0

روش تهیه انواع پاستا و ماکارونی

 
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

روش تهیه انواع پاستا و ماکارونی

 
 

 برترین ها: در این دستور غذایی انواع غذاهایی که با ماکارونی و پاستا تهیه می شوند را برایتان انتخاب کرده ایم تا با تنوع زیاد این خوراکی محبوب بچه ها را درست و میل کنید.

اسپاگتی مارتیارا

مواد لازم


• اسپاگتی 200 گرم

• پیاز خرد شده 2عدد

•  سیر 2 حبه

• زیتون یا روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

• گوشت چرخ کرده  300 گرم

• آب لیمو  به مقدار دلخواه

• گوجه فرنگی  1 عدد
 

روش تهیه انواع پاستا و ماکارونی
 

روش تهیه

1. اسپاگتی را درون آب جوش و نمک ریخته و بجوشانید تا نرم شود . برای تهیه سس اسپاگتی پیاز را خرد کرده و سیر را نیز قیمه کنید و در روغن سرخ کنید.

2.گوشت را به پیاز اضافه کنید و سرخ نمائید، سپس گوجه فرنگی و آب را اضافه کرده به همراه ادویه بگذارید تا گرم شود . اسپاگتی را در دیس کشیده و سس را روی آن بریزید و با جعفری خرد شده تزئین نمائید .

 

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

چهارشنبه 19 آذر 1393  12:05 PM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به: روش تهیه انواع پاستا و ماکارونی

اسپاگتی‌ یونانی

مواد لازم


• تخم‌مرغ‌ ۴ عدد

•  پنیر پیتزا ۵۰ گرم‌

•  روغن‌ زیتون ۲ قاشق‌ سوپ‌خوری‌

• خامه‌ ۴ قاشق‌ سوپ‌خوری‌

• اسپاگتی‌ ۴۰۰ گرم‌

• کالباس‌ ۱۳۰ گرم‌

• سیر یک‌ حبه‌

• آب‌ ۸ پیمانه‌

• نمک‌ و فلفل

طرز تهیه‌
 

روش تهیه انواع پاستا و ماکارونی
 

1. ابتدا آب‌ را به‌ همراه‌ کمی‌ روغن‌ و نمک‌ روی‌حرارت‌ قرار دهید تا به‌ جوش‌ بیاید، پس‌ از آن‌،اسپاگتی‌ را داخل‌ آب‌جوش‌ بریزید و بگذارید بپزد، توجه‌ داشته‌ باشید هنگامی‌ که‌ اسپاگتی‌ راداخل‌ آبکش‌ می‌ریزید باید کاملا نرم‌ شده‌ باشد.سپس‌ سیر را خرد کرده‌ و در باقی‌مانده‌ روغن‌کمی‌ تفت‌ دهید تا رنگ‌ آن‌ طلایی‌ شود، سپس ‌کالباس‌ را که‌ از قبل‌ خرد کرده‌اید، به‌ مواد اضافه‌کنید و هنگامی‌ که‌ کالباس‌ کاملا سرخ‌ شد، آن‌ را ازروی‌ حرارت‌ بردارید و اسپاگتی‌ آبکش‌ شده‌ را به‌آن‌ اضافه‌ کنید.

2. سپس‌ پنیر را رنده‌ کرده‌ و باتخم‌مرغ‌ و خامه‌ مخلوط کنید و نمک‌ و فلفل‌ را نیزبه‌ آن‌ اضافه‌ کنید و سپس‌ مواد را روی‌ اسپاگتی‌بریزید و ظرف‌ را روی‌ حرارت‌ ملایم‌ قرار دهید.

3. پس‌ از مدتی‌ اسپاگتی‌ را درون‌ ظرف‌ برگردانید تاتخم‌مرغ‌ها کمی‌ بسته‌ شوند و به‌ اسپاگتی‌ بچسبند.توجه‌ داشته‌ باشید که‌ این‌ غذا بیش‌ از حد روی‌حرارت‌ نماند. هنگام‌ سرو کردن‌ این‌ غذا باید آن‌را درون‌ ظرفی‌ بریزید که‌ کمی‌ گرم‌ باشد.

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

چهارشنبه 19 آذر 1393  12:05 PM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به: روش تهیه انواع پاستا و ماکارونی

ماکارونی با تن ماهی

مواد لازم


•  225  گرم ماکارونی رشته‌ای

•  یک حبه سیر

•  400  گرم گوجه‌فرنگی ریز خرده شده

•  425  گرم کنسرو تن ماهی

•  10 عدد زیتون سبز یا سیاه

•  نمک و فلفل سیاه

• نصف قاشق چای‌خوری سس قرمز تند و یا پودر فلفل قرمز

•  یک قاشق سوپ‌خوری روغن مایع
 

روش تهیه انواع پاستا و ماکارونی
 

طرز تهیه

1.  قابلمه‌ای را آماده کرده و نصف حجم آن را از آب پر کنید. یک قاشق سوپ‌خوری نمک و یک قاشق سوپخوری روغن مایع نیز به آب آن اضافه کنید و بگذارید روی شعله زیاد اجاق گاز بجوشد. پس از به جوش آمدن آب، ماکارونی‌ها را به صورت درسته در داخل آب درحال جوش بریزید و طبق دستور روی جعبه ماکارونی و یا به مدت 10 الی 15 دقیقه بگذارید تا روی شعله متوسط اجاق گاز پخته شود.

2. از طرفی دیگر، برای درست‌کردن سس اسپاگتی، سیر و گوجه فرنگی را در قابلمه کوچکی بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب گوجه فرنگی شروع به جوشیدن کند. در ظرف را نگذارید و اجازه بدهید مخلوط گوجه فرنگی مدت 3 الی 5 دقیقه حرارت ببیند تا آب آن تبخیر شود و گوجه فرنگی پخته شده باقی بماند.

3.  پس از آن، تن ماهی، سس قرمز و یا فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه و زیتون بدون هسته و نصف شده را به گوجه فرنگی پخته‌شده بیفزایید و مواد را خوب باهم مخلوط کنید. باتوجه به اینکه در پخت اسپاگتی، روش دم‌کردن وجود ندارد، ماکارونی پخته‌شده را در ظرف موردنظر ریخته و سس گوجه‌فرنگی و تن را روی آن بریزید و سرو کنید. به‌طور حتم مادر خانه از این اسپاگتی متفاوت و خوشمزه، استقبال خواهد کرد.

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

چهارشنبه 19 آذر 1393  12:06 PM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به: روش تهیه انواع پاستا و ماکارونی

ماکارونی با سبزیجات

مواد لازم


• ماکارونی 400 گرم

• گوشت چرخ کرده 150 گرم

• رب گوجه فرنگی 5/1 تا 2 قاشق غذاخوری

• سیب زمینی 1 عدد متوسط

• هویج 2 عدد متوسط

• سیر 4 پر

• فلفل دلمه ای 1 عدد متوسط

•  پیاز 2 عدد متوسط

• نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

•  آبلیمو 2 تا 3 قاشق غذاخوری
 

روش تهیه انواع پاستا و ماکارونی
 

طرز تهیه

1. هویج را حلقه حلقه کرده در روغن سرخ کنید.

2. فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید.

3. سیر را خلال کرده، همراه با پیاز سرخ کنید و مانند ماکارونی معمولی مایه گوشتی را تهیه نمایید.

4. هویج سرخ شده و فلفل دلمه را به مایه گوشتی اضافه کنید و با آن مخلوط کرده، از روی حرارت بردارید.

5.  ماکارونی را مانند ماکارونی با گوشت طبخ نمایید و از مایه گوشتی مخلوط با هویج و فلفل دلمه ای لای آن بریزید و دم کنید.

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

چهارشنبه 19 آذر 1393  12:06 PM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به: روش تهیه انواع پاستا و ماکارونی

این پاستای لذیذ را حتما امتحان کنید

 
عطر و طعم پنیر پارمزان و موزارلا در این غذا بعد از خارج کردن آن از فر رویاییست که حتما باید یک بار آن را تجربه کرد .
 
پیمونه: این نوع پاستای لذیذ را حتما امتحان کنید . عطر و طعم پنیر پارمزان و موزارلا در این غذا بعد از خارج کردن آن از فر رویاییست که حتما باید یک بار آن را تجربه کرد .

طرز تهیه مرغ تنوری ایتالیایی با پاستا


مواد لازم:
 
  پاستا کوچک ..... 1 پیمانه
 
  روغن زیتون .... نصف پیمانه
  
 سینه مرغ .... 1 عدد
 
  پیاز .... 1 عدد
 
  سیر .... 1 حبه
 
  گوجه فرنگی .... 2 عدد
 
  پنیر موزارلا .... 1 پیمانه
  
 جعفری خرد شده .... 2 ق غ
 
 سوخاری نان (مغز نان باگت خشک شده) .... نصف پیمانه

 پنیر پارمزان رنده شده .... 4 ق غ

 کره .... 3 ق غ
 
 نمک و فلفل و ارگانو

طرز تهیه:

    1 - در یک ظرف متوسط ، آب و نمک را بجوشانید . سپس پاستا را به آن اضافه کنید تا نرم شوند و گاه به گاه آن را هم بزنید ، سپس آنرا آبکش کنید .

    2 - مرغ را به صورت ساده با یک پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه بپزید .مرغ را پس از سرد شدن به صورت مکعب های کوچک خرد کنید .

    3 - روغن زیتون را در یک ماهیتابه ریخته ، پیاز و سیر را ریز خرد کرده و کمی تفت دهید ، مرغ خرد شده را در آن ریخته و حدود 3 دقیقه آن را تفت دهید. مخلوط مرغ را به پاستا بیفزایید .

    4 - داخل گوجه فرنگی را خالی کرده گوشت آن را خرد کنیدبه علاوه پنیر موزرلا ، جعفری ، نمک و فلفل و ارگانو را نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند .

    5 - کاسه مناسبی را کره مالیده و مخلوط را داخل آن بریزید . در یک کاسه کوچک ، خرده نان و پنیر پارمیسان را با هم مخلوط کنید و روی پاستا بریزید .

    6 - حدود 30 دقیقه آن را در فر 180 درجه طبقه وسط بپزید تا روی آن طلایی شود .

نکات :

    1 - میتوانید در این غذا از سس بشامل نیز استفاده کنید .

    2 - میتوانید برای طلایی شدن روی این غذا شعله بالای فر را به مدت 2-3 دقیقه روشن کنید .

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

چهارشنبه 19 آذر 1393  12:07 PM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به: روش تهیه انواع پاستا و ماکارونی

پاستای بادمجان با پنیر فتا

 
معمولا برای استفاده هم زمان بادمجان و پاستا از رب گوجه نیز استفاده می شود. اما در این دستور نیازی به رب نیست. در عوض از پیاز قرمز، سیر، اسفناج، نعنا و روغن زیتون استفاده می کنیم و آن را با ماکارونی و خرده پنیر فتا سرو می کنیم.
 

 
 
 

برترین ها: برای این غذا از بادمجان بزرگ و سفت استفاده کنید تا شکل خود را حفظ کند و از له شدن آن حین تفت دادن جلوگیری شود. مزه نعنا اهمیت چندانی ندارد. می توان بجای آن از پونه کوهی یا آویشن استفاده کرد.

زمان تهیه: 15 دقیقه

زمان پخت و پز: 25 دقیقه

تعداد: 3 تا 4 نفر

مواد لازم:

- 400 گرم ماکارونی نواری یا فتوچینی

- نمک و فلفل سیاه

- نیم کیلو گرم بادمجان، نگینی خرد شده

- 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون

- یک پیاز قرمز متوسط، خلالی

- سه حبه سیر رنده شده

- دو پیمانه اسفناج

- 5 تا 6 عدد برگ نعنا خرد شده

- 60 گرم پنیر فتا، خرد شده



پاستا و بادمجان، پنیر فتا، نعناع


طرز تهیه

1- قابلمه را از آب پر کنید و به ازای هر لیتر آب 1 قاشق نمک بیافزایید و بگذارید بجوشد.

2- در این فاصله بادمجان ها را تفت دهید.

3- سه قاشق غذاخوری زیتون را در یک تابه تفلون بزرگ روی حرارت زیاد بگذارید. پس از داغ شدن روغن، بادمجان های نگینی را اضافه کنید. باید مطمئن شوید که روغن داغ است. بادمجان را به آرامی هم بزنید تا بطور یکدست طلایی شود. در حین سرخ شدن کمی نمک اضافه کنید. سرخ شدن بادمجان حدود 8 تا 10 دقیقه زمان می برد. بادمجان ها رادر کاسه بریزید و کنار بگذارید.

4- حدود 3 قاشق غذاخوری زیتون را در تابه بزرگ بریزید و پیازها را در آن تفت دهید تا طلایی شوند.

5- ماکارونی را در آب جوش بریزید. در قابلمه را باز بگذارید و حدود ده دقیقه بگذارید در آب بجوشد و دقت کنید زیاد نرم یا له نشود.

6- در این مرحله، سیر خرد شده را به پیازها در تابه بیافزایید. 1 دقیقه آنها را تفت دهید. سپس، برگ های اسفناج را اضافه کنید و تا زمانی هم بزنید که آب بیندازند. سپس بادمجان و نعنا را بیافزایید و با هم مخلوط کنید و بعد از روی شعله بردارید.

7- وقتی پاستا آماده شد، نصف پیمانه از آب آن را کنار بگذارید و مارکارونی را آبکش کنید. سپس آن را به مخلوط بادمجان، پیاز، و اسفناج اضافه کنید. نصف فنجان آب ماکارونی را نیز به تابه و مواد اضافه کنید.

8- پنیر خرد شده را به بقیه مواد اضافه و مخلوط کنید و کمی فلفل روی آن بپاشید و سرو کنید.

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

چهارشنبه 19 آذر 1393  12:08 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها