زیر ساخت
بررسی معماری نگارش سازمانی جاوا، نگارش 1.4
اجزای نگارش سازمانی جاوا، نیازمند محیط زمان اجرای مخصوصی هستند. این محیط با نام نگارش سازمانی کاگزار کاربردی شناخته می شود. این کارگزار، ویژگیهای زیر را فراهم می آورد:
- امنیت (حفاظت)
- مدیریت تراکنش
- نامگذاری و خدمات دایرکتوری
- برقرار ارتباط بین اجزا نگارش سازمانی
- ماندگاری طولانی مدت برای ذخیره داده
- مدیریت اجزا در تمام زمان حیات برنامه
- پشتیبانی از نصب (استقرار)
به علاوه اینها، محفظه بندی کاگزار، برای دسترسی به منابع زیرین در سیستم عامل( شبکه، سامانه ی فایل و ...) از دیگر این ویژگی هاست.
یک کارگزار جاوا، از این نوع به چندین سیستم منطقی تقسیم می شود. به آنها ظروف گفته می شود. نگارش کنونی به این ظروف نیازمند است:
- یک ظرف ای جی بی به عنوان محیط اجرایی برای جاوابین سازمانی
- یک ظرف وب به عنوان محیط اجرایی برای سرولت، صفحات کارگزار جاوا(جی اس پی)
- یک ظرف جی سی ای به عنوان محیطی برای جی سی ای (معماری متصل کننده جاوا). اگرچه این یکی به صورت صریح تعریف نشده، ولی در واقع ،هر فروشنده ی کارگزار، آن را پیاده سازی می نماید. محدودیتهای موجود در ظرف ای جی بی و ظرف وب، تاثیری در جی سی ای ندارند. برای مثال،شروع به کار یک نخ یا خواند و نوشتن در پرونده ها.
- فراهم کننده جی ام اس، به عنوان مدیریت صفوف پیام ها.
پیاده سازیهای متنوعی برای جاوا وجود دارد. بعضی از این نگارش ها اختصاصی هستند و تعدادی دیگر به مانند مثل جی باس به صورت متن باز منتشر شده است. پیاده سازی مرجع و اصلی توسط شرکت سان میکروسیستم طراحی و اجرا شده است. به این نکته باید توجه شود که تمام این پیاده سازی ها، لزوما همه ویژگیها نگارش سازمانی را دارا نیستند. اگرچه شرکت سان ، برای هر نسخه منتشره، فهرستی از کارگزاران معتبر را متشر می نماید.[۱] مدیریت سامانهپایگاهداده یکی دیگر از زیرساختهایی است که برای ذخبره سازی دادهها بکار می رود. که گاه سامانه رابطهای است و گاه پایگاهدادهی شیءگرا. یکپارچهسازی پایگاهداده معمولاً بر روی یک جیدیبیسی درایور صورت می پذیرد.
بخش مشتری به برنامه کاربردی نگارش سازمانی، دسترسی دارد. این دسترسی اغلب با استفاده از یک مرورگر، است. اگرچه می توان از طریق یک برنامه مشتری منتشر شده (برنامه کاربردی جاوا، کوربا، یا مشتریهای خدمات وب) نیز صورت پذیرد.