0

نشست تخصصی وبلاگ نویسان باموضوع بررسی اشتیاق و انگیزه وبلاگ نویسان

hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

نشست تخصصی وبلاگ نویسان باموضوع بررسی اشتیاق و انگیزه وبلاگ نویسان

اولین نشست تخصصی وبلاگ نویسان باموضوع بررسی اشتیاق و انگیزه وبلاگ نویسان

با سلام

اکنون در آخرین ماه پاییز ،  تصمیم داریم بعد از گذشت دو دوره نشست تخصصی با وبلاگ نویسان در روزهای 9شهریور ( روز جهانی وبلاگ ) و همچنین 8 آبان ( یکسالگی فعالیت تالار ) ، تصمیم گرفتیم هر دو هفته یکبار به یک موضوع بپردازیم .

لذا از تمامی وبلاگ نویسان دعوت می شود در بحث مشارکت کرده و به منظور ارتقای سطح آگاهی کاربران عزیز به بحث وگفتگو در این نشست بنشینیم . اولین نشست تخصصی وبلاگ نویسان با بررسی موضوع "بررسی اشتیاق وانگیزه وبلاگ نویسان " برگزار می شود .

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSeQD96vhaxIHV7RJCq1jYT6n_FURZ2CrRsatIfF-PDwTbrMEWEbA

برای هر کاربر فعال در صورت مشارکت مستمر در اولین نشست تخصصی وبلاگ نویسان با موضوع بررسی اشتیاق وبلاگ نویسان  تا سقف 200 امتیاز (1000 حسنه) در نظر گرفته خواهد شد.

تقوم اجرایی نشست های موضوعی و تخصصی وبلاگ نویسان 

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

جمعه 14 آذر 1393  8:09 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 omiddeymi1368 moradi92 rasekhoon_weblog salma57 namebaran amin5530 zare58 alirezaHmzezadh hessamnice gharibeh siryahya amirali123 ria1365 mohsen_alavi ravabet_rasekhoon
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1561

پاسخ به:اولین نشست تخصصی وبلاگ نویسان با موضوع بررسی اشتیاق وانگیزه وبلاگ نویسان

با تشکر از مدیر محترم تالار وبلاگ نویسی جناب رضایی

انگیزه  و اشتیاق شاید مهمترین عامل برای فعالیت مداوم یک وبلاگ نویس باشد ، اینکه وبلاگ نویس به کار وبلاگ نویسی عشق بورزد و با اشتیاق به فعالیت ادامه دهد .

اشتیاق مثلا می تواند در علاقه به نوشتن ، علاقه به عکاسی ، فعالیت در زمینه مذهبی و اعتقادی ، دنبال کردن فناوری های جدید و ...  نمایان شود .

بنظر شما علاقه و اشتیاق به وبلاگ نویسی چقدر اهمیت دارد ؟ 

شنبه 15 آذر 1393  9:45 AM
تشکرات از این پست
namebaran hossein201273 moradi92 salma57 omiddeymi1368 sayyed13737373 amin5530 alirezaHmzezadh gharibeh amirali123 rasekhoon_m ria1365 ravabet_rasekhoon
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4155

پاسخ به:اولین نشست تخصصی وبلاگ نویسان با موضوع بررسی اشتیاق وانگیزه وبلاگ نویسان

با عرض سلام و خسته نباشید.

علاقه و اشتیاق به وبلاگ نویسی خیلی مهم است. به طور کلی نویسنده ای که به دلایلی یک وبلاگ را ایجاد و شروع به گذاشتن پست میکند اگر علاقه ای به این کار نداشته باشد کم کم از نوشتن و پست گذاشتن سرد میشود و تا جایی که ممکن است وبلاگش را مدتها آپدیت نکند.

ولی بالعکس نویسنده ای که اشتیاق و علاقه وافری به وبلاگ نویسی داشته باشد حتی اگر در برهه ای از زمان به دلایلی نتوند وبلاگ نویسی کند ولی باز هم بعد از مدتی شروع به نوشتن میکند.

