0

نشست تخصصی وبلاگ نویسان باموضوع بررسی اشتیاق و انگیزه وبلاگ نویسان

sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

پاسخ به:نشست تخصصی وبلاگ نویسان باموضوع بررسی اشتیاق و انگیزه وبلاگ نویسان

اشتیاق و انگیزه در یک وبلاگ نویس ایجاد نمیشه تا وقتی که درک درستی از وبلاگ نویسی داشته باشه و این  مسئله وبلاگ نویسی را با یکی از دقدقه های خودش برای آینده زندگیش و برنامه هاش تطبیق بده.

وبلاگ نویسی را افراد نباید به عنوان یک سرگرمی در نظر بگیرند بلکه باید به عنوان یک هدف از اهداف زندگیشون بدونند.

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

دوشنبه 17 آذر 1393  3:24 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 omiddeymi1368 rasekhoon_weblog moradi92 salma57
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

سلام

تشکر میکنم بخاطر ایجاد این تاپیک

با این ابتکارتون حداقل ما وبلاگ نویسها میتونیم اینجا مشکلات و دردودلهامونو بهم بگیم گفتنی هارو دوستان گفتن ولی بنظرم مهمترین عوامل در اشتیاق به وبلاگ نویسی و ادامه دادن به اینکار میتونه عوامل زیر باشه:

1: انگیزه خود وبلاگ نویس (این انگیزه میتونه تمایلات درونی یا علاقه به یک چیزی باشه مثلا یکی میاد بخاطر محرم وبلاگ میزنه و فعالیت میکنه و ...)

2: تشویق مسولان مربوطه حالا این تشویق میتونه مادی و معنوی باشه تا  انگیزه من وبلاگ نویس افزایش پیدا کنه

3: این نکته هم باید بدونیم که در وبلاگ نویسی باید صبر و حوصله داشته باشیم و زود نا امید نشیم و به تلاش خود ادامه بدیم تا به اهدافمون برسیم

4:اگر برای وبلاگ مطالب کاربردی و مفید در نظر گرفته بشه،به مرور زمان اعتماد خواننده ها جلب می شه.اما بر عکسش اگر مطالب سر هم بندی گذاشته بشه،همون چندتا خواننده هم دیگه نمی یان و این باعث میشه ما هم بدلیل کمی خوانندگان وبلاگ انگیزه ای نداشته باشیم.

در پناه حق

دوشنبه 17 آذر 1393  11:57 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 hossein201273 amirali123 rasekhoon_weblog moradi92 salma57
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

با سلام و عرض ادب

به نظر اینجانب باید محرک های لازم در کاربر بمنظور ایجاد انگیزه و اشتیاق مهیا شود، این محرک ها می تواند مادی یا معنوی باشد، بر خلاف روال مرسوم در امور روزمره، فعالیت در ابعاد فرهنگی و مذهبی آن هم در قالب رسانه ای نظیر وبلاگ که عموما فاقد مباحث مادی و کسب درآمد است، باید با انگیزه های معنوی نظیر ادای دین به میهن، شهداء، اسلام، دین، قرآن و اعتلای علمی فرهنگی و مذهبی کشور عزیزمان ایران باشد.

البته استفاده از مشوق های مادی نظیر جوایز دوره ای یا برگزاری مسابقات، اردوهای سیاحتی و زیارتی و ... نیز در کنار انگیزش ها معنوی، بسیار موثر خواهد بود.

با سپاس

موفق باشید

سه شنبه 18 آذر 1393  2:41 PM
تشکرات از این پست
moradi92 rasekhoon_weblog salma57 hossein201273 ria1365 omiddeymi1368
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

با سلام و عرض ادب

به نظر من اولین مورد این هست که خود فرد به وبلاگ نویسی علاقه داشته باشه و دومین مورد اینکه شرایط کار یا عوامل محیطی (اموزش کار با قالب و ایجاد انگیزه با مسابقه های وبلاگی و...)  برای وبلاگ نویس فراهم باشه .این دو مورد باهم رابطه دارن .به طوری که اگه یه نفر علاقه ای به وبلاگ نویسی نداشته باشه حتی اگه تمام شرایط فراهم باشه بازم نمیتونه در دراز مدت فعالیت چشمگیر داشته باشه و بالعکس

در کل به وبلاگ نویسی نباید به عنوان یک سرگرمی و کاری گذرا نگاه کرد، اگه در مورد موضوعی که میخواهیم در رابطه با اون وبلاگ رو شروع کنیم خوب فکر کنیم و در واقع اگه هدف داشته باشیم طبیعتا برای رسیدن به هدف تلاش میکنیم و علاقه هم به وجود میاد

در پناه اقا امام رضا باشید ان شاءالله

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

پنج شنبه 20 آذر 1393  5:09 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 salma57 rasekhoon_weblog
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

امتیازات

با تشکر ویژه از وبلاگ نویسانی که در اولین هفته نشست های تخصصی وبلاگ نویسان حضور یافتند و ما را از دیدگاه خود با خبر ساختند، همچنین از حضور مسئول محترم روابط عمومی و مسئولین گرامی انجمن و راسخون بلاگ تشکر می نمایم.

namebaran 200
moradi92 200
omiddeymi1368 200
amin5530 200
alirezaHmzezadh 200
amirhossein1392 200
gharibeh 200
amirali123 200
mohsen_alavi 200
sayyed13737373 200
ria1365 200
nazaninfatemeh 200
khodaeem1 100

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

پنج شنبه 20 آذر 1393  5:49 PM
تشکرات از این پست
salma57 omiddeymi1368 ria1365 ravabet_rasekhoon namebaran rasekhoon_weblog nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها