0

دومین نشست تخصصی وبلاگ نویسان با موضوع تجارب شما در ترجمه قالب

hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

دومین نشست تخصصی وبلاگ نویسان با موضوع تجارب شما در ترجمه قالب

دومین نشست تخصصی وبلاگ نویسان با موضوع "تجارب شما در ترجمه قالب "

با سلام خدمت شما وبلاگ نویسان

شاید همه ما نیاز به یک ترجمه قالب برای ادامه ی کار وبلاگ نویسی داشته باشیم ،اگر شما جزو افرادی هستید که قالب ترجمه کردید ،بیایید واینجا تجارب خود را به ما بگویید :به طور مثال

1-چه شد که سراغ ترجمه قالب رفتید؟

2-تا حالا از کدام سرویس وبلاگدهی برای ترجمه قالب استفاده کردید؟

3-چگونه می توان یک قالب را به آسانی وبدون مشکل ترجمه کرد؟

منتظر حضور شما هستیم

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSeQD96vhaxIHV7RJCq1jYT6n_FURZ2CrRsatIfF-PDwTbrMEWEbA

برای هر کاربر فعال در صورت مشارکت مستمر در دومین  نشست تخصصی وبلاگ نویسان با موضوع تجارب شما در ترجمه قالب   تا سقف 200 امتیاز (1000 حسنه) در نظر گرفته خواهد شد.

تقوم اجرایی نشست های موضوعی و تخصصی وبلاگ نویسان 

زمان :به صورت یک هفته از عصر جمعه 21آذر تا عصر جمعه 28آذر

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

پنج شنبه 20 آذر 1393  5:54 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 sayyed13737373 amin5530 nazaninfatemeh moradi92 salma57 rasekhoon_weblog zare58 namebaran ria1365 ravabet_rasekhoon alirezaHmzezadh
moradi92
moradi92
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3481

پاسخ به:دومین نشست تخصصی وبلاگ نویسان با موضوع تجارب شما در ترجمه قالب

با سلام خدمت همگی دوستان؛

مسابقه ترجمه قالب محرم راسخون، برای من بهونه خوبی شد که چیز جدیدی یاد بگیرم. همین جا از برگزارکنندگان این مسابقه، تشکر میکنم. البته الان هم در فکر این هستم که چند تا قالب دیگر ترجمه کنم با موضوعاتی که برای وبلاگهایم نیاز دارم و راسخون درباره آنها قالب کمی دارد. 

من فقط از میهن بلاگ برای راسخون ترجمه کردم.

3-چگونه می توان یک قالب را به آسانی و بدون مشکل ترجمه  کرد؟

اون آموزشی که شما قرار دادید، خیلی خوب بود. من که کاملاً مبتدی بودم، تونستم ازش استفاده کنم. کافیه اولین قالب ترجمه بشه، دست آدم راه میفته، چون روند کار تکراری است. فقط احتیاج به دقت و تمرین دارد. 

کاش میشد زمان چند سال، به عقب برگرده!!

اون وقت، حتماً یه راه دیگه رو میرفتم و الان اینجای زندگی نبودم!!

شنبه 22 آذر 1393  3:49 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 nazaninfatemeh salma57 hossein201273 sayyed13737373 rasekhoon_weblog zare58 ria1365 alirezaHmzezadh
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

با سلام و عرض تسلیت به مناسبت اربعین اقا ابا عبدالله الحسین.  التماس دعا

به خاطر علاقه ای که به وبلاگ نویسی داشتم و مسابقه وبلاگی محرم هم بهانه ای شد تا سراغ ترجمه قالب برم و بعد از اون هم  یکی دوتا قالب دیگه رو برای وبلاگم ترجمه کردم

اگه بخوام به طور کامل بگم که ترجمه کردم از میهن بلاگ به راسخون بوده

3-چگونه می توان یک قالب را به آسانی وبدون مشکل ترجمه قالب ؟

به نظر من اول لازم هست که فرد یه اطلاعات کلی در رابطه با اصطلاحات وبلاگ نویسی داشته باشد و بعد شروع به ترجمه بکنه.قطعا دقت و  تمرین زیاد در رابطه با ترجمه قالب باعث میشه که هم سرعت ترجمه کردن افزایش پیدا میکنه و هم اینکه تجربه فرد در این رابطه زیاد میشه.با مطلب خوبی که اقای سجادی در رابطه با تبدیل قالب از میهن بلاگ به راسخون گذاشته بودن و البته کمک کوچیکی که بهم کردن به نظرم ترجمه کردنش راحت بود و دوتا قالب برای مسابقه ترجمه کردم

