مواد لازم:
آرد سفید ..................................... 1 لیوان
تخم مرغ ...................................... 1 عدد
خامه ........................................... یک چهارم لیوان
کره ............................................. 80 گرم
بکنیگ پودر ................................... 1 ق چ
پنیر چدار ...................................... 60 گرم
شوید خرد شده ............................ یک چهارم لیوان
نمک ........................................... به میزان لازم
طرز تهیه:
فر رو با حرارت 170 درجه روشن کنید.
آرد، بکنیگ پودر و نمک رو تو غذاساز بریزید و با هم مخلوط کنید. کره رو به قطعات کوچیک ببرید و به آرد اضافه کنید. دقت کنید که کره حتماً باید سرد باشه.
پس از مخلوط کردن به این شکل در میاد:
تخم مرغ و خامه رو تو کاسه ای با هم بزنید و همینطور که غذاساز روشنه به آرومی این مخلوط رو به غذاساز اضافه کنید.
پنیر چدار رو رنده کنید و با شوید و 1 قاشق آرد مخلوط کنید.
حالا پنیر و شوید رو هم به غذاساز اضافه کنید. خمیر چسبناکی به دست میاد.
سطح کار رو آردپاشی کنید و خمیر رو از غذاساز به سطح کار منتقل کنید.
خمیر رو به ضخامت تقریباً 1 سانت باز کنید...
و به شکل دلخواه ببرید.
قطعات خمیر رو توی ظرف فر بچینید و روی اون ها رو با کمی زرده تخم مرغ و شیر برس کنید و بذارید تو فر.
حدود 20 دقیقه صبر کنید. آخر سر هم تقریباً 4-5 دقیقه گریل رو روشن کنید تا روی نون ها هم طلایی بشه.
اسنک خوب و سالمیه و اتفاقاً برای سفره افطار و یا عصرونه هم خیلی مناسبه.
یه طعم جدید و خاص (به خاطر شوید) داره که مطمئنم دوس خواهید داشت.
بافتش هم یه چیزی بین نرمی نون و خشکی بیسکویت هست.
نوش جان!