0

ويسي: نمي‌خواهيم قرباني شرايط بد پرسپوليس شويم

hasan119
hasan119
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3549

ويسي: نمي‌خواهيم قرباني شرايط بد پرسپوليس شويم

عبدالله ويسي در مورد ديدار فردا با پرسپوليس عنوان کرد: بازي خيلي سختي داريم به ويژه‌ اينکه پرسپوليس، بدترين شرايط تاريخي خود را سپري مي‌کند. اين تيم براي اينکه از اين وضعيت بد نجات پيدا کند نياز به يک قرباني دارد و ما نمي‌خواهيم قرباني اين شرايط بد پرسپوليس باشيم.
وي با اشاره به هراسش از ديدار با پرسپوليس گفت: اميدوارم اشتباه داوري در اين مسابقه تاثيرگذار نباشد زيرا از اين موضوع مي‌ترسم. با توجه به اعتراض‌هاي فراوان پرسپوليسي‌ها به داوري در سه ديدار اخير خود وضعيت داوري در اين مسابقه مي‌تواند به ضرر ما باشد. البته صبا نيز در سه بازي اخيرش از اشتباه‌هاي داوري لطمه ديده که آخرين موردش در ديدار با ملوان بود که گل صحيح ما مردود اعلام شد. اميدوارم در اين مسابقه داور خوب و منصفانه و عادلانه قضاوت کند و نتيجه مسابقه را نحوه بازي دو تيم تعيين کند و هر تيمي که از موقعيت‌ها بهتر استفاده کرد برنده شود.

سرمربي صبا در مورد پتانسيل تيمش تاکيد کرد: بازيکنان ما فوق العاده تاکتيک پذير هستند و به دليل همين ويژ‌گي در هر چهار مسابقه‌اي که من سرمربي صبا بوده‌ام نيمه مربيان را از حريفان برده‌ايم و مربيان حريف نيز به بازي خوب تيم صبا در نيمه دوم اعتراف کرده‌اند. اميدوارم نيمه مربيان را از علي دايي هم ببرم. بازيکنان صبا به خوبي توصيه‌هاي من را در نيمه دوم اجرا مي‌کنند.
وي ادامه داد: من با علي دايي در تيم ملي همبازي بوده‌ام و او را خيلي هم دوست دارم. پسرم هم به علي دايي علاقه فراواني دارد و پوستر او را در اتاقش نصب کرده و نمي‌داند روز يکشنبه طرفدار من باشد يا علي دايي. البته او پرسپوليسي نيست بلکه شخصيت دايي را دوست دارد. من هم براي دايي احترام زيادي قايل هستم اما فوتبال، بازي برد و باخت است و مي‌خواهيم تيم خطرناکي براي پرسپوليس باشيم.
دستيار سابق رسول کربکندي در مورد اينکه براي اين ديدار از سرمربي سابقش مشاوره خواهد گرفت يا نه گفت: من در تمام مراحل زندگي‌ام از کربکندي مشورت مي‌گيرم. حتي براي اينکه پول خرج کنم نيز با ايشان مشورت مي‌کنم و ايشان مي‌گويد تو ولخرجي و پول‌هاي من را دست خودش نگه داشته است.

شنبه 27 آذر 1389  11:44 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها