0

لطیفه های خنده دار

ali1395
ali1395
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 732

لطیفه های خنده دار

1- گل آقا میره تو صف نونوایی، شاطره میگه: نون تا اینجا بیشتر نمی‌رسه، بقیه برن. گل آقا میگه: ببخشید میشه جمع‌تر وایسین نون به ما هم برسه.

2- به گل آقا میگن: از مسافرت چی آوردی؟ گل آقا میگه: تشریف.

3- گل آقا به رفیقش می گه من یه تمساح پیدا کردم چیکارش کنم؟ میگه ببرش باغ وحش. فردا رفیقش می گه بردیش؟ گل آقا می گه: آره. تازه امشب هم می خوام ببرمش سینما.

4- گل آقا خواب میبینه داره بازی میکنه باباش رو میکُشه میره مرحله بعد. از خواب بلند میشه میبینه باباش جلوش نشسته میگه اه سیو نکردم.

1- گل آقا میره کله پاچه فروشی، یارو بهش میگه: قربون چشم بگذارم؟ گل آقا میگه: نه آقا! حداقل صبر کن من برم قایم شم!

2- گل آقا رفته بود زیارت امام رضا. بعد از زیارت دستش را برای احترام روی سینه اش گذاشت و عقب عقب آمد بیرون. یه دفعه دید که خورده به یه چیزی. نیگاه کرد، دید که یه تابلو است و روش نوشته: تبریز 5 کیلومتر!

3- گل آقا داشته کباب درست می کرده می بینه یه گربه داره نگاه می کنه داد می زنه آی بلال شیر بلاله.

4- یه گل آقا میاد تهران یه دونه پرشیا صفر می بینه میزنه شیشه هاشو خورد می کنه صاحبش می گه چرا این کارو کردی؟ مگه مرض داری؟ گل آقا می گه اه مال تو بود؟ فکر کردم مال شوکته.

5- گل آقا می ره هیئت راش نمی دن خودش می ره هیئت می زنه هیچکس رو راه نمی ده.

6- یک بار یک گل آقا زنگ میزنه تاکسی تلفنی میگه اقا ماشین دارید. مردی که پشت تلفن بوده جواب میده بله. گل آقا میگه خوش به حالتون ما نداریم!

7- گل آقا باباش میمیره میخواسته خاکش کنه جو میگیرتش باراندازش میکنه.

8- گل آقا رو برق 3 فاز می گیره پرت می کنه بلند می شه می گه: اگه مردین یه فاز یه فازبیاین جلو.

9- گل آقا می ره جبهه بعد از 2 روز برمی گرده. میگن چی شد اینقدر زود برگشتی؟ میگه: بابا اونجا به قصد کشت تفنگ بازی می کنن.

1- یه گل آقا می میره. شب اول قبر ۶۲ تا فرشته میان سراغش. ۲ تاشون سوال می کردن... ۶۰ تاشون حالیش می کردن!

2- یه گل آقا تو آینه عکس خودشو می بینه بعد می گه: ا...این چه آشناست ! بعد از یه ساعت فکر کردن داد می زنه: فهمیدم... این همون یکه امروز تو آرایشگاه یک ساعت زل زده بود به من!

3- به گل آقا می گن اگه دنیا رو بهت بدن چی کار می کنی می گه من فعلا می خوام درسمو ادامه بدم !!

4- گل آقا باباش میمیره هفتش خیلی شلوغ می شه واسه چهلم بلیط می فروشه.

5- به گل آقا میگن ترمز ABS چیه؟ میگه تو سرعت های زیاد و سر پیچ ها کار حضرت ابوالفضل رو می کنه!!!

6- گل آقا آشغال میره تو چشماش سره ساعت 9 میشینه دم در .

7- پلیس به گل آقا: اینجا ماهی‌گیری قدغنه!!! گل آقا: ولی اینجا تابلو نزدین!!! پلیس: نزدیم که نزدیم، زود باش از بالای اون آکواریوم بیا پایین!!!!

8- به گل آقا میگن این خیابون کجا میره ؟ میگه من 40 ساله تو این خیابون زندگی میکنم تا حالا ندیدم جایی بره.

9- گل آقا سکه میندازه صندوق صدقات سوارش می شه.

10- گل آقا می ره دزدی تفنگو می ذاره پشت گردن یارو می گه تکون بخوری با لگد می زنم توکمرت.

1- گل آقا میره تو خیابون می بینه نوشته: سیو همان سیب است... میگه: دروغ میگن پدر سگا ! خودم خوردم صابون بود!!!

2- گل آقا پتروس فداکار رو با دهقان فداکار قاطی می کنه می ره انگشت می کنه تو چشم راننده قطار.

3- به گل آقا می گن شما ایمیل دارین؟ می گه نه خیلی ممنون. من تازه غذا خوردم نوشجان!!!

4- گل آقا کدو تنبل میخره میذاردش کلاس تقویتی .

6- گل آقا میره استادیوم، جای اینکه فوتبال نگاه کنه مرتب سمت راست و چپ بالای سرش رو با تعجب نگاه می کرده! بهش میگن: چرا فوتبال نگاه نمیکنی؟ میگه: دنبال کلمه زنده میگردم.

7- گل آقا می خواسته خودکشی کنه می ره تو گلدون می گه به من آب ندین.

8- گل آقا عاشق می شه روی در خونشون تابلو می زنه بزودی در این مکان عروسی برگزار می شود.

9- گل آقا رو برق می گیره مامانش می گه ننه جون ولش نکن همین بود که باباتو کشت.

جمعه 28 آذر 1393  2:06 PM
تشکرات از این پست
ghasem8224
دسترسی سریع به انجمن ها