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

شنبه 15 آذر 1393  10:00 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog hossein201273 moradi92 omiddeymi1368 sayyed13737373 amin5530 zare58 alirezaHmzezadh salma57 gharibeh amirali123 ria1365
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

با سلام وسپاسگزاری از مسوول راسخون بلاگ

به هرحال شوق واشتیاق در وبلاگ نویسی بستگی به علاقه ی فردی دارد :من در سال چهارم فعالیت خود در وبلاگ نویسی هستم ،به نظر من ایجاد یه وبلاگ ،باعث ایجاد علاقه فردی هم می شود ،هرچند که دچار رُکود شده ایم در وبلاگ نویسی ولی هنوز خواهان دارد .من معتقدم با ایجاد وبلاگ ما می توانیم انگیزه وعلاقه واشتیاق را در خود شکوفا کنیم با ایجادیک وبلاگ حتما می توانیم این توانایی راشکوفا کنیم

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

شنبه 15 آذر 1393  11:53 AM
تشکرات از این پست
moradi92 rasekhoon_weblog omiddeymi1368 sayyed13737373 namebaran amin5530 zare58 alirezaHmzezadh salma57 gharibeh amirali123 ria1365
moradi92
moradi92
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3481

با سلام؛

علاقه و اشتیاق در هر زمینه ای حرف اول رو میزنه و نیروی محرکه هستش...

وقتی یه چیزی رو دوست داشته باشی، ذهنت درگیرت میشه و روی اون تمرکز میکنی و وقت و انرژی میزاری...

هر چه قدر هم که میزان این دوست داشتن بیشتر باشه، این نیروی محرکه، قویتر خواهد بود...

شما مسابقه وبلاگی برای امام حسین (ع) گذاشتید، این همه استقبال شد... به نظر بنده، عشق به امام حسین (ع) مهمترین عامل این امر بود...

من خودم مطالبی که میزارم رو خیلی روش حساس هستم...برای همین هم روزی چند تا دونه بیشتر مطلب نمیزارم...در حالی که میتونم مطالب بیشتری رو بزارم...

اما مطلبی که به دل خودم نشینه و نتونم باهاش ارتباط برقرار کنم، رو نمیزارم؛ چون مطمئن هستم که بر روی دیگران هم تاثیرگذار نخواهد بود ...

کاش میشد زمان چند سال، به عقب برگرده!!

اون وقت، حتماً یه راه دیگه رو میرفتم و الان اینجای زندگی نبودم!!

شنبه 15 آذر 1393  1:22 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 omiddeymi1368 sayyed13737373 rasekhoon_weblog namebaran amin5530 alirezaHmzezadh salma57 gharibeh amirali123 ria1365
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

درود بر داداش حسین و سپاس از زحماتت؛

همون‌طور که دوستان اشاره کردن؛ انگیزه، شور و شوق و علاقه داشتن در هر کاری به ما در مسیر انجامِ بهتر و سریع‌ترِ اون کار کمک زیادی میکنه، ما رو یه جورایی دلگرم داره!!! از همون اوّل و به قولی معروف استارت کار گرفته تا رسیدن به انتها و هدف نهایی. ما رو از سست شدن و رها کردنِ اون فعالیت، دور میکنه. تا حدودی باعث پیشرفت و موفقیت ما میشه. حتی به نظرِ من، بر روی کار اطرافیانمون(مثل دوستان) تأثیرات مثبت داره، به طوری‌که وقتی رفقا می‌بینن که ما با علاقه زیاد به اون کار چسبیدیم و هیچ چیزی ما رو دلسرد نمیکنه، قضیه برای اونها هم جالب میشه و توی اون مسیری که ما فعالیت میکردیم، احتمال داره اونها هم قدم بذارن(دقیقاً همین مورد برای خودِ من هم اتفاق افتاده!). این فعالیت میتونه اقسام مختلفی داشته باشه، مثل: وبلاگ‌نویسی، داستان‌نویسی، نوشتن کتاب، تعمیرات موبایل و رایانه، قالی‌بافی، پرورش گیاهان و ...

