0

ماهی خمیری، نوعی متفاوت از ماهی

 
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1392 
تعداد پست ها : 4155
محل سکونت : تهران

ماهی خمیری، نوعی متفاوت از ماهی

مواد لازم:

مناسب برای 5 نفر
 

  • ماهی بدون تیغ : 500 گرم
  • ادویه ماهی : یک قاشق مربا‌خوری
  • آب پیاز : 3 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل : به میزان لازم
  • رزماری : یک شاخه

ماهی خمیری

مواد لازم برای خمیر



  • آرد : 250 گرم
  • کره نرم شده : 125 گرم
  • شیر : به مقدار لازم
  • پودر نمک و فلفل : به میزان لازم
  • ادویه ماهی : یک قاشق مرباخوری
  • آبلیمو تازه : 2 قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر : یک قاشق مرباخوری


دستور پخت:

1. ماهی را فیله کنید و آن را به قطعاتی بزرگ‌تر از جوجه کبابی برش دهید.

2. ماهی را در ادویه، آب پیاز، نمک و فلفل مزه دار کنید، تکه‌های رزماری را هم اضافه کنید و در ظرف را ببندید و به مدت یک تا 2 ساعت زمان دهید تا مزه دار شود، سپس آن را از آب پیاز خارج کرده و با یک دستمال خشک کنید. آرد را داخل ظرف بریزید وسط آن را گود کنید کره نرم شده را اضافه کنید و با انگشتان ورز دهید تا شبیه پودر سوخاری شود. نمک، فلفل و در صورت دلخواه ادویه ماهی، آبلیمو و تخم مرغ زرده شده را اضافه کنید.

3. مواد را خوب ورز دهید خمیر باید نرم باشد، اگر سفت بود به آن کمی شیر اضافه کنید خمیر را در جای گرم به مدت نیم ساعت استراحت دهید.

4. خمیر را باز کنید و به دلخواه قالب بزنید یک تکه ماهی مزه دار شده را در وسط خمیر قرار دهید و آن را ببندید و در فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد در طبقه وسط به مدت 40 دقیقه قراردهید.

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

یک شنبه 23 آذر 1393  11:40 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها