه از دید کاربران در آینده،

استفاده از نظرات و انتقادات و پیشنهادات و...

و برای تالار شخصیتها

انشاا... از سر گیری تایپکهای دفتر سرخ و سرداران عشق.

ایجاد و طراحی  مسابقه شخصیت شناسی و همچنین تایپک شخصیت های برتر راسخون در هفته و اعطای امتیاز به آنها با توافق و هماهنگی مسئولان راسخون،

به روز رسانی خوب و تقریبا پیوسته و تفکیک موضوعات در تالار های مربوطه

5-به عملکرد دوران مدیریتتان از 100 چند می دهید؟

بنده با توجه به تقریبا نبودن دوماه به خودم فعلا 10 میدم.البته قول میدم که در پاسخگویی بعدی انشاا... اگر در خدمتتون بودم این نمره رو تا 80 و شاید بالاتر هم ببرم.

6-به برنامه های آیندتان از 100 چند می دهید؟

اگر طبق خواسته و برنامه ریزی های خودم انجام بشه و مسئولین راسخون همکاری لازم رو داشته باشند همون طور که عرض کردم انشاا... به 80 میرسونم نمره خودم رو.هر چند که هر چی هم کار کنیم باز هم در مقابل لطف و بزرگواری شما دوستان بسیار ناچیز هست و شاید اصلا قابلیت نمره دادن رو نداشته باشه.

امیدوارم در انتهای برنامه در نظر سنجی که از کاربران انجام می شود بهترین نمره را کسب نمایید.

یا حق

شنبه 29 آذر 1393  9:57 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 omiddeymi1368 alirezaHmzezadh mammads2 sungift ria1365 moradi92 ma23hasan
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4155

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم.
1- چرا خودتون در تالارهای تحت مدیریتتون فعالیتی نمی کنید؟ به نظر جنابعالی فعالیت مدیر تالار در تالار تحت مدیریت مهم نیست؟
2- پستهایی که کاربران در تالارتان می گذارند را میخوانید؟ چرا تشکر نمیزنید؟ به نظر جنابعالی تشکر زدن مدیر زیر پستهای کاربران نشانه از ارج نهادن به فعالیت کاربران و وقت گذاشتن در آن تالار نیست؟
3- چرا جنابعالی هیچ گاه درخواست لینک چرخشی یا برترین ها نداشته اید؟ به نظر شما پست برتر چه طور پستی می باشد؟
4- چرا تالار تحت مدیری جنابعالی کاربر برتر ندارد؟ به نظر شما کاربر برتر چه ویژگی باید داشته باشد؟
5- زیر تالار پندها و جملات قصار بزرگان چه ارتباطی با تالار شخصیت ها دارد؟
موفق باشید.

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

شنبه 29 آذر 1393  7:11 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 sayyed13737373 haj114 mammads2 moradi92 sungift gharibeh ma23hasan
haj114
haj114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3991

سلام علیکم

با عرض ادب و احترام

1- رابطه ریاست و غرور درصورت وجود! چیه ؟

2-سطح مسابقات و جوایز مسابقات راسخون روبا سطح مسابقات و جوایز مسابقات سایر سایت ها چگونه ارزیابی می کنید؟

3-یک جمله کوتاه بگید.

باتشکر

یک شنبه 30 آذر 1393  12:22 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 mammads2 sayyed13737373 moradi92 sungift gharibeh ma23hasan
sungift
sungift
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 205

سلام

عزاداری قبول

اگه مسئول  راسخون بودید چکار میکردید که مسئول حاظر انجام نداده ؟ 

راسخون چقدر رضایتتون رو فراهم کرده؟

مدیر بودن چه حسی داره؟

یک شنبه 30 آذر 1393  1:06 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 mammads2 sayyed13737373 moradi92 gharibeh ma23hasan
mammads2
mammads2
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 314

با عرض سلام و خسته نباشید . عزاداریتون قبول .

1    لطفا به من بگویید که آیا میشود در فروشگاه راسخون به جای پول حسنه ی بیشتری داد یا اصلا پول ندیم یا فقط 2 یا 3 برابر حسنه ی قبلی را بدهیم ؟

2 -   می خواستم بگم که چگونه میشود یکی از بهترین کاربران  شد و از چه کارهایی ؟

3    - لطفا تعداد برندگان هر مسابقه را زیادتر کنید .

4 - نظرسنجی ها هم بیش تر کنید .

یک شنبه 30 آذر 1393  5:55 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 omiddeymi1368 moradi92 sungift gharibeh Nnnnnnnn khosh123 ma23hasan
gharibeh
gharibeh
کاربر طلایی2

نقل قول namebaran

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم.

