با سلام خدمت شما
1- آسیب شناسی مسابقات وبلاگ نویسی:
اسیب اول:هر مسابقه یک وبلاگ
اینکه متناسب با موضوع وبلاگ ، وبلاگ جدید ایجاد بشه به نظر من و به دلایل زیر کار درستی نیست:
اول اینکه برای هر فرد که در مسابقات شرکت می کنه بعد از شرکت در چند مسابقه چند وبلاگ ایجاد شده تقریبا متروکه باقی می مونه که مدیریت چند وبلاگ سخت هست.
دوم اینکه همون طور که گفته شد وبلاگ ایجاد شده برای مسابقه چون معمولا در زمان مسابقه فعال هست در زمان بعد از مسابقه تقریبا دیگه فعالیتی نداره که این خوب نیست.
اما اگر فرد مورد نظر یک وبلاگ داشته باشه و در هر مسابقه یه دسته بندی ایجاد کنه به سه دلیل زیر مناسبتر هست:
اول : مدیریت یک وبلاگ راحتتر و آسانتر از چند وبلاگ هست.
دوم : وبلاگ متروکه نخواهیم داشت چون بالاخره یک بخش از وبلاگ در حال فعالیت هست.
سوم : برای فرد شرکت کننده رزومه میشه به این شکل که با نگاه به دسته بندی مطالب وبلاگ میشه فهمید چند مسابقه شرکت داشته
آسیب دوم:مسابقات، داور و انتخاب برنده.
در انتخاب برنده برای مسابقات اگر برای هر زمینه فرد متخصص اون بخش رو به عنوان داور تعیین کنیم(برای بخش عکاسی یک عکاس و برای بخش فیلم یک فیلم ساز و ... داور باشه) به چهار دلیل بهتر هست:
اول: اعتبار مسابقه بالا میره
دوم: اعتبار برنده بالاتر میره
سوم: استعداد افراد شرکت کننده شناسایی میشه
چهارم: ارتقا سطح علمی شرکت کنندگان (داور مربوطه دلیل انتخاب عکس، فیلم یا مقاله رو می گه و دیگران با مد نظر قرار دادن اون مورد در مسابقات بعدی دست کم یه پله سطح عملی اونا بالاتر رفته)
2-تجارب کسب شده شما از مسابقات وبلاگ نویسی؟
اول بعد از ارسال مطلب حتما وبلاگ خودتون رو بررسی کنید تا ببینید مطلب چه جوری ارسال شده .
دوم قسمت نظرات و پیوند های سایت رو حتما چند وقت یک بار بررسی کنید تا ببینید درست کار می کنه یا خیر. الان پیوندهای وبلاگ من چند وقته مشکل داره عمدا درستش نکرم ببینم کسی پیدا می شه اطلاع رسانی کنه
سوم اگر حین گشت زنی در کوچه پس کوچه های وبلاگ راسخون !! دیدید وبلاگی دارای اشکال هست یه خورد زمان بخشش کنید و اطلاع رسانی کنید.
3-شما چه نکات فنی ومحتوایی را در وبلاگتان رعایت کردید؟
در بحث محتوا بنده سعی کردم مطالب را به سه دسته کم یاب در اینترنت، تولیدی و کپی تقسیم کنم. بیشتر سعی کردم مطاب تولیدی مانند عکس بزنم.
در مورد فنی هم برخی از تصاویر رو تکنیک css sprite کار کردم البته برای بعضی از تصاویر نشد که فکر می کنم به این خاطر هست که قلق داره این تکنیم و من اونو بلد نیستم