1-لطفا خودتان را معرفی کنید؟
با سلام و تشکر از همراهان راسخونی عزیز که در طول این هفته وقتشان را به من داده اند و پوزش از اینکه مزاحموقت ارزشمندشما خواهم شد
بنده اصغر عراقی، 33 سال سن دارم، لیسانس مدیریت دولتی ، کارمند یکی از ادارات دولتی ( لطفا نپرسید کجا چون کاری از دست من برای کمک کردن بر نمی آید و یک آبدارجی ساده هستم ) ، اهل شهرستان مراغه و در حال حاضر ساکن تبریز، دو تا پسر شلوغ به نامهای طاها و محمد صدرا دارم ................ از خرداد ماه 93 فعالیت خودم را به طور رسمی در راسخون شروع کرده ام و سه سال هست که به طور رسمی در فضای مجازی کار می کنم و در دفتر مدافعان سایبری خودم را به عنوان سرباز کوچک جنگ نرم آقا ثبت نام کرده ام
2-مدیریت کدام تالارها را برعهده گرفته اید و از چه زمانی این تالارها تحت مدیریت شماست؟
توفیق شد از اول ماه محرم 93 مدیریت تالار باصفا و حسینی امام حسین (ع) را به عهده بگیرم البته حکمت این کار را نمی دانم ولی سعادتی برای من نصیب شده که بصورت مجازی خادم افتخاری حرم شش گوشه و باب الحوایج شوم علاوه براین با برادر بزرگوار محمد قاسمی در طراحی و اجرای چند مسابقه ( نقاشی با جدول اعداد و دنباله اعداد و آن چیست که چیستان است و چند موردی که طرح اولیه اش را آماده کرده ایم) همکاری دارم و نیز در تالارهای مختلف از جمله مداحی و دفاع مقدس تاپیک ارسال می کنم
3-مختصری از عملکرد دوران مدیریتتان توضیح دهید؟
در طول این مدت که شروع کار با ماه محرم شد هفت طرح مشارکتی و امتیازی اجراشد و نتایج آنها تقدیم کاربران گردید و 2 طرح برای اربعین داشتیم که نتایج آنها ان شاالله اعلام خواهد شد و چند نمونه تاپیک مشارکتی مقطعی ایجاد کردیم
یک تاپیک دایمی بنام " هرکی دوست داره بره زیارت کربلا ثبت نام کند " ایجاد شد که از همین جا درخواست دارم کاربران محترم عنایت داشته باشند و همراهی کنند که خدا بخواهد برکت این تاپیک را به چشم ببینیم
4-چه برنامه هایی برای آینده تالارتان در نظر دارید که باعث بهبود تالار و جذب کاربر شود؟
برای آینده اگر عمری بود و سعادت داشتیم :
- سازماندهی داخلی تالار
ایجاد تاپیک مباحث آماری
ایجاد تاپیک راهنمای سرفصل مطالب ارسالی کاربران
ایجاد تاپیک ویژه حاوی تاپیکهای که بازدید زیاد دارند و تاپیکهای مهم و مشارکتی و...
معرفی کاربران برتر هر ماه و کاربران جدید الورود به تالار
ایجاد تاپیک صندوق انتقادات و پشنهادات و استفاده از نظرات کاربران
- طرحهای مقطعی و مشارکتی
ایجاد تاپیک مشارکتی برای دهه فجر
ایجاد تاپیک مشارکتی برای مناسبتهای مربوط به شهدای کربلا
ایجاد تاپیک مشارکتی در دهه فاطمیه
ایجاد تاپیک مشارکتی برای شعبان
- طرحه های دایمی و فعال در طول سال:
ایجاد تاپیک عبرتهای عاشورا از دین رهبری
ایجاد تاپیک یاوران حسینی در کربلا
ایجاد تاپیک آسیب شناسی عزاداری
ایجاد جواب به شبهات محرم
راهنمایی کاربران در ایجاد تاپیکهای که تمام ابعاد زندگانی سالار شهیدان را در بر گیرد
- طرح ویژه معرفی مراسمات و سنتهای عزاداری هر شهرستان در صورت همکاری کاربران
5-به عملکرد دوران مدیریتتان از 100 چند می دهید؟
در مقابل عظمت ارباب دلها فعلا شرمنده هستم
6-به برنامه های آیندتان از 100 چند می دهید؟
حضور و همراهی دوستان و کاربران مشخص می کند و ان شالله خود آقا عنایت داشته باشد
حسینَ نوکر اولماخ همت ایستَر
ابوالفضلی چاغیرماق غیرت ایستر