این نشست هم که اختصاصاً به بررسیِ اشتیاق و انگیزه وبلاگ‌نویسان می‌پردازه، خودش تا حدّی می‌تونه عاملی باشه برای جذب سایر افرادی که وارد وادی وبلاگ‌نویسی نشده‌اند.

برگزاری مسابقات وبلاگ‌نویسی به مناسبت‌های مختلف، پشتیبانی قوی و کارآمد، داشتن امکانات زیاد و خیلی چیزای دیگه میتونه به ایجاد انگیزه در وبلاگ‌نویسی کمک کنه.

با تشکّر و احترام

یـــــا حـــــق

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

شنبه 15 آذر 1393  3:08 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog moradi92 amin5530 alirezaHmzezadh hossein201273 salma57 gharibeh amirali123 ria1365
amin5530
amin5530
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1258

پاسخ به:نشست تخصصی وبلاگ نویسان باموضوع بررسی اشتیاق و انگیزه وبلاگ نویسان

سلام

یکی از مواردی که باعث اشتیاق برای وبلاگ نویس ها میشه اینه که در جست جو ها ی انجام شده توسط افراد وبلاگش در جست و جو ها باشه که این یکی ازمشکلات وبلاگ نویسی در راسخون هستش .

همچنین برنامه های مثل مسابقه ای که در محرم برگزار شد میتونه باعث تشویق بشه ولی مقطعه ای هستش و بعد دچار رکود میشه .

تعداد بازدید کم هم خیلی تاثیر داره که این مورد هم به مورد اولی برمی گرده .

YEMEN

تالار قرآن کریم

۩۩ ¤ هر روز آشنایی با یکی از سوره های قرآن کریم ¤ ۩۩

amin.bidar@gmail.com

من در پی تو هستم و مردم پی بهشت .... ایمان شهر ، کفر مرا در می آورد

شنبه 15 آذر 1393  4:41 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 zare58 alirezaHmzezadh hossein201273 moradi92 salma57 gharibeh rasekhoon_weblog amirali123 ria1365
alirezaHmzezadh
alirezaHmzezadh
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2471

باسلام وعرض ادب خدمت تمامي دوستان وبلاگ نويس و مدير تالار وبلاگ نويسي(آقاي رضايي عزيز) و همچنين جناب آقاي سجادي

به نظر من علاقه و اشتياق به وبلاگ نويسي خيلي مهمه اگر كسي علاقه نداشته باشه كه اصلا وبلاگ نمي سازه  و پست نميزاره و...

لذا بايد به وبلاگ و وبلاگ نويسي بها داده شود تا وبلاگ ها افزايش و همچنين وبلاگ نويسان كار خودرا با اشتياق بيشتر و مطلوب تر انجام دهند

يكي از راه هاي مقابله با جنگ نرم وبلاگ نويسي است زيرا ما بااين كار مي توانيم اسلام را نشردهيم و با جنگ نرم مقابله كنيم

وبلاگ نويسي يكي از راه هاي انتشار مطالب علمي مذهبي ورزشي و...است و بايد با ايجاد مسابقات وبلاگ نويسي به علاقه ي وبلاگ نويسان بيفزاييم.

باتشكر

خداوندا من در کلبه حقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرشه کبریایی خود نداری! من خدایی چون تو دارم و تو چون خودی نداری!

تالار های اسلام شناسی وشیعه شناسی

شنبه 15 آذر 1393  6:25 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 omiddeymi1368 moradi92 salma57 gharibeh rasekhoon_weblog amirali123
amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 16034

باسلام و باتشکر از آقای سجادی و آقای رضایی که این تاپیک را ایجاد کردند. برای افزایش علاقه و اشتیاق وبلاگ نویس به وبلاگنویسی باید با برگزاری مسابقات زیاد همراه با جوایز انگیزه ی کاربران را به وبلاگ نویسی افزایش داد. ایجاد انگیزه در وبلاگ نویس خود به خود به وجود نمی آید و باید با این جور برنامه ها این انگیزه را ایجاد کرد.

اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)

شنبه 15 آذر 1393  6:32 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 moradi92 salma57 hossein201273 rasekhoon_weblog amirali123
gharibeh
gharibeh
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 758

عرض سلام و خسته نباشید.

اشتیاق و علاقه شاید مهمترین عامل درکار یک وبلاگ نویس باشه که در کنار خلاقیت میتونه حتی از یک نفر بی سواد در این زمینه یک وبلاگ نویس موفق حاصل بشه.کما اینکه نباید در وبلاگ نویسی اشتیاق آدم پایین بیاد بلکه روز به روز باید آستانه تحمل خودشو بالا ببره و در این راه با اشتیاق فراوان جلو بره،و با توجه به اینکه هر روز کدها و فضای برنامه نویسی داره افزایش می یابد و یه امثال منه بی سواد هم میتونن در کار موفق باشند.

نه تنها در زمینه وبلاگ نویسی بلکه در کلیه ی زمینه های زندگی اشتیاق حرف اول رو میزنه چه بسا آدم تحصیلات عالی در یک زمینه داشته باشه ولی به دلیل عدم علاقه و اشتیاق هر گز از اون کاری که میکنه لذت نمیبره.

به نظر بنده یکی از عواملی که میتونه اشتیاق آدمو بالا ببره همین مسابقات وبلاگ نویس هستش برای مثال بنده سال گذشته در وبلاگ نویسی قربان تا غدیر برنده شده ولی در مسابقه وبلاگی محرم امسال رتبه نیاوردم و این اشتیاق من افزایش داده و همت منو بالا برده که در مسابقه بعدی برنده بشم.

بنده هیچ گونه تحصیلات و اموزشی در زمینه طراحی سایت و وبلاگ نداشتم ولی این لذتی که از این کار میبرم باعث شده که هر روز سرویس های مختلف وبلاگی رو تست کنم و از هر کدام نکته ای رو بر دارم واستفاده کنم.

شنبه 15 آذر 1393  9:55 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 rasekhoon_weblog salma57 omiddeymi1368 amirali123 moradi92
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

خب از ترس داداش حسين اومدم حالا چي بگم ...خخخخخ ها دومين نشست وبلاگ نوسي چه زماني برگزار خواهد شد ؟..خخخ

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

دوشنبه 17 آذر 1393  1:05 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 khodaeem1 salma57 omiddeymi1368 moradi92 rasekhoon_weblog ria1365
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

نقل قول amirali123

خب از ترس داداش حسين اومدم حالا چي بگم ...خخخخخ ها دومين نشست وبلاگ نوسي چه زماني برگزار خواهد شد ؟..خخخ

خوب منم از تهدید حسین جان ترسیدم اومدم . حالا چی بگم ؟ سومین نشست وبلاگ نویسی چه زمانی برگزار خواهد شد ؟؟؟

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 17 آذر 1393  1:08 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 amirali123 salma57 omiddeymi1368 moradi92 rasekhoon_weblog
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

خب انگيزه و اشتياق كه راه هاي زيادي داره براي افزايش دادنش همين به قول محبوب دلهاcheeky ( خودم رو ميگم ) جاي ديگه نگردين ...خخخ

هر 5 انگشت كه يكي نيست

يكي به خاطر علاقه اي كه به اون موضوع داره مياد ( پس اين قبيل افراد حتما شركت ميكنند )

يكي به خاطر يه هدفي كه انتخاب كرده مياد حالا چه معنوي باشه  چه مذهبي ( مثل محبوب دلها به خاطر عشق به حسين در وبلاگ نويسي ماه محرم شركت كرده بود ) ميبينتو رو خدا چه مثالهايي ميزنم كه همه درك ميكنند ...خخخ

يكي به خاطر استعدادش مياد تا به بقيه بفهماند كه مثلا من از بقيه عالي تر هستم اينو مثال نميزنم چون اختشاش به وجود مياد

يكي به خاطر بي كاري مياد ميگه من كه بيكار هستم حالا تو اينجا شركت كنم ببنم چي ميشه ...... اين رو هم فكر كنم نداريم تو سايتمون ما .... خخخخ

يكي مياد شركت ميكنه تا دستاورد هاش رو تو وبلاگش نشون بده حالا چه آرشيو عكس بچه !!!! باشه يا مطالب ديگه ....

