مواد لازم:
مناسب برای 4 نفر
-
فلفل سفید : یک قاشق مرباخوری
-
لیمو ترش : نصف یک عدد
-
خامه یا سرشیر : یک فنجان
-
خمیر پیتزا بزرگ : یک عدد
-
گوشت ریش ریش شده نیم پز : 200 گرم
-
روغن زیتون : به مقدار لازم
-
پنیر موزارلا : به مقدار لازم
-
پیاز متوسط : یک عدد
دستور پخت:
1- فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت داغ کنید.
2- پیاز را به صورت حلقه های ظریف با چاقو برش دهید و توسط روغن زیتون تا جایی که حلقه های پیاز طلایی شود سرخ کنید .
3- خامه را کمی بجوشانید تا غلیظ شود؛ سپس فلفل سفید را به همراه آب نصف لیمو ترش به خامه اضافه کنید.
4- خمیر پیتزا را روی سینی مخصوص پیتزا پهن کنید .
5- پنیر موزارلا و گوشت را به صورتی که روی خمیر را یک لایه کامل بپوشاند، بر روی خمیر بریزید. مخلوط خامه را به طوری که کاملا سطح پیتزا را بپوشاند، روی گوشت و پنیر بریزید.
6- مقداری دیگر پنیر موزارلا روی پیتزا بریزید .
7- پیازهای سرخ شده را به صورت یکنواخت بر روی پیتزا ی نیویورکی بپاشید.
8- پیتزا نیویورکی نباید خشک شود برای جلوگیری از این امر بعد از 10 دقیقه طبخ در فر به آن سر بزنید و زمانی که روی پیتزا کمی متمایل به رنگ طلایی شد آن را از فر خارج کنید.