0

مبحث هفتاد و ششم طرح صالحین: «رمز و راز خوشی‌ها و ناخوشی‌های زندگی»

nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

پاسخ به:مبحث هفتاد و ششم طرح صالحین: «رمز و راز خوشی‌ها و ناخوشی‌های زندگی»

ما که خیلی وقته خوشی رو ازمون گرفتن. از خدا بیخبر ها هنوز هم از رو نرفتن. فقط توکلمون به خداست. انشاالله خدا جوابشونو بده.

خیلی حرفه اینکه اگه کسی از دست کسی ناراحت شد و ناخوش، بتونه ازش بگذره و فراموش کنه. میگن لذتی که توی عفو هست توی انتقام نیست. من به فکر انتقام نیستم ولی نمی تونمم ببخشم، واگذارشون می کنم به خدا.

خیلی خوبه آدم توکل به خدا داشته باشه. اینطوری ناخوشی ها خیلی بهش اثر نمی کنه یعنی یه جورایی بهتر می تونه تحمل کنه چون خدا پشت و پناهشه و بهش کمک می کنه. من امتحان کردم جواب داده توصیه می کنم اگه خدای ناکرده برای شما هم پیش اومد یا اومده همین کارو بکنیم. توکل کنید به خدا. سعی کنید با آدمای مثبت اندیش هم صحبت بشید نه منفی گرا. سعی کنید با توکل به خدا اعتماد به نفستونو بالا ببرید. البته انشاالله برای کسی ناخوشی پیش نیاد چون اوایلش کنار اومدن باهاش خیلی سخته.

پنج شنبه 13 آذر 1393  9:43 PM
تشکرات از این پست
shirdel2 omiddeymi1368 ria1365
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

نقل قول nargesza

نقل قول shirdel2

بنام خدا

سلام دوست گرامی و کابر محترم alirezaHmzezadh

ضمن تشکر از اینکه نظرتان را بیان کردید و در بحث دوستان شرکت نمودید.بنده با نظر شما مبنی بر اینکه اگر علم و پول را باهم یکی داشته باشه خوبه، تا اندازه ای موافقم و مهم اینه که چگونه از نعمت ها و امانت های خدا استفاده کنیم .اگر به اطرافمان با دقت نگاه کنیم خواهیم دید،بچه پولدارهائیکه با توان مالی و فشار خانواده و با گرفتن انواع معلم های شخصی تحصیل هم می کنند و به مراتب بالای علمی هم میرسند، اما آیا خوشی هم دارند؟ و خوشبخت هستند؟

البته اگر هدف عالی خلقت درک شود و علم و ثروت در راه رسیدن به آن هدف عالی صرف شود،فوق العاده خوب است و ایده آل است.

جا دارد نمونه ای از اینگونه افراد را که کم هم نیستند معرفی نمایم.شهید دکتر پاک نژاد که این روزها سالروز شهادت ایشان هم می باشد از جمله این افراد بود .وی در سالهای قبل از انقلاب مطبی داشت و نه تنها بیماران تهیدست و کم درآمد را مجانی ویزیت می کرد بلکه با تعدادی داروخانه قراردادبسته بود که نسخه های خاصی را که او می گوید رایگان برای مریض ها می پیچیدندو....روحش شاد و راهش پر رهرو باد.ایشان در فاجعه انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی ایران در هفتم تیر ماه سال  1360 بهمراه شهید بهشتی و تعدادی از یاران دیگر به شهادت رسید.

ببخشید قصد جسارت ندارم. شهادت این بزرگوار رو عرض کردید هفتم تیر ماه، پس چطور این روزها سالروز شهادتشونه.

سلام دوست گرامی

متاسفانه آنگونه که در مراسم اعلام کردند و از مردم هم عذر خواهی کردند مراسم سالگرد توسط خانواده این بزرگوار در موعد مقرر انجام شده اما چون مسئولین خواسته اند کنگره ای که تا کنون برای این شهید نگرفته اند را برگزار نمایند لذا هر دو را با هم و در تاریخ هفتم و هشتم آذرماه در یزد برگزار کردند.

از دقت نظرتان سپاسگزارم.

