0

مبحث هفتاد و ششم طرح صالحین: «رمز و راز خوشی‌ها و ناخوشی‌های زندگی»

shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

پاسخ به:مبحث هفتاد و ششم طرح صالحین: «رمز و راز خوشی‌ها و ناخوشی‌های زندگی»

نقل قول ftm1370

سکوت نکن

زمزمه کن

گاهی

قدم بزن در کوچه های زندگی

و گاهی

آرام پرواز کن

این آبی بی کران مال تو نباشد،.... مال کیست؟؟؟؟

خوشبختی یعنی آرامش داشتن و این آرامش برای هر کسی یه طور متفاوت به وجود می آید.

من عاشق این آبی بی کرانم، آرامش دارم، خوشبختم....

یا حق

بنام خدا

دوست خوبم آرامش هر کسی دست خود او و تعلقاتش هست.اگر راضی به رضای خدا باشیم و به او توکل کنیم آنچنان آرامشی خواهیم داشت که قابل تصور نیست.(الا بذکر الله تطمئن القلوب).

ضمنا همانگونه که آسمان لطف دارد و برای ما نعمت هائی بدستور خدا از آسمان می آید ، زمین هم منبع لطف و نعمات زیاد خداوندیست و نباید از هیچکدام قافل بود.

با تشکر و احترام

شنبه 8 آذر 1393  2:06 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 moradi92 nargesza
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

نقل قول shirdel2
نقل قول ria1365

اینایی که میگن پول خوشبختی نمیاره.
 آقا بیاید و منو بدبخت کنید.
اینقدر بهم پول بدید تا به خاک سیاه بشینم.
نامردم اگه اعتراضی کنم………..!!!!

سلام دوست خوب و گرامی ria1365

اگر کمی به اطراف خودمان با دقت نگاه کنیم خواهیم دید کسانی را که آنقدر ثروت دارند که حد و مرزی ندارد اما یک غذای معمولی و دلنشین هم نمی توانند با لذت بخورند.البته داشتن پول و ثروت (مشروط بر آنکه از راه درست بدست آمده باشد ) برای آنهائی ایمان و اعتقاد دارند و این مال و ثروت نتواند آنها را به بیراهه کشیده و از مسیر خداپرستی دور نماید فی نفسه اشکال ندارد.اما اگر به فکر آخرت باشیم تنها با داشتن پول نمی توانیم به قرب خدا برسیم.

مثالی در قرآن در مورد بعضی از مردم زمان  حضرت موسی و قارون بیان شده که مردم وقتی آن ثروت بیش از اندازه را دیدندبا حسرت گفتند کاش ما جای او بودیم اما روز بعد که زمان فرو رفتن تمامی ثروت و خود قارون در دل خاک بود و مردم آن را مشاهده کردند از حرف قبل خود پشیمان شدند و گفتند خدا را شکر که جای او نبودیم. البته این عذاب الهی خاص قارون نبوده و برای هر ثروتمند فخر فروش و متکبر خودبین خواهد بود.(آیه 76 سوره قصص).

با سلام و احترام خدمت همه شما عزیزان،

به احتمال زیاد کاربر ria1365 خواسته اند در قالب طنز به نکوهش رابطه بین پول و خوشبختی بپردازند(با توجه به تصویری که قرار داده شده و گویا این جملات هم از زبان همین عروسک است!)

از همراهی شما بسیار سپاسگزاریم...

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

شنبه 8 آذر 1393  2:08 PM
تشکرات از این پست
shirdel2 ria1365 moradi92 nargesza
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

به نظر من این خود ما هستیم که مسبب خوشیها و عدم خوشیهای خودمون میشیم.

با تشکر از مبحث جالبتون

سلام دوست خوب و گرامی

نکته بسیار خوبی را بیان کردید و دقیقا اگر به موضوع فکر کنیم  و راضی باشیم به رضای خداوند به این نتیجه خواهیم رسید که خوشی و ناخوشی ها ثمره اعمال و عملکرد خودمان است. لذا رسم زندگی ما انسانها اینگونه بوده و هست که هر دو مورد با هم باشد تا امتحان شویم و باید در خوشی ها شکر خدا را بجا بیاوریم و در ناخوشی ها هم به قادر متعال توکل کنیم و فقط از او یاری بطلبیم.(ایاک نعبد و ایاک نستعین).

با تشکر و احترام

شنبه 8 آذر 1393  2:15 PM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5428

در جامعه امروز به علت نبود پایه های اقتصادی درست، عدم وجود شایسته سالاری  بسیاری افراد در سطحی معمولی، عادی و با درآمدی مکفی، مشغول گذران زندگی هستند و عده ای هم که تعدادشان این روزها کم نیست؛ مرفه و با درآمدهای نجومی زندگی می کنند.

در میان افراد  عده ای  وجود دارند که نه با زحمت و تلاش، بلکه از راه های ناصحیح و بدون هیچ تلاشی کسب درآمد می کنند. البته باید گفت که همیشه تنها حلال بودن مال بدست آمده مهم نیست، باید غیر از حلال بودن طیب هم باشد. (یَا أَیُّهَا النَّاسُ كُلُواْ مِمَّا فِی الأَرْضِ حَلاَلاً طَیِّباً وَلاَ تَتَّبِعُواْ خُطُوَاتِ الشَّیْطَانِ إِنَّهُ لَكُمْ عَدُوٌّ مُّبِینٌ) (بقره/ 168).

سبک زندگی افراد متمول جامعه ی امروز ما حال با هرطور درآمدی و از هر راه و روشی؛ خواه این افراد به ظاهر متدین و دین مدار باشند و خواه نباشند؛ بسیار دیدنی است.

دیدنی نه از این باب که درست است و مو لای درز آن نمی رود؛ بلکه دیدنی از آن جهت که معلوم نیست این سبک از کجا آمده است و پایه و اساسش چیست.

در میان مرفهین افرادی را می بینیم که در تعریف جامعه، متدین و به قول معروف حزب اللّهی هستند؛ ولی در تعریف دینی متدین محسوب نمی شوند.

این افراد ملاک های دینی ندارند و در جهلی فرو رفته اند که خود از آن بی خبرند. دین و نظاره کردن این افراد بسیار دردناک است و ناراحت کننده، زیرا چون در عرف و دید جامعه این افراد نشان دینداری دارند؛ عملکردشان قطعاً به پای دین گذاشته می شود.

بس که دل‌تنگم اگر گریه کنم، می‌گویند:

قطره‌ای قصدِ نشان‌دادنِ دریا دارد

السلام علیک یا سلطان عشقــــ♥ علی بن موسی الرضا (ع)

شنبه 8 آذر 1393  3:58 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 shirdel2 moradi92 nargesza
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

برتری عده ای بر عده ی دیگر در مال و ثروت و رزق و روزی به این علت است بین آن ها پیوند برقرار شود تا مساوی و هم سطح شونداین گونه افراد باید بسیار مراقب رفتار و عملکردشان باشند زیرا بازخواستشان سنگین تر است. این ها رنگ و بوی دین را دارند؛ تنها نباید به ظاهر اکتفا کنند و نماز و روزه را نشان دینداری و برتری خود بدانند؛ باید سبک و سیره ی زندگیشان مناسبات دینی، علوی و فاطمی داشته باشد.

شنبه 8 آذر 1393  4:00 PM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

آدمی باید یا مردانه دین دار و دین مدار باشد یا مردانه دین گریز. گاه در میان افراد متمول تعبیر "داریم، خرج می کنیم؛ پول و مال خودمان است و هرجور دوست داشته باشیم استفاده می کنیم." را می شنویم. این حرف تکیه گاهش کدام فکر و اندیشه است را نمی دانیم. ولی خوب می دانیم که این تعبیر را در هیچ جای دین نمی توان پیدا کرد.رهبر معظم انقلاب فرمودند: پول و ثروتی که می تواند تولید و صنعت جامعه را به جلو سوق دهد، ثروت ملی را افزون کند، به فقرا کمک کند؛ خرج هوس های چشم و گوش و میل افراد جامعه شده است و ... کلام ایشان دینی، منطقی و درست است. ما انسان ها به تنهایی زندگی نمی کنیم که هر طور خواستیم عمل کنیم؛ بلکه در اجتماعات کوچک و بزرگ زیست می کنیم و با دیگر افراد پیوند و ارتباط داریم.عملکرد و طرز فکر و زندگی ما بر کل اجتماع اثر می گذارد. ما در قبال کل جامعه مسئول هستیم و باید مراقب خودمان باشیم. حکمت و تدبیر خداوند بر این بوده افراد جامعه با هم پیوند برقرار کرده تا به سمت جلو حرکت کند و ایست نداشته باشد. باید افراد جامعه به هم متصل باشند تا جامعه پیشرفت کند.

