0

sayyed13737373 مهمان مدیر پاسخگو

sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

sayyed13737373 مهمان مدیر پاسخگو

سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما راسخونی های بزرگوار

مهمان این هفته ی مدیر پاسخگو به انتخاب شما کاربران بزرگوار راسخونی، مدیرsayyed13737373، می باشد.

زمان برگزاری:

93/09/15 به مدت یک هفته 

مدیر پاسخگو: نقد و بررسی عملکرد مدیران انجمن و مسئولین راسخون

آشنایی وقوانین برنامه مدیر پاسخگو

سوالات:

1-لطفا خودتان را معرفی کنید؟

2-مدیریت کدام تالارها را برعهده گرفته اید و از چه زمانی این تالارها تحت مدیرت شماست؟

3-مختصری از عملکرد دوران مدیریتتان توضیح دهید؟

4-چه برنامه هایی برای آینده تالارتان در نظر دارید که باعث بهبود تالار و جذب کاربر شود؟

5-به عملکرد دوران مدیریتتان از 100 چند می دهید؟

6-به برنامه های آیندتان از 100 چند می دهید؟

امیدوارم در انتهای برنامه در نظر سنجی که از کاربران انجام می شود بهترین نمره را کسب نمایید.

یا حق

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

جمعه 14 آذر 1393  8:27 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 nazaninfatemeh salma57 moradi92 ravabet_rasekhoon borkhar ehsan007060 khodaeem1 alirezaHmzezadh siryahya amirali123
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1

پاسخ به:sayyed13737373 مهمان مدیر پاسخگو

سوالات:

1-لطفا خودتان را معرفی کنید؟ 

به نام خداوند هستی بخش

سید حسین میراکبری هستم 20 سالمه از شهرستان تالش.یک دانشجوی  ساده تربیت معلم هستم در رشته علوم تربیتی(مشاوره تحصیلی و تربیت دبستان و پیش دبستان)

از کار های دیگمم نپرسین چون نمیگمcool

2-مدیریت کدام تالارها را برعهده گرفته اید و از چه زمانی این تالارها تحت مدیرت شماست؟

مدیریت تالار های یهودیت و پاتوق راسخونی ها 

3-مختصری از عملکرد دوران مدیریتتان توضیح دهید؟

حدود 3 ماه هست که با مدیریت سه تالار مهدویت و یهودیت و پاتوق راسخونی شروع به فعالیت مدیریت نمودم در ابتدا ی کار برای هر سه تالار برنامه ای خاص برای یک سال تهیه نمودم که مدیر پاسخگو در تالار پاتوق،یهودیت شناسی در تالار یهودیت و مهدویت شناسی که تاپیک های یهودیت شناسی و مدیر پاسخگو زده شدند ولی مهدویت شناسی خیر.

که از دو تاپیک زده شده یهودیت شناسی به خاطر استقبال اندک ادامه پیدا نکرد اما مدیر پاسخگو از تاپیک به زیر تالار تبدیل شد و همچنان به کار خودش ادامه می دهد .

4-چه برنامه هایی برای آینده تالارتان در نظر دارید که باعث بهبود تالار و جذب کاربر شود؟

برای تالار یهودیت برنامه ای خاص در حال تهیه هستم که بعد از موافقت به داشتن مدیر همکار در تالار پاتوق آن را عملی خواهم کرد که فعلا ترجیح میدم در مورد این برنامه سکوت کنم .

برای تالار پاتوق هم سری جدید صندلی داغ رو خواهیم داشت که به دلیل این که این سری قرار است غیر قابل پیشبینی باشد از گفتن جزئیات طرح خودداری می کنم.

مدیر پاسخگو هم از انتهای بهمن ماه سری دوم خودش رو آغاز خواهد کرد که در سری دوم مدیران دوباره دعوت خواهند شد و باید تا آن موقع پیشنهادات و انتقادات را برطرف کرده باشند.(البته ما مدیر پاسخگو مسئولین هم داریم در سری دوم که صبر کردیم سایت جدید رونمایی بشود بعدش ببینیم قول هایی که دادند عملی شده یانه اگر که نه اون موقع منم و واحد فنی و گیوتینsmiley بقیشو خودتون حدس بزنید)

5-به عملکرد دوران مدیریتتان از 100 چند می دهید؟65

6-به برنامه های آیندتان از 100 چند می دهید؟85

جمعه 14 آذر 1393  8:41 PM
تشکرات از این پست
salma57 omiddeymi1368 nazaninfatemeh moradi92 borkhar namebaran khodaeem1
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4155

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم.
ابتدا از جنابعالی برای طرح تاپیک مدیر پاسخگو تشکر میکنم. بنده خودم از این طرح خیلی استقبال کردم و هر هفته هم در این تاپیک شرکت نموده ام. چون تاپیک جنبه سازندگی برای مدیران محترم رو داره خیلی برام جذابه.
1- چی شد که مدیریت تاپیک یهود شناسی رو انتخاب کردید؟
2- فکر میکنید به چه دلیل استقبال از این تاپیک زیاد نیست؟
3- چه راهکاری برای اینکه از تاپیک یهود شناسی استقبال بشه پیشنهاد میکنید؟
چون تاپیک مدیر پاسخگو رو بی عیب میدونم چیزی در این خصوص نمیگم.
برایتون موفقیت روز افزون آرزومندم.

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

شنبه 15 آذر 1393  10:50 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060 salma57 nazaninfatemeh khodaeem1 omiddeymi1368 sayyed13737373 borkhar alirezaHmzezadh
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

سلام

بنظرت چقدر مباحثی مثل یهودیت شناسی برای جامعه امروز ما الویت داره و چرا؟

چطور باید مباحث این چنین را که مخاطب خاص دارد به صورت جذاب تر مطرح کرد تا استقبال از آن بیشتر شود؟

شنبه 15 آذر 1393  11:03 AM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh khodaeem1 omiddeymi1368 sayyed13737373 borkhar alirezaHmzezadh
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

با سلام و عرض ادب

خواستم تشکر بکنم به خاطر مدیریت خوبتون و برنامه مدیر پاسخگو، که باعث شده تعامل خوبی بین کاربران و مدیران سایت باشه و مدیران نقاط قوت و ضعف مدیریتی خودشون رو بدونن.امیدوارم در دور دوم این طرح مدیران محترم به حرف ها و برنامه هایی که بیان کردن عمل کنن

1-به نظرتون چرا استقبال از تالار یهودشناسی کم هست ؟پیشنهادم اینه  که برای رونق این تالار میتونین از سخنرانی های صوتی و تصویری در این تالار استفاده کنین مثل سخنرانی اقای رائفی پور تا جذب مخاطب بشه.

2- اگه میشه قانون پست زدن در هرچه میخواهد دل تنگت بگو ، رو بفرمایید چون چندین بار عوض شده و من دیدم بعضی از دوستان در یک ساعت چندین پست پشت سرهم میزنن و شما ایرادی نمیگیرین

3- سومین مورد اینکه چرا به همه پست ها تشکر نمیزنین؟ این کار مدیر باعث میشه که کاربران برای پست زدن در تالار ترغیب بشن

با تشکر

در پناه اقا امام رضا باشید ان شاءالله

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 15 آذر 1393  11:16 AM
تشکرات از این پست
salma57 khodaeem1 omiddeymi1368 sayyed13737373 borkhar alirezaHmzezadh namebaran ehsan007060
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام و عرض ادب و احترام.

فعلا فقط برای تشکر و قدردانی از شما اومدم. از اینکه با صبر و حوصله سوالات گاه و بیگاه ما رو جواب میدین و راهنمایی می کنید ممنونم. 

برنامه مدیر پاسخگو ایده خیلی خوبی بود. امیدوارم بتونید مسئولان راسخون رو هم در این برنامه شرکت بدین.

انتقاد و پیشنهادی به ذهنم رسید بعدا مزاحم میشم. 

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

شنبه 15 آذر 1393  11:27 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh khodaeem1 omiddeymi1368 sayyed13737373 borkhar alirezaHmzezadh namebaran ehsan007060
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1

نقل قول namebaran

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم.

عرض سلام و احترام خدمت خواهر بزرگوار.

ابتدا از جنابعالی برای طرح تاپیک مدیر پاسخگو تشکر میکنم. بنده خودم از این طرح خیلی استقبال کردم و هر هفته هم در این تاپیک شرکت نموده ام. چون تاپیک جنبه سازندگی برای مدیران محترم رو داره خیلی برام جذابه.

من هم از سرکار خانم به خاطر حضور مستمرتان در این تالار تشکر میکنم

1- چی شد که مدیریت تاپیک یهود شناسی رو انتخاب کردید؟

من چون خودم قبلا کلاس یهود شناسی رفتم و میدونم چقدر جالب هستش می خواستم برنامه ای رو در تالار اجرا کنم به خاطر همون مدیریت این تالار رو قبول کردم.

2- فکر میکنید به چه دلیل استقبال از این تاپیک زیاد نیست؟

خیلی ها وقتی باهاشون صحبت میکنیم میگن ما تو دین خودمون و اسلام شناسی موندیم یهود شناسی به چه دردمون میخوره ولی اگر واقعا بخوان راستشو بگن اینه که خیلیا دوس ندارند برند مطالعه کنند فقط دوست دارند صحبت کنند.شخصی که نتونه در روز یک کتاب 100 صفحه ای رو تموم کنه و مضمون کلی همراه با قسمتهای مهم اونو یاد بگیره در بار اول بدونه که ذهنشو در قسمت فهم کتاب بدون استفاده گذاشته .

دومین دلیلش بر میگرده به من مدیر که کم کاری کردم نگاه کنید باید حقیقت ها رو گفت و من میگم که نسبت به تعهد مدیریتم در تالار یهود شناسی وقتی دیدم افراد کمی مخاطب داره کم کاری کردم و به کار های دیگم پرداختم.

وقتی منه مدیر میبینم دوست ندارند کتاب بخونند فیلم بذارم ،صوت بذارم ،پاورپوین بذارم که همهی این مواردم من خودم دارم در فایل های تدریسی خودم البته این موضوع آپلود سنتر نداشتن راسخونم باید در نظر گرفت .

همین جواب کافیه اگر بخواهیم به صورت جزیی این مقوله رو بررسی کنیم کلی باید بنویسم که بازم کسی نمی خونه میبینه زیاد نوشتم.

3- چه راهکاری برای اینکه از تاپیک یهود شناسی استقبال بشه پیشنهاد میکنید؟

نگاه کنید راهکار برای کار زیاده ولی فردی که عمل بکنه کمه من اومدم و راهکار ها رو اجرا کردم اگر ثمره نداشته باشه بی فایده هستش .

مثالش هست تو همه جا مسئولین جلسه میذارند هر هفته کلی خرج میکنند برای بی کاری جوانان کلی راهکار پیدا می کنند و لی هیچ کدوم از راهکار ها در عمل به درد نمی خوره به جای اون می تونستند با هزینه همین جلسات هفته ای یک جوان را مشغول کار بکنند و اشتغال زایی کنند.

چون تاپیک مدیر پاسخگو رو بی عیب میدونم چیزی در این خصوص نمیگم.

هیچ جا بی عیب نیست مدیر پاسخگو هم عیب داره  و هدف از این طرح اینه که عیباش بر طرف بشه

برایتون موفقیت روز افزون آرزومندم.

شنبه 15 آذر 1393  2:08 PM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh borkhar alirezaHmzezadh omiddeymi1368 namebaran
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1

نقل قول ehsan007060

سلام

عرض سلام و احترام

بنظرت چقدر مباحثی مثل یهودیت شناسی برای جامعه امروز ما الویت داره و چرا؟

من کلی جوابتونو میدم

شناخت هر دینی و هر مذهبی برای یک فرد آگاه مفید هستش چرا که وقتی اون دین رو بشناسه و با دین خودش مقایسه بکنه تفاوت ها رو میبینه .

در کشور ما این مقایسه باعث میشه افراد به دین اسلام بیشتر علاقه پیدا کنند .

اگر جوانی دین یهودیت را بشناسه و دین اسلام رو هم بشناسه هیچ وقت به وسیله ی عده ای که میان و یهودیت را خوب نشون میدن و اسلام رو بد نمیره یهودی نمیشه بلکه با درک خودش جواب قاطعانه ای هم به اون افراد میده

کافیه که ما تو نحوه توضیحمون هم قسمت خوب این دین رو بگیم و هم بدشو  نه فقط بدشو که بعدا جوان ما چند تا خوبشو با بزرگنمایی بعضیا ببینه و ما رو دورغگو بپنداره و از ما و اسلام جدا بشه.

چطور باید مباحث این چنین را که مخاطب خاص دارد به صورت جذاب تر مطرح کرد تا استقبال از آن بیشتر شود؟

مخاطب خاص نداره بلکه مخاطبش می تونه همه قشر جامعه باشه. فقط کافیه که نوع معرفی ما در حد فهم اون قشر باشه .بچه ها رو با داستان ،اون قدر ما در اویل اسلام جنگ و دوستی و ماجرا با یهودیت داریم برای جوان بیاییم ریشه ای توضیحش بدیم به جوان نمیشه فقط قسمت بد اونو نشون داد چون جوان خودش هم میره دنبال تحقیق باید هر دو طرفو نشون بدیم و در راستای این معرفی بهش کمک کنیم تا خودش بین یهود و اسلام استنباط کنه و حتما هم اگر کار ما درست باشه استنباط جوان درست خواهد بود

شنبه 15 آذر 1393  2:24 PM
تشکرات از این پست
borkhar nazaninfatemeh salma57 alirezaHmzezadh omiddeymi1368 ehsan007060
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1

نقل قول nazaninfatemeh

با سلام و عرض ادب

خواستم تشکر بکنم به خاطر مدیریت خوبتون و برنامه مدیر پاسخگو، که باعث شده تعامل خوبی بین کاربران و مدیران سایت باشه و مدیران نقاط قوت و ضعف مدیریتی خودشون رو بدونن.امیدوارم در دور دوم این طرح مدیران محترم به حرف ها و برنامه هایی که بیان کردن عمل کنن

عرض سلام و احترام. من هم از شما تشکر میکنم

1-به نظرتون چرا استقبال از تالار یهودشناسی کم هست ؟پیشنهادم اینه  که برای رونق این تالار میتونین از سخنرانی های صوتی و تصویری در این تالار استفاده کنین مثل سخنرانی اقای رائفی پور تا جذب مخاطب بشه.

پیشنهاد خوب هستش ،تشکر از شما جواب سوالتونو بالا به کاربری دیگر  دادم

2- اگه میشه قانون پست زدن در هرچه میخواهد دل تنگت بگو ، رو بفرمایید چون چندین بار عوض شده و من دیدم بعضی از دوستان در یک ساعت چندین پست پشت سرهم میزنن و شما ایرادی نمیگیرین

1- ایجاد فضایی پویا و متنوع جهت بحث و تبادل نظر در مورد موضوعات مختلف و متنوع در یک تاپیک و خارج از مطرح کردن بحث موردنظر در تالار مربوطه جهت بهره مندی از تبادل نظر جمعی

2- ایجاد فضایی جهت آشنایی کاربران(کاربران عادی و مدیران) با یکدیگر در یک تاپیک

3- تجمیع نظرات کاربران پیرامون مباحث مختلف در یک تاپیک

4-میعاد گاه کاربران جهت آشنایی، درد و دل، اطلاع رسانی همگانی، تصمیم گیری گروهی، تعاملات جمعی، کمپین ها، گروه ها و ...

5-از شما خواهشمندم که از زدن بیش از 2 پست  متوالی کپی پیست در یک ساعت جدا خودداری نمایید.

اینی که من در مواقعی  تو تاپیک تذکر میدهم این تذکر رو به همه میدم و اینی که بعضی مواقع می بینید تو تاپیک تذکر ندادم بدونید تو صندوق پیام کاربر خاطی تذکر دادم حتما.

من از هر دو روز یک بار پست های جدید این تاپیک رو بررسی میکنم و بعضا بعضیاش خوشم بیاد خودم تو یک دفتری که دارم می نویسم برای خودم.

3- سومین مورد اینکه چرا به همه پست ها تشکر نمیزنین؟ این کار مدیر باعث میشه که کاربران برای پست زدن در تالار ترغیب بشن

من سعی میکنم به همه ی پست ها تشکر بزنم اما بعضی مواقع چند تایی از زیر دستم در میره و جا می مونه اما اینو بدونین که متنشو حتما می خونم

با تشکر  سلامت باشید بزرگوار

در پناه اقا امام رضا باشید ان شاءالله

شنبه 15 آذر 1393  2:36 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh salma57 alirezaHmzezadh omiddeymi1368 borkhar
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

سلام و عرض ادب و احترام.

فعلا فقط برای تشکر و قدردانی از شما اومدم. از اینکه با صبر و حوصله سوالات گاه و بیگاه ما رو جواب میدین و راهنمایی می کنید ممنونم. 

عرض سلام خدمت شما بزرگوار.این وظیفه ی هر شخصی هستش که اطلاعاتی که داره رو مورد استفاده قرار بده برای اون دنیا که قرار نیست آک بند نگهشون دارم تو ویترین باید استفاده کرد .

بارها گفتم زکات علم یاد دادن اون هستش

برنامه مدیر پاسخگو ایده خیلی خوبی بود. امیدوارم بتونید مسئولان راسخون رو هم در این برنامه شرکت بدین.

بله طرح خوبی هستش.منم امیدوارم البته الان هم نیان بعد از رونماییی سایت جدید خودم دعوت نامه همراه با یک تیغ گیوتین براشون می فرستم که دعوت نامه رو قبول کنند و یا گیوتین روsmiley

انتقاد و پیشنهادی به ذهنم رسید بعدا مزاحم میشم. 

تشکر از شما بزرگوار

شنبه 15 آذر 1393  2:42 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh salma57 alirezaHmzezadh omiddeymi1368 ehsan007060
salma57
salma57
کاربر طلایی1

خب. الان وقتم آزاد شد برم سر انتقاد.

برنامه صندلی داغ یکی از برنامه هایی هست که خودم به شخصه خیلی دوست دارم در اون شرکت کنم. مخصوصا اگه مسئولان سایت قبول زحمت کنند و در این برنامه میهمان باشند.

سوال من این هست چرا کاربرانی که در برنامه صندلی داغ شرکت می کنند و سوال می پرسند حمایت نمیشن. حمایت از نظر برتر شدن در تالار.

چرا کاربران برتر تالار پاتوق راسخونی ها فقط از یک تاپیک مشخص میشن؟ در صورتی که کاربرانی که در صندلی داغ و مدیر پاسخگو شرکت می کنند هم شایسته تقدیرند. (البته مدیر پاسخگو با امتیاز از شرکت کنندگان تقدیر میشه ولی صندلی داغ اینگونه نیست)

پیشنهادم اینه غیر از افرادی که در تاپیک هرچه می خواهد دل تنگت بگو پست می زنند  همراهان همیشگی صندلی داغ و مدیر پاسخگو رو هم به عنوان کاربر برتر انتخاب کنید.

با تشکر 

شنبه 15 آذر 1393  2:56 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 nazaninfatemeh alirezaHmzezadh omiddeymi1368
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

خب. الان وقتم آزاد شد برم سر انتقاد.

برنامه صندلی داغ یکی از برنامه هایی هست که خودم به شخصه خیلی دوست دارم در اون شرکت کنم. مخصوصا اگه مسئولان سایت قبول زحمت کنند و در این برنامه میهمان باشند.

سوال من این هست چرا کاربرانی که در برنامه صندلی داغ شرکت می کنند و سوال می پرسند حمایت نمیشن. حمایت از نظر برتر شدن در تالار.

چرا کاربران برتر تالار پاتوق راسخونی ها فقط از یک تاپیک مشخص میشن؟ در صورتی که کاربرانی که در صندلی داغ و مدیر پاسخگو شرکت می کنند هم شایسته تقدیرند. (البته مدیر پاسخگو با امتیاز از شرکت کنندگان تقدیر میشه ولی صندلی داغ اینگونه نیست)

پیشنهادم اینه غیر از افرادی که در تاپیک هرچه می خواهد دل تنگت بگو پست می زنند  همراهان همیشگی صندلی داغ و مدیر پاسخگو رو هم به عنوان کاربر برتر انتخاب کنید.

با تشکر 

انتقاد بجایی هستش البته برای ما های قبل .

چون در سری جدید صندلی داغ هم مثل مدیر پاسخگو هر هفته به شرکت کنندگان امتیازی البته کمتر از مدیر پاسخگو قراره اهدا بشود.

شما ببینید مثلا مدیر پاسخگو کسی که مدام شرکت کنه هفته ای 200 امتیاز در ماه 800 امتیاز و در 3 ماه معادل 2400 امتیاز میشه اما من اگر همین افرادو به عنوان برترین ها معرفی کنم که اونم شرایط داره برای خودش که باید تعداد پست و مشارکت فرد بالا باشه که خیلی ها فقط در هر مدیر پاسخگو یک پست می زنند میشه در نهایت حداکثر 500 امتیاز بهشون تعلق میگیره.

بعد از دی ماه تالار پاتوق تغییراتی امتیازی و فنی و ... و مدیریتی خواهد داشت و می خوام تو بهمن ماه تالار پاتوق رو به عنوان یک تالار بسیار فعال تحویل بگیره.

شنبه 15 آذر 1393  3:10 PM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh alirezaHmzezadh omiddeymi1368
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول sayyed13737373

انتقاد بجایی هستش البته برای ما های قبل .

چون در سری جدید صندلی داغ هم مثل مدیر پاسخگو هر هفته به شرکت کنندگان امتیازی البته کمتر از مدیر پاسخگو قراره اهدا بشود.

شما ببینید مثلا مدیر پاسخگو کسی که مدام شرکت کنه هفته ای 200 امتیاز در ماه 800 امتیاز و در 3 ماه معادل 2400 امتیاز میشه اما من اگر همین افرادو به عنوان برترین ها معرفی کنم که اونم شرایط داره برای خودش که باید تعداد پست و مشارکت فرد بالا باشه که خیلی ها فقط در هر مدیر پاسخگو یک پست می زنند میشه در نهایت حداکثر 500 امتیاز بهشون تعلق میگیره.

بعد از دی ماه تالار پاتوق تغییراتی امتیازی و فنی و ... و مدیریتی خواهد داشت و می خوام تو بهمن ماه تالار پاتوق رو به عنوان یک تالار بسیار فعال تحویل بگیره.

خب الان در حال حاضر تالار صالحین هم برای هر مبحث امتیاز ویژه دارند. ولی در معرفی کاربر برتر باز انتخاب میشن. 

من منظورم این نبود که هر کسی یک پست در صندلی داغ یا مدیر پاسخگو زد به عنوان برتر انتخاب بشه. ولی وقتی در یک ماه چهار صندلی داغ برگزار میشه و فردی در همه این صندلی داغ ها شرکت می کنه و حضورش هم بیش از یک یا دو پست در هر صندلی داغ هست و به نظرم ندیده گرفتنش کمی باعث دلسردی میشه. شاید همه نتونن به عنوان داغ پرس انتخاب بشن. مثل ماه های قبل که فقط یک داغ پرس انتخاب میشده. 

ضمن اینکه مزایایی که یک کاربر برتر داره گاها امتیازها ندارند. مخصوصا در جمع بندی سه ماهه وقتی کاربران برتر همه تالارها مشخص میشن این مورد درباره کاربری که فقط در صندلی داغ شرکت کنه و فعال هست بیشتر خودش رو نشون مید

شنبه 15 آذر 1393  3:19 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 nazaninfatemeh alirezaHmzezadh omiddeymi1368
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1

نقل قول salma57 

خب الان در حال حاضر تالار صالحین هم برای هر مبحث امتیاز ویژه دارند. ولی در معرفی کاربر برتر باز انتخاب میشن. 

من منظورم این نبود که هر کسی یک پست در صندلی داغ یا مدیر پاسخگو زد به عنوان برتر انتخاب بشه. ولی وقتی در یک ماه چهار صندلی داغ برگزار میشه و فردی در همه این صندلی داغ ها شرکت می کنه و حضورش هم بیش از یک یا دو پست در هر صندلی داغ هست و به نظرم ندیده گرفتنش کمی باعث دلسردی میشه. شاید همه نتونن به عنوان داغ پرس انتخاب بشن. مثل ماه های قبل که فقط یک داغ پرس انتخاب میشده. 

ضمن اینکه مزایایی که یک کاربر برتر داره گاها امتیازها ندارند. مخصوصا در جمع بندی سه ماهه وقتی کاربران برتر همه تالارها مشخص میشن این مورد درباره کاربری که فقط در صندلی داغ شرکت کنه و فعال هست بیشتر خودش رو نشون مید

پشینهادتون بررسی میشه و با کمی تغییرات اجرا میشه آبجی

شنبه 15 آذر 1393  3:24 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh salma57 alirezaHmzezadh omiddeymi1368
alirezaHmzezadh
alirezaHmzezadh
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2471

سلام سيد جون عاشقتم از مديريت خوشم اومد مخصوصا اين قسمت مدير پاسخگو انشا الله كه موفق باشي

خداوندا من در کلبه حقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرشه کبریایی خود نداری! من خدایی چون تو دارم و تو چون خودی نداری!

تالار های اسلام شناسی وشیعه شناسی

شنبه 15 آذر 1393  6:09 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 hossein201273 omiddeymi1368 nazaninfatemeh ehsan007060
دسترسی سریع به انجمن ها