مهر تایید بیل گیتس بر ویندوز 8
این روزها میلیون ها کاربر منتظر انتشار نسخه نهایی جدید مایکروسافت ، ویندوز 8 ، می باشند. البته اکثر این کاربران هم اکنون از نسخه های آزمایشی این ویندوز استفاده می کنند. باید دید این نسخه جدید از ویندوز به چه موفقیتهایی دست میابد.
بروزرسانی برنامههای داخلی ویندوز 8 پیش از معرفی رسمی سیستم عامل جدید مایکروسافت، ارائه خواهند شد. برنامه Mail از IMAP و نمایش مکالمهای پشتیبانی خواهد کرد و امکان جستجو نیز بهبود خواهد یافت. سایر برنامهها نیز بستههای بروزرسانی مهمی را دریافت خواهند کرد.
مایکروسافت در نظر دارد تا برنامههای داخلی ویندوز 8 را طی هفتههای آتی، قبل از معرفی رسمی ویندوز 8 در 26 اکتبر (5 آبان) بروزرسانی کند. این غول نرمافزاری در بلاگ رسمی خود به تشریح جزئیات بهبود اپلیکیشنهای ویندوز 8 پرداخته است.
برنامه Mail از IMAP و نمایش مکالمهای پشتیبانی خواهد کرد، امکان جستجو بهبود خواهد یافت و میتوانید در داخل اپلیکیشن Messaging به جستجوی مخاطبین بپردازید. این بروزرسانیها مواردی هستند که کاربران آزمایشی ویندوز 8 درخواست کرده بودند.
برنامه Photos ویندوز 8 گزینههای Crop و Rotate و انتخابهای جدید برای نمایش اسلایدی را دریافت خواهد کرد. مایکروسافت همچنین برنامه نقشه خود را نیز بهروز خواهد کرد و امکان دسترسی به Bird's eye view نقشه بینگ و بیش از 3000 نقشه داخلی ساختمانهای مشهور را فراهم خواهد کرد. SkyDrive ،Bing ،Finance ،News ،Sports ،Travel ،Weather ،Video ،Music و Games نیز قبل از 5 آبان بهروز خواهند شد.
بروزرسانی اپهای Music و Video شامل پشتیبانی کامل از Xbox Music خواهد بود که آن نیز در روز 5 آبان ارائه خواهد شد. این مجموعه بروزرسانی برنامههای ویندوز 8 کاربران کنونی این سیستم عامل را خشنود خواهد ساخت و پیش از آن که خیل عظیمی از کاربران جدید به استفاده از نسخه نهایی این سیستم عامل بپردازند، ارائه خواهند شد. مایکروسافت اعلام کرده که اپلیکیشن Bing اولین برنامهای است که بهروز خواهد شد (بسته بروزرسانی این برنامه امروز، 5 اکتبر ارائه میگردد)، و مابقی بروزرسانیها طی هفتههای آینده در دسترس خواهند بود.
بیل گیتس معروفترین چهره شرکت مایکروسافت، سیستم عامل جدید مایکروسافت یعنی ویندوز 8 را تایید نمود. او و همسرش ملیندا که به تازگی در مصاحبهای با خبرگزاری آسوشیتدپرس در رابطه با ریشهکنی بیماری فلج اطفال شرکت کرده بودند، پیرامون سیستم عامل جدید مایکروسافت به ابراز نظر پرداختند.
گیتس در مصاحبه خود اذعان کرد که مدتی است از این سیستم عامل استفاده مینماید و ویندوز تازه توانسته نظر مثبت وی را جلب نماید. او همچنین اعلام کرد که عرضه ویندوز 8 اتفاق مبارکی است، چرا که موجب همگرایی بیش از پیش مایکروسافت با شرکای تولید کننده سختافزاری شده و این شرکتها میکوشند تا از مزیتهای سیستم عامل جدید کمال بهره را ببرند.
مایکروسافت در نظر دارد تا برنامههای داخلی ویندوز 8را طی هفتههای آتی، قبل از معرفی رسمی ویندوز 8 در 26 اکتبر (5 آبان) بروزرسانی کند. این غول نرمافزاری در بلاگ رسمی خود به تشریح جزئیات بهبود اپلیکیشنهای ویندوز 8 پرداخته است
کمتر از یک ماه تا عرضه نهایی ویندوز 8، که به اعتقاد بسیاری از مهمترین رویدادها در تاریخ این کمپانی به حساب میآید، زمان باقی مانده است. محصولی که میتواند آغازگر دوران جدیدی در مایکروسافت باشد. بسیاری از کارشناسان معتقدند که ویندوز 8 میتواند نقشی کلیدی را در تعیین آینده رایانههای شخصی بازی کند و نشان خواهد داد که آیا میتوان با توجه به توسعه روزافزون تبلتها و گوشیهای هوشمند جایی برای رایانه به این سبک و سیاق باقی گذاشت یا خیر.
البته، مایکروسافتیها با آماده سازی نسخههایی از سیستم عامل خود برای تبلتها و گوشیهای هوشمند (که قرار است آنها هم در 5 آبان عرضه شوند) خود را برای این رکود احتمالی در بازار رایانههای رومیزی آماده کردهاند. آنها به درستی میدانند که امید چندانی به پیسیها نیست! در برهه زمانی حال حاضر، ویندوز و ویندوز لایو توانستهاند 27 درصد از درآمدهای کمپانی را در سال مالی گذشته کسب کنند. اما همانطور که ارقام و اعداد صادقانه میگویند، این حال و روز، همان آرمان ایدهآلی نیست که یاران بیل گیتس برای بازار سیستم عاملها در ذهن داشتند.
به همین خاطر است که شرکت مایکروسافت بخشهای دیگری را نیز به مجموعه خویش افزوده است و پا را از بازار نرمافزار بیرون گذارده است. به خصوص آنکه بازار بازیهای رایانهای توانسته بار زیادی را از گرده سایر بخشها بر دوش بگیرد، و هماکنون کنسول بازی Xbox 360 در این عرصه راهبری بازار را بر عهده دارد و توانسته نه تنها دستگاهی برای بازی باشد، بلکه سرگرمیهای دیگری چون موسیقی و فیلم را به نمایش بگذارد و همچون یک قطب چندرسانهای در خانهی کاربران بدرخشد.
از سوی دیگر مایکروسافت موفق شده با ارائه خدمات رایانهای به شرکتها و مۆسسات مالی و تجاری سود سرشاری را نصیب خود و سهامداران خوشفکر خویش نماید. به هر حال نمیتوان منکر این حقیقت شد که آنها در این چند ماه اخیر فشار مضاعفی را تحمل کردهاند تا بتوانند از عهده گام بزرگ آتی خویش به خوبی برآیند.
نظر شما در این رابطه چیست، آیا ویندوز 8 میتواند ادامه دهنده موفقیتهای چشمگیر این کمپانی بزرگ در صنعت فناوری اطلاعات باشد؟