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما.

1- چرا خودتون در تالارهای تحت مدیریتتون فعالیتی نمی کنید؟ به نظر جنابعالی فعالیت مدیر تالار در تالار تحت مدیریت مهم نیست؟

بنده در تالار تحت مدیریت خودم فعالیت دارم.حالا شاید خیلی کم باشه که اعلام کردم به دلیل مشغله ی زیاد کاری نتونستم تو این دو ماه زیاد فعالیت داشته باشم اگر به قبل از این دوماه برگردیم متوجه میشید که فعالیت داشتم.اصلا داغ شدن یه مبحث و بازدید از اون به مشارکت 100 درصد مدیر بستگی داره.حالا باز هم چشم سعی میکنم بعداز این ایام فعالیت بیشتری داشته باشم.روی چشم

2- پستهایی که کاربران در تالارتان می گذارند را میخوانید؟ چرا تشکر نمیزنید؟ به نظر جنابعالی تشکر زدن مدیر زیر پستهای کاربران نشانه از ارج نهادن به فعالیت کاربران و وقت گذاشتن در آن تالار نیست؟

من تمامی تایپکها و پست هارومیخونم.راستش متاسفانه این مورد کاملا حق باشماست. بنده از دکمه تشکر بسیار کم استفاده میکنم.ولی از کسانی که پست گذاشتند اکثرشون در جریان هستند که از طریق صندوق پیام مراتب تشکر رو بجا آورده ام.این قصور نیز از جانب بنده هست.

3- چرا جنابعالی هیچ گاه درخواست لینک چرخشی یا برترین ها نداشته اید؟ به نظر شما پست برتر چه طور پستی می باشد؟

متاسفانه در تالار شخصیتها بنده تا اون جایی که رصد کردم پست مناسبی برای قرار گرفتن در لینک چرخشی وجود ندارد.و حتی چند پست رو هم که خودم ویرایش کردم هم متاسفانه کاملا متوجه کپی و پیست از سایتهای دیگر شدم که به نظر من پستی باید برتر باشد که حداقل دست نویس باشد که لینک های سایت مربوطه حداقل در ان پاک بشه ودر پایان ذکر منبع گردد.

4- چرا تالار تحت مدیری جنابعالی کاربر برتر ندارد؟ به نظر شما کاربر برتر چه ویژگی باید داشته باشد؟

در حال حاضر یک تالار و یک زیر تالار در اختیار بنده هست که در مسابقات سایر سایتها باید مدیریت محترم تالار مسابقات اگر کسی در نظرش هست رو انتخاب نمایند.در تالار شخصیتها همونطور که در پست قبلی پاسخ دادم اولا که من وقتی مدیریت این تالار ها رو بر عهده گرفتم نزدیک ایام محرم و صفر بود و در این دوماه بنده کاملا در شغل خودم بودم و مشغله ی بسیار زیاد فکری و کاری اصلا اجازه فعالیت نداد به من و همچنین در قسمت برنامه های آتی اگر خوانده باشید نه تنها کاربر برتر تالار رو خواهیم داشت بلکه عنوان کردم برترین کاربر راسخون رو هم با اجازه مسئولین خواهیم داشت.

5- زیر تالار پندها و جملات قصار بزرگان چه ارتباطی با تالار شخصیت ها دارد؟

به هر حال این شخصیت ها هستند که این جملات ناب و در بعضی مواقع سرشار از مفاهیم آموزنده رو  به زبان آوردند و در واقع محصول خروجی شخصیت های ماست چه بسا انسانی فرومایه ولی با جملات آموزنده ای داشته باشیم.ولی یه مشکلی که داره میشد به گونه طراحی بشه که تفکیک پذیری بیشتری داشته باشه و اصلا تو تالار تفریحات قرار بگیره ولی این نیز از مدیریت قبلی به ارث رسیده و من همین جا از مدیریت قبلی تالار که نمیدونم کدوم یکی از دوستان بودند نیز تقدیر و تشکر دارم.

موفق باشید.

زنده باشید و تشکر از انتقادات بجا و بر حق شما انشاا... سعی میکنم با کمک شما دوستان این نواقص به مرور زمان رفع شود.

یک شنبه 30 آذر 1393  10:09 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 omiddeymi1368 sungift moradi92
gharibeh
gharibeh
کاربر طلایی2

نقل قول haj114

سلام علیکم

با عرض ادب و احترام

1- رابطه ریاست و غرور درصورت وجود! چیه ؟

با عرض سلام وخسته نباشید.سوالات شما خیلی سخته ،؛راستش تا حالا به این مورد فکر نکردم.

زمان غارتگر عجیبی است ، همه چی رو کم کم میبره تا صفر بشه حتی غرور آدمو.نمیدونم غرور و ریاست؟؟؟

اگه باشه که خیلی بده یه استبداد بوجود میاد که باعث ایجاد نارضایتی میشه.و لذت بخش بودن ریاست روازبین میبره زمانی که توامان با غرور همراه باشه.

2-سطح مسابقات و جوایز مسابقات راسخون روبا سطح مسابقات و جوایز مسابقات سایر سایت ها چگونه ارزیابی می کنید؟

بنده دراین مورد نظر خاصی ندارم چون در سایت های دیگه فعالیت چندانی نداشتم و تا بحال موفق نشدم که از سایتی غیر از راسخون جایزه ببرم.ولی فکر میکنم سایتی که وابسته به سازمان اوقاف باشه میتونه جوایزی بهتر در نظر بگیره.بازم بنده در بدنه این سایت راهی نداشتم که ببینم وضعیت چگونه است شاید واقعا دست راسخون بسته است.

3-یک جمله کوتاه بگید

"آشنای آسمان،گمنام زمین"

"به خدا اعتماد کن"

و با عرض معذرت از تمامی دوستان عزیزوراسخونی ها "دنیا س گ کی باشه؟"

باتشکر

همچنین تشکر از جنابعالی

یک شنبه 30 آذر 1393  10:19 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 sungift haj114 moradi92
gharibeh
gharibeh
کاربر طلایی2

نقل قول sungift

سلام

عزاداری قبول

اگه مسئول  راسخون بودید چکار میکردید که مسئول حاظر انجام نداده ؟ 

بنده نیز مانند شما عزیزان علاوه بر مدیر بودن در درجه اول یه کاربر هستم.متاسفانه این سوال قابلیت پاسخ دهی ندارد چون بنده از مسئولین نیستم و از شرایط این موسسه اطلاع کافی و وافی رو ندارم .بنده نیز اول از همه به کابر بودنم میبالم.

راسخون چقدر رضایتتون رو فراهم کرده؟

بنده به شخصه از راسخون رضایت کامل رو دارم.یعنی  رضایت 90 درصد و مطمئن هستم که راسخون در آینده با وجود عزیزانی مانند شما از رونق بیشتری برخوردار خواهد شد.

مدیر بودن چه حسی داره؟

مدیر بودن حس خاصی نداره فقط مسئولیت ادمو بالا میبره.بنده در شغل اصلیم در فیش حقوقیم بندی هست به عنوان فوق العاده مدیریت که این بند بار سنگینی بر دوش من گذاشته.مدیر بودن در واقع خدمت به مردم هست.مدیر بودن یعنی مسئولیت چند نفر باتو بودن یعنی جوابدهی چه در این دنیا و چه اون دنیا،

با تشکر از شما دوست عزیز

یک شنبه 30 آذر 1393  10:26 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 omiddeymi1368 sungift moradi92
gharibeh
gharibeh
کاربر طلایی2

نقل قول mammads2

با عرض سلام و خسته نباشید . عزاداریتون قبول .

1    لطفا به من بگویید که آیا میشود در فروشگاه راسخون به جای پول حسنه ی بیشتری داد یا اصلا پول ندیم یا فقط 2 یا 3 برابر حسنه ی قبلی را بدهیم

عرض سلام و خسته نباشید،این مورد با مسئول محترم فروشگاه بررسی میشه بهتر است از ایشان بپرسید ولی من تا جایی که سراغ دارم توازن بین حسنه و پول وجود داره ولی اگه درخواست کنید درتایپک انتقادات و پیشنهادات فروشگاه احتمال میدم موافقت بشه.

دراین تایپک اگر محصولی رو میخواهید اعلام کنید شاید با حسنه به شما بدهند.مسئول این بخش تصمیم گیری می کند.

انتقادات و پیشنهادات فروشگاه

2 -   می خواستم بگم که چگونه میشود یکی از بهترین کاربران  شد و از چه کارهایی ؟

کاربر برتر شدن در راسخون ابتدا به این تایپک رجوع کنید.

چگونه کاربر برتر شویم

از نظر بنده با فعالیت و مشارکت در طرح های مختلف سایت میتونید کاربر برتر شوید فقط کمی همت میخواد و کمی وقت.

3    - لطفا تعداد برندگان هر مسابقه را زیادتر کنید .

این مورد نیز با بنده نیست.در آینده انشاا... مسابقات تالارهای تحت مدیریت که راه اندازی شد حتما این مورد با اجازه مسئولین افزایش پیدا میکند.

4 - نظرسنجی ها هم بیش تر کنید .

با مسول روابط عمومی و همچنین مدیریت راسخون در میان بگذارید.

یک شنبه 30 آذر 1393  10:39 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 omiddeymi1368 sungift haj114 moradi92 mammads2
moradi92
moradi92
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3481

با سلام؛

من از شما فقط یه سئوال دارم، چرا از دکمه تشکر استفاده نمیکنید؟!!

امیدوارم یه جواب قانع کننده به من بدهید.

موفق باشید.

کاش میشد زمان چند سال، به عقب برگرده!!

اون وقت، حتماً یه راه دیگه رو میرفتم و الان اینجای زندگی نبودم!!

یک شنبه 30 آذر 1393  8:32 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 sungift gharibeh sayyed13737373 ma23hasan
ahmadfarm
ahmadfarm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7792

با سلام

شما شخصيت خودتون رو چطور ارزيابي مي كنيد؟ آيا مثبتيت؟

چقدر مطالعه داريد؟ مجازي يا واقعي؟

آيا در انتخاب موضوعات كمكي ميكنه؟

با تشكر.

تنها امید خلق جهان یابن فاطمه   ای منتهای آرزوی اولیاء بیا

بالا گرفته ایم برایت دو دست را  ای مرد مستجاب قنوت و دعا بیا

برای ظهورش صلوات........ اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

دوشنبه 1 دی 1393  9:58 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 gharibeh moradi92 sayyed13737373
gharibeh
gharibeh
کاربر طلایی2

نقل قول moradi92

با سلام؛

من از شما فقط یه سئوال دارم، چرا از دکمه تشکر استفاده نمیکنید؟

بنده حق رو کاملا به شما میدم و هیچ جواب قانع کننده ای ندارم.اصلا تا حالا به اثرات این گزینه توجه نکرده بودم.چشم انجام میشه. 

امیدوارم یه جواب قانع کننده به من بدهید.

موفق باشید.

دوشنبه 1 دی 1393  10:18 PM
تشکرات از این پست
moradi92 omiddeymi1368 sayyed13737373
gharibeh
gharibeh
کاربر طلایی2

نقل قول ahmadfarm

با سلام

شما شخصيت خودتون رو چطور ارزيابي مي كنيد؟ آيا مثبتيت؟

هرکسی از شخصیت یه برداشتی داره،و ارزیابی شخصیت یه جنبه نسبی داره.من نسبت به اکثر افراد دور و برم کاملا مثبت اندیش،مثبت نگر و خوشبینانه هستم.البته فراموش نشه به نسبت به افراد و اطراف زندگی خودم،شاید زمانی که شرایط عوض بشه بنده و هر کس دیگه ای با شرایط عوض بشه،به هر حال من 24 قانون برای خودم تعریف کردم که به اونا خیلی پایبندم که از گفتن آنها در اینجا به صورت جد معذورم.

چقدر مطالعه داريد؟ مجازي يا واقعي؟

بنده مطالعه واقعی از کتب و مجلات روزانه 30 دقیقه الی 1 ساعت میشه و به صورت مجازی نیز هر روز 30 دقیقه را حداقل دارم.

آيا در انتخاب موضوعات كمكي ميكنه؟

صد در صد مطالعه اگه هدفمند و در راستای ارضای نیازها باشه میتونه کاملا موثر  باشه و کارکردهای موضوعات و مطالب رو کاملا بالا میبره

با تشكر.

دوشنبه 1 دی 1393  10:24 PM
تشکرات از این پست
moradi92 omiddeymi1368 sayyed13737373
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

امتیازات مدیر پاسخگو / میهمان:gharibeh

با عرض سلام و احترام خدمت شما بزرگواران،

از همکاری و پرسش و پاسخ شما مدیر و کاربران بزرگوار بسیار متشکریم.

امیدواریم همیشه در زندگی پیروز و سربلند باشید.

امتیازات واقعی این طرح پیشرفت تالارهای راسخون می باشد که امیدوارم همه ی دوستان از این امتیازات بهره مند شوند.

اما امتیازاتی در حدّ توانمون براتون در نظر گرفتیم که به شرح زیر می باشد:

ردیف

نام کاربری

1

gharibeh

1000

2

namebaran

200

3

haj114

100