شنبه 8 آذر 1393  4:02 PM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

وَاللّهُ فَضَّلَ بَعْضَكُمْ عَلَى بَعْضٍ فِی الْرِّزْقِ فَمَا الَّذِینَ فُضِّلُواْ بِرَآدِّی رِزْقِهِمْ عَلَى مَا مَلَكَتْ أَیْمَانُهُمْ فَهُمْ فِیهِ سَوَاء أَفَبِنِعْمَةِ اللّهِ یَجْحَدُونَ) (نحل/ 71)

طبق این آیه برتری عده ای بر عده ی دیگر در مال و ثروت و رزق و روزی به این علت است که بین آن ها پیوند برقرار شود تا مساوی و هم سطح شوند.

شنبه 8 آذر 1393  4:03 PM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

این نکته ی مهمی است که مال و ثروتی که خدا به عده ای عطا می کند؛ مال خودش نیست که هر طور خواست مصرف و ریخت و پاش کند. خودش را جدای دیگر افراد جامعه ببیند و اهمیتی به فرو دستان و ضعیفان ندهد. بلکه مال و ثروت را خداوند باری تعالی به او داده و اگر لحظه ای اراده کند، قطعاً از او خواهد گرفت و او از دستش کاری بر نمی آید.

خداوند مال را برای قوام و قیام مردم قرار داده است و قوام مردم به پیوند آن ها با یکدیگر است. پس مال و ثروت در جامعه تنها برای برقراری پیوند است نه فخر فروختن و هر روز فاصله ی طبقاتی را زیاد کردن. (وَلاَ تُوْتُواْ السُّفَهَاء أَمْوَالَكُمُ الَّتِی جَعَلَ اللّهُ لَكُمْ قِیَاماً وَارْزُقُوهُمْ فِیهَا وَاكْسُوهُمْ وَقُولُواْ لَهُمْ قَوْلاً مَّعْرُوفًا) (نساء/5)

مالی که باعث قیام است باید به جایش مصرف گردد؛ و اگر در جای نامناسب هزینه گردد قطعاً کفر نعمت است.

شنبه 8 آذر 1393  4:04 PM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

(... وَالَّذِینَ یَبْتَغُونَ الْكِتَابَ مِمَّا مَلَكَتْ أَیْمَانُكُمْ فَكَاتِبُوهُمْ إِنْ عَلِمْتُمْ فِیهِمْ خَیْرًا وَآتُوهُم مِّن مَّالِ اللَّهِ الَّذِی آتَاكُمْ ...) خداوند به مولی امر کرده است که اگر در آزادی و مستقل شدن برده و عبد خود خیری را دیدی از مالی که خداوند به تو عطا کرده به او بده.

شنبه 8 آذر 1393  4:05 PM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

یادمان بماند که اگر فرد متمولی و به قول معروف بچه پولداری دیدیم که زندگی اش ربطی به دین نداشت حسرت نخوریم. زیرا آن پول و ثروت نعمت برای او محسوب نمی شود. بدانیم که مالمان برای خودمان نیست بلکه خداوند برای اندک مدتی در دست ما قرار داده تا در جایش مصرف کنیم.

در آخر نیز بدانیم؛ هر که بامش بیش برفش بیشتر.

شنبه 8 آذر 1393  4:05 PM
تشکرات از این پست
behnamjoodi
behnamjoodi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 57

به نظر من خوشی یعنی اینکه قدر داشته هاتو بدونی و شکر خدا رو بجا بیاری وناخوشی یعنی اینکه فقط نداشته هاتو ببینی......

شنبه 8 آذر 1393  5:06 PM
تشکرات از این پست
shirdel2 omiddeymi1368 moradi92 nargesza
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

نقل قول moradi92
نقل قول ria1365

اینایی که میگن پول خوشبختی نمیاره.
        آقا بیاید و منو بدبخت کنید.
        اینقدر بهم پول بدید تا به خاک سیاه بشینم.
           نامردم اگه اعتراضی کنم………..!!!!

پول خیلیها رو خراب کرده..دین خیلی ها رو ازشون گرفته..

پول مسئولیت میاره.. باید زکات بدی..خمس بدی..به فقیرها کمک کنی..حج واجب بری..

پول داشتن بد نیست...امام حسین (ع) خیلی پولدار بوده.. پولدار بودن جنبه میخواد...

از طرفی گفتم که هر کسی خوشی رو توی یه چیز میبینه...

حاضرید سلامتی تون رو با پول عوض کنید؟ بسم الله.

حاضرید خانوادتون رو با پول عوض کنید؟ یا علی.

حاضرید دینتون رو با پول عوض کنید؟ بفرما.

توی این دنیا، هیچکس نیست که همه چیز رو با هم داشته باشه..

باید یه چیز بدید تا یه چیز دیگه به دست بیارید...تجارته...

نظرات شما درست. منم این پست رو از جهت طنزش گفتم نه چیز دیگه. صرفا جنبه طنز بود و لاغیر.

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

شنبه 8 آذر 1393  6:36 PM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

نقل قول shirdel2
نقل قول ria1365

اگر کمی به اطراف خودمان با دقت نگاه کنیم خواهیم دید کسانی را که آنقدر ثروت دارند که حد و مرزی ندارد اما یک غذای معمولی و دلنشین هم نمی توانند با لذت بخورند.البته داشتن پول و ثروت (مشروط بر آنکه از راه درست بدست آمده باشد ) برای آنهائی ایمان و اعتقاد دارند و این مال و ثروت نتواند آنها را به بیراهه کشیده و از مسیر خداپرستی دور نماید فی نفسه اشکال ندارد.اما اگر به فکر آخرت باشیم تنها با داشتن پول نمی توانیم به قرب خدا برسیم.

همانطور که عرض کردم بنده در قالب طنز اینو گفتم نه چیز دیگه ...بنظر بنده اگر از طنز بجا استفاده کنیم تاثیرش از خیلی چیزا که گفته میشه زیادتر و موثر تره........موفق باشید.

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

شنبه 8 آذر 1393  6:42 PM
تشکرات از این پست
shirdel2 omiddeymi1368 moradi92 nargesza
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1

بنام خدا

ضمن تشکر از شما کاربر محترم fatemexry که با نظرات ارسالی موضوع متمولین را بسیار خوب تشریح کردید.عمده ترین اشکال و اشتباه در بین افرادی که ایمان راسخ و اعتقاد کامل به مذهب خود ندارند این است که همه امکانات و داشته هایشان  را از خودشان میدانند و شاید بدلیل تکبر و غروری که دارند به این موضوع که تمام آنچه دارند امانتی است که خداوند خواسته چند روزی دست او باشد و یا خداوند خواسته او را آزمایش کند. 

امیدوارم با کارهای فرهنگی بتوان این موارد را به گوش متمولین رساند . البته نه آنهائی که یک شبه و یا از راههای نادرست به مال و منالی رسیده اند ،اینها فقط به فکر خوش گذرانی خودشان هستند و متاسفانه در جامعه ما کم هم نیستند و معمولا برای اینکه خودی نشان بدهند گاهی دست به کار خیری هم میزنند ،اما زهی خیال باطل،که آنها نمی دانند کار خیر باید از پول حلال و طیب و پاکیزه انجام شود تا پذیرفته گردد و گرنه هستند افرادی که با دست زدن به هر خلافی پول روی پول میگذارند و آماده هستند برای فخر فروشی هزینه هم بکنند.امیدوارم در بجث بقیه عنوانها هم شرکت فعال کنید و نظرات خودتان را هم بنویسد.

با تشکر و احترام

شنبه 8 آذر 1393  6:57 PM
تشکرات از این پست
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1

نقل قول ria1365
نقل قول shirdel2
نقل قول ria1365

همانطور که عرض کردم بنده در قالب طنز اینو گفتم نه چیز دیگه ...بنظر بنده اگر از طنز بجا استفاده کنیم تاثیرش از خیلی چیزا که گفته میشه زیادتر و موثر تره........موفق باشید.

سلام دوست خوبم

بنده عذر خواهی می کنم چون با عجله مطلب را خواندم به طنز بودن آن توجه نکردم.به هر حال از عنایت شما سپاسگزارم .

شنبه 8 آذر 1393  7:06 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 ria1365 moradi92 nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها