مواد لازم:
مناسب برای 6 تا 8 نفر
-
هویج : 2 عدد متوسط
-
جو پرک : یک لیوان
-
پیاز : یک عدد
-
مرغ : یک تکه سینه
-
آرد : 2 قاشق غذاخوری
-
کره : 2 قاشق غذاخوری
-
شیر : یک لیوان
-
نمک و فلفل : مقدار لازم
دستور پخت:
1- ابتدا سینه مرغ را به همراه پیاز، نمک، فلفل و 4 لیوان آب بپزید.
2- بعداز پخته شدن، مرغ و پیاز را خارج کنید. جو و هویج رنده شده را به آب مرغ اضافه کنید. بعد از جوش آمدن مجدد، حرارت را کم کنید.
3- سینه مرغ پخته شده را ریش ریش و به جوهای در حال پخت اضافه کنید. در این مرحله سوپ به چک مداوم و هم زدن گه گاهی شما احتیاج دارد.
4- برای تهیه سس، ابتدا کره را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شود.
5- پس از آب شدن کره، کم کم آرد را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.
6- شیر را اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا مخلوط غلیظ و یکدست شود.
7- پس از آماده شدن سس، آن را به سوپ اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا جا بیفتد.
نکته 1 : سوپ جویی که به این روش آماده می شود، سیرکننده است و پیشنهاد می کنیم در کاسه های کوچک برای مهمانان خود سرو کنید.
نکته 2 : خوردن این سوپ به دلیل داشتن مواد سرخ شده برای افراد مریض توصیه نمی شود.