در پناه اقا امام رضا باشید ان شاءالله

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 22 آذر 1393  4:07 PM
تشکرات از این پست
moradi92 omiddeymi1368 salma57 hossein201273 sayyed13737373 rasekhoon_weblog zare58 ria1365
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

با سلام و عرض تسلیت اربعین حسینی خدمت شما عزیزان،

در زمان برگزاری «مسابقه وبلاگی محرّم» ناگهان به این فکر افتادم که ضمن اینکه توی بخش وبلاگ نویسی فعالیت دارم، یه چیز جدیدی هم که تا اون موقع به سراغش نرفته بودم، بیام یاد بگیرم. لذا اومدم و به کمک آموزشهای مفید تالار وبلاگ نویسی در این زمینه، سه تا قالب در ارتباط با محرّم ترجمه کردم.

فقط میهن بلاگ!

3-چگونه می توان یک قالب را به آسانی و بدون مشکل ترجمه کرد؟

من خودم اولین بار بود که از این فرصت مسابقه محرّم استفاده کردم و با کمک آموزشهای تالار و یا وبلاگ آقای سجّادی(http://learn.rasekhoonblog.com)، تونستم ترجمه قالب رو یاد بگیرم. آموزشها خیلی شفاف و مفید بودن. به نظرم با استفاده از همین آموزشها به همراه فاکتورهایی مثل دقّت و تمرین و صبر و حوصله بتونیم این کار رو یاد بگیریم و قالب ترجمه کنیم و پیشرفت هم بکنیم!

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

شنبه 22 آذر 1393  4:48 PM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh hossein201273 moradi92 sayyed13737373 rasekhoon_weblog zare58 ria1365
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

1-چه شد که سراغ ترجمه قالب رفتید؟ من خیلی اهل وبلاگ و وبلاگ نویسی نیستم. ولی نشستی که با مسئول راسخون بلاگ در اتاق چت داشتید و بعد از اون وبلاگ نویسی محرم که بخشی از اون هم به ترجمه قالب مربوط میشد باعث شد من هم ترجمه قالب رو تجربه کنم. 

2-تا حالا از کدام سرویس وبلاگدهی برای ترجمه قالب استفاده کردید؟ میهن بلاگ. ولی قصد دارم بقیه سرویس ها رو هم در فرصت های بعدی امتحان کنم. در حال حاضر کدهای میهن بلاگ برای تبدیل به راسخون بلاگ راحت ترند. ولی اگه قالبی رو خوشم بیاد و ببینم که در سرویس های دیگه باشه و در میهن بلاگ وجود نداشته باشه، اون سرویس رو هم امتحان می کنم.

3-چگونه می توان یک قالب را به آسانی وبدون مشکل ترجمه قالب ؟ترجمه قالب تقریبا راحته. لااقل برای من اینطور بوده 

اگه کسی با کدهای html و css آشنایی داشته باشه خیلی خیلی براش راحت میشه.

ولی اگه وارد هم نباشیم بعد از ترجمه چند قالب کمی آشنا میشیم و دستمون راه میفته. البته راهنمایی های مسئول راسخون بلاگ هم بی تاثیر نیست. غیر از آموزشی که در وبلاگشون قرار دادند مشکلات جزئی رو هم با سعه صدر برام توضیح دادند و راهنماییم کردند.

الان من یک فرد باتجربه شدم.

ترجمه قالب برام لذت بخش بود و امیداورم بتونم بنا به مناسبت های پیش رو، گذشته از مسابقه، چند قالب مناسبتی ترجمه کنم. 

اوایل اسم ترجمه قالب و کدهای عجیب و غریبش رو دیدم فکر می کردم نتونم از پسش بربیام. ولی وقتی راهنمایی ها رو آموزش رو خوندم دیدم نیاز به یادگیری کامل کدهای html نیست. فقط آشنایی مختصر و دقت و حوصله میخواد. 

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

شنبه 22 آذر 1393  6:55 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh omiddeymi1368 hossein201273 moradi92 sayyed13737373 rasekhoon_weblog zare58 ria1365
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

به نام خداوند هستی بخش

اوایل که تو راسخون بلاگ حدود یک سالو نیم پیش وبلاگ درست کردم قالباش کم بودند و زیبا هم نبودند اون طوری که من می خواستم و جدا از این کمک به یک دوست باعث یادگیری من شد.

