0

سکوی جاوا، نسخه سازمانی

 
golami1223
golami1223
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : آبان 1389 
تعداد پست ها : 683
محل سکونت : بوشهر

سکوی جاوا، نسخه سازمانی

سکوی جاوا، نسخه سازمانی

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
(تغییر مسیر از جاوا نسخه سازمانی)
پرش به: ناوبری, جستجو

سکوی جاوا نگارش سازمانی،به انگلیسی:Java Platform, Enterprise Edition، که به صورت اختصاری J2EE نیز برای نامگذاری استفاده می شود، سکویی پر استفاده برای برنامه نویسی کارگزاران در زبان برنامه نویسی جاواست. نکارش سازمانی از نگارش سکوی استاندارد جاوا متمایز است، چراکه این زبان با اضافه نمودن کتابخانه هایی را برای ساده سازی پیاده سازی نرم‌افزارهای کاربردی به صورت چند لایه طراحی شده است.

شنبه 27 آذر 1389  7:40 AM
تشکرات از این پست
golami1223
golami1223
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : آبان 1389 
تعداد پست ها : 683
محل سکونت : بوشهر

زیر ساخت

زیر ساخت

بررسی معماری نگارش سازمانی جاوا، نگارش 1.4

اجزای نگارش سازمانی جاوا، نیازمند محیط زمان اجرای مخصوصی هستند. این محیط با نام نگارش سازمانی کاگزار کاربردی شناخته می شود. این کارگزار، ویژگی‌های زیر را فراهم می آورد:

  • امنیت (حفاظت)
  • مدیریت تراکنش
  • نامگذاری و خدمات دایرکتوری
  • برقرار ارتباط بین اجزا نگارش سازمانی
  • ماندگاری طولانی مدت برای ذخیره داده
  • مدیریت اجزا در تمام زمان حیات برنامه
  • پشتیبانی از نصب (استقرار)

به علاوه اینها، محفظه بندی کاگزار، برای دسترسی به منابع زیرین در سیستم عامل( شبکه، سامانه ی فایل و ...) از دیگر این ویژگی هاست.
یک کارگزار جاوا، از این نوع به چندین سیستم منطقی تقسیم می شود. به آنها ظروف گفته می شود. نگارش کنونی به این ظروف نیازمند است:

  • یک ظرف ای جی بی به عنوان محیط اجرایی برای جاوابین سازمانی
  • یک ظرف وب به عنوان محیط اجرایی برای سرولت، صفحات کارگزار جاوا(جی اس پی)
  • یک ظرف جی سی ای به عنوان محیطی برای جی سی ای (معماری متصل کننده جاوا). اگرچه این یکی به صورت صریح تعریف نشده، ولی در واقع ،هر فروشنده ی کارگزار، آن را پیاده سازی می نماید. محدودیت‌های موجود در ظرف ای جی بی و ظرف وب، تاثیری در جی سی ای ندارند. برای مثال،شروع به کار یک نخ یا خواند و نوشتن در پرونده ها.
  • فراهم کننده جی ام اس، به عنوان مدیریت صفوف پیام ها.

پیاده سازی‌های متنوعی برای جاوا وجود دارد. بعضی از این نگارش ها اختصاصی هستند و تعدادی دیگر به مانند مثل جی باس به صورت متن باز منتشر شده است. پیاده سازی مرجع و اصلی توسط شرکت سان میکروسیستم طراحی و اجرا شده است. به این نکته باید توجه شود که تمام این پیاده سازی ها، لزوما همه ویژگی‌ها نگارش سازمانی را دارا نیستند. اگرچه شرکت سان ، برای هر نسخه منتشره، فهرستی از کارگزاران معتبر را متشر می نماید.[۱] مدیریت‌ سامانه‌پایگاه‌داده یکی دیگر از زیرساختهایی است که برای ذخبره سازی داده‌ها بکار می رود. که گاه سامانه رابطه‌ای است و گاه پایگاه‌داده‌ی شی‌ءگرا. یکپارچه‌سازی پایگاه‌داده معمولاً بر روی یک جی‌دی‌بی‌سی درایور صورت می پذیرد.
بخش مشتری به برنامه کاربردی نگارش سازمانی، دسترسی دارد. این دسترسی اغلب با استفاده از یک مرورگر، است. اگرچه می توان از طریق یک برنامه مشتری منتشر شده (برنامه کاربردی جاوا، کوربا، یا مشتری‌های خدمات وب) نیز صورت پذیرد.

شنبه 27 آذر 1389  7:41 AM
تشکرات از این پست
golami1223
golami1223
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : آبان 1389 
تعداد پست ها : 683
محل سکونت : بوشهر

کارسازهای تجاری

کارسازهای تجاری

  • بی‌ایی‌ای وب‌لاجیک (نگارش ۵ سازمانی جاوا)
  • کارساز برنامه اوراکل (نگارش ۵ سازمانی جاوا)
  • کارساز برنامه اوریون
  • کارساز برنامه نتوِیر سپ (نگارش ۵ سازمانی جاوا)
  • کارساز کاربردی وب‌سایفر ای‌بی‌ام (دبیلوای‌اس) (نگارش ۵ سازمانی جاوا)
کارساز نگارش سازمانی جاوا تعداد کابران
وب‌سایفر ای‌بی‌ام ۷۵.۰۰۰
کارساز برنامه اوراکل ۳۲.۰۰۰
بی‌ایی‌ای وب‌لاجیک ۱۵.۰۰۰
کارساز برنامه نتوِیر سپ ۱۲.۰۰۰
کارساز سامانه جاوا سان‌میکروسیستم ۳.۰۰۰
کارساز کاربردی جی‌باس ۱.۰۰۰
شنبه 27 آذر 1389  7:43 AM
تشکرات از این پست
golami1223
golami1223
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : آبان 1389 
تعداد پست ها : 683
محل سکونت : بوشهر

