بنام خالق هستی بخش
مبحث هفتاد و هشتم طرح صالحین: «نقش ما در پیشرفت و آبادانیِ ایران اسلامی»
من یک روز در مجموعهی جوانها و اهل دانشگاه گفتم، من توقّعم زیاد نیست؛ من این را از شما جامعهی علمی کشور توقّع میکنم که شما پنجاه سال دیگر-پنجاه سال، نیم قرن است- در رتبهی بالای علمی دنیا قرار داشته باشید؛ این توقّع زیادی است از یک ملّتِ با استعداد؟ امّا اگر بخواهیم این اتفاق بیفتد، از الآن باید سخت کار کنیم. شرطش تنبلی نکردن است؛ غفلت نکردن است؛ خِسّت نورزیدن است؛ از ورود در این راه وحشت نکردن است و میدان دادن و پرورش نخبگان علمی است. در بعضی از بخشها ما با دنیا فاصلهمان زیاد نیست؛ در آن بخشها -مثل همین بخشهایی که اسم آوردم، خوشبختانه فاصلهمان با پیشرفتهای دنیا و آن نوکهای حرکت زیاد نیست- میتوانیم تلاشمان را مضاعف کنیم؛ این هم یک کار است.
(بخشی از بیانات مقام معظّم رهبری در دیدار با مسئولان و کارگزاران نظام جمهوری اسلامی،1385/03/29)
یکی از مشکلات عدیدهای که امروزه در جامعه با آن مواجه هستیم، این است که بعضی از ما عادت کردهایم که مسئولین برای کاری پیشقدم شوند و سپس ما به عنوان افراد جامعه از آنان پیروی کنیم. از این رو در این مبحث بر آن شدیم تا نقش خودمان را به عنوان افراد جامعه در آبادانی بخشهای مختلف ایران اسلامی بررسی نماییم.
لذا از شما عزیزان خواستاریم، مطالب و نظرات شخصی خود را در اینجا به اختصار مطرح کرده و همچنین با پاسخگویی به سؤالات زیر، ما را در رسیدن به یک اجماع کلّی در خصوص موضوع موردنظر یاری نمایید.
1. تعریف خود را از آبادانی ایران اسلامی بیان کنید.
2. نقش هر یک از افراد جامعه در کسوتهای مختلف، در آبادانی و پیشرفت جامعه چیست؟
3. تا چه اندازه میتوان حتی بدون همکاری مسئولینِ اجرایی در بخشهای مختلف، خودمان به آبادگری کشور بپردازیم؟
4. نقش قشر جوان در آبادانی امروز و فردای کشور چقدر است و با چه دیدگاهی موفقیت در این حوزه بیشتر است؟
5. چگونگی اجرایی کردن منویات مقام معظم رهبری در مورد پیشرفت و آبادانی کشور را بیان کنید.
تذکّرات:
1- بهتر است با توجّه به موضوع مورد نظر، از نظرات شخصی و مطالب دستنویس شما هم بهره ببریم که در این صورت، مطابق با قوانین تالار صالحین، امتیاز ویژهای نیز در بردارد.
2- مطالب ارسالي مختصر و مفيد و غیر تکراری باشند.
3- از فونتهاي زيبا با سايز و رنگ مناسب استفاده شود.
4- از گذاشتن هر گونه مطلب طولاني خودداري نماييد.
5- تصاوير خود را ابتدا از لحاظ سايز بررسي کرده و سپس ارسال کنيد.
*در غیر این صورت، پستهای نامناسب حذف خواهند شد.*
از همراهی و همکاری شما عزیزان سپاسگزاریم.