يكي هم مياد به خاطر جوايزش حالا اين جايزه دل بخواه موارد قبلي هم ميتونه باشه و نه يكي هم ميتونه اين باشهكه كسي تخصص نداره ولي اون جايزش چشش رو ميگيره و مياد شركت ميكنه و........

يكي مياد تا اطلاعات كسب كنه در زمينه وبلاگ نويسي و تجربش رو بالا ببره

از يكي ميخوان كه با حضورش تو وبلاگ به وبلاگ مقام و منزلت بده حالا چه به خاطر محبوبيتش cheeky ( ملتف كه هستين )..چه به خاطر مجرب بودنش و....

و در آخر حالا با شوخي و.... حرف هام رو كه زدم اما  اگه به تعداد جوايز افزوده بشه همه جا اينطوري هست ها انگيزه زياد ميشه حالا چه نقدي باشه چه امتيازي .....

و يكي هم اطلاع رساني به موقع باشه بهتر تر ميشه

وبه نظر من از همه مهمتر يه خلاصه از نحوه انتخاب برتران نشون داده بشه يكمي بيشتر زمينه شفاف سازي ميشه .... آخيش راحت شدم ديگه بسه فعلا

خواهش ميكنم كاري نكردم كه شما لطف دارين ....

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

دوشنبه 17 آذر 1393  1:18 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 salma57 khodaeem1 omiddeymi1368 moradi92 rasekhoon_weblog ria1365
mohsen_alavi
mohsen_alavi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8348

بنظر من عوامل گوناگونی میتونه یه وبلاگ نویس رو تشویق کنه به فعالیت در وبلاگ نویسی، عوامل فردی درونی و عوامل بیرونی،

ولی بیشتر تمایلات درونی ادم هست و نظیر  دلنوشته و انتشار اعتقاد و ایمانش و...و  در کنارش مشوق های بیرونی مثل امتیازات و جوایز دوره ای...

وبلاگ شیعه 12 امامی

خواهد آمد مرهم زخم علی(ع) در کوچه ها

دوشنبه 17 آذر 1393  1:47 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 amirali123 khodaeem1 salma57 omiddeymi1368 moradi92 rasekhoon_weblog
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

با سلام و عرض ادب و تشکر از مدیران تالار راسخون بلاگ برای اجرای طرح های متنوع و کاربردی و همچنین مشارکت کنندگان گرامی که حضور گرم و موثری دارند

اشتیاق و انگیزه هر کاری، به مزایای و نقاط مثبت آن فعالیت بستگی دارد.

تمامی مزایا و کارکردهایی که یک وبلاگ می تواند داشته باشد، انگیزه ایست می تواند باشد برای هر فرد که آن را مطالبه می نماید.

شاید برای یک فردی که تازه به فضای مجازی وارد شده، جالب باشد که با چند کلیک و به راحتی می تواند یک محتوا را در این فضا منتشر نماید. یعنی مزیت "سهولت و سادگی" در وبلاگ باعث جذب این کاربر شده است. حتی برای افراد حرفه ای، که از بازدیدها و کاربران زیاد وبلاگ ها، برای جذب مخاطبین استفاده می کنند.

پس به نظرم باید پتانسیل ها و ظرفیت های درونی وبلاگ را هم بررسی کنیم.

دوشنبه 17 آذر 1393  2:24 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 salma57 hossein201273 alirezaHmzezadh omiddeymi1368 amirali123 moradi92 rasekhoon_weblog ria1365
دسترسی سریع به انجمن ها