0

مظلومي: چرا پرسپوليس حالا به فكر طلب هوار محمد افتاده است؟

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

سرمربي استقلال گفت: چرا پرسپوليس تاکنون براي گرفتن طلب خود از هوار ملا محمد اقدامي نکرده بود؟

پرويز مظلومي پس از پايان تمرين استقلال درباره شرايط اين تيم اظهار داشت: براي بازي روز يکشنبه با فولاد، فرهاد مجيدي ميلاد ميداودي، محسن يوسفي، مهدي امير آبادي و امير حسين صادقي را به عنوان مصدوم داريم اما با همين بضاعت تلاش مي‌کنيم با تمرين خوب و پشتوانه هوادارانمان در اهواز که کم نيستند براي پيروزي به ميدان برويم. دوست داريم در تعطيلات صدرنشين جدول باشيم.
وي افزود: در تهران به فولاد باختيم. آن زمان شرايط چندان خوبي نداشتيم. فولاد تيم خوب با کادر فني با تجربه‌اي است. آنها فوتبال بازي مي‌کنند و اين براي ما خوب است چون ما هم به دنبال بازي هستيم. مي‌خواهيم با تلاش بازيکنان و همتي که دارند 3 امتياز را کسب کنيم چرا که پيروزي در اين ديدار براي ما حياتي است.

سرمربي استقلال در مورد غيبت هوار ملا محمد در تمرين اين تيم و پيگيري باشگاه پرسپوليس براي طلب 20 درصدي از اين بازيکن گفت: نمي‌دانم چرا پرسپوليس اکنون به فکر گرفتن طلب 20 درصدي از هوار ملا محمد افتاده است؟ شايد او اگر به تيم ديگري مي‌خواست برود چنين صحبت‌هايي مطرح نمي‌شد. اگر پرسپوليس زودتر به دنبال طلبش بود ما هم آگاه مي‌شديم که او بدهکار است و سراغش نمي‌رفتيم اما ما از اين ماجرا خبر نداشتيم. مدير برنامهه‌ايش هم به ما چيزي نگفت.
مظلومي تاکيد کرد: من نمي‌دانم قوانين چيست ولي قبل از اين فقط بازيکنان که قرارداد 2 ساله مي‌بستند بايد 20 درصد قرارداد خود را به باشگاه مي‌دادند ولي ظاهرا به تازگي آنهايي که هم قرار يک ساله دارند بايد اين پول را پرداخت کنند. به هر حال ما روي هوار ملا محمد حساب باز کرده بوديم که جذبش کرديم. نيازمان را در او ديديم و با توجه به سابقه‌اي که داشت انتخابش کردم. من فکر مي‌کنم مدير برنامه‌هاي او مقصر است.
مظلومي تصريح کرد: کارت بازي اين بازيکن صادر شده و جاي ديگري هم نمي‌تواند بازي کند. مدير برنامه‌هايش مي‌گويد به خاطر پول باشگاه پرسپوليس است که فعلا نيامده و در حال مذاکره است تا مبلغ قراردادش را بالاتر ببرد و اين پول را به پرسپوليس پرداخت کند.

مظلومي درباره اردوي نيم فصل و تاکيد بازيکنان به برگزاري اردو در کيش گفت: اين بچه‌ها نيستند که درباره محل برگزاري اردو تصميم مي‌گيرند. هر اردويي که تشخيص داده باشيم همانجا مي‌رويم. تاکنون هم حضور تيم در ترکيه قطعي شده است. بعد از بازي با ذوب آهن تمرين را يک هفته تعطيل مي‌کنيم و سپس به مدت 10 روز به ترکيه مي‌رويم.
سرمربي استقلال درباره روند آماده سازي براي ليگ قهرمانان آسيا و اينکه فتح الله زاده عنوان کرده در صورت صعود به مرحله بعدي از بازيکن طراز اول استفاده مي‌شود، گفت: ما در همين مرحله اول نياز به بازيکن طراز اول داريم. اکنون همه اميدواريمان اين است که بازيکنان مصدومان به آسيا برسند. با وجود رسيدن اين مصدومان باز نياز به تقويت داريم. ليگ قهرمانان آسيا با بازي‌هاي ليگ فرق مي‌کند. همه به دنبال جذب بازيکن خوب هستند و ما هم با تمام قدرت وارد اين مسابقات شويم.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

جمعه 26 آذر 1389  6:14 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها