0

نتایج مسابقه وبلاگی محرم الحرام

amin5530
amin5530
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1258

پاسخ به:نتایج مسابقه وبلاگی محرم الحرام

نقل قول salma57

نقل قول amin5530

یه چیز عادی هست که اونایی که برنده نمیشن اعتراض می کنن حالا هر کی به یه شکل وظیفه مسئولان هستش که پاسخگو باشند و این ابهامات رو برطرف کنند.اگر برطرف شد که خدارو شکر اگر نشد حق تمسخر ندارند اونم البته مسئولان پاسخگویی

بله اعتراض عادیه. شاید اگر آدم کار خودش رو با یک ماه پیشش بسنجه، خیلی هم برای وبلاگ وقت گذاشته. مسئولین دارن پاسخ میدن. من هم دارم نظر خودم رو به عنوان یک نفر که از وبلاگ هایی که اینجا مطرح شده و بازدید کردم مطرح می کنم. 

به اشکالات چند نفر از وبلاگ نویسان هم اشاره کردم. شاید برای خودشون دیده نشده ولی داوران این اشتباهات رو هم مدنظر قرار دادند. 

به نظر بنده اینطور نظر دادن با تمسخر کردن خیلی فرق میکنه

چه خوب میشد شما اون پیام رو نمیذاشتید و نظرات خودتون رو که خیلی هم بجا بود ادامه میدادید

YEMEN

تالار قرآن کریم

۩۩ ¤ هر روز آشنایی با یکی از سوره های قرآن کریم ¤ ۩۩

amin.bidar@gmail.com

من در پی تو هستم و مردم پی بهشت .... ایمان شهر ، کفر مرا در می آورد

سه شنبه 11 آذر 1393  11:34 AM
تشکرات از این پست
amirali123 borkhar salma57 hossein201273 rasekhoon_weblog sayyed13737373 moradi92 mnadbqn omiddeymi1368 nosha1209
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

دلگير شدن  امير علي محبوب دلها از برنده نشدن

يه نگاه بندازين جاي دوري نميره cool

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

سه شنبه 11 آذر 1393  11:37 AM
تشکرات از این پست
amin5530 borkhar salma57 hossein201273 rasekhoon_weblog sayyed13737373 omiddeymi1368
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

نقل قول amin5530

به نظر بنده اینطور نظر دادن با تمسخر کردن خیلی فرق میکنه

چه خوب میشد شما اون پیام رو نمیذاشتید و نظرات خودتون رو که خیلی هم بجا بود ادامه میدادید

معذرت بابت اون پاسخ تندم.

خودم هم میدونم زیاده روی کردم.

ولی واقعا وقتی دیدم تعداد معترضین بیش از حد انتظار داره میشه این مطلب رو نوشتم. البته سریع پشیمون شدم. ولی چون نقل قول زدین و خودم هم کاری برام پیش اومد و کنار سیستم نبودم موفق به ویرایشش نشدم.

از شما و همه معترضین عذرخواهی می کنم.

ان شاءالله در تمام امور زندگی، مخصوصا وبلاگ و وبلاگ نویسی موفق و موید باشید. 

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

سه شنبه 11 آذر 1393  11:48 AM
تشکرات از این پست
amin5530 amirali123 hossein201273 rasekhoon_weblog sayyed13737373 omiddeymi1368 nosha1209
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

یه نکته رو هم بگم و دیگه سعی می کنم سکوت کنم.

همه وبلاگ نویسان واقعا زحمت کشیدند؛ وقت گذاشتند و واقعا وبلاگ های خوبی هم هستند. کسی منکر این موضوع نیست.

چیزی که در مسابقات صورت میگیره مقایسه هست؛ مقایسه کار شما با چند نفر دیگه.

همه کارها خوبند. شاید همه هم عالی باشند. کار وبلاگ نویس، تلاش برای ایجاد و بهتر شدن وبلاگ هست؛ همه تلاش خودشون رو می کنند. ولی یکی نتیجه کارش بهتر میشه؛ داوران فقط از روی یک مورد تصمیم نمی گیرند.

ممکنه وبلاگی مطالبش خوب و مفید هم باشه، ولی عواملی که داوران در نظر می گیرند متعدد هست. امتیازات هم بر اساس همه پارامترها تعیین میشه.

مثال میزنم!

مسابقه ای مثل مسابقه دو رو در نظر بگیرید. اگر همه شرکت کنندگان در محیطی مجزا از هم بدوند، شاید از عملکرد خودشون راضی باشند. شاید وقتی بفهمند جزء سه نفر اول نبودند تعجب کنند وحتی اعتراض هم داشته باشند.

ولی وقتی همین شرکت کنندگان در کنار بقیه با همون سابقه فعالیت بدوند(درست با همون تایم و همون مشخصات)، کمی و کاستی و عیب کارشون مشخص میشه. متوجه میشن کجا سرعتشون کم شده، کجا کم آوردند و چی شده که جزء برترین ها نبودند.

تلاش همه وبلاگ نویسان در ایام مسابقه بیشتر بوده.ولی باید متوجه این موضوع باشند که امکان داره فرد دیگری در وبلاگ دیگری بهتر از اونها کار کرده. و بهتر نتیجه گرفته

بحث هام طولانی شد و فکر کنم حوصله بقیه هم دیگه از دست حرفهای من سر رفت.

باز هم از همگی معذرت میخوام.

موفق و موید باشید. 

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

سه شنبه 11 آذر 1393  12:06 PM
تشکرات از این پست
amirali123 amin5530 hossein201273 rasekhoon_weblog sayyed13737373 omiddeymi1368 narges9448
ramiran
ramiran
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 15

درسته اما محیط اینجا مجزا نیست!

من چندبار حتی قبل از شرکت تو مسابقه همه ی وبلاگ ها رو باز کردم که وبلاگ خودم رو ثبت کنم یا نه !

باور کنید همه ی حدود 60 وبلاگ رو بالای ده بار دیدم! بعد اومدم تصمیم گرفتم ثبت نام کنم!

من تو یه مسابقه ای که 400 وبلاگ شرکت داشتن سال پیش اول شدم اونجام همه ی نزدیک به 400 وبلاگ رو بررسی و آنالیز کردم نه اینکه بیام از خودم یه وبلاگ درست کنم بزارم!

ملاک داوران اینجا پشتکار نیست! ملاکشون اصن نمیدونم چیه کپی پیست کپی پیست 

راه ناتمام ...
سه شنبه 11 آذر 1393  12:10 PM
تشکرات از این پست
amin5530 salma57 amirali123 hossein201273 rasekhoon_weblog sayyed13737373 moradi92 mnadbqn omiddeymi1368 nosha1209
amin5530
amin5530
کاربر طلایی1

دوستان من هر کاری کردم نتونستم جلو خودم روبگیرم و از انتخاب شدن وبلاگ کودکانه چشم پوشی کنم

واقعا با چه معیاری این وبلاگ جز 15 نفر شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خودتون برید نگاه کنید...

نه قالب ..نه اندازه تصاویر .نه...

حتی تالیفی نیست (یکی از قوانین این بود که زیر مطالب تالیفی حتما نوشته باشه )

http://kudakane.rasekhoonblog.com/

البته از نویسنده وبلاگ تشکر می کنم و منکر زحماتشون نمیشم ولی برای مثاله دیگه

YEMEN

تالار قرآن کریم

amin.bidar@gmail.com

سه شنبه 11 آذر 1393  12:19 PM
تشکرات از این پست
amirali123 hossein201273 rasekhoon_weblog sayyed13737373 moradi92 mnadbqn omiddeymi1368
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

با سلام دوستان

منم از اعلام نتایج وبرنده نشدن خودم متعجب شدم ولی خب دیگه داوری :یه بار برنده ایم ویک بار بازنده ایم :پس هی اعتراض معنایی ندارد :شماها می توانید بپرسید وبلاگ شما چه امتیازی را از داوری کسب کرده به طور مثال من حدودای 830بوده :خب یکی بهتر وبلاگ نویسی کرده خب تو داوری هم امتیازش از من بالاتر شده وبرنده شده :از مسوول راسخون بلاگ جناب سجادی در خواست دارم امتیازی را برای کسانی که برنده نشدند در نظر بگیرید که حداقل این اعتراضات خنثی شود.

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

سه شنبه 11 آذر 1393  12:25 PM
تشکرات از این پست
amirali123 amin5530 rasekhoon_weblog sayyed13737373 moradi92 omiddeymi1368
amin5530
amin5530
کاربر طلایی1

نقل قول hossein201273

با سلام دوستان

منم از اعلام نتایج وبرنده نشدن خودم متعجب شدم ولی خب دیگه داوری :یه بار برنده ایم ویک بار بازنده ایم :پس هی اعتراض معنایی ندارد :شماها می توانید بپرسید وبلاگ شما چه امتیازی را از داوری کسب کرده به طور مثال من حدودای 830بوده :خب یکی بهتر وبلاگ نویسی کرده خب تو داوری هم امتیازش از من بالاتر شده وبرنده شده :از مسوول راسخون بلاگ جناب سجادی در خواست دارم امتیازی را برای کسانی که برنده نشدند در نظر بگیرید که حداقل این اعتراضات خنثی شود.

بنده به شخصه واسه امتیاز این کار رو نمیکنم و نمیخوام موضوع رو به جایی برسونم که به اونا که برنده نشدن هم امتیاز بدن

YEMEN

تالار قرآن کریم

amin.bidar@gmail.com

سه شنبه 11 آذر 1393  12:29 PM
تشکرات از این پست
amirali123 rasekhoon_weblog sayyed13737373 moradi92 omiddeymi1368
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1

نقل قول amin5530

دوستان من هر کاری کردم نتونستم جلو خودم روبگیرم و از انتخاب شدن وبلاگ کودکانه چشم پوشی کنم

واقعا با چه معیاری این وبلاگ جز 15 نفر شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خودتون برید نگاه کنید...

نه قالب ..نه اندازه تصاویر .نه...

حتی تالیفی نیست (یکی از قوانین این بود که زیر مطالب تالیفی حتما نوشته باشه )

http://kudakane.rasekhoonblog.com/

البته از نویسنده وبلاگ تشکر می کنم و منکر زحماتشون نمیشم ولی برای مثاله دیگه

من واقعتيش خيلي واسم چيز نبود ولي با ديدن اين وبلاگي كه گفتين تموم دندونام رو با تمام وجودم فشردم حاج خانم سلما بفرمائيد.... اينم يه نمونه راست ديگه ...ديگه خودمون رو قول نزنيم ...

سايت بانك رو هك مي كردم اين قدر طول نميكشيد كه باز بشه .... حالا من هيچي نميگم

بین تموم سایتهای اینترنت

سه شنبه 11 آذر 1393  12:30 PM
تشکرات از این پست
amin5530 rasekhoon_weblog sayyed13737373 moradi92 salma57 mnadbqn omiddeymi1368
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1

نقل قول hossein201273

با سلام دوستان

داداش حسين تو چيزي نگو كه همه چيز  زير سر تو هستش ...خخخخخ

بین تموم سایتهای اینترنت

سه شنبه 11 آذر 1393  12:32 PM
تشکرات از این پست
amin5530 hossein201273 rasekhoon_weblog sayyed13737373 omiddeymi1368
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول amin5530

نقل قول hossein201273

با سلام دوستان

بنده به شخصه واسه امتیاز این کار رو نمیکنم و نمیخوام موضوع رو به جایی برسونم که به اونا که برنده نشدن هم امتیاز بدن

دوست عزیزم با سلام وعرض ادب خدمت شما

من نگفتم برای امتیاز کسی این کاررا می کند :به هرحال همه ی ما زحمت کشیدیم به هرحال در قبال زحمتمان حالا یا با امتیاز یا بدون امتیاز باید به نظر من تقدیر بشود.

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...

سه شنبه 11 آذر 1393  12:40 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog sayyed13737373 omiddeymi1368
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول amirali123

نقل قول hossein201273

با سلام دوستان

داداش حسين تو چيزي نگو كه همه چيز  زير سر تو هستش ...خخخخخ

دآخه داداش من اگه داوری کرده بودم با آقای سجادی دقیق تر در می اومد :آقای سجادی اصولا برای مسابقات وبلاگ نویسی سه داور انتخاب می کنند وامتیازات سه داور را تقسیم بر سه می کنند که حقی ضایع نشود

سه شنبه 11 آذر 1393  12:41 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog sayyed13737373 amirali123 omiddeymi1368
mohsen_alavi
mohsen_alavi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8348

اعتزاضا رو به داوری بکنید نه به وبلاگ های 15 تای اول

من وبلاگم 15م شده نه اول!!

ولی دلیل نمیشه که زحمتمون ندید بگیرید و بگید 15 تا ی اول وبلاگشون بدرد نمیخوره!!

وبلاگ شیعه 12 امامی

خواهد آمد مرهم زخم علی(ع) در کوچه ها

سه شنبه 11 آذر 1393  12:43 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog hossein201273 rasekhoon_m amirali123 sayyed13737373 omiddeymi1368
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

دآخه موسسه ر اسخون تو که کاری کردی :حدقل 70نفر شرکت کننده باید 30تا برگزیده بده نه 15تا :فکر کنم این بودجه راسخون برای راسخون بلاگ کم بوده پاسخ به:نتایج مسابقه وبلاگی محرم الحرام

سه شنبه 11 آذر 1393  12:48 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m rasekhoon_weblog amirali123 sayyed13737373 omiddeymi1368 mohsen_alavi
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

ازتمامی دست اندرکاران این مسابقه وسایت کمال تشکروقدردانی رومی نمایم.انشاء الله بتونیم بافضای مجازی درآینده بیشتردرخدمتتون باشیم وفرهنگ اسلامی وتشیع روبیشتررواج دهیم.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 11 آذر 1393  12:54 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog rasekhoon_m amirali123 hossein201273 sayyed13737373 omiddeymi1368 mohsen_alavi ria1365
دسترسی سریع به انجمن ها