پنج شنبه 13 آذر 1393  9:47 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 nargesza ria1365
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1

نقل قول nargesza

تربیت خانوادگی:

خوبه که پدر و مادر از همون دوران کودکی به فرزندانشون یاد بدن که خوشی رو تو ناخوش کردن بقیه به دست نیارن. دنبال خوشی تو ناخوشی دیگران نگردن. سعی کنن تا اونجایی که می تونن ناخوشی دیگران رو تبدیل به خوشی کنن نه برعکس. یاد فرزندانشون بدن که تحمل خوشی دیگران رو داشته باشن و از این امر خودشون خوش و خوشحال باشن نه اینکه تحمل نکنن، حسادت کنن و خوشی اون ها رو به هم بزنن. با عمل یادشون بدن. اینکه مراقب همدیگه باشن. وقتی خسته هست ملاحظه همدیگه رو بکنن و سعی کنن خستگی طرف مقابلشونو با خوشی رفع کنن نه با ناخوشی بیشترش کنن.

با دیگران مهربون باشن. سعی کنن همسایه و دوست و آشنا و فامیلشونو خوش و خوشحال کنن ( البته بی منت، این خیلی مهمه، حتی مهم تر از خوشحال کردنشونه، اینکه با منت گذاشتن سر دیگران ثواب خودشونو کباب کنن خوب نیست. ) و اگه احیاناً مشکلی، مسئله ای دارن و به موجب اون ناخوش ان سعی کنن برطرفش کنن. نه اینکه با زخم زبون و تهمت و تحقیر خوشی ناچیزشونم ناخوش کنن.

بنام خدا

سلام دوست گرامی و همراه فعال مباحث

اگر خانواده ها مانند دوره های قبل سعی میکردند در زمان تربیت بچه ها آنها را با قرآن آشنا کنند خیلی از این مشکلات خودبخود حل می شد و دیگر کسی پیدا نمی شد که برای خوشی لحظه ای کسی را مسخره کند.

زیرا خداوند در سوره همزه می فرماید: بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم  «وَیْلٌ لِکُلِّ هُمَزَةٍ لُمَزَةٍ » یعنی وای بر هر بدگوی عیبجوی مسخره کننده.

خدا به فریادمان برسد که گاهی حاضر می شویم برای خوشی خودمان دیگران را اذیت و یا مسخره کنیم.

پنج شنبه 13 آذر 1393  10:08 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 ehsan007060 nargesza ria1365
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1

نقل قول nargesza

ما که خیلی وقته خوشی رو ازمون گرفتن. از خدا بیخبر ها هنوز هم از رو نرفتن. فقط توکلمون به خداست. انشاالله خدا جوابشونو بده.

خیلی حرفه اینکه اگه کسی از دست کسی ناراحت شد و ناخوش، بتونه ازش بگذره و فراموش کنه. میگن لذتی که توی عفو هست توی انتقام نیست. من به فکر انتقام نیستم ولی نمی تونمم ببخشم، واگذارشون می کنم به خدا.

خیلی خوبه آدم توکل به خدا داشته باشه. اینطوری ناخوشی ها خیلی بهش اثر نمی کنه یعنی یه جورایی بهتر می تونه تحمل کنه چون خدا پشت و پناهشه و بهش کمک می کنه. من امتحان کردم جواب داده توصیه می کنم اگه خدای ناکرده برای شما هم پیش اومد یا اومده همین کارو بکنیم. توکل کنید به خدا. سعی کنید با آدمای مثبت اندیش هم صحبت بشید نه منفی گرا. سعی کنید با توکل به خدا اعتماد به نفستونو بالا ببرید. البته انشاالله برای کسی ناخوشی پیش نیاد چون اوایلش کنار اومدن باهاش خیلی سخته.

بنام خدا

لطفا با توجه به اینکه  طرف را واگذار به خدا کردید سعی کنید تا آرام آرام و با توکل به خدا کینه را از دلتان خارج کنید تا آرامش بیشتری داشته باشید.مطمئن باشید که خداوند از ذره ای حق الناس هم نخواهد گذشت.

پنج شنبه 13 آذر 1393  10:13 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 ehsan007060 nargesza ria1365
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

نقل قول shirdel2

نقل قول nargesza

بنام خدا

لطفا با توجه به اینکه  طرف را واگذار به خدا کردید سعی کنید تا آرام آرام و با توکل به خدا کینه را از دلتان خارج کنید تا آرامش بیشتری داشته باشید.مطمئن باشید که خداوند از ذره ای حق الناس هم نخواهد گذشت.

سلام

این یه نکته کلیدی و مهمه که گذشت و بخشش را با این موضوع که نتونستیم به هر دلیل از شخصی انتقام بگیریم و گفته بشه واگذار میکنم به خدا و تا مدتها ذهن و روح با اون موضوع درگیر بشه و خود آزاری شکل بگیره، 2تا موضوع متفاوته // که دوستان به درستی اشاره کردن!

پنج شنبه 13 آذر 1393  11:12 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 shirdel2 nargesza ria1365
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1

چشم ها را باید شست، جور دیگر باید دید
واژه ها را باید شست
واژه باید خود باد، واژه باید خود باران باشد

چترها را باید بست
زیر باران باید رفت
فکر را، خاطره را، زیر باران باید برد
با همه مردم شهر، زیر باران باید رفت
دوست را، زیر باران باید دید
عشق را، زیر باران باید جست
زیر باران باید با زن خوابید
زیر باران باید بازی کرد
زیر باید باید چیز نوشت، حرف زد، نیلوفر کاشت
زندگی تر شدن پی در پی،

زندگی آب تنی کردن در حوضچه "اکنون" است

جمعه 14 آذر 1393  9:29 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 shirdel2 nargesza
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1

نقل قول ehsan007060

واژه ها را باید شست

چترها را باید بست
زیر باران باید رفت
زیر باران باید بازی کرد
زیر باید باید چیز نوشت، حرف زد، نیلوفر کاشت (احتمالا باران درست هست)
زندگی تر شدن پی در پی،

بنام خدا

سلام دوست گرامی

این شعر بسیار خوب و زیباست اما به نظر میرسد برای مبحث ما کاربرد ندارد ولی شاید برای پاسخ به مطلب بالا متعلق به nargesza باشد.

جمعه 14 آذر 1393  3:53 PM
تشکرات از این پست
nargesza ria1365 omiddeymi1368 ehsan007060
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

نقل قول nargesza

نقل قول ria1365

حضرت رسول اکرم محمد صلی الله علیه واله وسلم فرمود:

هرکس خودرا به مردم ، نیازمند وفقیر نمودار نماید درحالتیکه بی نیاز است ، فقیر ونیازمند گردد .

وهر کس صحیح المزاج وتندرست است ولیکن خود را بمردم بیمار نمودار میکند واظهار بیماری ومرض می کند بالاخره مریض وبیمار میگردد .

نشون مثل: هرچه کنی به خود کنی یا از ماست که بر ماست.  چیزی که به نظرم اومد شایدم بی ربط باشه.

آدما همونجوری هستن که نشون میدن هرچند در ظاهر اینطور نباشه.

سلام

یه ضرب المثل دیگه به ذهنم رسید:

از کوزه همان طراوت، که در اوست.

جمعه 14 آذر 1393  6:45 PM
تشکرات از این پست
ria1365 omiddeymi1368
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

سخنانی از بزرگان جهان در مورد زندگی و سختی و تلاش تقدیم به دوستان گل تالار

با سنگهایی که در سر راهت میگذارند هم میتوانی چیز قشنگ بسازی. (اریک کستنر)

انسان زاییده شرایط نیست ، خالق آن هاست. (آنتونی رابینز)

تنها گنجی که ارزش جستجو کردن دارد، هدف در راه رسیده به اهداف زندگی است. (پاستور)

سعی کنید چیزهایی را که دوست دارید،به دست آورید وگرنه ناچار خواهید شد ،چیزهایی را که به دست آورده اید ،دوست داشته باشید. (برنارد شاو)

کارهای بزرگ تنها از مردان بزرگ ساخته است و مردان هنگامی بزرگ می شوند که بخواهند. (شارل دوگل)

کسی دارای عزمی راسخ است ، جهان را مطابق میل خویش عوض می کند. (گوته)

اعتقاد به بخت و قسمت بدترین نوع بردگی است. (اپیگتت)

از پیروزی تا شکست فقط یک قدم فاصله است. (ناپلئون بناپارت)

مردمانی که آرزو و هدف دارند،فقر نمی شناسند،زیرا شخص به اندازه هدفهایش ثروتمند است. (کیم وو جونگ)

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

جمعه 14 آذر 1393  6:47 PM
تشکرات از این پست
nargesza omiddeymi1368 shirdel2
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

نقل قول ehsan007060

نقل قول shirdel2

نقل قول nargesza

بنام خدا

سلام

این یه نکته کلیدی و مهمه که گذشت و بخشش را با این موضوع که نتونستیم به هر دلیل از شخصی انتقام بگیریم و گفته بشه واگذار میکنم به خدا و تا مدتها ذهن و روح با اون موضوع درگیر بشه و خود آزاری شکل بگیره، 2تا موضوع متفاوته // که دوستان به درستی اشاره کردن!

سلام

بحثِ داشتن یا نداشتن کینه نیست. ما خانوادتن کینه توز نیستیم. ولی اینکه نتونیم از کسانی که بهمون ظلم کردن به راحتی و یا اصلاً بگذریم دلیل بر داشتن کینه نمی شه.

تازه فرصت انتقام هم داریم ولی انتقام رو به خدا واگذاشتیم.

جمعه 14 آذر 1393  6:50 PM
تشکرات از این پست
ria1365 omiddeymi1368 ehsan007060 shirdel2
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

من همیشه خوشحالم، می دانید چرا؟

برای اینکه از هیچکس برای چیزی انتظاری ندارم،

انتظارات همیشه صدمه زننده هستند ..

زندگی کوتاه است ..

پس به زندگی ات عشق بورز ..

خوشحال باش .. و لبخند بزن .. فقط برای خودت زندگی کن و ..

قبل از اینکه صحبت کنی » گوش کن

قبل از اینکه بنویسی » فکر کن

قبل از اینکه خرج کنی » درآمد داشته باش

قبل از اینکه دعا کنی » ببخش

قبل از اینکه صدمه بزنی » احساس کن

قبل از تنفر » عشق بورز

زندگی این است ... احساسش کن، زندگی کن و لذت ببر

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

جمعه 14 آذر 1393  6:51 PM
تشکرات از این پست
nargesza omiddeymi1368 ehsan007060 shirdel2
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

نقل قول shirdel2

نقل قول ehsan007060

واژه ها را باید شست

چترها را باید بست
زیر باران باید رفت
زیر باران باید بازی کرد
زیر باید باید چیز نوشت، حرف زد، نیلوفر کاشت (احتمالا باران درست هست)
زندگی تر شدن پی در پی،

بنام خدا

سلام دوست گرامی

این شعر بسیار خوب و زیباست اما به نظر میرسد برای مبحث ما کاربرد ندارد ولی شاید برای پاسخ به مطلب بالا متعلق به nargesza باشد.

سلام

اگه متعلق به منه جواب میدم.

هم کاربری عزیز گفتنش راحته. امیدوارم هیچ وقت سختی نکشی و تو موقعیت های سخت و دشوار قرار نگیری و اگه احیاناً قرار گرفتی فقط خدا می تونه به دادت برسه و انشاالله که می رسه. ما هم تنها امیدمون به خداست.

خیلی ممنون

جمعه 14 آذر 1393  6:55 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 ehsan007060 shirdel2
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

خوشی اونه که بتونی خوشی دیگران رو ببینی هرچند خودت ناخوش باشی، و همچنین از ناخوشیشون ناخوش بشی، و ناخوشی اونه که نتونی خوشی بقیه رو ببینی، و از ناخوشیشون خوش باشی.

جمعه 14 آذر 1393  7:01 PM
تشکرات از این پست
shirdel2 ehsan007060 omiddeymi1368 ria1365
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1

نقل قول nargesza

نقل قول ehsan007060

نقل قول shirdel2

نقل قول nargesza

بنام خدا

سلام

سلام

بحثِ داشتن یا نداشتن کینه نیست. ما خانوادتن کینه توز نیستیم. ولی اینکه نتونیم از کسانی که بهمون ظلم کردن به راحتی و یا اصلاً بگذریم دلیل بر داشتن کینه نمی شه.

تازه فرصت انتقام هم داریم ولی انتقام رو به خدا واگذاشتیم.

خدای نکرده قصد توهین و یا جسارت به شما دوست عزیز نبود! مبحث کلی بیان کردم که گاها برای همه ما ممکنه پیش بیاد !همین فقط!

جمعه 14 آذر 1393  7:06 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 nargesza
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

چرا ماها همیشه این حدیث شریف رو فراموش می کنیم اگه همیشه یادمون باشه و بهش عمل کنیم همیشه خوشیم و ناخوشی نداریم. ( به معنای واقعی کلمه )

آنچه برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند، و آنچه برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند. امام معصوم (ع)

جمعه 14 آذر 1393  7:09 PM
تشکرات از این پست
ria1365 omiddeymi1368 ehsan007060
دسترسی سریع به انجمن ها