میهن بلاگ-بلاگفا-پرشین بلاگ-پارسی بلاگ-بلاگ اسکای

کلاً ترجمه قالب سخت نیستش کافیه یکم با کد ها آشنایت پیدا کنید این کدها تقریبا در تمامی سرویس های وبلاگ دهی یکی هستند .

حتی کد نویسی قالب هم زیاد سخت نیستش با یک پشتکار و یک آموزش جامع میشه یاد گرفتش

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

یک شنبه 23 آذر 1393  8:01 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog salma57 nazaninfatemeh hossein201273 zare58 omiddeymi1368 ria1365 moradi92
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4155

با عرض سلام و خسته نباشید.

بنده تاکنون ترجمه قالب در راسخون انجام نداده ام اما دوست داشتم در این نشست هم حضور داشته باشیم.

متاسفانه تاکنون این کار رو انجام نداده ام. انشالله در آینده استفاده خواهم کرد.

هیچ کدوم. اما میدونم برای وبلاگهای راسخون میتوان از قالبهای میهن بلاگ استفاده کرد و به راحتی ترجمه نمود.

تا جایی که میدونم یکسری سایتهایی هستند که کار ترجمه قالب انجام میدهند. بصورت آنلاین کد قالب رو میدیم و دستور لازم برای تبدیل به قالب مورد نظر میدهیم.

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

یک شنبه 23 آذر 1393  2:49 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh rasekhoon_weblog sayyed13737373 omiddeymi1368 hossein201273 ria1365 salma57 moradi92
kordabadi
kordabadi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3073

با سلام خدمت همه دوستان

من از طریق مسابقه وبلاگی محرم با ترجمه قالب آشنا شدم و شروع به این کار کردم.

برای ترجمه قالب برای راسخون میهن بلاگ بهتر است ولی برای دیگر سرویس بلاگفا راحت تر است.(البته شاید از نظر من اینطور باشد)

با مطالعه کردن راهنمای وبلاگ راسخون و توجه در ترجمه وبلاگ و حذف کردن موارد اضافه در کد قالب ها

خوشا دردی که درمانش تو باشی

خوشا راهی که پایانش تو باشی             

خوشا چشمی که رخسار تو بیند

خوشا ملکی که سلطانش تو باشی  

یک شنبه 23 آذر 1393  4:50 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 sayyed13737373 hossein201273 nazaninfatemeh ria1365 salma57 moradi92 rasekhoon_weblog
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

سلام گرم پاییزی خدمت دوستان گلم

راستش من  رشته کاردانیم نرم افزار بود از اون موقع هم علالقه داشتم و حتی قبلا این کارو کردم ولی بهترین دلیل میتونه انگیزه انجام این کار باشه ولی متاسفانه یک سالی هست بدلیل مشغله کاری نمیتونم اینکارو انجام بدم و علی رغم میل باطنی تو محرم هم نرسیدم یک قالب بدم برا مسابقه وقتشو نداشتم

میهن بلگ و  بلاگفا البته این اخری یکم از قبلی تبدیلش و نوشتنش وقتگیرتر و سختره ولی حوصله میخاد بدجورررررررررررر

اولین قدم انگیزه فرد هست و دومین علاقه و سومین قدم استفاده از برنامه ها و کلاسهای اموزشی که البته الان براحتی میتونیم اموزش این کار رو در وب پیدا کنیم

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

یک شنبه 23 آذر 1393  5:47 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh omiddeymi1368 kordabadi salma57 hossein201273 moradi92 rasekhoon_weblog sayyed13737373
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

امتیازات

با تشکر ویژه از شرکت کنندگان در دومین نشست  تخصصی وبلاگ نویسان ،امیدوارم در سومین نشست وبلاگ نویسان با موضوع بررسی تجارب شما از شرکت در مسابیقات وبلاگ نویسی خدمتتان خواهیم بود

moradi92 200
nazaninfatemeh 200
omiddeymi1368 200
salma57 200
sayyed13737373 200
namebaran 200
kordabadi 200
ria1365 200

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

پنج شنبه 27 آذر 1393  11:54 PM
تشکرات از این پست
moradi92 omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon namebaran alirezaHmzezadh nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها