نقل قول namebaran
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم.
عرض سلام و احترام خدمت خواهر بزرگوار.
ابتدا از جنابعالی برای طرح تاپیک مدیر پاسخگو تشکر میکنم. بنده خودم از این طرح خیلی استقبال کردم و هر هفته هم در این تاپیک شرکت نموده ام. چون تاپیک جنبه سازندگی برای مدیران محترم رو داره خیلی برام جذابه.
من هم از سرکار خانم به خاطر حضور مستمرتان در این تالار تشکر میکنم
1- چی شد که مدیریت تاپیک یهود شناسی رو انتخاب کردید؟
من چون خودم قبلا کلاس یهود شناسی رفتم و میدونم چقدر جالب هستش می خواستم برنامه ای رو در تالار اجرا کنم به خاطر همون مدیریت این تالار رو قبول کردم.
2- فکر میکنید به چه دلیل استقبال از این تاپیک زیاد نیست؟
خیلی ها وقتی باهاشون صحبت میکنیم میگن ما تو دین خودمون و اسلام شناسی موندیم یهود شناسی به چه دردمون میخوره ولی اگر واقعا بخوان راستشو بگن اینه که خیلیا دوس ندارند برند مطالعه کنند فقط دوست دارند صحبت کنند.شخصی که نتونه در روز یک کتاب 100 صفحه ای رو تموم کنه و مضمون کلی همراه با قسمتهای مهم اونو یاد بگیره در بار اول بدونه که ذهنشو در قسمت فهم کتاب بدون استفاده گذاشته .
دومین دلیلش بر میگرده به من مدیر که کم کاری کردم نگاه کنید باید حقیقت ها رو گفت و من میگم که نسبت به تعهد مدیریتم در تالار یهود شناسی وقتی دیدم افراد کمی مخاطب داره کم کاری کردم و به کار های دیگم پرداختم.
وقتی منه مدیر میبینم دوست ندارند کتاب بخونند فیلم بذارم ،صوت بذارم ،پاورپوین بذارم که همهی این مواردم من خودم دارم در فایل های تدریسی خودم البته این موضوع آپلود سنتر نداشتن راسخونم باید در نظر گرفت .
همین جواب کافیه اگر بخواهیم به صورت جزیی این مقوله رو بررسی کنیم کلی باید بنویسم که بازم کسی نمی خونه میبینه زیاد نوشتم.
3- چه راهکاری برای اینکه از تاپیک یهود شناسی استقبال بشه پیشنهاد میکنید؟
نگاه کنید راهکار برای کار زیاده ولی فردی که عمل بکنه کمه من اومدم و راهکار ها رو اجرا کردم اگر ثمره نداشته باشه بی فایده هستش .
مثالش هست تو همه جا مسئولین جلسه میذارند هر هفته کلی خرج میکنند برای بی کاری جوانان کلی راهکار پیدا می کنند و لی هیچ کدوم از راهکار ها در عمل به درد نمی خوره به جای اون می تونستند با هزینه همین جلسات هفته ای یک جوان را مشغول کار بکنند و اشتغال زایی کنند.
چون تاپیک مدیر پاسخگو رو بی عیب میدونم چیزی در این خصوص نمیگم.
هیچ جا بی عیب نیست مدیر پاسخگو هم عیب داره و هدف از این طرح اینه که عیباش بر طرف بشه
برایتون موفقیت روز افزون آرزومندم.