محیط اجرایی

محیط اجرایی

برنامه‌ایی که می‌خواهند بر روی جی‌وی‌ام٬ اجرا شوند٬ باید در قالبی استاندارد و کد دودویی(باینری )قابل حمل ترجمه شده‌باشند که به شکل نقطه‌کلاس (class.) است. یک برنامه ممکن است شامل تعداد زیادی کلاس در قالب فایل‌های مختلف باشد. برای توزیع ساده‌ترِ برنامه‌های با اندازه‌ی بزرگ٬ معمولاً این برنامه‌ها را در فایل‌هایی با قالب .jar٬ (که کوته‌نوشت Java archive) ذخیره می‌گردد.
محیط اجرایی جی‌وی‌ام ٬ فایل‌هایی با قالب .class یا .jar اجرا می‌نماید. این کار با استفاده از شبیه‌سازی مجموعه دستورات جی‌وی‌ام و با از تفسیر نمودن آن صورت می‌پذیرد. همچنین اجرای برنامه می‌تواند از طریق ترجمه همزمانِ هات‌اسپاتِ جاوا صورت پذیرد. ترجمه همزمانِ٬که در واقع تفسیر نیست٬ برای دستیابی به سرعت‌های بالاتر در نسخه‌های امروزی جی‌وی‌ام استفاده می‌گردد. البته برای آن دسته از توسعه‌گران٬ که برای سامانه‌های خاص٬ نیاز به کد بومی دارند٬ ترجمه‌ی زودهنگام نیز برای جی‌وی‌ام وجود دارد.
ماندد بسیاری از ماشین‌های مجازی٬ ماشین مجازی جاوا٬ دارای ساختاری مبتنی بر پشته که مبتنی بر ریزپردازنده/ریزکنترلگر اجرا کننده‌ی آن است .
وظیفه‌ی جی‌وی‌ام به عنوان شیءای از محیط اجرای جاوا٬ اجرای برنامه‌های جاوا است. بعد از اتمام اجرای برنامه‌ی جاوا٬ این شیء به وسیله‌ی زباله روب٬ پالایش می‌شود. ترجمه‌ی همزمان٬ به عنوان بخش از ماشین مجازی جاوا به منظور افزایش سرعت اجراست. این روش ترجمه٬ با ترجمه‌ی همزمان بخش‌هایی که عملکرد یکسانی را دارند و کاهش زمان لازم برای ترجمه٬ این افزایش سرعت را به ارمغان می‌آورد.

شنبه 27 آذر 1389  7:44 AM
تشکرات از این پست
golami1223
golami1223
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : آبان 1389 
تعداد پست ها : 683
محل سکونت : بوشهر

مباحث مهم تکنیکی

مباحث مهم تکنیکی

نمایه مشترک. جاوا اف ایکس بر اساس مفهوم "نمایه مشترک" برای توسعه در تمام دستگاه‌های پشتیبانی کننده جاوااف ایکس در نظر گرفته شده است. این رویکرد، این امکان را فراهم میآورد تا توسعه دهندگان، در هنگام ساختن برنامه برای اهداف رایانه رومیزی و موبایل از یک برنامه یکسان استفاده نمایند و بسیاری از بخش‌های گرافیکی، و محتوایی را بین موبایل و رابانه‌های رومیز به اشتراک گذارد. البته برای اسفاده کامل از توانایی‌های دسکتاپ و موبایل ، از نگارش 1.2 آن،از رابط برنامه‌نویسی نرم‌افزار خاص منظوره برای هر یک از این دو دو خانواده در تظر گرفته شد.

کشیدن برای نصب. از دید کاربر نهایی، منظور از کشیدن برای نصب، هنگامی که کاربر (مثلا برنامه ای را در صفحه وب) مشاهده می نماید، می تواند آن را بکشد و در صفحه رایانه ی خود رها نماید و آن ابزار ویدجت در رایانه قرار گرفته و نصب می شود،بدون آنکه در خود برنامه خللی وارد گردد. حتی بعد از بستن مرورگر وب، به کارش ادامه می دهد. این برنامه حتی قادر به اجاره دوباره با سافاده از دابل کلیک بر روی آن است. سان به نحوی بسیار گسترده بر روی این امکان مانور داده و اعلام کرده کرد که این تکنیک، یک مدل جدید و گسترده را بر روی توسعه دهندگان برای دوری از مرورگرهای وب باز می نماید.

شنبه 27 آذر 1389  7:46 AM
تشکرات از این پست
golami1223
golami1223
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : آبان 1389 
تعداد پست ها : 683
محل سکونت : بوشهر

جاوا اف ایکس 1.2

جاوا اف ایکس 1.2

این نگارش در کنفرانس جاوا وان، در 2 ژوئن سال 2009، معرفی شد.[۲] این نگارش با ویژگی‌های زیر ارایه گردید:

  • پشتیبانی اولیه از لینوکس و سولاریس،
  • کنترل و طرح بندی توکار،
  • پوسته کنترل‌های سی اس اس،
  • ابزار توکار برای رسم نمودار
  • مدیریت ورودی خروجی
  • افزایش سرعت
شنبه 27 آذر 1389  7:47 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها